• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnuniyetsizlik Topiği

Yok zaten yazıcaktm ben sadece acaba birtek benmiyim şuphesinden yazmadm
Ama görüyormki bu insanda ar edep yok anlamş oldm artk zatn muhattap olmayacağım onun için ban yiyemem
İyiki aramamşssnız tehtit edilir ve aşşağılanıtrdınız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba, bende bit pazarında birkaç ürün satmıştım bilhassa eşarp vs...
tuba ya eşarp satmıştım bende, hiç sorunsuz yatırmıştı parasını, hatta önce o parayı yatırdı sonra ben eşarbı yollamıştım....hatta kendisiyle telefonda da görüştük, hiç de öyle birine benzemiyordu....
sizlerin yorumları okuyunca şaşırmadım desem yalan olur....
kimsenin günahını vebalini almak istemem, hatta belki bana kızacaksınız bile ama sadece düşüncemi yazmak istedim....
sattığı ürünler hakkında fikrim yok elbette, ama ne bileyim belki kendi de farkında değildir lekelerin veya deliklerin...
kötüye yormak istemediğim için olaya makul yaklaşmaya çalışıyorum bizzat kendim de ona sorunsuz eşarp sattığım için, ama bilemedim kızlar yine de dikkatli olmak lazım tabiki...şaşkınım sadece..epey de konuşmuştuk kendisiyle... inanamadım sizlerin yorumlarına bakarken...

merhaba, bende bit pazarında birkaç ürün satmıştım bilhassa eşarp vs...
tuba ya eşarp satmıştım bende, hiç sorunsuz yatırmıştı parasını, hatta önce o parayı yatırdı sonra ben eşarbı yollamıştım....hatta kendisiyle telefonda da görüştük, hiç de öyle birine benzemiyordu....
sizlerin yorumları okuyunca şaşırmadım desem yalan olur....
kimsenin günahını vebalini almak istemem, hatta belki bana kızacaksınız bile ama sadece düşüncemi yazmak istedim....
sattığı ürünler hakkında fikrim yok elbette, ama ne bileyim belki kendi de farkında değildir lekelerin veya deliklerin...
kötüye yormak istemediğim için olaya makul yaklaşmaya çalışıyorum bizzat kendim de ona sorunsuz eşarp sattığım için, ama bilemedim kızlar yine de dikkatli olmak lazım tabiki...şaşkınım sadece..epey de konuşmuştuk kendisiyle... inanamadım sizlerin yorumlarına bakarken...

Valla canim senden satin almis satmamis sen ondan urun alsaydin yaşarsın sorun canm problem kendi sattığım urunlerde o tatli dille herkesi kandiriyor su topigi Oku bisi yazio birisi kalkiyor kiziyor hemen taraf degistiryor Ben hayatımda Boyle iki yüzlü birisine rastalmadm bu yuzden yeteri kadar üzüldüğümü düşünüyorm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla canim senden satin almis satmamis sen ondan urun alsaydin yaşarsın sorun canm problem kendi sattığım urunlerde o tatli dille herkesi kandiriyor su topigi Oku bisi yazio birisi kalkiyor kiziyor hemen taraf degistiryor Ben hayatımda Boyle iki yüzlü birisine rastalmadm bu yuzden yeteri kadar üzüldüğümü düşünüyorm

takas yapacaktık ben ondan birşey uyguun bulamadım o yüzden parayla sattım...hiç sorun çıkarmamıştı hatta hala telefonu duruyor rehberimde...
bilmiyorum ben güvendim ama bu yazdıklarınıza da şaşırmadım desem yalan olur...
malum sanal bir ortamdayız güven meselesi epey riskli..
bu arada bende nickimi değiştirmiştim, eski nickim gazeldüştübaglara belki hatırlarsın...
nick değiştirmekten bahsedilince güldüm kendime :9: ama benim değiştirme sebebim tamamen eski nickimin komik bulunmasıydı :9:
yoksa ne satışta ne alışta hiç bir sorun yaşamamıştım şükürler olsun....

Topikte son zamanlarda 2 üyelik alıp satış yapmaya çalışan yeni üyeler fazlalaşmış..Kendimce sizleri uyarmak istedim..Başıma geldiği için.. Gerçi Bilenler biliyor benim olayımı.. burda yeni üyenin birine paramı kaptırdım.ürün göndereceğim dedi parayı aldı ve 3 aydır buraya uğramıyor..yani diyeceğim özelikle burda satış yapmak amaçlı alınmış üyelerden alış veriş yaparken ürünü almadan para ödemesine yanaşmayınız..yada adres ,telefon vs gibi bilgilerini sağlam şekilde almadıkca alış veriş'e girişmemenizi tavsiye ederim...
2ci olarakta..Burda arıyorum topiği açan arkadaşlara sesleniyorum...Başıma da geldi ve çok da görüyorum..İnsanlar o kadar fotoğraf yükleyeceğiz diye uğraşıyorlar ama malesef aradığını söyleyen arkadaşlar 1 teşekkürü çok görüyorlar..Lütfen Bayansınız size yakışmıyor bu davranış..Bu kadar kaba ,saba olmanıza gerek yok..1 teşekkür yazmak zor olmasa gerek....

takas yapacaktık ben ondan birşey uyguun bulamadım o yüzden parayla sattım...hiç sorun çıkarmamıştı hatta hala telefonu duruyor rehberimde...
bilmiyorum ben güvendim ama bu yazdıklarınıza da şaşırmadım desem yalan olur...
malum sanal bir ortamdayız güven meselesi epey riskli..
bu arada bende nickimi değiştirmiştim, eski nickim gazeldüştübaglara belki hatırlarsın...
nick değiştirmekten bahsedilince güldüm kendime :9: ama benim değiştirme sebebim tamamen eski nickimin komik bulunmasıydı :9:
yoksa ne satışta ne alışta hiç bir sorun yaşamamıştım şükürler olsun....

Bende degistrdim nick ama bahsi geçen olay ınan çok farklı dalga geçer gibi ydi
Ne güzel inşallah hiç yaslanan dilegimle

konum kapatılmış nedenini anlamadım herkes gibi elimdeki kendi kullandığım malzemeleri satıyorum evlilik için hazırlık yapıyorum anlamadım yani

oriflame malzemeleri kullanıyorum diye oriflame satışı yasak diyen 'tolin' nickli arkadasım konum kapanmış mutlu musun acaba?

Burası oriflame pazarlama merkezi değil! Kullandığınız malzemeler mi? Diğer üyeliğiniz neden ceza aldı? O üyelik ceza alır almaz niye 2. üyelik alıp sıfır km ürünlerinizi satmak için konu açtınız?
Diğer üyeliğinizde reklam üyeliğinden kapatılacaktır çünkü reklam/ satış kotanızı fazlasıyla doldurdunuz.

Teve hanım, yorumlarınızı okuyorum susuyorum susuyorum cevap vermeyeyim diye, üstüne su içerim ne demek? Ben sizin ürününüzü aldım geri vermiyorum öyle mi? Size ürünü gönderdim bir kısmını nakit bir kısmını takas olarak, amenna beğenmemiş olaiblirsiniz hiç problem değil hemen iadesini aldım, parasını iade ettim, 30 TL lik ürün sattım ödediğim kargo paralarıyla 50 TL çıktı cebimden, sorun ettim mi? Hayır.

Gönderdiğim ürünlere 'rezalet' dediniz. Evet hırkanın ucunda çok küçük bir damla çamaşır suyu lekesi varmış görünmeyen bir yerde olduğu için bu benim hatam zaten bunun için çok da özür diledim sizden fark etmemişim hemen geri aldım. Trenckotu begendim dediniz, para iadesini duyunca hemen onu da geri gönderdiniz, geri kalan ürünlerimin hiçbirinde hiçbir sorun yoktu hepsinin resmini çekerim buraya eklerim en ufak bir defoları yok. Size 30 TL ye-> 1 trenckot, 1 uzun hırka, 1 tunik, 1 sifon bluz gonderdim, takas olarak da baska bir hırka, saten bluz, kalpli trikoyu gönderdim, gönderdiğim tisortu de begenmemissiniz amenna bunlara hiçbir lafım yok, ben sizin o kadar lafınızı sözünüzü yuttum, rezaletmiş bilmemneymiş, sizin bana gönderdiğiniz ürünler SIFIRmış. Siz bana kabanı göndermeden önce 1 düğmesinin kopuk olduğunu söylememiş miydiniz ? Nasıl sıfır oluyor ?

Bütün paranızı iade ettim ve gönderdiğiniz kargoyu da gidip şubeden ALMADIM. Ptt'nin alınmayan kargolar için prosedürü vardır kargo bir süre bekletilir, alınmadıgı takdirde gönderildiği adrese geri kargolanır. Buradan bir arkadaşıma sordum, 3 kere başına gelmiş bu olay ve 2 hafta içerisinde kargosu geri gelmiş. Takip numarasını atmayacaktınız. Takip numarasıyla takip edebilirdiniz. Kimse beni yorumlarıyla bu şekilde zan altında bırakamaz. 1 tane kaban 1 tane tişört için mi kul hakkına gireceğim ? Siz o kadar ısrar edince ben takası kabul ettim. İlla da takas yapalım sizin yakanıza yapışmadım. Siz dediniz bir kısmını nakit ödeyeyim bir kısmını da takaslayalım diye kabul ettim. Ürünlerinizi almadım pttde geri iade edilecektir, Paranızı kuruşu kuruşuna iade ettim, bana söylediğiniz onca kırıcı şeye rağmen size tek 1 kırıcı laf etmedim. Öğrenci olduğum halde 30 TL kazanacağım yerde 50 TL çıktı cebimden boş yere kargo parası ödedim gıkımı çıkarmadım.

Ama siz buradan ve özel mesajdan bu şekilde iğneleyici yorumlar yapamazsınız. Siz nereden buluyorsunuz bu hakkı kendinizde ? Ben sizin babanızın kızı değilim kimse benimle bu şekilde konuşamaz. Gerçekten susayım susayım dedim ama bir yere kadar, yok karşı tarafla ilgili konuya girmeyelim, yok üstüne buz gibi su içeyim falan, bunlar açıkca karşı taraf beni dolandırdı iddiasıdır. Paranızı geri iade ettiğime dair dekontlar da var elimde, takip numarasını bulun yayınlayın buradan bakın bakalım ben sizin kargonuzu almış mıyım? Değil kargonuzu almak ben kaç zamandır ptt'ye gitmiyorum. Allah aşkına 2. el mont için niye kendimi böyle bir duruma düşüreyim ben ya? Lütfen laflarınıza dikkat edin ve imalı imalı yorumlar yapmayın.
Senin yorumunu şimdi görüyorum ve sana sadece PESSSSSSSS DİYORUM.Bu ne güzellik Yarabbim.......................

İyi günler
Senin yorumunu şimdi görüyorum ve sana sadece PESSSSSSSS DİYORUM.Bu ne güzellik Yarabbim.......................REZALET kelimesi için seni özellikle cepten arayıp özür dilediğim için kendime çok kızıyorum.Ve şimdi kendimden özür diliyorum.Sen öğrencisin buradan ciciler biciler değil kitapalın o zaman.İnsanları kandıramazsınız...Ha sanki ben kar ettim.Ben de çift ödedim hanımefendi kargoyu.Şimdi detaya girmiyorum ,giremem malum öğrencisin yavrucuğum,lütfen derslerine odaklan ve büyüklerine saygılı ol.Kendine saygılı ol.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar konu hakkında detaya girmeli miyim bilemiyorum daha doğrusu tarzım değil ufaktan duyurularda bulunuyorum burada ama isim vermiyorum.
Vermediğim halde durum ortada.Hırsız,polisi mi oynayacağız burada.Eğer arkadaş kargom nerede diye özelden soru attığımda :Ben kargoda çalışmıyorum diye alaycı yaklaşmasaydı buraya soru sorark konu açmazdım ki ismini vermedim.Kendi deşifre etti.Burada bir sürü alışım oldu,takasım oldu,elbette sorunlu ya da sorunsuz.Ürünlerimi bilen bilir.Sıfır değil sıfır gibi derim herzaman ve kusurlarını tek tek sölerim.Öyle olur ki sanki ürününmü satmak istemiyomuşum gibi hissedebilirsiniz o kadar çekinirim yani.Ama asla kandırılmaya,üste çıkanlara prim vermem.30tl lik satışa 50 tl ödedim demesi 30tl artı katgoları hesaplamış..ben de 20 ye kadar kargo ödedim elimde ne var,hiçbişey üstüne 1 ayda anca gelen kargom.Senin gibi burada detaya girmicem.bU ARADA BEN TEKRAR HEMEN ARAYIP ÖZÜR DİLEDİKTEN SONRA ÜCRETİ GERİ YATIRMA SADECE TAKASLAR GERİ GELSİN DEDİM.KENDİSİ MESAJ ATMIŞ ÖZELDEN HAYIR BEN YATIRCAM DİYE.İYİ YATIR O ZAMAN NE DİYEYİM.KONU KISACA BÖYLEDİR.

Senin yorumunu şimdi görüyorum ve sana sadece PESSSSSSSS DİYORUM.Bu ne güzellik Yarabbim.......................REZALET kelimesi için seni özellikle cepten arayıp özür dilediğim için kendime çok kızıyorum.Ve şimdi kendimden özür diliyorum.Sen öğrencisin buradan ciciler biciler değil kitapalın o zaman.İnsanları kandıramazsınız...Ha sanki ben kar ettim.Ben de çift ödedim hanımefendi kargoyu.Şimdi detaya girmiyorum ,giremem malum öğrencisin yavrucuğum,lütfen derslerine odaklan ve büyüklerine saygılı ol.Kendine saygılı ol.

Beni bilen bilir saygiyi hak edene saygim sonsuzdur hak etmeyene boyle. Size gonderdigim tek hirkanin ucunde camasir suyu lekesi varmis ben de sonradan farkettim kucucuk oldugu icin bunun icin ozur diledim zaten. Digerlerinde en ufak yirtik vs yoktu. Tahmin ediyorum ki size beden olmadi bunu da sordum beden sorun degil benim bir suru kuzenim var vs. Dediniz. Sizin yaptiginiz terbiyesizlik asil ben kimi kandirmisim lafini bileceksin !!! Hepsini cekerim resmini koyarim buraya en ufak yirtigi vs yok ! Rengini begenmemis olabilirsiniz onu da resimden gormeniz gerekiyodu zaten! Bir tanesinin modeli salas zaten taytla falan giyiliyo. Benim urunlerim 36 38 bedendir. Ama size gonderdiklerim ozellikle 40 bedene kadar olabilecek seylerdi. Bu konudan cok biktim artik bit pazarinda satis konularim bile yok hala bunla ugrasiyorum. Gercekten nefret ettirdiniz kendinizden. Bir daha bu konuyla ilgili tek bir mesaj dahi almak istemiyorum! Sinirlerimi ziplatiyorsunuz ! Gecmis gitmis olay 1, 1 bucuk ay oldu belki hala mesaj atiyosunuz! Biktim artik gercekten!

beni bilen bilir saygiyi hak edene saygim sonsuzdur hak etmeyene boyle. Size gonderdigim tek hirkanin ucunde camasir suyu lekesi varmis ben de sonradan farkettim kucucuk oldugu icin bunun icin ozur diledim zaten. Digerlerinde en ufak yirtik vs yoktu. Tahmin ediyorum ki size beden olmadi bunu da sordum beden sorun degil benim bir suru kuzenim var vs. Dediniz. Sizin yaptiginiz terbiyesizlik asil ben kimi kandirmisim lafini bileceksin !!! Hepsini cekerim resmini koyarim buraya en ufak yirtigi vs yok ! Rengini begenmemis olabilirsiniz onu da resimden gormeniz gerekiyodu zaten! Bir tanesinin modeli salas zaten taytla falan giyiliyo. Benim urunlerim 36 38 bedendir. Ama size gonderdiklerim ozellikle 40 bedene kadar olabilecek seylerdi. Bu konudan cok biktim artik bit pazarinda satis konularim bile yok hala bunla ugrasiyorum. Gercekten nefret ettirdiniz kendinizden. Bir daha bu konuyla ilgili tek bir mesaj dahi almak istemiyorum! Sinirlerimi ziplatiyorsunuz ! Gecmis gitmis olay 1, 1 bucuk ay oldu belki hala mesaj atiyosunuz! Biktim artik gercekten!

öyle olmuyor hanfendi ben yazınızı şlimdi gördüm.oldu sen yaz biz susalım.sana dicek bişey yok.ürünlerin süperdi,sen de süpersin.böyle devam et.fotoların mükemmel çıkıyorlar.bu ne cürettir.iyi günler.

öyle olmuyor hanfendi ben yazınızı şlimdi gördüm.oldu sen yaz biz susalım.sana dicek bişey yok.ürünlerin süperdi,sen de süpersin.böyle devam et.fotoların mükemmel çıkıyorlar.bu ne cürettir.iyi günler.

Buradakiler kimin ne oldugunu biliyor ayrica siz kendi curetinize bakin, size cevap verip degerli zamanimi carcur etmeyecegim..Selametle.

Meydan123 nickli kişi beni sinir hastası etmek üzere..satıcılar bu kişiye çok dikkat etsinler..iki gündür hiç durmadan ayrı şeyler gösterip,alakasız isteklerde bulunuyor..önce 3 tane kıyafeti gösterip kesin alıcam diyor sonra alakasız 2 çanta ondan sonra kazak diyor ne istediği belli değil..

Hesap no.mu istedi bende verdim ve zannettimki en son konuştuğumuz(dün karar verdiği) ürünleri alacak ama meğerse hanımefendi bambaşka 165 tl lik ürün beğenip hesaba kendi kendine indirim yapıp 100 tl yatırmaya kalkıyor..kurnazlıkta son nokta arkadaş :)

Çantalarıma orjinal değil diyor fiyatları ucuzmuş :))) ama yinede beğenmiş..

Bir tanesi gelir 1-2 kez kullanılmış 1200 tl lik yepyeni çantayı 500 e satıyorum diye çok pahalı der öbürü gelir çok ucuz kesn sahte der :))) kk daki insanları memnun etmek imkansız :)

Birde üyelerin sanki mağazadan mal alıyolarmışcasına para veriyorum herşekilde burnundan getirmeye hakkım var tavrı çok rahatsız edici..

Kimse burda ticaret yapmıyor..altı üstü 2. El esyalarımızı elden cıkarıyoruz ben ticarethane işletmiyorum dolayısıyla o "müşteri daima haklıdır" ilkesi bende geçerli değil..yani siz benden ürün alarak hiyerarşik olarak benden üstün bir durumda olmuyorsunuz lütfen mağazada çalışan satış görevlisi muamelesi yapmayalım birbirimize..ortada ne mağaza var ne satış örevlisi bu kadar kaptırmaya gerek yok :)

İyi alışverişler

Birde üyelerin sanki mağazadan mal alıyolarmışcasına para veriyorum herşekilde burnundan getirmeye hakkım var tavrı çok rahatsız edici..

Kimse burda ticaret yapmıyor..altı üstü 2. El esyalarımızı elden cıkarıyoruz ben ticarethane işletmiyorum dolayısıyla o "müşteri daima haklıdır" ilkesi bende geçerli değil..yani siz benden ürün alarak hiyerarşik olarak benden üstün bir durumda olmuyorsunuz lütfen mağazada çalışan satış görevlisi muamelesi yapmayalım birbirimize..ortada ne mağaza var ne satış örevlisi bu kadar kaptırmaya gerek yok :)

İyi alışverişler

ben o üyenin serebrum oldugundan şüpheliyim bence ikinci üyeliği olabilir.
malum ne zamandır ortada yok meydan125 nickiyle çıktı ortaya
konularda denk geldiysen alakasız pazarlık yapmasıyla, istedigi ürünlerin fotosunu yarım yamalak ekran görüntüsü alarak eklemesiyle bence o kişi
yönetim msjımı görürse belki kontrol eder :31:

bknz; serebrum ve meydan 125'in msjları
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=675366&page=38
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=735021&p=36115699#post36115699

ve bunun gibi birsürü örnek var :20:

ben o üyenin serebrum oldugundan şüpheliyim bence ikinci üyeliği olabilir.
malum ne zamandır ortada yok meydan125 nickiyle çıktı ortaya
konularda denk geldiysen alakasız pazarlık yapmasıyla, istedigi ürünlerin fotosunu yarım yamalak ekran görüntüsü alarak eklemesiyle bence o kişi
yönetim msjımı görürse belki kontrol eder :31:

bknz; serebrum ve meydan 125'in msjları
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=675366&page=38
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=735021&p=36115699#post36115699

ve bunun gibi birsürü örnek var :20:

Süpersin süpersin yemin ederim bende serebrum olduğundan şüpheleniyorum 2 gündür çünkü ondan başka böyle inatla absürd pazarlık yapan birini görmedim...ve yazdığı mesajlarda yarım yamalak hiçbirşey anlaşılmıyor..

Sende aynı kişiden şüphelendiğine göre %90 o :))))

Süpersin süpersin yemin ederim bende serebrum olduğundan şüpheleniyorum 2 gündür çünkü ondan başka böyle inatla absürd pazarlık yapan birini görmedim...ve yazdığı mesajlarda yarım yamalak hiçbirşey anlaşılmıyor..

Sende aynı kişiden şüphelendiğine göre %90 o :))))

:1:
ben ne zamandır yazcam ama bekliyordum kiblenme zamanı geldi :1:

Meydan123 nickli kişi beni sinir hastası etmek üzere..satıcılar bu kişiye çok dikkat etsinler..iki gündür hiç durmadan ayrı şeyler gösterip,alakasız isteklerde bulunuyor..önce 3 tane kıyafeti gösterip kesin alıcam diyor sonra alakasız 2 çanta ondan sonra kazak diyor ne istediği belli değil..

Hesap no.mu istedi bende verdim ve zannettimki en son konuştuğumuz(dün karar verdiği) ürünleri alacak ama meğerse hanımefendi bambaşka 165 tl lik ürün beğenip hesaba kendi kendine indirim yapıp 100 tl yatırmaya kalkıyor..kurnazlıkta son nokta arkadaş :)

Çantalarıma orjinal değil diyor fiyatları ucuzmuş :))) ama yinede beğenmiş..

Bir tanesi gelir 1-2 kez kullanılmış 1200 tl lik yepyeni çantayı 500 e satıyorum diye çok pahalı der öbürü gelir çok ucuz kesn sahte der :))) kk daki insanları memnun etmek imkansız :)

kızın birinden cuma günü bişey almış cumartesi pazar günleri yüz kere buraya yazmıştı paramı yatırdım ürünlerim yok dolandırıcı dolu falan,kız bugün pazar yarın göndericem yazınca yumuşayıp aynı şeyi sonra tekrar yazmıştı :) bana iki kere takas falan teklif etti uzak durdum :)) cidden burda satış yapabilmek için çelik gibi sinirleri olması lazım insanın

kızın birinden cuma günü bişey almış cumartesi pazar günleri yüz kere buraya yazmıştı paramı yatırdım ürünlerim yok dolandırıcı dolu falan,kız bugün pazar yarın göndericem yazınca yumuşayıp aynı şeyi sonra tekrar yazmıştı :) bana iki kere takas falan teklif etti uzak durdum :)) cidden burda satış yapabilmek için çelik gibi sinirleri olması lazım insanın

Aynısını banada yapıcaktı..kendisi çok kurnaz ..165 tl lik ürün beğenip 100 tl yatıracaktı bende 100 tl lik gönderince dolandırıcı olacaktım..

Sana satış yapmıcam dedikçe topic ime girip girip çantalar gerçek değil ama yinede beğendim sen bana bedava olan ürünümü vermek istemiyosun gibi tuhaf şeyler yazdı..insanı dolandırıcı durumuna düşürmeye çalışıyor..

Cidden burda satış yapmak için sağlam sinir gerekiyor..5-6 ay evvel sayış yaptığım bana "ayyy canım çok güzel tşk "yazan insan 6 ay sonra girmiş ürünümü şikayet etmiş burda..gönderdiğim 1 kez giyilmiş bluze eskimişti ayakkabıda fena değildi demiş..cidden bu insanları allah ıslah etsin...bazıları gerçekten kötü niyetli..üründen gerçekten memnun kalmadıysan bana sölemeyip 6 ay sonra buraya yazma daki amaç nedir? Ki 2 side yepyeni tertemiz ürün gönderdim yani şikayetin doğru olma ihtimalide sıfır..

Bazıları insanlara rahatsızlık vererek mutlu oluyor

Back
X