Aynısını banada yapıcaktı..kendisi çok kurnaz ..165 tl lik ürün beğenip 100 tl yatıracaktı bende 100 tl lik gönderince dolandırıcı olacaktım..
Sana satış yapmıcam dedikçe topic ime girip girip çantalar gerçek değil ama yinede beğendim sen bana bedava olan ürünümü vermek istemiyosun gibi tuhaf şeyler yazdı..insanı dolandırıcı durumuna düşürmeye çalışıyor..
Cidden burda satış yapmak için sağlam sinir gerekiyor..5-6 ay evvel sayış yaptığım bana "ayyy canım çok güzel tşk "yazan insan 6 ay sonra girmiş ürünümü şikayet etmiş burda..gönderdiğim 1 kez giyilmiş bluze eskimişti ayakkabıda fena değildi demiş..cidden bu insanları allah ıslah etsin...bazıları gerçekten kötü niyetli..üründen gerçekten memnun kalmadıysan bana sölemeyip 6 ay sonra buraya yazma daki amaç nedir? Ki 2 side yepyeni tertemiz ürün gönderdim yani şikayetin doğru olma ihtimalide sıfır..
Bazıları insanlara rahatsızlık vererek mutlu oluyor
sorma bi ton takas yaptım hep de hak geçmesin diye 50 liralık şey seçiyorsam 80 90 liralık gönderdim çoğu tenezzül edip kargomu aldım bile yazmadı geçen gün makyaj malzemelerimi toptan yolladım hepsi tek tek resimli sende bak konuma bişey sakladığım yok neyse kızla takası yaptık çok şey istedi yolladım bi parça eksik göndermiş ben eksik ama neyse helal olsun deyince senin makyaj malzemelerin de kullanılmış dedi :)) çok sabır zorlayan insanlar var kendimi tutuyorum şimdilik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
165tl tutuyor 170tl vereyim sen kapa ceneni kapis.5tl dilen sen. Şirket mübarek 3 alsa da 4 alsan ayni oduyorsun.sanki değerlendirme kurulu ürünlerine kiymet biciyor tek kurus pazarlik yaptirmiyor.
Yok artık göz göre göre yalanmı konuşuyosun serebrum özel mesajın duruyor printscreen alırım ..neyse hadi sana kib
120tl yatiriyorsun degil mi dedin bende 100tl olmaz mi dedim.ben son mesaji gordun fiyat dustun sandim bak sana da sordum ürün degistim gordun mu dedim. Kötü niyet olsa baska olur
merhaba, bende bit pazarında birkaç ürün satmıştım bilhassa eşarp vs...
tuba ya eşarp satmıştım bende, hiç sorunsuz yatırmıştı parasını, hatta önce o parayı yatırdı sonra ben eşarbı yollamıştım....hatta kendisiyle telefonda da görüştük, hiç de öyle birine benzemiyordu....
sizlerin yorumları okuyunca şaşırmadım desem yalan olur....
kimsenin günahını vebalini almak istemem, hatta belki bana kızacaksınız bile ama sadece düşüncemi yazmak istedim....
sattığı ürünler hakkında fikrim yok elbette, ama ne bileyim belki kendi de farkında değildir lekelerin veya deliklerin...
kötüye yormak istemediğim için olaya makul yaklaşmaya çalışıyorum bizzat kendim de ona sorunsuz eşarp sattığım için, ama bilemedim kızlar yine de dikkatli olmak lazım tabiki...şaşkınım sadece..epey de konuşmuştuk kendisiyle... inanamadım sizlerin yorumlarına bakarken...
Arkadaşım yazın çok uzun atlayarak gittim.. yalnız sen benim yazdıklarıma lütfen takılma ben 8 aydır sadece senden alışveriş yapmadım.Genel anlamda yazıyorum ben.Dünkü yazım da bu çerçevededir.Tabi ki kul hakkı diye birşey var ve bizler bunu unutmamalıyız.3ün,5 in lafı olmaz,önemli olan saygıdır,güvendir.Aslolan budur.Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygıduymak zorundadır.Hele ki böyle beşeri bir ortamdaysak.Herkese merhaba öncelikle
Bu sitede iyisiyle kötüsüyle birçok alışverişler yaşanıyor, arkadaşlıklar ediniliyor, ben şahsen kendi adıma çok güzel arkadaşlar&ablalar edindim buradan kendime hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim, çok kırıldığım benı hayal kırıklığına uğratanlar da oldu tabii..
Öncelikle burada herkes 2.el eşyalarını satıp değerlendirmek istiyor ve buradan kimse milyarlar kazanmıyor. Yani buradan alacağımız 30-40 lirayla kimse zengin olamaz. Ancak günlük ihtiyaçlar karşılanabilir misal ben 2-3 tane telefon faturamı ödedim buradan kazandığımla. Öyle iyi insanlarla tanıştım ki bu sitede takaslarım oldu&satışlarım&alışlarım oldu işin içine para mevzusu da girdi ama dostlukları hep baki kaldı. Çünkü o insanlar 3-5 kuruşun hesabında değillerdi, bir kalp kırmamanın 3-5 kuruştan çok daha değerli olduğunun bilincindelerdi, hepsine teşekkür ediyorum.
Ancak 30-40 lira için 180 derece üslup değiştiren, insanı dolandırıcı konumuna sokmaya çalışanlar insanlar da yok değil, böyle insanlarla da karşılaştım. Maalesef her zaman iyi insanlara denk gelemiyoruz. Ki ben şahsi olarak söylüyorum para konularında çok hassasımdır. Alışverişlerimde Eft ücretinin hesabımdan kesildiğini sanıp net miktarı gönderiyordum, meğer Eft ücreti gönderilen paradan kesiliyormuş bazı bankalarda, bunu yeni öğrendim, bazı gönderdiğim ücretlerde 2.25 TL eft ücreti eksik olarak gitti mesela bunu öğrendiğimde o 2-3 kişiden çok özür diledim, bir daha alışveriş yaparsak kesinlikle telafi edeceğimi söyledim, çok üzüldüm , ki onlar da öyle anlayışlı insanlardı ki önemsemediler bile. Ben ki 2.25 TL eksik yatırdım diye hayıflanan insan, bazı kişiler tarafından amacı ticaret yapmak olarak nitelendirdildim. Ne diyim Allaha havale ediyorum şu mübarek günlerde Allah hepsini görür, haklıyı haksızı görür. Hakkıma girenlerin de çıkar bir yerlerinden bir gün. Amacım ticaret yapmak veya dolandırmak olsaydı eğer bunu yapmak için bir cok fırsatım vardı. Buradan toplam 300 TLye 2 tane gözlük aldım birini nisan ayında aldım diğerini mayısta, ödemelerini 8-9 gün önce bitirdim şükürler olsun, borçları bitmeden gözüme uyku girmedi, sağolsun satıcı arkadaşım da çok anlayışlıydı sorunsuz çok güzel bir alışveriş oldu benim için. Sonra Sevila_34den 100 TLlik ürün aldım 2 taksit halinde yatırdım banka hesabına, Myrulesten ürün aldım yine aynı şekilde daha sonradan yatırdım. Eğer benim amacım buradan dolandırıcılık yapmak olsaydı bu kişilerden ürünlerini alıp paralarını göndermezdim. Ama Allah biliyor ya içimi, eksik yatırdığım Eft parasından huzursuz olurken ben asla dolandırıcılık yapabilecek biri değilim. Amacım ticaret yapmak olsaydı eğer; piyasa fiyatı 32şer TL olan 3 adet parfümü toplam 20 TLden satmazdım. Piyasa fiyatı 168 TL olan ayakkabıyı 40 TLden satmazdım. Ben sadece elimdeki ürünleri değerlendirmek istedim ve değerlendirdim de yeteri kadar, hepsi satıldı neredeyse ürünlerimin ve tek tük pürüzler hariç çok iyi dostluklar edindim kendime.
Ayrıca, başka bir konu hakkında da burada satış yapacak yeni üyelere seslenmek istiyorum, iletişim bilgilerinizi Lütfen ama Lütfen karşılıklı güven sağlanmadan paylaşmayın.. Bu konuda da cok ağzım yandı çünkü. Her ne kadar sanal bir ortam da olsa iş alışverişe gelince banka bilgileri, hesap noları, adresler, cep telefonları paylaşılıyor ve bunlar art niyetli kişilerin eline geçerse ne kadar tehlikeli olabileceğini, ne kadar başınızın ağrıyabileceğini tahmin bile edemezsiniz. O yüzden iletişim bilgilerimizi paylaşırken lütfen 2 kere düşünelim..
Her neyse, sözü fazla da uzatmadan, bu yazıyı yazmamdaki amaç, hepimiz belli sosyo-kültürel çevrelerden gelen belli yaş gruplarına mensup insanlarız, mesela ben 20 yaşındayım öğrenciyim diye bazen laflarım ciddiye alınmıyor, büyüklerime saygı göstermem konusunda uyarılıyorum. İnsanlar saygı beklemeden önce saygı göstermeyi öğrenmeliler. Ve sadece küçükler büyüklere değil, büyükler de küçüklere saygı göstermeyi öğrenmeliler. 4 yaşında yeğenim var ben ona bile saygı gösteriyorum, bana bir şey söylediğinde dinliyorum, onu kızdırdıgımda özür diliyorum vs. Kaldı ki ben burada 20 yaşında yetişkin bir insanım ama bazı evli barklı benden cok daha büyük insanlardan daha olgun olduğumu düşünmekteyim. Burada hepimiz öncelikle İNSANIZ, tüccar değiliz, insanlar 3-5 parça giysi veya 30-40 TL para için başkalarını zan altında bırakmamayı ve kalp kırmamayı öğrenmeliler. Para bir şekilde bulunur kazanılır, ama insan kalbi kırıldı mı, kul hakkına girildi mi bunu ahirete kadar sırtında taşır insan. Çok sevdiğim bir söz vardır, Birine çamur atacaksan iyi düşün, önce senin eline bulaşır.
Arkadaşım yazın çok uzun atlayarak gittim.. yalnız sen benim yazdıklarıma lütfen takılma ben 8 aydır sadece senden alışveriş yapmadım.Genel anlamda yazıyorum ben.Dünkü yazım da bu çerçevededir.Tabi ki kul hakkı diye birşey var ve bizler bunu unutmamalıyız.3ün,5 in lafı olmaz,önemli olan saygıdır,güvendir.Aslolan budur.Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygıduymak zorundadır.Hele ki böyle beşeri bir ortamdaysak.
Teve hanım ben bu yazıyı hem genel anlamda yazdım hem de şuna takıldım, bu topikte önceden tartıştık yani insanlar mesajlarımızı okudu, sonra siz bir yorum daha yazmışsınız 1 haftadır gizliden aranıyorum falan diye, bu topikte benden başka tartıştığınız kimseyi görmediğim için, insanlar yanlış anlayabilirler benim aradığımı düşünebilirler. Halbuki ben sizin numaranızı paranızı size iade ettiğim gün sildim. Zan altında kaldığımı düşündüm bir açıklama yapmak istedim, asla art niyetim yoktur. Evet çok haklısınız herkes birbirine karşılıklı saygı durmak zorundadır. Ben de çok kişiyle alışveriş yaptım ve 1kaç kişiyle daha nahoş birtakım şeyler oldu, onlara nazaran da yazdım bu yazıyı. Yani sadece kendi üzerinize alınmayınız. Her neyse, hayırlı ramazanlar diliyorum, iyi günler..
Bk canım ikimiz de bayağadır buradayız ve sinirlerimiz bozulmuş hepsi bu.Ama gerçekten bu topik kışkırtıcı buluyorum:)
Sana da hayırlı ramazanlar.Günah almış olabilirim nefis sonuçta ,hakkını helal et.
Haklısınız,Benden yana helal olsun siz de helal edin , şu mubarek günlerde böyle tatsız şeylere takılıp kalmak istemem. Teşekkürler, iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?