Memnuniyetsizlik Topiği

üstüme iyilik sağlık canım sen iyimisin ya sizi bana parayla mı gönderiyolar ya dün aldınız ürünü PTT KARGO HAFTA SONU AÇIK DEGİL PAZARTESİ SABAHI YOLLAYACAĞIM DEDİM size şaka mısınız

Canim mesaji yanlis yere yazmissiniz diyince sasirdim yanlis anlama 15tl anlastik.20tl yolladim kargoda senden olsun

Canim mesaji yanlis yere yazmissiniz diyince sasirdim yanlis anlama 15tl anlastik.20tl yolladim kargoda senden olsun

msjı yanlış yere attınız demedim mesajı yanlış atmışsınız boş mesaj geldi dedim.msjdan sorabilirdiniz ordan burdan saldırcagnıza valla şaka gibisiniz güler misin ağlar mısın.neyse yarın sabah yolluyorum kargo benden olarak.

sevilay34 nikli arkadaştan aldığım ve bir kez kullandığını idda ettişği turubcu ip askılı bluz rengi değişmiş,iplikleri eskimiş olarak geldi..ayakkabı fena değildi

aydan8282 nikli arkadaştan marka diyerek anlattığı çanta ve cüzdanlar aldım...berbattı..cüzdanlar sökük ,ve kalemle çizik ,çanta ise derisi iyice soyulmuş durumdaydı.ben o ürünleri direk çöpe attım ve anlamadığım bu kadar eski ürünleri kim evinde neden muhafaza eder değil ki satmak.bunu söylediğimdede zaten 2.el ve o fiyata ancak bu olabilir dedi ...

Arkadaşlar 2 hafta önce gönderdiğim kargomun geri gelmesi gerekiyor hala ortada yok.Takip nom yok,şubeyi arıyorum açan yok.
Akibetini nasıl öğrenebilirim.Bilgisi olan arkadaşım var mı?

Malesef canım şehirlerarası,ilgili kişi de pek ilgili değil sağolsunEnazından telim yazılı aramaları lazım gelmez mi,falanca ürününüz burada diye.

kargoda çalışanlar sanki işleri bu değilmiş gibi ilgilenmiyorlar mesajla yada telefonla arayıp bilgi vermeleri gerekiyor tabi, peki karşı taraf bu konuda yardımcı olmuyor mu?? elinde makbuz falan yok mu ??

kargoda çalışanlar sanki işleri bu değilmiş gibi ilgilenmiyorlar mesajla yada telefonla arayıp bilgi vermeleri gerekiyor tabi, peki karşı taraf bu konuda yardımcı olmuyor mu?? elinde makbuz falan yok mu ??

O konuya hiç girmeyelim canım yanikarşı tarafla ilgili olarakBu 2 hafta geçmesi umarım normaldir ya da üstüne su içerim şöle buz gibi

O konuya hiç girmeyelim canım yanikarşı tarafla ilgili olarakBu 2 hafta geçmesi umarım normaldir ya da üstüne su içerim şöle buz gibi

Teve hanım, yorumlarınızı okuyorum susuyorum susuyorum cevap vermeyeyim diye, üstüne su içerim ne demek? Ben sizin ürününüzü aldım geri vermiyorum öyle mi? Size ürünü gönderdim bir kısmını nakit bir kısmını takas olarak, amenna beğenmemiş olaiblirsiniz hiç problem değil hemen iadesini aldım, parasını iade ettim, 30 TL lik ürün sattım ödediğim kargo paralarıyla 50 TL çıktı cebimden, sorun ettim mi? Hayır.

Gönderdiğim ürünlere 'rezalet' dediniz. Evet hırkanın ucunda çok küçük bir damla çamaşır suyu lekesi varmış görünmeyen bir yerde olduğu için bu benim hatam zaten bunun için çok da özür diledim sizden fark etmemişim hemen geri aldım. Trenckotu begendim dediniz, para iadesini duyunca hemen onu da geri gönderdiniz, geri kalan ürünlerimin hiçbirinde hiçbir sorun yoktu hepsinin resmini çekerim buraya eklerim en ufak bir defoları yok. Size 30 TL ye-> 1 trenckot, 1 uzun hırka, 1 tunik, 1 sifon bluz gonderdim, takas olarak da baska bir hırka, saten bluz, kalpli trikoyu gönderdim, gönderdiğim tisortu de begenmemissiniz amenna bunlara hiçbir lafım yok, ben sizin o kadar lafınızı sözünüzü yuttum, rezaletmiş bilmemneymiş, sizin bana gönderdiğiniz ürünler SIFIRmış. Siz bana kabanı göndermeden önce 1 düğmesinin kopuk olduğunu söylememiş miydiniz ? Nasıl sıfır oluyor ?

Bütün paranızı iade ettim ve gönderdiğiniz kargoyu da gidip şubeden ALMADIM. Ptt'nin alınmayan kargolar için prosedürü vardır kargo bir süre bekletilir, alınmadıgı takdirde gönderildiği adrese geri kargolanır. Buradan bir arkadaşıma sordum, 3 kere başına gelmiş bu olay ve 2 hafta içerisinde kargosu geri gelmiş. Takip numarasını atmayacaktınız. Takip numarasıyla takip edebilirdiniz. Kimse beni yorumlarıyla bu şekilde zan altında bırakamaz. 1 tane kaban 1 tane tişört için mi kul hakkına gireceğim ? Siz o kadar ısrar edince ben takası kabul ettim. İlla da takas yapalım sizin yakanıza yapışmadım. Siz dediniz bir kısmını nakit ödeyeyim bir kısmını da takaslayalım diye kabul ettim. Ürünlerinizi almadım pttde geri iade edilecektir, Paranızı kuruşu kuruşuna iade ettim, bana söylediğiniz onca kırıcı şeye rağmen size tek 1 kırıcı laf etmedim. Öğrenci olduğum halde 30 TL kazanacağım yerde 50 TL çıktı cebimden boş yere kargo parası ödedim gıkımı çıkarmadım.

Ama siz buradan ve özel mesajdan bu şekilde iğneleyici yorumlar yapamazsınız. Siz nereden buluyorsunuz bu hakkı kendinizde ? Ben sizin babanızın kızı değilim kimse benimle bu şekilde konuşamaz. Gerçekten susayım susayım dedim ama bir yere kadar, yok karşı tarafla ilgili konuya girmeyelim, yok üstüne buz gibi su içeyim falan, bunlar açıkca karşı taraf beni dolandırdı iddiasıdır. Paranızı geri iade ettiğime dair dekontlar da var elimde, takip numarasını bulun yayınlayın buradan bakın bakalım ben sizin kargonuzu almış mıyım? Değil kargonuzu almak ben kaç zamandır ptt'ye gitmiyorum. Allah aşkına 2. el mont için niye kendimi böyle bir duruma düşüreyim ben ya? Lütfen laflarınıza dikkat edin ve imalı imalı yorumlar yapmayın.

İyi günler

Son düzenleme:

arkadaşım bu ptt'nin işlerine akıl sır ermiyor. çoğu ptt'De 2 hafta sonra döner ama bazı ptt'lerde 1 ayda geri dönüyor diyor.
bulundugunuz şehre göre değişebilir bu.
ayrıca eve geldiğinde sizi bulamamış olabilir. size en yakın pttye iade ederler.
hiç kimsede sizi arayıp kargonuz burada gelin alın demez veya msj falan gelmez çok defa yaşadım çünkü bunu.
bulundugunuz şehirdeki merkez postanesine giderek takip nonuzu alıp akıbetini öğrenebilirsiniz
su içmenize falan gerek yok no panic

Son düzenleme:

Yok hayır paniklik bir durum yok sadece tecrübe yetersişzliği yani durumu bilememe....Bu tarafa gelmiş olduğunu sanmıyorum çünkü
bizim şube gerçekten ilgili ve hemen dönüş yapıyorlar yine de uğrayıp soracağım 4Justice kim:)Teşkür ettim

Arkadaşlar 2 hafta önce gönderdiğim kargomun geri gelmesi gerekiyor hala ortada yok.Takip nom yok,şubeyi arıyorum açan yok.
Akibetini nasıl öğrenebilirim.Bilgisi olan arkadaşım var mı?

Arkadaşm kargo takip no vs almadysan eğer gönderirken kendi adresini yani ev adrsini yazsıysan sana ait adrese geri döner bunn için bence bu telaşa gerek yok 1 ay süresi vardır bunn bu tar olayla yaşanır ama karşı tarafın yani nutellann bunda bir hatsını görmedim sayfayı okudm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm
Yutici kargoya cuma öğleden sonra verilen kargo ne zaman elimize ulasir acaba bilen varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…