- 27 Nisan 2010
- 662
- 79
canım sen bi ara ev detoksu yapıyordun vazmı geçtin yoksa beni atladınmmı?adını görünce yazayım dedim.
gökçe25 e yazdım yanlış alıntılama olmuş pardon
Nenenene arkadas ürünleri yollamazsa ayip eder.
üstüme iyilik sağlık canım sen iyimisin ya sizi bana parayla mı gönderiyolar ya dün aldınız ürünü PTT KARGO HAFTA SONU AÇIK DEGİL PAZARTESİ SABAHI YOLLAYACAĞIM DEDİM size şaka mısınız
Canim mesaji yanlis yere yazmissiniz diyince sasirdim yanlis anlama 15tl anlastik.20tl yolladim kargoda senden olsun
Arkadaşlar 2 hafta önce gönderdiğim kargomun geri gelmesi gerekiyor hala ortada yok.Takip nom yok,şubeyi arıyorum açan yok.
Akibetini nasıl öğrenebilirim.Bilgisi olan arkadaşım var mı?
canım şubeye gidip isimden sorgulatamaz mısın??
Malesef canım şehirlerarası,ilgili kişi de pek ilgili değil sağolsunEnazından telim yazılı aramaları lazım gelmez mi,falanca ürününüz burada diye.
kargoda çalışanlar sanki işleri bu değilmiş gibi ilgilenmiyorlarmesajla yada telefonla arayıp bilgi vermeleri gerekiyor tabi, peki karşı taraf bu konuda yardımcı olmuyor mu?? elinde makbuz falan yok mu ??
O konuya hiç girmeyelim canım yanikarşı tarafla ilgili olarakBu 2 hafta geçmesi umarım normaldir ya da üstüne su içerim şöle buz gibi
inşallah hallolur canım
O konuya hiç girmeyelim canım yanikarşı tarafla ilgili olarakBu 2 hafta geçmesi umarım normaldir ya da üstüne su içerim şöle buz gibi
arkadaşım bu ptt'nin işlerine akıl sır ermiyor. çoğu ptt'De 2 hafta sonra döner ama bazı ptt'lerde 1 ayda geri dönüyor diyor.
bulundugunuz şehre göre değişebilir bu.
ayrıca eve geldiğinde sizi bulamamış olabilir. size en yakın pttye iade ederler.
hiç kimsede sizi arayıp kargonuz burada gelin alın demez veya msj falan gelmez çok defa yaşadım çünkü bunu.
bulundugunuz şehirdeki merkez postanesine giderek takip nonuzu alıp akıbetini öğrenebilirsiniz
su içmenize falan gerek yok no panic
Arkadaşlar 2 hafta önce gönderdiğim kargomun geri gelmesi gerekiyor hala ortada yok.Takip nom yok,şubeyi arıyorum açan yok.
Akibetini nasıl öğrenebilirim.Bilgisi olan arkadaşım var mı?