Memnuniyetsizlik Topiği

EVet Topigde gezerken o benim de dikkatimi çekti hatta bu hepsini alıyor mü diye düşündüm bir ara

hiç üşenmiyor da ekran görüntüsü almış tek tek çok boş vakti var anlaşılan

konuşacak yer arıyor heralde kuzum yanlız kalmış baya herkese laf atıyor tacize ugruyoruz
bi daha gördüğüm yerde yolumu çevirecem

EVet Topigde gezerken o benim de dikkatimi çekti hatta bu hepsini alıyor mü diye düşündüm bir ara

Ay supersin canım

Bence o nasıl haklı olur biliyormusun canım..Sen ürünün çakma çıktı dediğinde, senden aldığı parayı ve kargo masraflarını geri ödemek isteyerek haklı olur.İyi niyetli olur...Ha bunları yapmayıp,ısrarla birşey de diretiyor ise bu da "Art Niyet"olur..Ben senin durumunda art niyet gördüm..

Kızlar bahsettiğiniz bu arkadaşın ben ürün aldığını gördüm..O da haklı pazarlık konusunda..Herkez bütcesine göre hareket ediyor..Ne kadar Kullanmamış olsak da ürünlerimiz 2.ci el oluyor..Pazarlığında çok haklı..Hem Pazarlık "sünettendir"derler..Ben ona birşey demiyorum en azından olur mu olmaz mı soruyor..Burda neler var..sana ölçtürüyor,biçtiriyor,resimliyor yada ayırtırıyor sonrasında bir daha topiğine uğramıyor..1 teşekkürü çok görüyorlar..Geçen biri bana yapmış.Vaktim yok kalanları,kullanılmamış olanları toplarmısın diye..Saatlerce uğraştım.Netim gitti geldi derken ben yükledim..ama arkadaş sağolsun 1 teşekkür bile etmemiş dönüp..Alıp ,almaması zaten önemli değil..ama verilen emeğe yapılan saygısızlık çok ayıp

Bak haklisin canım öyle bir hata ben de yaptım şöyle ki trenckota taliptim sagolsun arkadas cok yardımcı oldu ama renk konusunda cok tedirgin olunca alamayacagimi belirttim bir de çanta ve colins mont beğenmiştim ama arkadaşlarla olan mesajımı sildiğim icin bulamıyorum çünkü ilanları aktifde degil bazen hata bizde de oluyor Allah biliyor haklarını helal etsinler

Aslında ne kadar önemsiz görünse de bu gibi konular ama bilmeden,istemeyerek başkalarının hakkına giriyoruz

elbette pazarlık sünnettendir ama 100 liralık ürünlere 20-30 liraya olurmu demek pazarlık değildir bence..
kaldı ki pazarlığında bi adabı var..

Şu arkadaşı da bir zahmet yargılamıyalım burda..Kınamayalım Lütfen..
Peygamber Efendimiz der ki "Kınama ,kınadığın şey başına gelmeden bu dünyadan göç edemiyeceksin.."
en azından bu arkadaş kimseyi dolandırmamış,kandırmamış..Sadece sormuş olur mu,olmaz mı diye..

elbette pazarlık sünnettendir ama 100 liralık ürünlere 20-30 liraya olurmu demek pazarlık değildir bence..
kaldı ki pazarlığında bi adabı var..

Canım ya olmaz arkadaşım demek sana bir şey kaybettirmez..Dediğim gibi bilemiyoruz ki bütcesini ,sıkıntılarını

Canım ya olmaz arkadaşım demek sana bir şey kaybettirmez..Dediğim gibi bilemiyoruz ki bütcesini ,sıkıntılarını

iyi de bu bütçe meselesi değil herkes kendi bütçesini bilir. cebimde para yoksa 10 tane ürün seçipte şu kadar olurmu demem ne derece mantıklı?
benim derdim zaten insan yerine koymuyor gibi davranılması, bana ürünleri seçipte şu kadar olurmu diyipte msjıma cevap vermiyosa buna saygı duyamam..
bu sadece bana yapılan bişi de değil nutella arkadaşımızda yazmış önce 50 olurmu diyo sonra 70 yoksa 80 yok 100..
bunun bütçeyle alakalı oldugunu düşünmüyorum..

Canım ya bana da büyük beden topiğinde bir arkadaş sagolsun uzunca bir zaman hep sordu durdu. Bu ne kadar olur.yok pahalı ,yok öbürküne bunu demişsin ,yok buna niye bunu dedin diye çok özel mesajlar attı. Her seferinde kibarca cevaplarımı verdim.sonucunda ortak bir nokta da buluşup ürün gönderdim. Çok ama çok uyguna.Helali hoş olsun .kendisine de teşekkür ediyorum oluyorsa burayı. Ürünleri aldığında döndü teşekkürüne kadar etti.
Yani gene de siz bilirsiniz bu bahsettiğiniz arkadaş konusunda tabi ki.. Ben nacizane fikir belirtim...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aslında ne kadar önemsiz görünse de bu gibi konular ama bilmeden,istemeyerek başkalarının hakkına giriyoruz

Aynen canım umarım haklarını helal ederler çünkü en korktuğum sey kul hakkı,bazen dediğin gibi istemeyecek farkında olmadan gereksiz pimpiriklikler yapıyorum belki bu paranin kısıtlı olma durumunun verdigi bir psikoloji bile olabilir ama emin ol art niyetli degil gerçi alisveris yaptıgım(iki kisi disinda) sorduğum muhabbet ettigim insanlar cok kaliteli tam dost .yeri geliyor alisveris arasında dertlesiyoruz Eylül arkadaşımın basını az agritmadim Allah hepsinden razı olsun

özel msj kutun dolu canım boşalt istersen canım merhaba naptın nerelerdesin sesin çıkmaz oldu merak ettim olaylar çözüme girdimi canım gönderdiğin bluzu beğenerek kullandım herkes bayıldı hediye dedim attım havamı hemde hiç tanımadığım birinden ama nevresimi kullanmak daha kısmet olmadı hayırlısıyla bir sonraki nevresim değişikliğinde seninkini sercem arada msj at irtibatımız kopmasın bence

tskler gule gule giy ;-) o cok kullanisli bi bluz utu fala istemez bende severek kullandim..canim bakiyorum yorumlara kendimle alakali bi si yoksa atlamiyorum yorum yapicam diye o arkadastan da urunlerimi gonder deyince ses cikmadi bende para mara yollamadim konu simdilik boyle calisiyorum daha gondermedigim urunler var ama iste gucten firsat buls yollicam herkesin istedigi aklimda bi de aof sinavlari var kafam bi dunya anliycaan ;-) sagolasin halimi hatrimi sordun kendine iyi bak ;-)

Bütçeyle alakalı değil bence de. Olsa zaten yaptığı pazarlıklarda tamam diyenlere cevap vermemezlik yapmaz.
Ayrıca bütçesi örnek veriyorum bi parfüme 20 lira verebilecek bir insan(sadece örnek) gidipte başlıkta orjinal parfüme o 20 TL fiyatı biçemez, bu satıcıyla dalga geçmek gibi bişey benim gözümde.

Ay bu ara çok elit müşterilerim var hiç sorun yaşamıyorum nazar değmesinnnn

Tabi arada 50 tane şey sorup özel mesajlarımıda işgal edipte sonra yok ya bakıyorum öyle alıcı değilim diyenlerede sinir olmuyo değilim lütfen yapmayın 2-3-4 soru tamamda akşama kadar neden oyalıyosunuzz ?

Son düzenleme:

Arkadaşlar ya biz satıcı fln değiliz,kendi çapımızda takasdı,elimizdekileri değerlendirmekti fln niyetine buradayız.Ben mi yalnış biliyorum
admin?Herkesin kişiliği farklıdır neden PEKİ demesini bilmiyoruz.Kimseye ithafen değil yazdıklarım genel anlamda yazıyorum yalnış anlaşılmasın.
Takaslarım,satışım bu yazışmalardan sonra örselendi.
Arkadaşım senden alıntı yapmışım yalnışlıkla kusura bakma olur mu

Son düzenleyen: Moderatör:
julyy isimli kullanıcıdan iki defadır ürün alıyorum bir insan bukadarmı temiz pakyollar ürünlerini giyilmemiş gibi ellerine sağlık julyy müdaviminim artık eğer arkadaştan alış veriş yapmak isteyenler olursa çekinmeden gücenerek yapabilirler.burdan belirtmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…