lafım site yetkililerine insanları bukadar aşağılamakmı var bu sitede sırf doğruları söledim diye seninle mahalle karılı yapını irdelemicem hadi hadi bayan işine bak millete nasıl konuşcanı ailenden öğrenmediysen öğrende gel edebini takın öyle muhattap ol ben le
Canim yanlislikla alintiladim seni yorumunu sildim kusura bakma
sanırım 4.kez kargosunu yolladımçok muhabbetimiz oldu hala da var..
sorunsuz çok iyi bi bayan, bebegi var ve telden giriyo o yüzden sıkıntı olmuş olabilir
Buradan yetkililere sesleniyorum ben bu topigin olmasindan hic memnun değilim sanki bu site insanlar birbirine düşürmek için acilmiiş gibi ve insanlar birbirlerine karsi daha güvensiz ve saygisiz oldular onlarin yasadiklarini bizler okuyoruz ve bizlerde etkileniyoruz hele bazi insanlar. Bu siteyi eğlence gibi görüyorlar bu topik olmadan önce olaylar bu kadar büyümüyordu insanlar özel mesajdan kendileri hallediyorlardi bence bu topik kaldirilmali bir KK üyesi olarak sizden bunu talep ediyorum.
tuğbas haklısın güvensizlik oluştu.
Canim yanlislikla alintiladim seni yorumunu sildim kusura bakma
sorun değil canım özelden konuşamadık geçen
Tabiki ya bu nasil iştir resmen insanlar bir sorun yasasamda buraya yazsam diye bekliyorlar sanki belki 40 50 urun sattim hic sorun yaşamadim bu topik acilinca bir korkar oldum adim geçecek mi acaba diye ya :) durdukyere insanlari huzursuz eden bir topik bence artik iddia oldu bu topik resmen urun sattiklarindan memnuniyet topiginde TSK. İstiyorlar çok ama çok saçma yöneticiler nasil bu topigi actilar gerçekten anlayamiyorum saçma sapan bir topik bence ve kaldirilmali topik acil sin diye ugrastilar bence istemeyenler de kapatilsin diye uğraş mali .
Buradan yetkililere sesleniyorum ben bu topigin olmasindan hic memnun değilim sanki bu site insanlar birbirine düşürmek için acilmiiş gibi ve insanlar birbirlerine karsi daha güvensiz ve saygisiz oldular onlarin yasadiklarini bizler okuyoruz ve bizlerde etkileniyoruz hele bazi insanlar. Bu siteyi eğlence gibi görüyorlar bu topik olmadan önce olaylar bu kadar büyümüyordu insanlar özel mesajdan kendileri hallediyorlardi bence bu topik kaldirilmali bir KK üyesi olarak sizden bunu talep ediyorum.
Merhaba
Bu topiği Bit pazarı üyelerinin isteği doğrultusunda açtık..
Zaten son zamanlarda bu tür sıkıntılar yaşanıyordu .Bu topic olmadan önce memnuniyet topiğinde defalarca sataşmalar,polemik ve kavgalar oldu..Birde üyelerin şahsi topiclerinde kavgalar ve karşılıklı anlaşmazlıklar yaşanıyor buda yönetime aksetiriliyordu.
Bu topic açılınca sıkıntılar tek başlıkta toplanınca dikkat çekti diye düşünüyorum:26:Yoksa bu tür olayların yaşanması yeni değil
mohtergroup tan aldığım çanta çin malı çıktı. hatta özellikle orjinal mi die sormuştum cvp vermeynce orjinaldr heralde tekrar tekrar sormayayım dedim. çnkü orjinal nike satan başka bi arkadaşta bu çin malı çantayla aynı fiyatı vermişti. tavsiyem sorularınızn tam cevabını almadan kesinlkle alış veriş yapmayın.
Canim busira nedense çakma urun satislari cogaldi ozelliklede cantada sanirim.İsim vermeniz en iyisi sen sormadanda onun özellikle belirtmesi gerekir bence bil ve ona gore al diye bu gibi durumlarda geri iade istemek hakkiniz urununun arkasindaysa zaten alir geri geçmiş olsun canmuzuldum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mohtergroup tan aldığım çanta çin malı çıktı. hatta özellikle orjinal mi die sormuştum cvp vermeynce orjinaldr heralde tekrar tekrar sormayayım dedim. çnkü orjinal nike satan başka bi arkadaşta bu çin malı çantayla aynı fiyatı vermişti. tavsiyem sorularınızn tam cevabını almadan kesinlkle alış veriş yapmayın.