Memnuniyetsizlik Topiği

çoğu üye siteyi bit pazarı için kullanmaya başlamış tartışmalar hakaretler gırla gidiyor ve bundan ben çok rahatsız oluyorum bu durum nasıl önlenebilir bilemiyorum ama yöneticiler heralde birşey yapabilir sayfamı açtığımda kavgalar görmek istemiyorum mahalle agzı ile tartışan hatunlar falan çok çirkin

Aynı üyeden bende şikayetçiyim başlığımı açtığımdan beri 120 liralık ürün beğenip dalga geçer gibi 40 lira teklif ediyor..hatta baska üyelerlede konuştum herkese aynısını yapıyomuş.bende artk kaale almıyorum dalga geçiyorum..bu arkadasta pazarlık saplantı olmuş olay ürün falan almak değil ben hiç ürün aldığını görmedim..geçen gün buraya yazmış kullanılmayacak ürünler geldi hakkımı helal etmiyorum diye zor tuttum kendimi senin verdiğin fiyata anca çöp gelir sana müstehak dememek için..sen aldığının hakkını vermiyorsun ki ne hakkından bahsediyosun..

Bana 1-2 değil abartısız haftada 1 yazıyordu ki kendisine aynı nilaya söylediğim şeyi söyledim "sana bu fiyata vereceğime fakire verir sevaba girerim" buna rağmen devam ediyordu..bende artk bildiğin dalga geçiyorum herkese 3 liraysa ona 6 lira benim ürünlerim

Nenene nickli kullanıcı bariz sahte ürünlere orjinal diyerek milyarlık ürünleri hediye ediyor yada 20 tl ye falan satıyor..arkadaşlar guccinin öyle bir modeli zaten yok seri no.ları model isimlerini hatta varsa makbuzu isteyin çünkü oldukça kalitesiz taklitler zaten..

kırmızı yaptığım yer varya aynısını benim içimden geçti
bu kadar mı düşüncelerimiz aynı olur yahu

bazı üyeler saçmalıyor ikinci el her zaman ucuzdur.50tlye alıp 49.90 satılmaz.Sen pahalı döneminde alıyor sonra aynı fiyata satmaya çalışırsan olmaz.ben hasta olduğum için zor çıkıyorum bir ürüne 200tl verip burda toplasan bütün ürünler 400tl yapıyor ve uğraşıyorsan komiksin.ben bile 3-5 i aramam.

ben üç düşünüp bir yazıyorum amacım kimseyi kırmak deil işlerine gelmeyince hakareti marifet sayanları görmüyorum satmazsın olur biter bağlamaz beni.o 150 tl dediyse senin 1500tl den aşağı söylemeyiceksin ki yaranasın.akıllım benim param olsa burda işim ne?

Son düzenleme:
bide hayat bana haklı mı olmak mutlu huzurlu mu olmak dese ben huzur mutluluğu seçerim.ben hatalarımla mutluyum ama ne olursa olsun kimseyi kırmıyorum hayat çok kısa benim çok yakınım öldü başta babam.her üzüldüğümde babam sorardı neyin var şimdi kimse nasıl olduğumu sormuyor kimse.herkes haklı ben haksızım umrum deil.

Vazgeçtim serebrumu üzücek birşey yazmak istemiyorum herşeye rağmen..

Son düzenleyen: Moderatör:

Başın saolsun.. belliki kötü niyetli bir insan değilsin ama bak pazarlığında bir ölçüsü vardır öbür türlüsü satanada saygısızlıktır..tabi sen teklifini verirsin özgürsün o da hayır demekte özgür ama kimseyi oyalamaya hakkımız yok..

İnsan babası öldüğünde büyürmüş..sende şuan zorlu bir süreçtesin allah sabır versin üzüldüm..

Canım sanırım Anneciğinde rahatsızmış Allah'tan ona acil şifalar dilerim.Allah en azından onu başından eksik etmesin İnşallah..

Biz seni uzmek istemedik ki zaten rahatsizligimizi dile getirdik. Bir urune ederinin cok cok alti fiyat teklif ediyosun tamam bisey demeyiz teklif sonucta ama sonra cevap da vermiyosun bizim sitemimiz bunaydi. Eger sira demagojiye geldiyse ben de babami kucucukken kaybettim. Insanlari kirmamayi hayatin ne kadar kisa oldugunu cok cok iyi biliyorum. Bunu soyleyerek insanlara vicdan yaptirtmayin lutfen ne gerek var simdi yeri mi. Bizim sitemimiz sizin tutumunuzaydi, ama yine de kirildiysaniz ben de ozur dilerim kendi adima cunku benim de yorumum var yukarda. Iyi gunler diliyorum.

Son düzenleme:
ben kimseye sahte ürün satmıyorum arkadaşlar sevila mıdır neyse arkadaş diğer topikler ürün satmasın diye uğraşıyor resmen onun açtığı konuyu görünce ona cevap bile vermemem gerektiğini anladım zaten türkler ucuz mal hastasıymış sen Türk lüğünle gurur duy canım bu arada arkadaşlar ben o çantaya 90 Tl para verdim aldığım kişi bana orjinal dediği için ben de orjinal yazdım türkiyede 600 tl maaşla geçinen insanlar varken bir çantaya 1 milyar vermeye utanmayan arkadaş markalardan iyi anlıyormuş ürün orjinal değildir yanlış bilgi vermek istemem

Başlığında insanları kandırmaya çalışıp ürünlerim orjinal diye belirtiyosun hatta kanıtlamak için ürün kodunu veriyorsun sonra sahte olduğu ortaya çıkıncan yan çiziyosun..bu yaptığına dolandırıcılık denir..sabahtan beri orjinal dediğin ürüne mağazaya sorulunca birden orjinal değile döndürdün..biz burda arkadaşlarla karar aldık sahte ürün satılırsa insanları uyarıcaz diye ben üzerime düşeni yaptım..
Türklüğümle senin gibiler yüzünden gurur duyamıyorum ne yazik k..kimsenin kaç paraya ne aldığını sorgulamak senin haddin değil ürünün sahte olduğu meydana çıkınca yan çizişlern çok komik..

Burda herkes benim ne olduğumu bilir merak etme bu zamana kadar kimsenin satışını engellemişliğimde yoktur..seninde ne olduğun öğrenildi tutarsız tepkilerinden..bana saldırmaya devam edersen bende devam edicem ve ikimizde banlanıcaz..

Ben seni baslıkta güzelce ve kibarca uyardım ama sen saldırmaya başladın bunu sen hakettin..bana yazma birdaha

Aldığın kişi seni kandırmış diye başkalarınında mı kandırılması lazım..2 milyarlık çantayı 90 a veripte sana orjinal demesi baya tuhaf olmuş..kimse sana git orjinal çanta al demiyor ama sen kandırılmışsın ve burda başka insanlarda kandırılmasın ..iyi niyetli olsan en bastan aaa öylemi bende kandırıldım o zaman yazarsın sen önce direttin sonra foyan ortaya çıkınca konuya türklükten girip seyirciye oynama gibi çok ucuz numaralar yaptın...ben söyliceğimi söyledim senin için banlanmaya hiç niyetim yok sende ceza almak istemiyorsan bana birdaha yazma!

Hala kandırmak diyosun ettiğin kelimelere dikkat et benim yan çizdğim felan da yok arkadaşım sana diyorum ki bana satan kişi orjinal oldugunu söyledi niye ben swatch saatimi seksen tl ye satmak zorunda kaldım 450 tl piyasa fiyatıydı bana satan kişi orjinal dedi ve içindeki kodu gösterdi ben kodu görünce direk orjinal dedim çünkü çakmalarda kod olmuyor ben bu çantayı orjinal biliyorum ve tabiki orjinal yazıcam böyle bildiğim için ama araştırmadım sen baktım sahte deyince de orjinal değildir diye not ettim ben kandıran bi insan olsam şuan hala orjinal diye üstüne basa basa vurgularım bukadar kibirli olma ASIL SEN İYİ NİYETLİ OLSAN BENİ KİBARCA UYARIRDIN canım benim sen bana bukadar hakaret edip bana yazma diyemezsin haddini aşma.

Arkadaşım ben seni hiç suçlamadan kibarca uyardım ilk yorumuma bakarsan görüceksin..ve ondan sonra cevaplarına bak..hala diretmişsin orjinal diye..en son artık orjinal olmadığı ortaya çıkınca gelip buraya bende kandırıldım yazıyosun!!

Benim açtığım başlık,milli görüşüm,dini görüşüm,toplumsal yargılarım hiçbirine karışmak senin haddin değil!! Sen iyi niyetli bir insan olsan konu sahte ürünlerinken benim açtığım başlığı ortaya atıp seyirciye oynamaya çalışmazsın..burda sana cok benzer bir üye daha var onu andırdın bana nedense..neyse tamam ürünlerinin orjinal olduğunu artık iddia etmediğine ve insanlar kandırılmadığına göre konuyu uzatmayalım..

sahte ürünlerin diyosun ürünlerin demek ne demek şuan yaptıgın resmen iftira atmak benim orda birsürü ürünüm var ve ürünlerin tabirini kullanıyosun ben kimseye oynamam canım ürün verdiğim kişi de bilir ben insan kandırsam sabah onbirde kargolanacaktır dediğimde onbirde kargolamazdım kandırırdım beni resmen ne konumuna düşürmeye çalışıyosun yok orjinal olmadıgı anlaşılınca kandırıldım yazmışım arkadaşım orjinal olup olmadıgını anlamak içn ben koduna baktım satan kişi komşum olunca araştırmadım sen sordurdum felan deyince farkındaysan ısrar etmedim demekki değilmiş dedim sen gelmiş diyosun ki yalanın ortaya çıkınca kıvırdın sen gerçekten de çok iyi niyetlisin ya kandıran biri olsam burda dil dökmem engeller geçerim Allah kalbine göre versin

Tamam nenenene sen haklısın mağdursun sus artık bak nevreste uyarıyor banlanıcaz !!!

Son düzenleyen: Moderatör:
serebrum'un adı gectı madem bende yazayım barı...
evet çok ındırım ıstıyor, ama ıstemeyen satmak zorunda degıl.
benden yanlıs hatırlamıyorsam 2 defa alışveriş yaptı.
yani, sordugu şeyi boşa sormuyor
gercekten alıcı oldugu için soruyor. fıyatta anlasılırsa alıyor hemen
hakkını yemeyeyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…