Memnuniyetsizlik Topiği

vallahi de billahide ben anlamam pek öle şeylerden ama nike amerika ürünü yazıo nette. çantada china yazio anlamadm. iftira mı bu?:26:

canım ben çok anlamam ama kaynım çok kullanır vietnam üretimi daha kaliteli demişti bildiğim kadarıyla uzakdoğuda üretimi yapılıyor çakma olmuyor, emin olmak istersen bir mağazasına götürüp sor.

canım ben çok anlamam ama kaynım çok kullanır vietnam üretimi daha kaliteli demişti bildiğim kadarıyla uzakdoğuda üretimi yapılıyor çakma olmuyor, emin olmak istersen bir mağazasına götürüp sor.

öle yapıcam cnm çakmaysa oda bilmeden almış olablr yada n biliim işte. kmsenn hakkına grmek istemem bi takım verilere dayanarak bu yorumları yapıyorum ztn brde abmdede nike çanta var içinde ince şerit gbi etiket var. bunn etiketi kocaman ve steel kodu el yazısı ile yazılmış. çok tuhaf bi çanta:) anlamadm gerçekten. ben kesin öğreniim yazıcam burdan çnkü sahibide orjinal diyor. hakka giremem araştırcam.

Cantayi sordum bole bir cantanin olmadgini urunun orjinal olmadgini soledler sanrm arkadasta blmeden almis. Bilgilendrmek ve kimsenn gunahini almamak icin yazdm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cantayi sordum bole bir cantanin olmadgini urunun orjinal olmadgini soledler sanrm arkadasta blmeden almis. Bilgilendrmek ve kimsenn gunahini almamak icin yazdm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun canım..Bilmeden almış diye birşey olması mümkün değil..Arkadaş onun nerden alındığını gayet iyi biliyordur..Ben nike almak istediğimde gittiğim yer nike'in kendi magazalarıdır ve faturası ile alırım..amacım ucuz olsun ,çakma olsun ise pazar tarzı yerler yada çakma ürün satan yerlere giderim..Lütfen böyle iyi niyetli düşünme..O da bilmiyordur gibi..Bu sefer herkez buraya çakmaları yığıp Aaaa bende bilmiyordum yapar ve Burda senin gibi mağdur olan çok insan okuruz...

Geçmiş olsun canım..Bilmeden almış diye birşey olması mümkün değil..Arkadaş onun nerden alındığını gayet iyi biliyordur..Ben nike almak istediğimde gittiğim yer nike'in kendi magazalarıdır ve faturası ile alırım..amacım ucuz olsun ,çakma olsun ise pazar tarzı yerler yada çakma ürün satan yerlere giderim..Lütfen böyle iyi niyetli düşünme..O da bilmiyordur gibi..Bu sefer herkez buraya çakmaları yığıp Aaaa bende bilmiyordum yapar ve Burda senin gibi mağdur olan çok insan okuruz...

sende haklısın oda haklı bnde haklıyım:)) herkes kendine göre haklı be cnm napıcan... arkadaş almayadan nike mağzasından aldığını söledi yalan sölüyosun diyemem ki... ben öle olduğunu düşünmek istiyorm. çok uzadı bu muhabbet bile bile yapanlarda var biliorm geçen bi arkadaşımzn başına geldi. pireyi deve yapmiim ben nike mağzasının çalışanının ağzından knştum hala daha hakka griyorsam artk sorumluluk bnde değil nike çalışannda.orjinalde olsa çakmada olsa hayrını göriim artk napalım. oda aldığı paranın hayrını görsün. yaşananlarda kasıt olmadığını düşünüyorum..

sende haklısın oda haklı bnde haklıyım:)) herkes kendine göre haklı be cnm napıcan... arkadaş almayadan nike mağzasından aldığını söledi yalan sölüyosun diyemem ki... ben öle olduğunu düşünmek istiyorm. çok uzadı bu muhabbet bile bile yapanlarda var biliorm geçen bi arkadaşımzn başına geldi. pireyi deve yapmiim ben nike mağzasının çalışanının ağzından knştum hala daha hakka griyorsam artk sorumluluk bnde değil nike çalışannda.orjinalde olsa çakmada olsa hayrını göriim artk napalım. oda aldığı paranın hayrını görsün. yaşananlarda kasıt olmadığını düşünüyorum..

Canim haklisin kimsenin hakkina girmemek gerek benim de basima geldi ama satan arkadas da farkinda degildi diye dusunuyorum iyiye inandirmak istiyorum kendimi. Burdan orjinal canta, ayakkabi vs orjinal urun almak isteyenlere tavsiyem; urunun orjinal oldugunu belgeleyen fatura, barkod vs resmi isteyin saticidan. Ve saticilardan da ricam su ki urunun orjinalliginden emin degilseniz lutfen urun orjinaldir demeyin.. emin degilim diyin ki alacak olan kisi ona gore karar versin.. tekrar soyluyorum bunlar sadece tavsiye, satan kisilerin de bilerek yaptigini dusunmuyorum farkinda degiller ya da orjinal oldugunu dusunuyorlardir. Alacak olan kisiler lutfen barkod vs gormeden almayin.

Son düzenleme:

Sonuna kadar doğru söyledin bravoı jasmin bende sana katılıyorm ve bunu bilmediğine inanmıyorm bu şekilde iyi niyet kurbanı oluyor insanlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hiçbir nıke mağazası çakma ürün satmaz bisoluk o savunma çok saçma bence

Hiçbir nıke mağazası çakma ürün satmaz bisoluk o savunma çok saçma bence

hahahahhahah beni dövcek kızz:KK1::KK1::KK1: Allah iiliğini versin. heryerede yetiş:KK52::KK52::KK52: temizlik bitmiş belli ohh mis olmuştur şmdi yakın olaydın gelrdm yorgunluk kahvesine:KK1::KK1::KK1:

hahahahhahah beni dövcek kızz:KK1::KK1::KK1: Allah iiliğini versin. heryerede yetiş:KK52::KK52::KK52: temizlik bitmiş belli ohh mis olmuştur şmdi yakın olaydın gelrdm yorgunluk kahvesine:KK1::KK1::KK1:

Döverimde severimde arkadaşım değilmisin😀
Kız valla çoğu bitti azı kaldı bi koşu gelde içelim bi kahve yap şu garibana😀

ben de şunu anlamıyorum hiç. bayanlar fiyat soruyorlar pazarlık yapıyorlar. ancak alıp almayacakları yönünde her hangi bir dönüş olmuyor. üstelik foruma girip çıkıyorlar
almıyorum demek çok mu zor yaa:KK53::KK53::KK53:

ben de şunu anlamıyorum hiç. bayanlar fiyat soruyorlar pazarlık yapıyorlar. ancak alıp almayacakları yönünde her hangi bir dönüş olmuyor. üstelik foruma girip çıkıyorlar

Onu forumda 1 kişi çok yapıyor. Genelde konuşmak için konuştuğunu düşünüyoruz biz kızlarla.:KK1::KK1:

katılıyorum size.. biz burda her soruyu cevaplıyoruz ama cevap almamız da hakkımız..
almıcam demek zor değil almıcam diyeni dövmüyoruz :KK1:
direk isim vereyim serebrum ürün sordu direk fiyat bile biçti kendine böyleyse alırım dedi bende okey dedim sonra sitede olmasına ragmen dönüş yapmadı özel msj attım özellikle alacakmısınız diye cevap bile vermedii..
hayır yani bu nedir ki ? karşımdaki beni sallamıyor gibi hissederim kendimi, müşteri velinimettir diye bi durum yok burda açıkçası ürün satıyoruz diye insanlara muhtaçız gibi bi durum söz konusu olamaz.. :KK19:

katılıyorum size.. biz burda her soruyu cevaplıyoruz ama cevap almamız da hakkımız..
direk isim vereyim serebrum ürün sordu direk fiyat bile biçti kendine böyleyse alırım dedi bende okey dedim sonra sitede olmasına ragmen dönüş yapmadı özel msj attım özellikle alacakmısınız diye cevap bile vermedii..
hayır yani bu nedir ki ? karşımdaki beni sallamıyor gibi hissederim kendimi, müşteri velinimettir diye bi durum yok burda açıkçası ürün satıyoruz diye insanlara muhtaçız gibi bi durum söz konusu olamaz.. :KK19:

Madem isim verdiniz bende söyleyeyim benim kast ettiğim üyede buydu. Çoğu başlıkta rastlıyorum, 7-8 parça ürün seip komik fiyatlar istiyor. Bazen satıcı hayır diyor cevap vermiyor. Evet dediğinde de vermeyebiliyor. Mesela sizde olmuş. Bana kalırsa o üye sadece laf olsun diye yazıyor bazı başlıklara.:KK53:
ben almayacağın şeyleri niye sorup duruyorsun diye sorduğumda bana kızmıştı ve tersleyip başlıkları güncel tuttuğunu belirtmişti :KK53:

Son düzenleme:
Madem isim verdiniz bende söyleyeyim benim kast ettiğim üyede buydu. Çoğu başlıkta rastlıyorum, 7-8 parça ürün seip komik fiyatlar istiyor. Bazen satıcı hayır diyor cevap vermiyor. Evet dediğinde de vermeyebiliyor. Mesela sizde olmuş. Bana kalırsa o üye sadece laf olsun diye yazıyor bazı başlıklara.:KK53:
ben almayacağın şeyleri niye sorup duruyorsun diye sorduğumda bana kızmıştı ve tersleyip başlıkları güncel tuttuğunu belirtmişti :KK53:

:KK60: :KK60:
Allah razı olsun ya çok düşünceliymiş güncel tutuyomuş :KK60:
verdiği komik rakamlar bit pazarında meşhur zaten dalga geçer gibi :KK19:
aynen dediğiniz gibi laf olsun diye yazıyor anlaşılan :KK20:

Sen de "ablam xxxx olursa okey :26:" derse kendisine dönüş yapmazsın olur biter canım:KK34:

Boşverin böyle şeyleri :)

EVet Topigde gezerken o benim de dikkatimi çekti hatta bu hepsini alıyor mü diye düşündüm bir ara

:KK60: :KK60:
Allah razı olsun ya çok düşünceliymiş güncel tutuyomuş :KK60:
verdiği komik rakamlar bit pazarında meşhur zaten dalga geçer gibi :KK19:
aynen dediğiniz gibi laf olsun diye yazıyor anlaşılan :KK20:

Canım ondaki hobi bence, komik rakamlar veriyor. Mesela önce 50 tl sonra 70-80 arası , en son 100 TL fiyat biçti benim gözlüğe, 100 tlyi veren 125 tlyi mi veremiyor Allah aşkına. Komik.. Amacı sadece laf atıp kaçmak bence.

X