Hanımlar lütfen sakin olun !
bide hayat bana haklı mı olmak mutlu huzurlu mu olmak dese ben huzur mutluluğu seçerim.ben hatalarımla mutluyum ama ne olursa olsun kimseyi kırmıyorum hayat çok kısa benim çok yakınım öldü başta babam.her üzüldüğümde babam sorardı neyin var şimdi kimse nasıl olduğumu sormuyor kimse.herkes haklı ben haksızım umrum deil.
Başlığında insanları kandırmaya çalışıp ürünlerim orjinal diye belirtiyosun hatta kanıtlamak için ürün kodunu veriyorsun sonra sahte olduğu ortaya çıkıncan yan çiziyosun..bu yaptığına dolandırıcılık denir..sabahtan beri orjinal dediğin ürüne mağazaya sorulunca birden orjinal değile döndürdün..biz burda arkadaşlarla karar aldık sahte ürün satılırsa insanları uyarıcaz diye ben üzerime düşeni yaptım..
Türklüğümle senin gibiler yüzünden gurur duyamıyorum ne yazik k..kimsenin kaç paraya ne aldığını sorgulamak senin haddin değil ürünün sahte olduğu meydana çıkınca yan çizişlern çok komik..
Burda herkes benim ne olduğumu bilir merak etme bu zamana kadar kimsenin satışını engellemişliğimde yoktur..seninde ne olduğun öğrenildi tutarsız tepkilerinden..bana saldırmaya devam edersen bende devam edicem ve ikimizde banlanıcaz..
Ben seni baslıkta güzelce ve kibarca uyardım ama sen saldırmaya başladın bunu sen hakettin..bana yazma birdaha
Bazi arkadaslarin topiklere girerek gerekszce yorum yapmalarndan,akil vermelerinden sikayetciyim. Herkes isine baksn. Begenrse alsn begenmezse almasn. Bosuna topikleri orseliyorlar. Ayni durum kndilerine yapilinca da hicc hoslanmiyorlar. Neymisss kendine yapilmasini istemedgn seyi baskasina yapmicakmissn...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
topikleri örseleyenler belli ,ufak şeyleri sorun edenler...karıştırmayalım herkes istediği yorumu atar,sen nasıl atıyorsan..ayrıca senin başına geleni başkasının başına gelince sevinmen çok şaşırtıcı.
sevilacığım yaa arkadas belki gerçekten orijinal sanıyordur.. yani ben de hiç anlamam orijinal mi değil mii? orijinal olunca ne kadar eder onu da hiç bilmem
mesela bana da 2 tane prada çanta gelmişti.üstünde 180 ve 200 tl fiyat vardı. ve ben onları orijinal diye kullandım
ama anlaşılıyor ki orjinal olmayabilirler. çünkü prada da çok pahalı
hatta çantaları satmayı düşündüm burda. ama emin olamadım işte vazgeçtim sonra. arkadasınki de belki çok iyi bir taklittir. taklitleri bile çok pahalı anladığım kadarıyla
Bazi arkadaslarin topiklere girerek gerekszce yorum yapmalarndan,akil vermelerinden sikayetciyim. Herkes isine baksn. Begenrse alsn begenmezse almasn. Bosuna topikleri orseliyorlar. Ayni durum kndilerine yapilinca da hicc hoslanmiyorlar. Neymisss kendine yapilmasini istemedgn seyi baskasina yapmicakmissn...
Canım zaten arkadaşın başlığında ilk yazdığım yoruma bir bakarsan ben resmen kibarca uyardım hani kendiside bilmiyorsa diye..sonra ben orjinal değil dedim diye bana saldırmaya başladı..sonra ben seri no.dan orjinal değil mağazayıda arayıp teyit ettircem ama başınız belaya girebilir diyince birden laf değiştirdi ve geldi burda sanki mağdurmuş gibi ben bilmiyodum ben bu kadara aldım falan dedi..başlıktada bu orjinal ben çok paraya aldım şimdi ucuza elden çıkarıyorum yazmıştı..zaten bir insan bilmiyorsw en baştan benle inatlaşıp orjinal diye inat etmez ben birinden aldım orjinal dedi diye söyler..en son sahte canta almak ve satmanın yasak oldugunu basının belaya girebilceğini söleyince gitmiş başlıktaki mesajlarını güncelleyip değiştirmiş sonra sanki mağdurmuş gibide buraya yazmıl :) ortada iyi niyet falan yok olsa en basta ben anlardım :) neyse konu kapandı nevreste uyardı daha fazla uzatmayalım canım..biz bu başlıkta sayfalar önce konuşmuştuk orjinal olmayanlar için uyaralım insanlar kandırılmasın diye ben sadece yapmam gerekeni yaptım..bir ürün mağazasından alınmadıysa elinde orjinalliğine dair seri no yada belge yoksa orjinal diye iddia edemezsin..hele 2 milyarlık çantayı 20 tlye verip orjinal diye diretmek zaten komik..insanlar ürünlerim orjinal demeden önce en azından elinin altında internet var araştırabilir fiyatları modelleri seri no.ları bunlar zor iş değil..ama arkadaş düzeltti ve sorun kalmadı.
Ve üzülerek belirtiyorum ki senin prada çantaların gerçek olma ihtimali sıfır..prada 3-4 milyardan başlıyor fiyatlar
kız biliyorum ben
baktım internetten zaten. ama yine de bir çantaya 200 tl vermek bile bana çok anlamsız geliyor. yani bana hediye geldiğinde orijinal sandım en başta.
açıkcası çok da önemli değil benim için. ama enayi yerine de konulmak istemem tabi. siz doğru olanı yaptınız. orijinallikten anlayan birilerinin olması güzel
Birsürü hakaret yazıp sonuna da neyse yazan saçma insanlardan olmak istemiyorum ama yapıcam evet Nevreste hanım uyardı ben böyle gereksizler için yalandan yemin etmem ama yemin ediyorum orjinal sandıgımdan öyle yazdım çantanın içindeki seri nosunu googleye yazdıgımda o çantaya benzer resimler çıktıgından ben de evet orjinaldir diye emin oldum sandım mağazasını aramadım benim için 90 tl büyük para öğrenciyim çünkü orjinal sanıp çok para verdim 20ye satıyorum yazdım insan ihtiyacı oldugunda 500 tl verdiği şeyi 100 tlye satabiliyor dimi sonuçta seri nosunu googleye yazdıgımda saçma sapan resimler çıkabilirdi ama o çantanın adında çanta resimleri çıktı ben de orjinal sandım profilinize baktım benden oldukça büyüksünüz saygısızlık yapmak istemiyorum size saldırdıgımı düşünüyosanız özür diliyorum burda ben de psikoloji okuyorum 3.sınıfım bence bu kadar kibirli olmamak gerek NEYSE
Gereksiz yorum..akıl verme..boşuna topic i örselemek..alakan olmadığı bir konuya dahil olmaya çalışmak..ve kendine yapılmasını istemediğini başkalarına yapmak..
Sen kendinden şikayetçisin anladığım kadarıyla? :)
Birsürü hakaret yazıp sonuna da neyse yazan saçma insanlardan olmak istemiyorum ama yapıcam evet Nevreste hanım uyardı ben böyle gereksizler için yalandan yemin etmem ama yemin ediyorum orjinal sandıgımdan öyle yazdım çantanın içindeki seri nosunu googleye yazdıgımda o çantaya benzer resimler çıktıgından ben de evet orjinaldir diye emin oldum sandım mağazasını aramadım benim için 90 tl büyük para öğrenciyim çünkü orjinal sanıp çok para verdim 20ye satıyorum yazdım insan ihtiyacı oldugunda 500 tl verdiği şeyi 100 tlye satabiliyor dimi sonuçta seri nosunu googleye yazdıgımda saçma sapan resimler çıkabilirdi ama o çantanın adında çanta resimleri çıktı ben de orjinal sandım profilinize baktım benden oldukça büyüksünüz saygısızlık yapmak istemiyorum size saldırdıgımı düşünüyosanız özür diliyorum burda ben de psikoloji okuyorum 3.sınıfım bence bu kadar kibirli olmamak gerek NEYSE
Cnm insanlar yanilablr. Ama birz olsun hata yapma payi veremeyenlerde oluoiyileri tenzih ederm. Hatani duzeltmeye calissanda geri adim atsanda ustune gelnmeye devam ediliyorsa. Allah a havale et ve artk cvp verme. Ben ole yapiorm artk. Yoksa cok zor gunler yasio insan cok uzuluo cok..