meddd ;-) ben de sana kendi adima tesekkur ederim sana hediye ettigim icinde mutluyum..urunlerimin tamamini gonderdikten ve alicilarina ulastiklarindan emin olduktan sonra uyeligimi kapaticam..seni ve bazi arkadaslari tanidigim icin kendi adima mutluyum kendine iyi bak ;-)
Keske gokce arkadas 20 kisiye bedava urun yollayacagina problem yasadigi kisiyle
sorunu halletseydi daha iyiydi.sonucta kargoyu iyi sarmassan yolladigin
urunler patlar.ilk tasinmamizda evdeki cam esyalarin yarisi kirilmisti.
ben kargoyu sardim sarmadan once kontrol ettim deli miyim ki bozuk urun gonderip burda onca hakarete maruz kalayim..tableti o bulasik bezi demis ama ben cizilmesin diye pakerinden cikardigim bir temizlik bezine sardim bezi de gosterseymis sonra da ayakkabi kutusuna koydum...yok kitap pismis heee kitapla yerleri siliyodum ben...celik caydanliginda dibi delikmis ben bedava urun dagitiyorum eger gunes o urunlerimi gonderirse ben onlari baska birine ucretsiz gondericem bakalim onun dedigi gibi kirik dokuk cop muymus...ve cope attigina inanmiyorum kargo parasini da odicem urunleri gondersin isteyene vericem ...
GÖKÇE SAKIN ÜYELİĞİNİ İPTAL ETME SENİ BİLEN BİLİYOR UĞRAŞMA ARKADAŞIN PARASINI İADE ET ÜRÜNLERİDE İHTİYACI OLAN BİRİNE VER BENCEKeske gokce arkadas 20 kisiye bedava urun yollayacagina problem yasadigi kisiyle
sorunu halletseydi daha iyiydi.sonucta kargoyu iyi sarmassan yolladigin
urunler patlar.ilk tasinmamizda evdeki cam esyalarin yarisi kirilmisti.
ben kargoyu sardim sarmadan once kontrol ettim deli miyim ki bozuk urun gonderip burda onca hakarete maruz kalayim..tableti o bulasik bezi demis ama ben cizilmesin diye pakerinden cikardigim bir temizlik bezine sardim bezi de gosterseymis sonra da ayakkabi kutusuna koydum...yok kitap pismis heee kitapla yerleri siliyodum ben...celik caydanliginda dibi delikmis ben bedava urun dagitiyorum eger gunes o urunlerimi gonderirse ben onlari baska birine ucretsiz gondericem bakalim onun dedigi gibi kirik dokuk cop muymus...ve cope attigina inanmiyorum kargo parasini da odicem urunleri gondersin isteyene vericem ...
bazen düşünürdüm, bu dünya neden böyle insanların gözleri neden kapalı, yapılan haksızlıkları neden, nasıl görmezler diye...
şu bilmem kaç sayfalık topikte farkettim ki insanlar haksızlığa uğrayan kendileri bile olsalar susmayı tercih ediyor ya da iki hediyeye kanıp taraf olmayı
Canım bunun hediyelerle fln alakası yok ben yakıştıramıyorum olumsuzlukları kendilerine .Kaldı ki bana o kişinin gelenhediyeleri berbattı kanacak bir tarafı yoktu.Ayrıca param gitmemişti kullandığım bir üründüçKendisine söyleyip içimi rahatlatmam bana yetti, gerisi kendisine kalmış.Ha buraya haber vermeli miydim sorusuna gelince topiğini inceledim baktım çoğu ona teş ediyo,memnunlar..... dedim kendi kendime :kızım bu senin kısmetinmiş sus otur aşşağa..susuşum bu yönde oldu arkadaşım.Daha da sayfada göremedim kendilerini zaten.
teve cim kız kim seni üzdü ya
Canım bunun hediyelerle fln alakası yok ben yakıştıramıyorum olumsuzlukları kendilerine .Kaldı ki bana o kişinin gelenhediyeleri berbattı kanacak bir tarafı yoktu.Ayrıca param gitmemişti kullandığım bir üründüçKendisine söyleyip içimi rahatlatmam bana yetti, gerisi kendisine kalmış.Ha buraya haber vermeli miydim sorusuna gelince topiğini inceledim baktım çoğu ona teş ediyo,memnunlar..... dedim kendi kendime :kızım bu senin kısmetinmiş sus otur aşşağa..susuşum bu yönde oldu arkadaşım.Daha da sayfada göremedim kendilerini zaten.
yok be gülüm geldi geçti boşverelimmmmmmmm
bazen düşünürdüm, bu dünya neden böyle insanların gözleri neden kapalı, yapılan haksızlıkları neden, nasıl görmezler diye...
şu bilmem kaç sayfalık topikte farkettim ki insanlar haksızlığa uğrayan kendileri bile olsalar susmayı tercih ediyor ya da iki hediyeye kanıp taraf olmayı
biz taraf olmadık hediyeye falanda kanmadık lütfen laflarınıza dikkat edin
temiz gelen şeye ne yapalım çamur atıp aa yok çok kötü şeyler yollamışmı diyelım?
ayrıca med söyledi zaten gunessel arkadaşa yapılanı gökce telafı etsın dedı bence 2 kişi arasında yaşanılan onların arasında cozulmelı böyle dışardan başkaları karıştıkça olay cözülmez bi hal alıyo
ama buraya yazmışsınız madem biz de okuyoruz burdan bilgi alıyoruz. topiğin amacı bu zaten hakaret ya da kavga etmekte değil.
memnuniyetsizliklerimizi bildiriyoruz
ha diyorsunuz ki geçti gitti benim kabulumdür
o zaman sizin buraya yazma amacınızı ne yani anlayamadım:44:
para pul meselesi de değil canım insanı en çok bu duyarsızlık üzüyor, defolu ürünlerini nasıl layık görüyorlar?
ben topiğin kurulumundan daha yeni haberdarım ....sadece topiğe yönelik yorum yaptım aslında ve paylaşımda bulundum.Benim başıma yırtık sökük gibi durumlar gelmedi.Empati yolundan yola çıktım.Ben utanmaktan insanların utanmasından çok erinirim.Zaten ilk yazımı okuyan beni anlayabilir.,anlayamayanların da canısağolsun.
neyse ben düşüncemi dile getirdim sadece siz bilirsiniz tabi
evet bunu yapabilmemiz çok güzel,herkes düşüncelerini söyleyebilmeli.