Memnuniyetsizlik Topiği

nilayla ben de takas yapıp pişman oldum ama hakkını da yiyemem şöyle bir şey oldu. benim ürünlerim temiz ve sıfır olanlar da vardı. onun ürünleri sıfır dedikleri bile ya kullanılmıştı ya defoluydu, kargoda hasarlanmıştır dedi ama özür de diledi ve telafi etmek için bana ücretini kendi ödeyerek yeni bir kargo daha gönderdi. birkaç makyaj malzemesi krem gibi, kullanabileceğim şeyler değildi telafi etti mi derseniz, etmedi ama yine de iyi niyet gösterip tekrar gönderi yapması iyi birşeydi.
sadece sonradan, benden takasla alırken fiyatı çok yüksek indirimli olsun dediği etiketli ürünü başka bir sitede takassız ve benim takas fiyatımdan daha yüksek fiyata koyduğunu gördüm.

ÖNCELİKLE HERKESE MRB BEN GÖKÇE25 ADLI BAYANLA YAKLAŞIK 1 HAFTA ÖNCE TANIŞTIM VE BEDAVA ÜRÜNÜ KARGO KARŞILIĞINDA GÖNDERİCENİ SÖLEDİ İNANMADIM AMA DEVAM ETTİM NE KAYBEDERDİMKİ AMA GÖRÜYPRUMKİ GÖKÇE SÖZÜNÜN ARKASINDA DURAN KALİTELİ BİR BAYAN BURDA HAKKINDA NE SÖLEDİKLER UMRUMDA BİLE DEĞİL GÖKÇE SENİNDE UMRUNDA olmasın çünkü bir yalnışlıktan doleyı böyle bir ithamla yargılanman yazık herkes kendine göre haklıdır. mağdur olan İNSANLARIDA ANLIYORUM AMA HERŞEY SAYGI VE SEVGİ İLE OLUR MEMNUN KALSAMDA KALMASAMDA BURDAN YAZCAM DEMİŞTİM GÖKÇE ÜRÜNLERDEN DAHA DOĞRUSU HEDİYELERİNDEN ÇOK MENUN KALDIM ÖZELLİKLE TUNİK HARİKA BAYILDIM YATAK ÖRTÜSÜDE SÜPER ÜRÜNLERİN BÖYLE GÜZEL GELCENİ BİLSEYDİM HEPSİNİ KAPMAK İSTERDİM BUNDAN SONRA ÜCRETLİ ÜCRETSİZ ÜRÜNLERİNE TALİBİM ÜCRETLİDE OLSA ARTIK ALIŞ VERİŞ YAPARIM SENDEN SAOL HERŞEY İÇİN

bence üyeliğini kapatma gökçe çünkü kaçarsan haksız duruma düşersin bırak allah katında olay çözülsün parasını iade et arkadaşın olay artık uzamasın çünkü sen dolandırıcı olsan beni aramazdın ürünümü yollamazdın harikasın boşver eğer senin bir suçun varsa diğer tarafta hallolur veya karşı tarafın sakın üyeliğini kapatma lütfen

zen2012 soylediklerin beni cok memnun etti hastaydim ama cok iyi geldi...cok sukur pis pasakli bi kadin olmadigim ortaya cikti Allah razi olsun ;-) uyeligimi kapatmayi kacmak icin degil bi protesto icin yapacaktim kapatmam o zmn takip ederim..hediyelerini guzel gunlerde kullan insallah hayat paylastikca guzel bence ben normal hayatimda da boyleyim kimse inanmasa da...annem der sen ne savurgansin diye ama savurganlik degil paylasimcilik bu kimine gore de kandirma plani olsun hepsi aklimda ;-)

bazen düşünürdüm, bu dünya neden böyle insanların gözleri neden kapalı, yapılan haksızlıkları neden, nasıl görmezler diye...
şu bilmem kaç sayfalık topikte farkettim ki insanlar haksızlığa uğrayan kendileri bile olsalar susmayı tercih ediyor ya da iki hediyeye kanıp taraf olmayı

Canım bunun hediyelerle fln alakası yok ben yakıştıramıyorum olumsuzlukları kendilerine .Kaldı ki bana o kişinin gelenhediyeleri berbattı kanacak bir tarafı yoktu.Ayrıca param gitmemişti kullandığım bir üründüçKendisine söyleyip içimi rahatlatmam bana yetti, gerisi kendisine kalmış.Ha buraya haber vermeli miydim sorusuna gelince topiğini inceledim baktım çoğu ona teş ediyo,memnunlar..... dedim kendi kendime :kızım bu senin kısmetinmiş sus otur aşşağa..susuşum bu yönde oldu arkadaşım.Daha da sayfada göremedim kendilerini zaten.

teve cim kız kim seni üzdü ya

para pul meselesi de değil canım insanı en çok bu duyarsızlık üzüyor, defolu ürünlerini nasıl layık görüyorlar?

yok be gülüm geldi geçti boşverelimmmmmmmm

ama buraya yazmışsınız madem biz de okuyoruz burdan bilgi alıyoruz. topiğin amacı bu zaten hakaret ya da kavga etmekte değil.
memnuniyetsizliklerimizi bildiriyoruz
ha diyorsunuz ki geçti gitti benim kabulumdür
o zaman sizin buraya yazma amacınızı ne yani anlayamadım:44:

biz taraf olmadık hediyeye falanda kanmadık lütfen laflarınıza dikkat edin
temiz gelen şeye ne yapalım çamur atıp aa yok çok kötü şeyler yollamışmı diyelım?
ayrıca med söyledi zaten gunessel arkadaşa yapılanı gökce telafı etsın dedı bence 2 kişi arasında yaşanılan onların arasında cozulmelı böyle dışardan başkaları karıştıkça olay cözülmez bi hal alıyo

canım ben isim verdim mi? şu haklı bu haklı dedim mi? hangi mesajın altına yazdığıma dikkat et lütfen, aldığın hediye için değerlendirme yapmışsın, teşekkür etmişsin, üzerine alınacak kişi alınmadı onun haricinde herkes alındı,

ben topiğin kurulumundan daha yeni haberdarım ....sadece topiğe yönelik yorum yaptım aslında ve paylaşımda bulundum.Benim başıma yırtık sökük gibi durumlar gelmedi.Empati yolundan yola çıktım.Ben utanmaktan insanların utanmasından çok erinirim.Zaten ilk yazımı okuyan beni anlayabilir.,anlayamayanların da canısağolsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
para pul meselesi de değil canım insanı en çok bu duyarsızlık üzüyor, defolu ürünlerini nasıl layık görüyorlar?

haklısın ama inan bu derece bir sorunla hiç karşılaşmadım ,herkesin yapısı farklı....insanın üstüne bir sorumluluk düşüyor diğer arkadaşları uyarmak adına.Bu sorumluluğu taşımak zorunda kalmam inşasllah ben sadece isimsiz yapabilirim bunu.İsim verenleri eleştiriyor fln değilim sadece hissettiklerimi yazdım.

neyse ben düşüncemi dile getirdim sadece siz bilirsiniz tabi

arkadaslar aranızda esrakrmtcglu. isimli uyeden alısveris yapan varmı kimseyii bulamadım ozrl msjlarıma cvp yazmıyo parasınıda yatırdım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…