Memnuniyetsizlik Topiği

Yapmadım ama bebeği vardı sanırım onun o yüzden yazamıyor olabilir. Ben sayfasına bakmıştım onun bir kaç kere de yazışmamız olmuştu bana güven vermişti :)

Sagol nutellacım bebegi oldugunu banada yzdı beklemedeyim. bakalım insllah saglık problemi fln yoktur baska turlu dusunmemede gerek kalmaz umarım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sagol nutellacım bebegi oldugunu banada yzdı beklemedeyim. bakalım insllah saglık problemi fln yoktur baska turlu dusunmemede gerek kalmaz umarım

İnşallah :) Bugün yarın cevap verir bence endişelenmeyin :)

arkadaslar aranızda esrakrmtcglu. isimli uyeden alısveris yapan varmı kimseyii bulamadım ozrl msjlarıma cvp yazmıyo parasınıda yatırdım

Endişe etme canm döner o sana telfen giriyo bildiğim kadarıyla dürekli onlione olur
Bende kk yüklü sürekli onlione yim kapatmıyorm yani uyusamda başka bir işlenilgilensemde
Oyüzden muhakka yanıtlar endişen olmasn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sanırım 4.kez kargosunu yolladım çok muhabbetimiz oldu hala da var..
sorunsuz çok iyi bi bayan, bebegi var ve telden giriyo o yüzden sıkıntı olmuş olabilir

Aslisahcim mesajını yeni gördüm ve cevap attım. Bebeğim rahatsiz kusura bakma sürekli online gorunuyorum ama telden giriyorum sürekli başında değilim
Alışveriş yaptığım arkadaşlar bilir sıkıntı olmadı şimdiye kadar olmazda yani ozelden attım mesajımı umarım açıklama yeterli olmuştur

Geçmiş olsn esracım😪

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Esracım gecmis olsun kusura bakma msj atmayınca.bi sorayım bilen varmı.durum nedir diye simdide. Benim tel msj kutusunu acmıyor okuyamıyorum bu arada paranı.yatırdım cantamı istereeeeem: ))

ee tabi bazilarinin temiz,durustluk abidesi,puri pak ,tarafsiz,objektif,tek duze,adaletli,renksiz hayatlarina heyecan geldi de gunessss benim alti delik olan cay makinem sarj tutmayan tabletim ve pisss kitabimi geri gonderir misin ????? baska birine gondericem de o oyle kullanicakmis onlari .. ben senin parani sende benim copleri gonderiver bi zahmet ...

Göndermiş 1 ay sonra elinde olur :)))

Burası tartışılsın diye açılmadı.
Lütfen olayın müdahilleri gokce25, gunessel ve eylul166 dışındaki üyeler konuya daha fazla müdahil olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…