Memeliler kervanına katılmak için süreçler

bunlar seni korkutmasın. kalem yanımda olmasaydı da her şeyi göze almıştım ben biliyor musun... her şeyden önce güçlü ol! yalnız da değilsin. sana yardımcı da olacaklarmış işte, ne güzel. başka çareler de bulunur elbet. neden olmasın :112:

Ben de herşeyi göze aldım,ama kendimi yalnız hisseder miyim diye korkmuyor değilim.Bir de hiçbir şey söylememek yalan söylemekten iyidir diye de bayram konusunda düşünüyorum.

Ben de herşeyi göze aldım,ama kendimi yalnız hisseder miyim diye korkmuyor değilim.Bir de hiçbir şey söylememek yalan söylemekten iyidir diye de bayram konusunda düşünüyorum.

canım, gizlemek de yalandır ona bakarsan. ama bütünüyle seni ilgilendiren, kimseye bir zararı olmayacak ve seni çok mutlu edecek bir şey yapacaksın. neden hala yalan boyutuna takılıyorsun ki!

Doğru söylüyorsun,ben bayramda tatile gidiyor olayım en iyisi :)

ben de tatile gitmiştim KALEMimle birlikte. üstelik eve dönüp biraz da aklım başıma gelince, yalanları abarttığımın farkına da varmıştım. beceriksizlik işte n'aparsın
canım, bu yalanlar pembe bile değil. gökkuşağının tüm renklerini barındırıyor. o derece! :119::119::119::119::119::119:

canımmmmm hoşgeldin, öyle güzel anlatmışsın ki bir çırpıda okudum vallahi hepsini, anammm tarih bu kadar yakın mı olacak, ben yanında kalacaktım ama kendimi düşündüm ben hehe :) her şeyi o kadar güzel anlatmış ki naci bey ben soracak bir şey bulamadım daha süpeerrrrrr çok sevindim senin adına bitanemm..
Gelişmeleri heyecanla takip ediyorumm

Hahahahha :) Şu tatil yalanı da olmasa naparmışız bilmem :))) Bayram tatiliyle birleştirip tatil yapmak daha mantıklı bir yalan, sonraki hafta da işyerindekilere yalan söylemem gerekecek,o zaman daha tuhaf bir yalan olacak,bayramda yer bulamadık bu hafta gideceğiz mi diyeceğim :) O yüzden en mantıklısı bayram gibi görünüyor,annem bayramda yanında olamamama çok bozulacak ama ah annecim bilsen kızın ne kadar mutlu olacak :)

yaprakcım çok tatlısınnnn, seni seviyorum

insan o ara söylediği yalanların farkına varamıyor sonra kime ne söylemiştim onu bile hatırlamıyorum ben :))

Canım hoşbulduuuuum :)) Valla canım ben de düşündüm seni,bademim gelecekti ziyaretime ama bayramda o da gelemez dedim Ama bir yandan da içimde hep hadi hadi hadi diye dürten bir şeyler var.Bir an önce kavuşmak istiyorum göğüslerime :)
Ben de heyecandan bayılacağım artık sanırım,ama öyle güzel bir heyecan ki içimden sürekli "sırıtma kızım sırıtma bi rahat dur" diyorum :)))

hakkaten. yaşasın tatil dedikleri bu işte! yoksa insanı asıl mutlu eden şey çalışmaktır. çoğu insan bunun farkında değildir, hepsi bu!
bak bu mantıklı geldi. bayramda yer bulamamak. hımmm, zekice işyerindekiler de anlayışla karşılayacaktır. hem onlar için de iyi olacak. mutluluktan iş verimin de artar :126:

Bayram haftası olmazsa diğer haftaya kalırsa bayramda yer bulamadık derim demek istemiştim :)) Şimdi A planında bayramda ameliyat olmak ve evdekilere ve iştekilere ve herkese tatile gidiyorum demek var,B planında ise bayramdan sonraki hafta ameliyat olup evdekilere bir şey demeyip iştekilere ve herkese tatile gidiyorum demek var.Allahım bu kadar planlı yalan söylememiştim hiç,matematik problemi gibi oldu.A yolundan giderse saatte 60 yalan kapasitesiyle gidecek,B yolundan giderse hızı nedir :)))) Peki yol sonunda verim %100 nasıl olmuştur :)))

offff vallahi heyecanlandım.... işte yazdıklarından bir daha işte benim doktorum budur diyorum := Hastasıyla arasına keskin duvarlar çizmeyen ve hastasını en iyi şekilde anlamaya çalışan,istediğn zaman dertleşebildiğin.

İnsan biran önce kavuşmak istiyor hiç beklemek istemiyor seni çok iyi anlıyorum canım, vallahi yaa çok istiyorum hala gelmeyi, hani özelden mesajlaşırken demiştin ya sen belki ameliyat olurum öyle tanışırız diye dediğin gerçek çıkacak bu gidişle bayramda olursan ameliyatını senin adına o kadar çok sevindim ki canım anlatamam sana. Böyle mutlu olan arkadaşlarımı görmek beni de aynı şeyleri yaşayan biri olarak çok mutlu ediyor. Ben eylülün 3. haftası itibariyle istanbul dayım. Ameliyatını o araya alırsan rekafatçiinim kimseye söz verme
,

bayram da ol kurtul gitsin... yalnız insan daha güçlüdür bence,daha çabuk toparlar kendisini,naz yapacak kimsesi de yoktur.İlk gün yanında birisi olsun,diğer günler sorun olmaz bence

sende b planı varmış. ben bunu hiç düşünmedim :26: üstelik ameliyat günü çıktım evden. bir gün önce başka bir hastanede ameliyat olacağımı öğrendiğim için. ya evden çıkamasaydım diye öyle korktum ki! o gece de rüyamda, kahvaltı yapmışım, naci bey soruyor: "aç mısın?" "yedim.." diyorum. "seni ameliyat edemem" diyor. "kusarım, içimde bir şey bırakmam" diyorum. "yok, olmaz!!!" diyor. "seni ameliyat etmem..." diyor... film kopuyor. uyanıyorum kabustan. işte bunun adı yalnızlık!

yalnız hissedip hissetmeyeceğinin en iyi cevabını yaprak verir sana.. Ben yaprak kadar güçlü değilim, o gün yaprağa da söyledim,yanımda annemin olmasını filan isterdim. Eğer güçlü bir insansan üstesinden gelebilirsin,zaten ameliyat öncesi stresli oluyor sonrası tüm sorumluluk hemşirelerin üzerinde her an yanında oluyorlar... ben o gece biraz uyumuştum,kendimle de dalga geçmiştim,nasıl refakatçıyım diye,canım yaprağım seslene seslene zor uyandırmıştı beni. benim gibi bir refakatçi tavsiye etmem

Aynen öyle oldu canım,ben kendimi biliyorum işte,deliyim ben azcık,hemen olsun bitsin istiyorum bir şey aklıma girince.
Ziyaretçim olmaaaa,refakatçim ooool :))) Bu şarkıyı sana gönderiyorum bademcim :) Sağol tatlım,eğer o zamana kadar sabredebilirsem, tamam söz seve seve,bayıla bayıla :) Sabredemezsem de refakatçim olmuş kadar oldun,söylemen bile yeterli benim için.Allah kalbine göre versin.

bayram da ol kurtul gitsin... yalnız insan daha güçlüdür bence,daha çabuk toparlar kendisini,naz yapacak kimsesi de yoktur.İlk gün yanında birisi olsun,diğer günler sorun olmaz bence

Ben öyle çok şeyi yalnız başıma hallettim ki şu hayatta bunu da halledersem kendime saygım tavan yapacak artık.İlk gün yanımda sadece hemşireler olacak sanırım.Kimseye söyleyemiyorum arkadaşlarımdan.Ablama söylesem bile gelemez bayramda,haftaiçi de çalıştığı için gelemez zaten.Bakalım düşüneceğim bu konuyu.

canımmm benim sen biran önce istediğin göğüslere kavuş bu mutluluğu yaşa da gerisi mühim değil, sağol bitanem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…