- Konu Sahibi nemutlubana
-
- #1.001
Selam kızlar, buralardayım, ara ara bakıp çıkıyorum. Çok yazamıyorum bu ara, işler güçler işler güçler, çok yoğunuz malesef.
Benden haberler mi istiyorsunuz, bomba gibiyim(z) :) Memeler kıvama gelmeye başladı, ama yine de yumuş yumuş olmuş değil henüz. Gönül rahatlığıyla istediğim sütyeni alıyorum, küçük mü görünür yakışır mı derdim kalmadı, göğsümü gere gere alıp giyiyorum. İzler baya silikleşti. Bana sorarsanız küçük bile geliyor gözüme artık, o kadar alıştı gözüm, açgözlülük de var serde, ama ablam ilk zamana göre büyüdüler diyor, bilmiyorum ama ben boyutundan memnunum. Ablam da gaza geldi benden, sanırım Barış beyin yeni hastası o olacak :) Yeni arkadaşlar sorularınız varsa sorabilirsiniz. Uğradıkça yardımcı olurum.
Selam kızlar, buralardayım, ara ara bakıp çıkıyorum. Çok yazamıyorum bu ara, işler güçler işler güçler, çok yoğunuz malesef.
Benden haberler mi istiyorsunuz, bomba gibiyim(z) :) Memeler kıvama gelmeye başladı, ama yine de yumuş yumuş olmuş değil henüz. Gönül rahatlığıyla istediğim sütyeni alıyorum, küçük mü görünür yakışır mı derdim kalmadı, göğsümü gere gere alıp giyiyorum. İzler baya silikleşti. Bana sorarsanız küçük bile geliyor gözüme artık, o kadar alıştı gözüm, açgözlülük de var serde, ama ablam ilk zamana göre büyüdüler diyor, bilmiyorum ama ben boyutundan memnunum. Ablam da gaza geldi benden, sanırım Barış beyin yeni hastası o olacak :) Yeni arkadaşlar sorularınız varsa sorabilirsiniz. Uğradıkça yardımcı olurum.
Ben seni forumda göremeyince yokluğunu arıyorum açıkçası gerçi ben de eskisi gibi aktif değilim ama . Ablan zaten çok güzel maş. Ben o gün anlamıştım onun da pek yakında ameliyat olacağını senin bebiklere bakarken :) yok mu bize yeni defile)
canım cok sevındım cevap yazdıgına..sana soracaklarım var..cunku aynı senın gıbı 3 doktorla baslayacagım ben bu işe...barıs,naci ve tugrul bide hasan beye gidicem...topiğini bastan sona okudum...ilk once naci beye gitmıssın..sonra tugrul beye..benım sormak ıstedıgım tugrul bey sana okadar acıklama yapmıs...yaı yuvarlak tercıh etme nedenlerını damlayı uygun görmedıgını ,kas zarı altı denen bişe yok demıs....sen bunlara ragmen,bunları bile bile neden barıs beyı tercıh ettın...yanı bu acıklamalar sana neden guvenılır yada mantıklı gelmedı...tugrul bey ve barıs bey cok ters....bunu cok merak edıyorum
ikincisi damla modelde sarkma göruntusu varmı...yanı ustte dekolten oluyormu ?
en onemlısı kas zarı altı yontemde elleyınce ele gelme hissetme olayı varmı...yanı benım biraz meme dokum var..kaszarı altını ozellıkle barıs beyı dusunuyorum oyuzden aklım karısık...protezi hissetmek ıstemem...1.60 boyunda 50 kıloyum..alt 70 ust 80..kalıtelı bir cildim var..ama gogus kafesım dar..ama dedıgım gibi meme dokum var biraz..
son olarak da izleri cok merak edıyorum..ben bekarım evlenecegım ınsana asla sölemeyecegım..oyuzden izlerın bellı olmaması lazım..sen baktıgında cok farkedılıyormu ?
bu sorularıma neolur cevap ver...sımdıden tesekkur ederım :)
Cnm nemutlubana arkadasimiza sormussun ama cevaplamak istedim
Meme alti kesisiyle ameliyat olursan bu iz siliklessede kesinlikle yOk olmiyot yani evlenicegin kisiye soylemiyceksen meme ucu kesisine yogunlas derim bitek o yontemde iz kalmiyor
Arzum arkadasimiz meme ucu kesisiyle ameliyat oldu fotolari var kesinlikle belli olmuyor istersen arkadaslik talebi yollayip kabul ederse gorebilirsin fikir olur
Burde gizem vardi sanirim meme alti kesisiyle ameliyat olup izinin iki sene sonrasinin fotosunu koymustu onuda gorup karar verebilirsin
selam, ne mutlu sana :))) sana bişey sorabilir miyim??? barış çakıra muayene olduğunda kaç cc önermişti sana?? naci beyle aynı protezleri mi koyacaktı hemen hemen??
Canım,çok güzel yazmışsın.. Ellerine saglık.. Böyle faydalı,bilgilendirici,dikkat çekici yorumlar yapabilmek önemli.İnşallah ameliyat olan arkadaşlar bu konuları dikkate alarak araştırma yaparlar.Herkes bizim kadar mutlu sonuçlarla ameliyatlarını tamamlayıp mutlu,sorunsuz bir sonuç elde ederler
Canım benimBu ara kendime çok vakit ayıramıyorum. Bakalım ablam için de hayırlısı olsun inşallah canım. Defile yapacak vakit bulamıyorum canım ya. Fırsat bulunca yine yaparız
Canım seni çok iyi anlıyorum, sonuçta aynı yollardan geçiyoruz hepimiz. Ben araştırmaya başladığımda hiçbir şey bilmiyordum, tek bildiğim doğal olsun istediğimdi. Aldığım bütün kararlar bu gözle verilmiş kararlar oldu. Tuğrul beyin dedikleri başta çok mantıklı geldi, ama sonra araştırınca, ona ameliyat olmuş insanlarla konuşunca düşüncelerim değişti. Evet Tuğrul beyin yöntemi kolaylık, pratiklik açısından çok cezbedici, ama insan sonuçtan daha çok memnun olmak için biraz daha zahmetli olanı göze alıyor. Benim kalbim, mantığım böyle söyledi. İçimdeki ses ve mantığım yuvarlak protezin dalgalanma yapabileceğini, kas üstü yöntemle protezin daha çok ele geleceğini, bir süre sonra protezi yukarıda tutan hiçbir şey olmadığından zamanla yerçekiminne yenik düşeceği için sarkacağını kötü görüneceğini söyledi. Tuğrul beyden vazgeçme nedenim budur, ama söyledikleri için düşünmeye sevkettiği için kendisine borçluyum.
Sarkma görüntüsü yok canım, damlada dekolte olmaz diye bir şey yok. Damlada da gayet güzel, doğal dekolte görüntüsü oluyor. Zaten gerçek meme de çok büyük değilse damla şeklinde duruyor. Aşırı büyük memelerde bitişik bir görüntü oluyor, o da yer kalmadığından napsın meme de mecbuuur, ortaya sıkışacak napacak :)
Kas zarı altı yönteminde ele gelme kas altına göre nasıldır bilemiyorum açıkcası, kıyaslama olanağım olmadı çünkü, ben kendimdekini bilebilirim :) Şu anda elbette protezi hissediyorum, henüz 4 ay oldu, hangi yöntemle hangi protezle yapılırsa yapılsın şu an hissederdim zaten bence. Çünkü meme kıvamı anca 1 yıldan sonra oluyor deniyor. Ama yumuşama başlamadı mı, başladı elbette ilk günden itibaren gün gün değişiyor. Bazen benim gerginliğimden midir nedir bira daha sert, bazen benim salmışlığımdan mıdır nedir biraz daha yumuşak sürekli değişiyor. Ben de bekliyorum meme kıvamına gelmesini. Fiziksel özelliklerimiz çok benziyor, göğüs kafesin darsa fazla büyük bir protez kullanılmaz, yani Barış bey kullanmaz kol altından taşmaması için.
Son olarak izlere gelince, izlerim giderek silikleşiyor, tamamen sıfır iz olmasa da zaman geçince o iler öyle belirsizleşiyor ki hani sütyeni çıkarınca belli belirsiz çizgi kalır ya öyle bir şey oluyor, bence iz için meme ucu kesisi tercih etmenin gereği yok, çünkü düşük bir olasılık olsa bile süt kanallarıyle daha çok uğraşılacağı için süt kanallarına zarar gelme olasılığı olabilir. Bu olasılığı göze almaya gerek yok bence. Ama tabi herkesin kendi tercihi, ben bunu hiç dert etmedim, çünkü biliyorum ki işinin ehli bir doktorun izleri zamanla çok belirsizleşecek. Üstelik meme ucu kesisinde de iz kalma olasılığı var, iz kalacaksa memenin en görünen yerinde değil, sütyen çizgisinde olmasını tercih eder insan. Ben de evli değilim bekarım, izler geçse bile dokunulduğunda hissedilecek mi bilmiyorum açıkcası ileride, hissedilmezse ben de söylemem, belki de söylerim bilmiyorum ama ömrüm boyunca ultrason, film sonuçlarını eşimden nasıl saklarım bilemiyorum :) Bu konuda sana bademcim daha fazla fikir verebilir. O şu anda evlenmek üzere ve söylemeyecek, asla hissedilmediğini söylüyor, görüntü olarak ben de şahidim evet hiç anlaşılmıyor. Ben de üzerinden 1 sene geçince o kadar hissedilmezse ne karar veririm bilemiyorum. Bakarız o zaman bir gelsin de
Umarım yardımcı olabilmişimdir aklındaki sorulara.
Canım ben böyle düşünmüyorum, yukarıda yeterince açıkladım ama yine söyleyeyim, meme ucu kesisinde iz kalma olasılığı sıfır değil.
Selam canım, evet çok mutlu bana, darısı başınıza :) Barış bey bana 250 önermişti, 280'e de bakacağını söylemişti, ben ameliyattan önce hemşiresine doğal olsun büyük olmasın dediğim için 280 gözlerine büyük geldiği için 250 kullanmış. Naci bey önerme yapmamıştı, 3-boyutlu çalışma yapmıştı, ordan ben 320'yi seçmiştim, ama pek bir şey anladığımdan değil açıkcası, bana hepsi aynı gelmişti. Naci bey de 250 ile 370 arası kaç istersen olur demişti. Ameliyat masasına yattığımda 320'ye karar vermiştik, ameliyatta da 350'yi deneyecekti. Düşünüyorum da iyi ki o boyutlar olmamış. Hem çok büyük olurmuş, hem her yerden taşarmış, hem herkes anlarmış, hem ben kendimi mutsuz hissedermişim, hem beni olduğumdan çok kilolu gösterirmiş, üst kıyafet bedenim değişirmiş.
bütün maceranızı baştan sona kitap gibi okudum. çok güzel ayrıntılı ve yardımcı olacak bilgilere yer vermişssiniz. keşke ameliyat olmadan da okuma fırsatım olsaymış. şimdi sonucundan çok mutlu olmadığım bir ameliyattan sonra bile kafamda şüpheler içimde koce bir mutsuzlukla bir nebze rahattı yazdıklarınız. teşekkürler!
Hakkımdaki yorumlarınıza teşekkür ederim, ama çok mutlu olmamanıza üzüldüm. Nedir bunun sebebi? İlk zamanlarda beklentileri çok yüksek tutmamak gerek bence, zamanla vücut alıştıkça daha güzelleşiyor her şey. Umarım sizin de böyle olur.
Ben boyut konusunda çok çekinerek girdim ameliyata ve 255 moderate plus taktırdım omzum ve göğüs kafesim geniş olduğu için de küçük durdu haliyle. uzun süreli bir mutsuzluk yaşadım:/ bunda da vardır bir hayır diyorum. sizin hikayeniz hem çok bilgilendirici geldi hem yılmadan istediğiniz şekilde istediğinize ulaşmanız ve yaşadıklarınızı aktarışınız çok ilham ve moral verdi bana. Çok teşekkür ediyorum, umarım öyle olur:)
Bence öyle olacak, her şey güzel olacak :) Üzerinden zaman geçip de protez yumuşayınca daha et et olunca, ilk başlardakinden daha büyük geliyor göze. Kişisel görüşüm büyük olmasındansa küçük olsun daha iyidir. Ben burdayım diye bağıran büyük protezlerden hoşlanmıyorum şahsen.
Bende bugün oldum ameliyatımı çıkmadım hastaneden kendim kalmak istedim aslında gayet iyiyim kendi tuvaletimi bile yapabiliyorum. Refakatçım annem ama o olmasa bile rahat olurdum ağrı kesicilerin etkisi ile ağrım yok hiç yatmadım desem yeridir bol bol yürüyorum hareket ediyorum izlemeye aldım seni öncesi fotom var sonrasını da eklerim sonra bu başlığı çok sevmiştim kaç yıl olmuş ben ancak ameliyat olabildim. Bu arada Hasan Fındık ameliyatımı yaptı 325 cc meme ucundan Mentor marka silikon koyuldu.Merhabalar herkese
Belki merak edenler vardır diye,biraz da yenileri merak ettiğimden yazayım dedim.
Ne çabuk geçiyor zaman.Tam 1 yıl 7ay oldu.Ve şu an görüntüden çok memnunum.Kimse anlamıyor doğal bir dolgunluk.
Geçmişler olsun.Umarım hep böyle sorunsuz bir şekilde istediğin görüntüye kavuşursun.Bundan sonrası kolay,zamana bırakıyorsun,o seni istediğin kadın haline getiriyor.Bende bugün oldum ameliyatımı çıkmadım hastaneden kendim kalmak istedim aslında gayet iyiyim kendi tuvaletimi bile yapabiliyorum. Refakatçım annem ama o olmasa bile rahat olurdum ağrı kesicilerin etkisi ile ağrım yok hiç yatmadım desem yeridir bol bol yürüyorum hareket ediyorum izlemeye aldım seni öncesi fotom var sonrasını da eklerim sonra bu başlığı çok sevmiştim kaç yıl olmuş ben ancak ameliyat olabildim. Bu arada Hasan Fındık ameliyatımı yaptı 325 cc meme ucundan Mentor marka silikon koyuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?