Memeliler kervanına katılmak için süreçler

Hayırlısı olsun umarım canım. Benim ağrılar sancılar bitti, göğüsler yumuşadı ama doğalmışcasına aşamasına gelmedim henüz :) Tam olarak yumuşama için 6 ay 1 yıl sabretmek gerekiyor sanırım. Ama görünüşte hiçbir şekilde belli olmuyor, bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Dolayısıyla ayaktayken masaj yaparken bile çok hissetmiyorum protezi ama yattığımda daha fazla hissediyorum. Yatınca benim öyle top top görünmüyor, ama kimseye yalan borcum yok ayaktayken göründüğü kadar doğal görünmüyor yatınca. Ama şu anda 2 aylığım onu hatırlatmak isterim, dediğim gibi biraz zaman geçmesis gerekiyor, bu dediklerini ben de bekliyorum. Yüzüstü ilk yattığında baskı hissettim, sanki içimde bir balon varmış gibi bir duygu, ama zamanla bu da geçti gitti, şu anda en rahat yüzüstü yatıyorum, ben de başka türlü uyuyamayanlardanım, allahtan doktorum da masaj etkisi göreceğinden böyle yatmamı tavsiye ediyor :) Son sorunun cevabına gelince onu henüz ben de deneyimlemedim.

canım benimde 2 ay oldu,ben şuan için çok memnunum ilk zamanlara göre baya yumuşadılar,yalnız ben masaj yaparken yada koşarken falan bazen içimde silikonun da hareketini hissediyorum içim fena oluyo.bu ilk zamanlar yoktu son zamanlarda hissediyorum sanki.sende de böyle bi durum varmı.içimde yer değiştirişini hissediyorum resmen

Ooh maşallah canım, benim de baya yumuşadı ama yumuş yumuş olacaklar daha, bekliyorum Ben koşmuyorum canım ama yürürken vs hissetmiyorum, masaj yaparken de yatıyorsam sertlik şeklinde hissediyorum, o da zamanla kaybolur, meraklanmayalım canım

canım bana da yardımcı olur musun? ameliyat olacağım aa çok kararsızım, gerçekten fotoğraflarını görmeye ihtiyacım var :/

mail adresimi yazsam.. ya da albümün var mı burada arkadaş olarak eklesem? özelden mesaj atamıyorum.

kızlar 1,75 boyunda 65kg um acaba 350-400cc arası bir protez ideal midir fazla mı olur?

Bana kalırsa çok büyük olur canım, benim 250 cc, bunun 100-150 cc üstünü düşünemiyorum, her yerden taşar diye düşünüyorum, ama sen bilirsin tabi, şahsen ben tercih etmem, hele ki bu ameliyatı yaşadıktan sonra hiç düşünmem. Ama herkesin kendi tercihi. Hem bu tek başına verebileceğin bir karar değil ki, belki doktorun da tercih etmeyecek veya sana uygun bulmayacak. Tek önemli olan boy ve kilo değil, derinin yapısı göğüs kafesi genişliği vs de önemli, derin inceyse küçük protez tercih edilir.

Tabii ki canım, mesaj attım sana özelden gönderirim nasıl foto istersen, burada albümüm yok.

Arkadaşlar bende mayısta ameliyat olacagım boyum 1.70 kilom 63 ..275 300 cc arası dedi dr adanada beyhan çakır dr um .ama kafam cok karısık bana meme yapın 3 ameliyata da uygun koltuk altı yada kasüstü yapalım dedi kasaltı cok agrın olur meme dokun var gerek yok ama sen karar ver dedi ben karar veremiyorum sizlerin fikirlerine ihtiyacım var :/

Canım şimdi nerden başlayacağımı bilemedim, en başta doktorun sen karar ver demesi bana çok saçma geliyor. Yani nasıl diyeyim, öğretmen öğrencisine soruyor mu bugün size ne anlatayım siz karar verin :) Bu bana başından saçma geliyor ama evet kas altı yöntemi daha ağrılı. Bir de koltuk altı kas altı diye yöntemler yok ki, yani bunlar ayrı şeylerden bahsediyor. Protezi derinin neresinden kesip konacağı ve nereye konacağı konuları var, kesi yeri yöntemleri koltuk altı, meme başı çevresi ve meme altı, protezin konduğu yer kas altı kas üstü kas zarı altı. Bu yöntemlerin hepsinin birbirine göre avantajları dezavantajları var. Kimse kimseye şunu seç veya bunu seç diyemez, dememeli. Doktorlar da hangi yöntemi hangi hastada neden tercih ettiğini neden tercih etmediğini anlatmalı ama ameliyat yöntemini hastaya seçtirmenin mantığını anlayamıyorum gerçekten.

Şeker nasılsın ? Kızlar bugün onuncu günüm vakit ne kadar çabuk geçiyor . Kontrolüme gıttım geldim sıkıntı yok. Ya kızlar biliyorum herkesin vücudu farklı fakat ameliyattan sonra şu göğüs ucunun normale dönmesi ne kadar zaman alıyor??? Şimdi gerginlikle beraber patlayacak gibiler. İki hafta sonra düğünüm var çok sertler yahu az yumuşarlar mı ki ??? Arada balensiz sütten kullandım.şekil verecek kıvama girerler mi merak ediyorum nemutlubana rengarenk camasırlarla süper pozlardan sonra şimdi nasılsın bakalım:)

İyiyim canım, sıkıntılarının geçmesine çok sevindim. Dediğin gibi herkesin vücudu farklı, benim göğüs ucumda bir anormallik olmamıştı. Sertlik yavaş yavaş yumuşuyor, 2 hafta sonra şu ankinden daha yumuşak olur, ama gerçek yumuşama için 6 ay beklemek gerek sanırım. Benim bile görünürde yumuşak ama yatınca tam yumuşak değil. Kız sen evleniyor muydun, hiç de söylemiyor :) Hayırlı olsun. Her gün daha güzelim canım, ilk 1 yılın eğrisi böyle :)

Teşekkür ederim canım:) ani bir kararla evleniyorum :) nişanı ikisinde yaptık 4 ü ameliyat tarihimdi. Şimdi onuncu gündeyim. 27 si düğün ve çok az kaldı. Dün gelinliğimi aldık. Ameliyatlı giyip çıkarmak zor oldu ama vakit yok harcayacak deyip başına geçtim :) orda dediler gelinlikte destekli farklı bir iç çamaşır kullanıyorlarmış. Çok sert şimdi gerçi bugün yumuşamayı ilk kez hissettim. Hani o iç çamaşırını kullanabilecek kıvamda olur mu acaba ??? Bu arada benim ameliyatımı barış bey yapmadı. Ben vazgectım yani. İzmirde oldum mentor marka yumuşama süresi biraz daha geç oluyormuş diye duydum . Umarım sorun olmaz düğünde
Senin ciciler yumuşak görünüyor cidden . Bende o kıvama ulaşmış olmayacaklar daha yan bile yatamıyorum
Düğünüme beklerim

mentor iyi diye biliyordumm. ben de doktorumla görüşüp randevu alcam ama bir türlü zaman olmadı..

mentor iyi diye biliyordumm. ben de doktorumla görüşüp randevu alcam ama bir türlü zaman olmadı..

Mentor kullanan kimseden memnuniyetsizlik duymadım. Fakat sertlik seviyeleri varmış. Benimkisi 3 en sert olanıymış sanırım. Ben doktoruma bıraktım . Bazı markalarda daha çabuk doğallığına ulaşıyor daha çabuk yumuşuyormuş. Mentorda bu süre daha uzunmuş. Sadece duyduklarım bunlar.
Ertelemeden ilk fırsatında git arkadaşım süper birşey çünkü güzel haberlerini bekliyoruz :)

OookarendO hayırlı olsun boyun kilon yaşın kaç hangi yöntemle kaç cc takıldı öğrenebilir miyim, bir de nişanlının haberi var mı bende bekarım 5 ay oldu ameliyat olalı banada mentor takıldı şu an normal göğüs gibi damla model zaten ve yumuşak adet dönemlerinde şişiyor ağrı yapıyor sonrası tekrar yumuşacık.

Mentor hep yuvarlak kullananları tanıyordum çok sevindim arkadaşım tanıştığımıza 23 yaşındayım 1.65 yaklaşık boyum kilom 53 tü. Hiç göğüs dokum yoktu ve göğüs kafesimin dar olduğunu ve derimin ince olduğunu söyledi görüştüğüm doktorlar. 300 cc mentor sertliği 3 yüksek profil kısmi kas altı meme altı kesisi oldu ameliyatım. ( doktorum dual plan demedi hiç o yüzden onun dilinden konuşuyorum. Üst kısmı kas altında diğer kısımları kas üstünde ) . Biz nikahımızı da kıydık sadece düğünümüz kaldı :) doktor görüşmelerine beraber gittik ameliyatta da yanımdaydı sağolsun. Doktorun kimdi cnm ve senin nasıl protezin??? Ben kimseden doktorumun adını duymadım daha

Bende memnun oldum canım bende kas altı 300 cc damla meme altı kesisiyle ameliyat oldum fulya acıbadem hastanesinde Dr.Güncel ÖZTÜRK doktorum. öncesinde Dr.Barış ÇAKIR'la görüşmeye gittim sana ameliyat yapmam böyle iyisin spor yapğ dik dur göğsün daha büyük görünür yazık daha bekarsın hamilelikte silikonlar ağırlık yapar belin ağrır falan dedi, bende vazgeçtim sonra yeniden bu istek oluştu içimde internetten araştırdım. Güncel hocayla görüştüm bana 250 cc kas altı olur dedi ben 300 cc de ısrar ettim oda ameliyatta benim istediğim olsun diye 300 cc takmış, minyon tipliyim boyum 1.60 kilom 50, annem bebek olunca süt dolunca bu göğüsleri nasıl taşıyacaksın diyip duruyor:)

Senin göğüs dokun varmıydı o zaman ???? Barış bey benimde görüştüğüm hatta ameliyat tarihi aldığım üç kez görüşmemize rağmen bir türlü emin olarak tamam diyemediniz ve ameliyat günü vazgeçtiğim doktorumdu bana 230 250 cc demişti. Protezin tabanı geniş fakat çıkıntısı hiç yoktu. Eşimde mutlu olmayacaksın dedi. Vazgeçtik. İzmirde Ahmet Seyhan a oldum ameliyatımı. Farklı protez tipleri kullanıyordu ve 300 330 dedi . Ameliyatta 300 iyi olmuş zaten büyük olmasın demiştim. Senin tamamı kas altı mı ??? En sert proteziymiş mentorun 3 numara zaten mentor damla da başka sertlik yok sanırım. Çok fazla soru var aklımda sürecin nasıl geçti özellikle birinci ayı merak ediyorum çünkü gelinlik giyicem. Masajlara ne zaman başladın?? Birde herkes diyor ya dokununca benim gibiler diye!! Sen nasıl hissediyorsun şu an da ? Eşim hisseder mi ki ? Birde şimdi yeni oldukları için ergen gibi dik dik kadınsı haline kaç ayda geliyor ? Bikinilerin keyfini çıkartmak istiyorum başını ağrıtmamış umarım

her türlü soruyu sorabilirsin seni çok iyi anlıyorum:) benim tamamı kas altı oldu ilk 10 gün çok zor geçti çok ağrılı geçti çok büyük ve diklerdi 2.hafta ben ayağa kalkabildim, ödemlerim çok fazlaydı direnlerim 6 gün kaldı, 1 aydan sonra masajlara başladım ama ufak ufak daireler şeklinde yaptım masajlar sayesinde yumuşadı küçüldü ilk hali gibi kalmadı indi yumuşadı bazen oynuyorum hiç protez gelmiyo sanki doğal büyük gibiler dolgunlar, sütyen takmadanda kullanabiliyorum ama uçları belli olduğu için mecbur takıyorum 80 a beden rahat oluyo yatarken takmıyorum. benim göğüsler beren saatin göğüs tipinde ama onunkinden daha dolgun ve dik şu an, 6. ayıma giriyorum ben az daha ufak olsun isterdim ama o zamanda kesin biraz daha büyük olsa derdim:) ama şöyle bişey varki 230 250 kas altında ufak duracağı için yaptırmışken az büyük olsun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…