- Konu Sahibi nemutlubana
-
kızlar bu ayın 18'inde benim de operasyonum var çok heyecanlıyım diyetlerim başladı bugün. göğüs altından yuvarlak takılacak ancak henüz cc'sini bilmiyorum çünkü biri diğerine göre küçükmüş küçüğe takılana göre uyumlu bi cc takılacak diğerinede. kas altı yapamayız sana dedi doktorum zar altı yapılacak dedi (kas üstünün altı, kas altının üstüymüş orasıda) ne fark var anlattı ama o anda heyecandan aklımda bile kalmadı hatta silikonların markasını bile unuttum o derece heyecanlıydım ogün :) şimdi merak ettiğim ağrılar sancılar bitiyor, masajlar yapılıyor göğüsler yumuşuyor doğalmışcasına artık o duruma geldiğinde sırt üstü yattığınızda hissediliyormu yada böyle top top duruyormu sırt üstü yatış anında? bide bu benim için çok önemli yüz üstü yattığımızda böyle bir baskı yada o silikon madde hissediliyormu başka türlü uyuyamıyorum çünkü ben :/ buda bonus ekstra sorum dokunduğumda ne zaman hissedilmez yada hiç bir zaman hissedilmez diye birşey yok mu? bunların tümünün cevabı olumsuz olsada ben bunu yaptırıcam asla vazgeçmem ama bilmek istiyorum yaşayıp görmeden önce :)
canım benimde 2 ay oldu,ben şuan için çok memnunum ilk zamanlara göre baya yumuşadılar,yalnız ben masaj yaparken yada koşarken falan bazen içimde silikonun da hareketini hissediyorum içim fena oluyo.bu ilk zamanlar yoktu son zamanlarda hissediyorum sanki.sende de böyle bi durum varmı.içimde yer değiştirişini hissediyorum resmen
Canım minim, çok mersi, hepimi bombayız yapana yaptırana o ellere o hüneri verene şükür
Ben kararımı verdim, çamaşırcı koca bulucam, başka türlü bütçem yetmeyecek bu işlere bademim
Çok teşekkürler tatlım, her güzel şeyi alasım geliyor güzellerime
Tabii ki canım, seve seve
kızlar 1,75 boyunda 65kg um acaba 350-400cc arası bir protez ideal midir fazla mı olur?
canım bana da yardımcı olur musun? ameliyat olacağım aa çok kararsızım, gerçekten fotoğraflarını görmeye ihtiyacım var :/
mail adresimi yazsam.. ya da albümün var mı burada arkadaş olarak eklesem? özelden mesaj atamıyorum.
Arkadaşlar bende mayısta ameliyat olacagım boyum 1.70 kilom 63 ..275 300 cc arası dedi dr adanada beyhan çakır dr um .ama kafam cok karısık bana meme yapın 3 ameliyata da uygun koltuk altı yada kasüstü yapalım dedi kasaltı cok agrın olur meme dokun var gerek yok ama sen karar ver dedi ben karar veremiyorum sizlerin fikirlerine ihtiyacım var :/
Aynen öyle ye iç yat canım, vücudun bunu istiyor senden şu anda. Tahmin edebiliyorum, yolculuk çok zor olmuştur, demiştim ya sana, çok geriliyor insan yolda, otobüs hopladıkça insan bomba gibi patlayacak şekilde geriliyor :)
Şeker nasılsın ? Kızlar bugün onuncu günüm vakit ne kadar çabuk geçiyor . Kontrolüme gıttım geldim sıkıntı yok. Ya kızlar biliyorum herkesin vücudu farklı fakat ameliyattan sonra şu göğüs ucunun normale dönmesi ne kadar zaman alıyor??? Şimdi gerginlikle beraber patlayacak gibiler. İki hafta sonra düğünüm var çok sertler yahu az yumuşarlar mı ki ??? Arada balensiz sütten kullandım.şekil verecek kıvama girerler mi merak ediyorumnemutlubana rengarenk camasırlarla süper pozlardan sonra şimdi nasılsın bakalım:)
İyiyim canım, sıkıntılarının geçmesine çok sevindim. Dediğin gibi herkesin vücudu farklı, benim göğüs ucumda bir anormallik olmamıştı. Sertlik yavaş yavaş yumuşuyor, 2 hafta sonra şu ankinden daha yumuşak olur, ama gerçek yumuşama için 6 ay beklemek gerek sanırım. Benim bile görünürde yumuşak ama yatınca tam yumuşak değil. Kız sen evleniyor muydun, hiç de söylemiyor :) Hayırlı olsun. Her gün daha güzelim canım, ilk 1 yılın eğrisi böyle :)
Teşekkür ederim canım:) ani bir kararla evleniyorum :) nişanı ikisinde yaptık 4 ü ameliyat tarihimdi. Şimdi onuncu gündeyim. 27 si düğün ve çok az kaldı. Dün gelinliğimi aldık. Ameliyatlı giyip çıkarmak zor oldu ama vakit yok harcayacak deyip başına geçtim :) orda dediler gelinlikte destekli farklı bir iç çamaşır kullanıyorlarmış. Çok sert şimdi gerçi bugün yumuşamayı ilk kez hissettim. Hani o iç çamaşırını kullanabilecek kıvamda olur mu acaba ??? Bu arada benim ameliyatımı barış bey yapmadı. Ben vazgectım yani. İzmirde oldum mentor marka yumuşama süresi biraz daha geç oluyormuş diye duydum . Umarım sorun olmaz düğünde
Senin ciciler yumuşak görünüyor cidden . Bende o kıvama ulaşmış olmayacaklar daha yan bile yatamıyorum
Düğünüme beklerim
mentor iyi diye biliyordumm. ben de doktorumla görüşüp randevu alcam ama bir türlü zaman olmadı..
OookarendO hayırlı olsun boyun kilon yaşın kaç hangi yöntemle kaç cc takıldı öğrenebilir miyim, bir de nişanlının haberi var mı bende bekarım 5 ay oldu ameliyat olalı banada mentor takıldı şu an normal göğüs gibi damla model zaten ve yumuşak adet dönemlerinde şişiyor ağrı yapıyor sonrası tekrar yumuşacık.
Mentor hep yuvarlak kullananları tanıyordum çok sevindim arkadaşım tanıştığımıza23 yaşındayım 1.65 yaklaşık boyum kilom 53 tü. Hiç göğüs dokum yoktu ve göğüs kafesimin dar olduğunu ve derimin ince olduğunu söyledi görüştüğüm doktorlar. 300 cc mentor sertliği 3 yüksek profil kısmi kas altı meme altı kesisi oldu ameliyatım. ( doktorum dual plan demedi hiç o yüzden onun dilinden konuşuyorum. Üst kısmı kas altında diğer kısımları kas üstünde ) . Biz nikahımızı da kıydık sadece düğünümüz kaldı :) doktor görüşmelerine beraber gittik ameliyatta da yanımdaydı sağolsun. Doktorun kimdi cnm ve senin nasıl protezin??? Ben kimseden doktorumun adını duymadım daha
Bende memnun oldum canım bende kas altı 300 cc damla meme altı kesisiyle ameliyat oldum fulya acıbadem hastanesinde Dr.Güncel ÖZTÜRK doktorum. öncesinde Dr.Barış ÇAKIR'la görüşmeye gittim sana ameliyat yapmam böyle iyisin spor yapğ dik dur göğsün daha büyük görünür yazık daha bekarsın hamilelikte silikonlar ağırlık yapar belin ağrır falan dedi, bende vazgeçtim sonra yeniden bu istek oluştu içimde internetten araştırdım. Güncel hocayla görüştüm bana 250 cc kas altı olur dedi ben 300 cc de ısrar ettim oda ameliyatta benim istediğim olsun diye 300 cc takmış, minyon tipliyim boyum 1.60 kilom 50, annem bebek olunca süt dolunca bu göğüsleri nasıl taşıyacaksın diyip duruyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?