• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memeliler kervanına katılmak için süreçler

iyi yaptın balım eskiler bir başka idik:KK68: ben ve benim tayfada yoktuk yaz boyunca kış geldi bizde bi bakalım dedikEn Büyük KK
Aynen yaz bitti ağustos böcekleri bir bir dökülüyor.:KK48:
Yapacak bir şey kalmayınca forum paklar bizi.
Evet ne sular akmış, eski çamlar bardak olmuş, bizim favorilerin esamesi okunmaz olmuş :KK47:

Geçer canım, hem de öyle bir geçer ki şaşarsın.
Ameliyattan önce kalan her güne şarkı besteler gün sayardım, ameliyattan sonra ağrısı yumuşaması, aman efendim izleri, ah bir kaç ay bir an önce geçseydi günleri daha dün gibi. 1 yıl 9 ay oldu.
Oh ne güzel ... Ilk aylar insanın kafasında çok soru oluyo kendini inceleyip duruyor insan ama 2 ay olmasına rağmen çok mutluyum keşke daha önce verseydim bu kararı

Oh ne güzel ... Ilk aylar insanın kafasında çok soru oluyo kendini inceleyip duruyor insan ama 2 ay olmasına rağmen çok mutluyum keşke daha önce verseydim bu kararı

Evet ilk aylar içi içini yiyor insanın, hergün ayna karşısında bir değişiklik var mı, acaba ne durumdayım, şu normal mi değil mi, acaba nasıl olacak sorularından başka bir şey olmuyor kafada=)

A
Evet ilk aylar içi içini yiyor insanın, hergün ayna karşısında bir değişiklik var mı, acaba ne durumdayım, şu normal mi değil mi, acaba nasıl olacak sorularından başka bir şey olmuyor kafada=)
aynen öyle canım tamda öyle nşallah sorunsuz gider de bende senin gibi yenilerin içini rahatlatırım ilerde

Maşallah, geçmiş olsun, umarım her şey istediğin gibi olmuştur. Profilime bir foto ekledim, seni listeme ekliyorum şimdi görürsün.
nemutlubana nemutlubana kiz varya dun okuya okuya bitiremedim senin yazilari :)) en sonunda emliatini oldun ya ohhh dedim:KK70: biran bende rahatladim ne kadar tuaf daha ameliat olmadim aralik ayinda olacagim beni de izlermisin ? Sen dual planmi olduydun?

nemutlubana nemutlubana kiz varya dun okuya okuya bitiremedim senin yazilari :)) en sonunda emliatini oldun ya ohhh dedim:KK70: biran bende rahatladim ne kadar tuaf daha ameliat olmadim aralik ayinda olacagim beni de izlermisin ? Sen dual planmi olduydun?
Hahhaah benim süreç pembe dizileri aratmıyor,ben de ohh dedim inan ki,şimdi de tadını çıkarıyoruz:KK31:
Ben kas zarı altı yöntemle ameliyat oldum canım.

Hahhaah benim süreç pembe dizileri aratmıyor,ben de ohh dedim inan ki,şimdi de tadını çıkarıyoruz:KK31:
Ben kas zarı altı yöntemle ameliyat oldum canım.
Bende kas zari dusunuyorum resimlerin varmi
Benim biraz meme dokum var ama ustu bosalmis:(

Maşallah, geçmiş olsun, umarım her şey istediğin gibi olmuştur. Profilime bir foto ekledim, seni listeme ekliyorum şimdi görürsün.
nemutlubana nemutlubana maşallah hiç yılmadan sonuna kadar istekli başarmışsın. Ben forumda ağlayıp sızlayıp duruyorum, karar vermem ile amelyatımın arası çok uzun 4 ay diye. Bundan sonra susacam!

Back