• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memeliler kervanına katılmak için süreçler

her türlü soruyu sorabilirsin seni çok iyi anlıyorum:) benim tamamı kas altı oldu ilk 10 gün çok zor geçti çok ağrılı geçti çok büyük ve diklerdi 2.hafta ben ayağa kalkabildim, ödemlerim çok fazlaydı direnlerim 6 gün kaldı, 1 aydan sonra masajlara başladım ama ufak ufak daireler şeklinde yaptım masajlar sayesinde yumuşadı küçüldü ilk hali gibi kalmadı indi yumuşadı bazen oynuyorum hiç protez gelmiyo sanki doğal büyük gibiler dolgunlar, sütyen takmadanda kullanabiliyorum ama uçları belli olduğu için mecbur takıyorum 80 a beden rahat oluyo yatarken takmıyorum. benim göğüsler beren saatin göğüs tipinde ama onunkinden daha dolgun ve dik şu an, 6. ayıma giriyorum ben az daha ufak olsun isterdim ama o zamanda kesin biraz daha büyük olsa derdim:) ama şöyle bişey varki 230 250 kas altında ufak duracağı için yaptırmışken az büyük olsun diyorum

Anladım cnm senin tamamı kas altı olunca daha ağrılı olmuş sanırım. Benimde onbirinci günüm ama rahattım birinci haftamda izmire kontrole gittim üç saat yola. Ondan sonra çok abartılı sıkıntım olmadı. Gelinlik bile denedim iki gün önce. Hatta bugün ağrı kesıcımı almadım sabah hala rahatım alışmışım sanırım:))) senin artık oturmuş resim bekliyoruz :21: bende görebilecek miyim o günleri acaba :) demekki ben balayında masajlara yeni başlıycam :( Bencede az büyük olmalıydı canım zaten. Küçük olup da mutsuz olmaktansa!! İki doktorda bana 230 dedi biri damla biri yuvarlaktı. Ama doktorcuğum daha yüksek profilli 300 cc kullandı. Şimdi gercekten mutluyum . Daha da küçülecek mi yani iyiydik böyle :1: nemutlubana sayfanı da meşgul ettik ama kusura bakma:54:

Bu arada doktorum bende diren kullanmadı. O yüzden diren sıkıntısı yaşamadım ne işe yaradığını hala bilmiyorum. His durumun nasıl peki tatlım ? Benim uyuşuk şuan gerginlik nedeniyle mi ? Yoksa his kaybı yaşıyor olabilir miyim ? Doktoruma sorucam hem bu konuyu ama !

Bu arada doktorum bende diren kullanmadı. O yüzden diren sıkıntısı yaşamadım ne işe yaradığını hala bilmiyorum. His durumun nasıl peki tatlım ? Benim uyuşuk şuan gerginlik nedeniyle mi ? Yoksa his kaybı yaşıyor olabilir miyim ? Doktoruma sorucam hem bu konuyu ama !

bazı doktorlar dren kullanmıyor, benim göğüslerimin alt kısmı uyuşuktu hissetmiyordum doktoruma sordum zamanla kendine gelecek dedi, şu an dokunduğumda hissediyorum hücreler kendini yenilemeye başladı, uçlarını hep hissediyordum benim küçüklükten beri bir huyum vardır göğüs uçlarımla oynayarak uyurum ameliyattan sonrada buna devam ettim hislerimde hiç kayıp olmadı:)

bazı doktorlar dren kullanmıyor, benim göğüslerimin alt kısmı uyuşuktu hissetmiyordum doktoruma sordum zamanla kendine gelecek dedi, şu an dokunduğumda hissediyorum hücreler kendini yenilemeye başladı, uçlarını hep hissediyordum benim küçüklükten beri bir huyum vardır göğüs uçlarımla oynayarak uyurum ameliyattan sonrada buna devam ettim hislerimde hiç kayıp olmadı:)

:) ben silikonun olduğu hiç bir yeri hissetmiyorum şuan. Arkadaş olarak ekleyebilir miyim seni ? Resim koyarsan görmek isterim cicilerini :))) özel mesaj sanırım hala atamıyorum. Teşekkür ederim bilgi paylaşımın için

:) ben silikonun olduğu hiç bir yeri hissetmiyorum şuan. Arkadaş olarak ekleyebilir miyim seni ? Resim koyarsan görmek isterim cicilerini :))) özel mesaj sanırım hala atamıyorum. Teşekkür ederim bilgi paylaşımın için

Tabi canım ekleyebilirsin resim ekleyince bakarsın

Teşekkür ederim canım:) ani bir kararla evleniyorum :) nişanı ikisinde yaptık 4 ü ameliyat tarihimdi. Şimdi onuncu gündeyim. 27 si düğün ve çok az kaldı. Dün gelinliğimi aldık. Ameliyatlı giyip çıkarmak zor oldu ama vakit yok harcayacak deyip başına geçtim :) orda dediler gelinlikte destekli farklı bir iç çamaşır kullanıyorlarmış. Çok sert şimdi gerçi bugün yumuşamayı ilk kez hissettim. Hani o iç çamaşırını kullanabilecek kıvamda olur mu acaba ??? Bu arada benim ameliyatımı barış bey yapmadı. Ben vazgectım yani. İzmirde oldum mentor marka yumuşama süresi biraz daha geç oluyormuş diye duydum . Umarım sorun olmaz düğünde ;)
Senin ciciler yumuşak görünüyor cidden . Bende o kıvama ulaşmış olmayacaklar daha yan bile yatamıyorum :(
Düğünüme beklerim :16::52:

Tahmin ettim canım 3 saatlik yol deyince :) Umarım senin de istediğin görüntüye ulaşırlar canım en yakın zamanda. Bundan sonrası beklemek, sabretmek... Canım senin son gördüğün resimlerde 1,5 aylıktılar. Her şeyin zamanı var, yan da yatarsın, düz de yatarsın, 2 ters bir düz de yatarsın :P Ah canım düğününe keşke gelebilsem, hayırlı uğurlu olsun. Bu arada benim konum senin konun mu var şekerim, burda hep beni okumaktan sıkılmasın insanlar :)

Tahmin ettim canım 3 saatlik yol deyince :) Umarım senin de istediğin görüntüye ulaşırlar canım en yakın zamanda. Bundan sonrası beklemek, sabretmek... Canım senin son gördüğün resimlerde 1,5 aylıktılar. Her şeyin zamanı var, yan da yatarsın, düz de yatarsın, 2 ters bir düz de yatarsın :P Ah canım düğününe keşke gelebilsem, hayırlı uğurlu olsun. Bu arada benim konum senin konun mu var şekerim, burda hep beni okumaktan sıkılmasın insanlar :)

49. Günüydü canım bayrak koydum arada açıp bakıyorum:1: bir gün benimde öyle olacak mı acaba . Ameliyat olmak hayal gibiydi şimdide kıvamına gelsin diye gözüne bakıyorum. Hayırlısı artık. Barış beyle yıldızımız uymadı her nedense bir türlü. İstanbulda olsa daha zor olacaktı benim için. İyi oldu şimdi de memnunum. Yan yattığım günleri de göstersin Allah :)))

49. Günüydü canım bayrak koydum arada açıp bakıyorum:1: bir gün benimde öyle olacak mı acaba . Ameliyat olmak hayal gibiydi şimdide kıvamına gelsin diye gözüne bakıyorum. Hayırlısı artık. Barış beyle yıldızımız uymadı her nedense bir türlü. İstanbulda olsa daha zor olacaktı benim için. İyi oldu şimdi de memnunum. Yan yattığım günleri de göstersin Allah :)))

Amin canım, hepimizin gönlümüze göre olsun umarım. Başta benim de yıldızım barışmamıştı Barış beycimle :) Ama sonradan düşündüm ki o yıldızlar doktorun başarısıyla kendiliğinden barışıyor. Ama senin koşulların için böylesi daha hayırlı olmuş, bundan sonra dileğimiz ortak, mutluluk, mutluluk, mutluluk...

Amin canım, hepimizin gönlümüze göre olsun umarım. Başta benim de yıldızım barışmamıştı Barış beycimle :) Ama sonradan düşündüm ki o yıldızlar doktorun başarısıyla kendiliğinden barışıyor. Ama senin koşulların için böylesi daha hayırlı olmuş, bundan sonra dileğimiz ortak, mutluluk, mutluluk, mutluluk...

Evet, :)))) âmin arkadaşım âmin. Herkesin gönlüne göre versin Allah. Herkes mutlu olsun inşallah :16:

Arkadaşlar ben de günümüaldım ama bir taraftan da aklım hasan fındıkta kaldı ilk onu düşünmüştüm görüştümde yıldızım barışmadı:) sizin dediğiniz gibi şidiki doktorumu seçmem de acele mi oldu bilemedim ki . Orada bir hastasıyla ve asistanıyla konuşup dokununca yaptığı memelere daha görüşmeden tmam dedim ama acele mi karar verdim bilemedim ne yapayım bide bana ultra hıgh profil deneyecekmiş portakal gibi durmasını istemiyorum hasan beyle tekrar mı görüşssem akıl danışayım dedim kafam karıştı bu arad arada maddi olrak da 1500 tl fark var ne yapmalıyımmm:(

Arkadaşlar ben de günümüaldım ama bir taraftan da aklım hasan fındıkta kaldı ilk onu düşünmüştüm görüştümde yıldızım barışmadı:) sizin dediğiniz gibi şidiki doktorumu seçmem de acele mi oldu bilemedim ki . Orada bir hastasıyla ve asistanıyla konuşup dokununca yaptığı memelere daha görüşmeden tmam dedim ama acele mi karar verdim bilemedim ne yapayım bide bana ultra hıgh profil deneyecekmiş portakal gibi durmasını istemiyorum hasan beyle tekrar mı görüşssem akıl danışayım dedim kafam karıştı bu arad arada maddi olrak da 1500 tl fark var ne yapmalıyımmm:(

Ayy arkadaşım seni anlıyorum hemde çok . Doktorumun beni anladığına tatmin oylamadan kafaya koymuştum bu olmalı diye. Ameliyattan bir gün önce vazgeçtim. İzmirde çok iyi olduğunu düşündüğüm bir doktorla daha görüştüm. Harika bir doktor ama hani böyle tamam diyemedim gene. Aynı gün adını hiç duymadığım hiç hasta yorumuyla karşılaşmadığım bir doktorla daha randevum vardı. Diğeri olur hemen çıkarım derken doktorumun sıcak ilgisi, sevecen konuşması, üstüne benim ne istediğimi biliyormuşçasına yaklaşımıyla gözlerimin parladığını farkettim. Yanında gerçekten rahattım. Burda herkes diyordu içine sinen doktor diye o zaman tamam dedim aradığım buymuş. Ameliyattan önce ve sonrada görüştüğümüzde onun yanında sadece mutluyum, ve güvenim tamdı. Olması gereken bu olmalı bence.
Eğer vaktin varsa bence bir kaç doktorla daha görüş derim arkadaşım çünkü herşey kafada bitiyor. Ben nerdeyse hiç araştırmamıştım adını duymadığım bir doktordu ama güvenim sonsuzdu ve mutluluğum da şuan aynı şekilde. Yanlış anlaşılsın istemem görüştüğün doktorlar harikalar elbet ama kafanda evet diyebilmelisin. Aklında sorular varken mutsuz olabilirsin. Ameliyattan sonra morali bozulan arkadaşlar oluyor. Doktorunun seni anladığından emin ol lütfen. Ve ameliyattan sonra güven patlamasıyla çık diyor ve sana bol şans diliyorum. Umarım kararın ne olursa olsun sonucu mutluluk olur.
Lütfen samimiyetimi bağışla ...

Yazdıklarını takip ediyorum sürekli ama girip bir şeyler yazamadım hiç, keyifler yerinde memeler süper ohh daha ne olsun hayat bize güzel artık dimi :) foruma da bir iki foto eklesen tozu dumana katacaksın bebeğim :nazar:

Son düzenleme:
Yazdıklarını takip ediyorum sürekli ama girip bir şeyler yazamadım hiç, keyifler yerinde memeler süper ohh daha ne olsun hayat bize güzel artık dimi :) foruma da bir iki foto eklesen tozu dumana katacaksın bebeğim :nazar:

Heeyoo aynen canım :21:Foruma foto eklemeyi şimdilik düşünmüyorum canım. Belki ilerde.

arkadaslar yardmci olursaniz cok sevinirim. mayisin ilk haftasi ameliyat olacagim tekrar ve son kez umarim ama ameliyatimdan tam 1 ay sonraya uzun araba yolculugu olan bir tatil plani yapiorum acaba agrim, hareket sikitim olur mu? bikini giyebilecek goruntuye kavusur muyum?

arkadaslar yardmci olursaniz cok sevinirim. mayisin ilk haftasi ameliyat olacagim tekrar ve son kez umarim ama ameliyatimdan tam 1 ay sonraya uzun araba yolculugu olan bir tatil plani yapiorum acaba agrim, hareket sikitim olur mu? bikini giyebilecek goruntuye kavusur muyum?

15. günden sonra araba kullanıyorsun sıkıntı olmuyor ama arabayı sn kullanacaksan ve düz vitesliyse ve ameliyatın kas altından yapıldıysa vites değiştirirken fln biraz sıkıntı yaşayabiliyorsun kendimden biliyorum. Benim 22'sinde bir ay olcak son bir haftadır dha rht araba kullanıyorum yani ağrın ve hareket sıkıntın olmaz. Bikini giyebilecek forma kavuşursun ameliyattan 10 gün sonra bn bikinilerimi denedim gayette hoş durdular ;) 1 ayda gözle görülür derece de iyileşme oluyor.

1 ay sonra bir sıkıntın kalmaz canım. Demek yeniden ameliyat tarihin geldi, hayırlısı olsun, gönlünce olsun umarım bu defa. 1 aya bikinide de bomba gibi olursun hiç dert etme. :29:

Canım ne diyebilirim ki, başarısına güvendiğin, referanslarına inandığın, hasta yorumları olumlu olan doktora güvenirdim senin yerinde olsam, öyle de yaptım zaten ve kararımdan hiç pişman olmadım, tam tersine başka karar vermediğime şükürler ettim.

Canım ne diyebilirim ki, başarısına güvendiğin, referanslarına inandığın, hasta yorumları olumlu olan doktora güvenirdim senin yerinde olsam, öyle de yaptım zaten ve kararımdan hiç pişman olmadım, tam tersine başka karar vermediğime şükürler ettim.

cnm sen nerede oldun ameliyatını kıme yaptırdın bilgi verebilirmisin

cnm sen hangı ılde hangı doktora oluyosun ameliyatını

Back