- Konu Sahibi nemutlubana
her türlü soruyu sorabilirsin seni çok iyi anlıyorum:) benim tamamı kas altı oldu ilk 10 gün çok zor geçti çok ağrılı geçti çok büyük ve diklerdi 2.hafta ben ayağa kalkabildim, ödemlerim çok fazlaydı direnlerim 6 gün kaldı, 1 aydan sonra masajlara başladım ama ufak ufak daireler şeklinde yaptım masajlar sayesinde yumuşadı küçüldü ilk hali gibi kalmadı indi yumuşadı bazen oynuyorum hiç protez gelmiyo sanki doğal büyük gibiler dolgunlar, sütyen takmadanda kullanabiliyorum ama uçları belli olduğu için mecbur takıyorum 80 a beden rahat oluyo yatarken takmıyorum. benim göğüsler beren saatin göğüs tipinde ama onunkinden daha dolgun ve dik şu an, 6. ayıma giriyorum ben az daha ufak olsun isterdim ama o zamanda kesin biraz daha büyük olsa derdim:) ama şöyle bişey varki 230 250 kas altında ufak duracağı için yaptırmışken az büyük olsun diyorum
Anladım cnm senin tamamı kas altı olunca daha ağrılı olmuş sanırım. Benimde onbirinci günüm ama rahattım birinci haftamda izmire kontrole gittim üç saat yola. Ondan sonra çok abartılı sıkıntım olmadı. Gelinlik bile denedim iki gün önce. Hatta bugün ağrı kesıcımı almadım sabah hala rahatım alışmışım sanırım:))) senin artık oturmuş resim bekliyoruz bende görebilecek miyim o günleri acaba :) demekki ben balayında masajlara yeni başlıycam Bencede az büyük olmalıydı canım zaten. Küçük olup da mutsuz olmaktansa!! İki doktorda bana 230 dedi biri damla biri yuvarlaktı. Ama doktorcuğum daha yüksek profilli 300 cc kullandı. Şimdi gercekten mutluyum . Daha da küçülecek mi yani iyiydik böyle nemutlubana sayfanı da meşgul ettik ama kusura bakma