- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi nemutlubana
-
- #1.061
Dual planin da farkli dereceleri de varmis
Bu arada onceki resim den sadece bi tane yok nette hepsi o sekilde gosteriliyor eger baska sekil gorduysenarzum77 bizede goster
Evet bu resmi de gordumEki Görüntüle 1306117 Eki Görüntüle 1306118 Eki Görüntüle 1306119
Ben dual planla kas altında hâlen fark göremiyorum ... Ya siz?
Işte bende bu resmi biliyorum. Dual plan ile kas altının farkı yok bu resimde, belki teknikte fark vardır.Eki Görüntüle 1306117 Eki Görüntüle 1306118 Eki Görüntüle 1306119
Hani yuvarlak protez top top duruyor diyorlarya..İşte o top görüntü bu.. Ama sıfır meme dokusu olanlarda bu oluyor tabi.. Her memede olmazIşte bende bu resmi biliyorum. Dual plan ile kas altının farkı yok bu resimde, belki teknikte fark vardır.
Ama bu resimi görünce kadının memesini yani, kesin kas altı isterim.
Meme dokusu kalacak diye bişey yokki. Bugün var bizaman sonra yine yok olabiliyor yada fazlalaşabiliyor.Hani yuvarlak protez top top duruyor diyorlarya..İşte o top görüntü bu.. Ama sıfır meme dokusu olanlarda bu oluyor tabi.. Her memede olmazBu yüzden meme dokusu çok az olanlara yada hiç olmayanlara kas altı yöntemi uygun görülüyor.Meme dokusu olanlarada kas üstü :)
ordaki en sağdaki resimde bayağ bir fark var amaEki Görüntüle 1306117 Eki Görüntüle 1306118 Eki Görüntüle 1306119
işte böyle gerçek tecrübeler beni ikna ediyor teşekkürler:) yağ dolgusu işlemi nasıl yapılıyor zor mu meseli vücutta yağ yoksa çok zayıfsan?Kızlar,bende kas zarı altı yöntemi ile ameliyat oldum,bilirsiniz..Alt kısımda meme dokum vardı,üstte yoktu.Zamanla ödemler gittikçe üst kısımda tek göğüste protezi hissettim..O kısıma yağ dolgusu ile tekrar bir işlem yapılıp dolduruldu.Protezin üzeri dolduruldu!
Kas zarı altı ne denirse desin kas üstü ile aynı yöntem bence... Yeterli meme dokusu göğsünüzün her yerinde yoksa protezi zaman sonra HİS SE DER Sİ NİZ..
Yag yoksa olmaz benim bildigimişte böyle gerçek tecrübeler beni ikna ediyor teşekkürler:) yağ dolgusu işlemi nasıl yapılıyor zor mu meseli vücutta yağ yoksa çok zayıfsan?
Bu işlem vücuttan alınan yap ile yapılıyor..Fazla yağ alınımına gerek yok,muhakkak vardırmış kadar yağ..işte böyle gerçek tecrübeler beni ikna ediyor teşekkürler:) yağ dolgusu işlemi nasıl yapılıyor zor mu meseli vücutta yağ yoksa çok zayıfsan?
Zaten hepsine muayneye gidecem deyince gülesim geldiydi.Konum onaylanmış :)
Bugün ilk adım olarak Hasan Fındık'tan randevu aldım.Yarın iş çıkışı gideceğim.Ama hiç kolay olmayacak.Muayene nasıl oluyor,biraz anlatabilir misiniz
Avatardaki siz misiniz?Avatarım güzel olmuş mu
Hayalini gerçeğiyle değiştirdim
EvetAvatardaki siz misiniz?
Harika olmus hatta o hayalinkinden daha guzel olmus canimAvatarım güzel olmuş mu
Hayalini gerçeğiyle değiştirdim
çok güzeller gerçektenEvet
Ameliyattan önce netten bu resme çok benzer bir resim koymuştum, şimdi ona benzeterek gerçeğini çektim
Harika olmus hatta o hayalinkinden daha guzel olmus canim
Teşekkürler kızlar, ben ysptım oldu :dçok güzeller gerçektenhayaldi gerçek oldu desenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?