- Konu Sahibi nemutlubana
kızlar bu ayın 18'inde benim de operasyonum var çok heyecanlıyım diyetlerim başladı bugün. göğüs altından yuvarlak takılacak ancak henüz cc'sini bilmiyorum çünkü biri diğerine göre küçükmüş küçüğe takılana göre uyumlu bi cc takılacak diğerinede. kas altı yapamayız sana dedi doktorum zar altı yapılacak dedi (kas üstünün altı, kas altının üstüymüş orasıda) ne fark var anlattı ama o anda heyecandan aklımda bile kalmadı hatta silikonların markasını bile unuttum o derece heyecanlıydım ogün :) şimdi merak ettiğim ağrılar sancılar bitiyor, masajlar yapılıyor göğüsler yumuşuyor doğalmışcasına artık o duruma geldiğinde sırt üstü yattığınızda hissediliyormu yada böyle top top duruyormu sırt üstü yatış anında? bide bu benim için çok önemli yüz üstü yattığımızda böyle bir baskı yada o silikon madde hissediliyormu başka türlü uyuyamıyorum çünkü ben :/ buda bonus ekstra sorum dokunduğumda ne zaman hissedilmez yada hiç bir zaman hissedilmez diye birşey yok mu? bunların tümünün cevabı olumsuz olsada ben bunu yaptırıcam asla vazgeçmem ama bilmek istiyorum yaşayıp görmeden önce :)
Hayırlısı olsun umarım canım. Benim ağrılar sancılar bitti, göğüsler yumuşadı ama doğalmışcasına aşamasına gelmedim henüz :) Tam olarak yumuşama için 6 ay 1 yıl sabretmek gerekiyor sanırım. Ama görünüşte hiçbir şekilde belli olmuyor, bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Dolayısıyla ayaktayken masaj yaparken bile çok hissetmiyorum protezi ama yattığımda daha fazla hissediyorum. Yatınca benim öyle top top görünmüyor, ama kimseye yalan borcum yok ayaktayken göründüğü kadar doğal görünmüyor yatınca. Ama şu anda 2 aylığım onu hatırlatmak isterim, dediğim gibi biraz zaman geçmesis gerekiyor, bu dediklerini ben de bekliyorum. Yüzüstü ilk yattığında baskı hissettim, sanki içimde bir balon varmış gibi bir duygu, ama zamanla bu da geçti gitti, şu anda en rahat yüzüstü yatıyorum, ben de başka türlü uyuyamayanlardanım, allahtan doktorum da masaj etkisi göreceğinden böyle yatmamı tavsiye ediyor :) Son sorunun cevabına gelince onu henüz ben de deneyimlemedim.