- 3 Şubat 2011
- 286
- 146
- 323
- Konu Sahibi nemutlubana
-
Bu zor günlerimde beni bir an bile yalnız bırakmayan ayceyim,bademim,çilekim,kalemim,melbam ne kadar teşekkür etsem az,ne desem eksik.Yine de dilim döndüğünce sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum.Mükemmel insanlarsınız,birbirimizi en iyi biz anlarız,bu konuları kimseyle konuşamıyoruz ama kendimi hiç yalnız hissettirmediniz bana.Tabii aileme minnetim de sonsuz ama siz de benim bir ailem oldunuz.Aklıma ne geldiyse günün her saati size sordum,tecrübelerinizden faydalandım,hep desteğinizi hissettirdiniz,hep ilgilendiniz aradınız sordunuz saat saat hatta geldiniz hatta nazımı çektiniz :) Ve burdaki forumdaki arkadaşlarım,iyi niyetinizle güzel dualarınız hep yanımda oldu.Hepiniz iyi ki varsınız.
geri sayımlar kraliçesi bak sevdim bunu
albüm bekliyorumen çok senin memeleri merak ediyorum çok bekledin çok
oh oh bizimki iyileşmiş de teşekkürlere başlamış :) ne demek canım benim hem tanıştık süper oldu :) insan gerçekten özellikle ilk hafta ilgi alaka bekliyor en azından kafa dağıtmak için, ben eve sürekli birileri gelsin istiyordum kendim çıkamadığım için..geçti bittiiii artık konumuz yeni sezonda nerede ne sütyen ve bikini var onları konuşmak :) yiihuuuuuu :)
Kızlar bende düşünüyorum fiyatlar nasıl bilmiyorum ,,ameliyat süresi nasıl ??
çok geçmiş olsun güle güle kullan :))
hepsini okudum canımmm darısı benim de başıma güle güle kullannn :)))
Bu zor günlerimde beni bir an bile yalnız bırakmayan ayceyim,bademim,çilekim,kalemim,melbam ne kadar teşekkür etsem az,ne desem eksik.Yine de dilim döndüğünce sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum.Mükemmel insanlarsınız,birbirimizi en iyi biz anlarız,bu konuları kimseyle konuşamıyoruz ama kendimi hiç yalnız hissettirmediniz bana.Tabii aileme minnetim de sonsuz ama siz de benim bir ailem oldunuz.Aklıma ne geldiyse günün her saati size sordum,tecrübelerinizden faydalandım,hep desteğinizi hissettirdiniz,hep ilgilendiniz aradınız sordunuz saat saat hatta geldiniz hatta nazımı çektiniz :) Ve burdaki forumdaki arkadaşlarım,iyi niyetinizle güzel dualarınız hep yanımda oldu.Hepiniz iyi ki varsınız.
nemutlubana çok ama çok geçmişler olsun. güle güle sağlıcakla kullanırsın inşallah cicilerini :) pek forumda takılamasamda ara sıra takipteyim. bu hafta içinde bende üç doktordan randevu aldım. ilk barış beyden almış olmama rağmen ( aklımda başkası yoktu onla görüşüp ameliyatı hemen olmak istiyordum ) 2 marta randevu verince naci çelk ve tuğrul turan danda bu cumartesiye randevu almış bulundum :) fakat gene de barış beyin randevusundan önce ameliyat istemiyorum(( oda hiç erkene alamıyormuş. bu yüzdeeen rica etsem resim koyarsan bende görebilir miyim
Senin gibi güzel bir insanı tanıdıgım için çok memnunum. O kadar içten, samimi ve o kadar dogalsın ki çok daha fazlasına layiksin. Yanında olmayı isterdim maalesef olmadı ama telafi eder kendimi affettiririm :) . Senin yanında olan tüm arkadaşlara ben de teşekkür ediyorum. Böylesine çıkarsız candan birilerinin var olduğunu bilmek çok ümit verici. Burdan da bir kez çok geçmiş olsun. Çok çok ama çok mutlu ol inşallah..
gecmis olsun. Güle Güle kulan cicilerini.
Konunu takip ediyordum, opr. olmus bitmissin gercekten NEMUTLUSANA!!!! Ay darisi basima artik.
resimlerini görebilirmiyim? Arkadaslik teklif etim sana....
Ay ay kiskanmis yinehaksiz da sayilmazsin hani senin adin yazmiyor seni tahtindan etmis olabilir miyim acaba?
Saka saka :))
Ana kralice senin yerin baskadir bikerem
Sana özel albüm yapıp gönderirim jelesecim,belki böyle affettiririm kendimi
seviyorum seniafettim bile
neyse afettim nemutlu kardeşiözelden bana özel albüm yapacak
senin yerinde başka bende
seviyorum seniafettim bile
Bir daha söyle, bir dahaaa, ben de seniii-jelesecim
Seviyom seni seviyomgönderdim mailimi ayceye söyleme sakın merak etsin yazışmalarımızı
Özel mesaj yazamıyorum ki ben amabiliyorum herkesin farklı olacak elbet fakat gene de dayanılmaz bir merak içerisindeyim inşallah nasip olur da barış beyle de görüşme imkanım olur. Daha önce de yaptığı ameliyatları gördüm. Çok hoş kesinlikle, hatta benim için mükemmellerdi. Sabırsızlanıyorım artık bir gelse şu randevu günü sen nasılsın bir kaç gün daha geçti daha rahatsındır umarım. Öpücükler
Seviyom seni seviyomgönderdim mailimi ayceye söyleme sakın merak etsin yazışmalarımızı
Tamam söylemem sır
nemutlubana çok ama çok geçmişler olsun. güle güle sağlıcakla kullanırsın inşallah cicilerini :) pek forumda takılamasamda ara sıra takipteyim. bu hafta içinde bende üç doktordan randevu aldım. ilk barış beyden almış olmama rağmen ( aklımda başkası yoktu onla görüşüp ameliyatı hemen olmak istiyordum ) 2 marta randevu verince naci çelk ve tuğrul turan danda bu cumartesiye randevu almış bulundum :) fakat gene de barış beyin randevusundan önce ameliyat istemiyorum(( oda hiç erkene alamıyormuş. bu yüzdeeen rica etsem resim koyarsan bende görebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?