- 3 Şubat 2011
- 286
- 146
- 323
- Konu Sahibi nemutlubana
oh oh bizimki iyileşmiş de teşekkürlere başlamış :) ne demek canım benim hem tanıştık süper oldu :) insan gerçekten özellikle ilk hafta ilgi alaka bekliyor en azından kafa dağıtmak için, ben eve sürekli birileri gelsin istiyordum kendim çıkamadığım için..geçti bittiiii artık konumuz yeni sezonda nerede ne sütyen ve bikini var onları konuşmak :) yiihuuuuuu :)
Bu zor günlerimde beni bir an bile yalnız bırakmayan ayceyim,bademim,çilekim,kalemim,melbam ne kadar teşekkür etsem az,ne desem eksik.Yine de dilim döndüğünce sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum.Mükemmel insanlarsınız,birbirimizi en iyi biz anlarız,bu konuları kimseyle konuşamıyoruz ama kendimi hiç yalnız hissettirmediniz bana.Tabii aileme minnetim de sonsuz ama siz de benim bir ailem oldunuz.Aklıma ne geldiyse günün her saati size sordum,tecrübelerinizden faydalandım,hep desteğinizi hissettirdiniz,hep ilgilendiniz aradınız sordunuz saat saat hatta geldiniz hatta nazımı çektiniz :) Ve burdaki forumdaki arkadaşlarım,iyi niyetinizle güzel dualarınız hep yanımda oldu.Hepiniz iyi ki varsınız.