• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memeliler kervanına katılmak için süreçler

oh oh bizimki iyileşmiş de teşekkürlere başlamış :) ne demek canım benim hem tanıştık süper oldu :) insan gerçekten özellikle ilk hafta ilgi alaka bekliyor en azından kafa dağıtmak için, ben eve sürekli birileri gelsin istiyordum kendim çıkamadığım için..geçti bittiiii artık konumuz yeni sezonda nerede ne sütyen ve bikini var onları konuşmak :) yiihuuuuuu :)

Bu zor günlerimde beni bir an bile yalnız bırakmayan ayceyim,bademim,çilekim,kalemim,melbam ne kadar teşekkür etsem az,ne desem eksik.Yine de dilim döndüğünce sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum.Mükemmel insanlarsınız,birbirimizi en iyi biz anlarız,bu konuları kimseyle konuşamıyoruz ama kendimi hiç yalnız hissettirmediniz bana.Tabii aileme minnetim de sonsuz ama siz de benim bir ailem oldunuz.Aklıma ne geldiyse günün her saati size sordum,tecrübelerinizden faydalandım,hep desteğinizi hissettirdiniz,hep ilgilendiniz aradınız sordunuz saat saat hatta geldiniz hatta nazımı çektiniz :) Ve burdaki forumdaki arkadaşlarım,iyi niyetinizle güzel dualarınız hep yanımda oldu.Hepiniz iyi ki varsınız.

:1::1::1: geri sayımlar kraliçesi bak sevdim bunu :16:

albüm bekliyorum :27: en çok senin memeleri merak ediyorum :21:çok bekledin çok

Sana özel albüm yapıp gönderirim jelesecim,belki böyle affettiririm kendimi :16:

oh oh bizimki iyileşmiş de teşekkürlere başlamış :) ne demek canım benim hem tanıştık süper oldu :) insan gerçekten özellikle ilk hafta ilgi alaka bekliyor en azından kafa dağıtmak için, ben eve sürekli birileri gelsin istiyordum kendim çıkamadığım için..geçti bittiiii artık konumuz yeni sezonda nerede ne sütyen ve bikini var onları konuşmak :) yiihuuuuuu :)

Heeeyooo,işin en eğlenceli kısmı başlasın :52:

Kızlar bende düşünüyorum fiyatlar nasıl bilmiyorum ,,ameliyat süresi nasıl ??

Canım fiyatlar 6000-9000 arası değişebiliyor.Estetik veya devlet hastanelerinde daha uygun oluyormuş düşünürsen.Ameliyat süresi bayılma ayılma ile birlikte toplam 3 saati buluyor hatta geçebiliyor,ama bu süre de doktordan doktora ve yöntemden yönteme değişiyor.Soruların olursa hepimiz yardımcı oluruz.

nemutlubana çok ama çok geçmişler olsun. güle güle sağlıcakla kullanırsın inşallah cicilerini :) pek forumda takılamasamda ara sıra takipteyim. bu hafta içinde bende üç doktordan randevu aldım. ilk barış beyden almış olmama rağmen ( aklımda başkası yoktu onla görüşüp ameliyatı hemen olmak istiyordum ) 2 marta randevu verince naci çelk ve tuğrul turan danda bu cumartesiye randevu almış bulundum :) fakat gene de barış beyin randevusundan önce ameliyat istemiyorum :((( oda hiç erkene alamıyormuş. :14: bu yüzdeeen rica etsem resim koyarsan bende görebilir miyim :16: :16:

Bu zor günlerimde beni bir an bile yalnız bırakmayan ayceyim,bademim,çilekim,kalemim,melbam ne kadar teşekkür etsem az,ne desem eksik.Yine de dilim döndüğünce sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum.Mükemmel insanlarsınız,birbirimizi en iyi biz anlarız,bu konuları kimseyle konuşamıyoruz ama kendimi hiç yalnız hissettirmediniz bana.Tabii aileme minnetim de sonsuz ama siz de benim bir ailem oldunuz.Aklıma ne geldiyse günün her saati size sordum,tecrübelerinizden faydalandım,hep desteğinizi hissettirdiniz,hep ilgilendiniz aradınız sordunuz saat saat hatta geldiniz hatta nazımı çektiniz :) Ve burdaki forumdaki arkadaşlarım,iyi niyetinizle güzel dualarınız hep yanımda oldu.Hepiniz iyi ki varsınız.

Senin gibi güzel bir insanı tanıdıgım için çok memnunum. O kadar içten, samimi ve o kadar dogalsın ki çok daha fazlasına layiksin. Yanında olmayı isterdim maalesef olmadı ama telafi eder kendimi affettiririm :) . Senin yanında olan tüm arkadaşlara ben de teşekkür ediyorum. Böylesine çıkarsız candan birilerinin var olduğunu bilmek çok ümit verici. Burdan da bir kez çok geçmiş olsun. Çok çok ama çok mutlu ol inşallah..

gecmis olsun. Güle Güle kulan cicilerini.
Konunu takip ediyordum, opr. olmus bitmissin gercekten NEMUTLUSANA!!!! Ay darisi basima artik.
resimlerini görebilirmiyim? Arkadaslik teklif etim sana....

nemutlubana çok ama çok geçmişler olsun. güle güle sağlıcakla kullanırsın inşallah cicilerini :) pek forumda takılamasamda ara sıra takipteyim. bu hafta içinde bende üç doktordan randevu aldım. ilk barış beyden almış olmama rağmen ( aklımda başkası yoktu onla görüşüp ameliyatı hemen olmak istiyordum ) 2 marta randevu verince naci çelk ve tuğrul turan danda bu cumartesiye randevu almış bulundum :) fakat gene de barış beyin randevusundan önce ameliyat istemiyorum :((( oda hiç erkene alamıyormuş. :14: bu yüzdeeen rica etsem resim koyarsan bende görebilir miyim :16: :16:

Benim yolumdan gidiyorsun canım :27: Ben de bu doktorların hepsiyle görüştüm.Aceleye getirme,sakin sakin düşün,öyle karar ver benden tavsiye.Resim meselesine gelince şu an için foruma resim eklemeyi düşünmüyorum.Ama mail adresini gönderirsen belki senin için bir güellik yapabilirim :) Ama resimlere göre karar verirsen çok sağlıklı olmaz diye düşünüyorum,çünkü herkesin vücudu farklı,herkeste farklı duruyor,ışık açı vs de işin içine girince yanıltıcı olabilir.Barış beye gidersen emin ol ki o senin vücuduna en çok yakışanı,en doğal sonucu sana tavsiye edecektir.Şu an gerçekten bakıp bakıp diyorum ki evet benim için en doğal,en olabilir ölçü buymuş.

Senin gibi güzel bir insanı tanıdıgım için çok memnunum. O kadar içten, samimi ve o kadar dogalsın ki çok daha fazlasına layiksin. Yanında olmayı isterdim maalesef olmadı ama telafi eder kendimi affettiririm :) . Senin yanında olan tüm arkadaşlara ben de teşekkür ediyorum. Böylesine çıkarsız candan birilerinin var olduğunu bilmek çok ümit verici. Burdan da bir kez çok geçmiş olsun. Çok çok ama çok mutlu ol inşallah..

Canım benim ben de seni tanıdığım için çok mutluyum,sen de her şeyin en güzeline layıksın,daha güzelleri senin olsun.Gerçekten burada o kadar candan samimi insanlar var ki çok şanslıyız.Hem sen benim yanımdaydın zaten,ben hep öyle hissettim :54:Çok sağol canım güzel dileklerin için :16:

gecmis olsun. Güle Güle kulan cicilerini.
Konunu takip ediyordum, opr. olmus bitmissin gercekten NEMUTLUSANA!!!! Ay darisi basima artik.
resimlerini görebilirmiyim? Arkadaslik teklif etim sana....

Teşekkürler,heeyoo,ne mutlu bana :16:Darısı senin ve isteyen herkesin başına olsun arkadaşım,az önce yazmıştım foruma resim eklemeyi düşünmüyorum ama mail adresini gönderirsen gönderebilirim.

Teşekkürler,heeyoo,ne mutlu bana Darısı senin ve isteyen herkesin başına olsun arkadaşım,az önce yazmıştım foruma resim eklemeyi düşünmüyorum ama mail adresini gönderirsen gönderebilirim

Tamam canim gönderiyorum adresimi...

Ay ay kiskanmis yine :1: haksiz da sayilmazsin hani senin adin yazmiyor:1: seni tahtindan etmis olabilir miyim acaba?
Saka saka :))
Ana kralice senin yerin baskadir bikerem :16:

neyse afettim nemutlu kardeşi :29: özelden bana özel albüm yapacak :21:

senin yerinde başka bende :16:

Sana özel albüm yapıp gönderirim jelesecim,belki böyle affettiririm kendimi :16:

seviyorum seni :16: afettim bile :48:

Benim yolumdan gidiyorsun canım Ben de bu doktorların hepsiyle görüştüm.Aceleye getirme,sakin sakin düşün,öyle karar ver benden tavsiye.Resim meselesine gelince şu an için foruma resim eklemeyi düşünmüyorum.Ama mail adresini gönderirsen belki senin için bir güellik yapabilirim :) Ama resimlere göre karar verirsen çok sağlıklı olmaz diye düşünüyorum,çünkü herkesin vücudu farklı,herkeste farklı duruyor,ışık açı vs de işin içine girince yanıltıcı olabilir.Barış beye gidersen emin ol ki o senin vücuduna en çok yakışanı,en doğal sonucu sana tavsiye edecektir.Şu an gerçekten bakıp bakıp diyorum ki evet benim için en doğal,en olabilir ölçü buymuş.

Özel mesaj yazamıyorum ki ben ama :( biliyorum herkesin farklı olacak elbet fakat gene de dayanılmaz bir merak içerisindeyim:52: inşallah nasip olur da barış beyle de görüşme imkanım olur. Daha önce de yaptığı ameliyatları gördüm. Çok hoş kesinlikle, hatta benim için mükemmellerdi. Sabırsızlanıyorım artık bir gelse şu randevu günü :46: sen nasılsın bir kaç gün daha geçti daha rahatsındır umarım. Öpücükler

Özel mesaj yazamıyorum ki ben ama :( biliyorum herkesin farklı olacak elbet fakat gene de dayanılmaz bir merak içerisindeyim:52: inşallah nasip olur da barış beyle de görüşme imkanım olur. Daha önce de yaptığı ameliyatları gördüm. Çok hoş kesinlikle, hatta benim için mükemmellerdi. Sabırsızlanıyorım artık bir gelse şu randevu günü :46: sen nasılsın bir kaç gün daha geçti daha rahatsındır umarım. Öpücükler

Görüş bakalım,ben de merakla bekliyorum sürecini,hayırlısı olsun inşallah.
Ben dendiği gibi her gün daha iyiyim.Gün içinde hiç sıkıntım yok,gece ise normalde yatağın bir köşesinden girip başka köşesinden çıkan biri olarak,hep sırtüstü yatmaktan çok rahatsız oluyorum sırt ağrım oluyor,pek uyuyamıyorum.Ama öyle çok sıkıntı verecek bir durum değil,gündüz acısını çıkarıyorum :1: Yemeğimi banyomu vs yapmakta bir sıkıntım yok.Yine de kendimi çok yormamaya özen gösteriyorum.
Geçen hafta bugündü,bak ilk hafta geçti bile çok şükür :nazar:

maşallah. allah nazarlardan korusun seni :nazar::nazar::nazar: zor olsa gerek :( inşallah bu dönemi de çabucak atlatır at koşturursun gene yatakta:1: bu hafta sonu start vericem bende :) ne zamana bitiririz bakalım nasip. hmm bu arada mesajını aldım :) hemen ekliyorum ayy çok heycanlı :)

Seviyom seni seviyom :16::48: gönderdim mailimi :54: ayceye söyleme sakın merak etsin yazışmalarımızı :23:

Jelesec gunlerdir cevap yazmiyorsam bir sebebi var :34: bizim burada telefon hatlarini kesmisler nete ancak telefonumdan girebiliyorum yazdiklarini okuyorum ona gore sadece cevap yazmakla ugrasmiyorum :)) ozelden yazdiklari mi? Bu kadar mi hepsi? :1: oooo biz neler paylasiyoruz mailden hakikaten nemutlubana iyi sir tutuyor :1::1::1:

Tamam söylemem sır :1:

Tatlim caktirma ;) opucukledim :54: jelesec kiskanma hadi :1: seni de opucukledim :54:

Kervana katilacak bir aday gordum sanki :1: senin icin en hayirlisi ne ise o olsun : tugrul bey ile ben de gorusmustum, sayesinde bir cok konuda bilgi sahibi oldum.. Kolay gelsin simdiden bol sans dilerim :))

Son düzenleme:
Back