- Konu Sahibi nemutlubana
-
Doktordaşım merhabalar, Bir göründün ben ameliyat olmadan önce sonrasında kayboldun. Bir ayın kaldı ameliyatına yanlış hatırlamıyorsam umarım her şey yolundadır tatlımSevgiler
Merhaba doktordaşımEvet 1 aydan daha az kaldı hatta
Şimdilik her şey yolunda, umarım son anda da bir aksilik çıkmaz,hayırlısıyla ameliyatımı olur,güzel göğüslere kavuşurum inşallah ben de.
Sen nasılsın,her şey yolunda mı?Güzel haberlerini okuyorum hep ama bu aralar çok yazacak vaktim olmuyor,okuyorum herkes mutlu mu,sorun var mı,yazmaya enerjim kalmıyor pek.
Zaten belki biliyorsundur,ben daha önce de ameliyat olmak üzereyken son anda masadan kalktım,o yüzden çok yazarsam heyecan yaparım diye de kaçınıyorum biraz
Merhaba doktordaşımEvet 1 aydan daha az kaldı hatta
Şimdilik her şey yolunda, umarım son anda da bir aksilik çıkmaz,hayırlısıyla ameliyatımı olur,güzel göğüslere kavuşurum inşallah ben de.
Sen nasılsın,her şey yolunda mı?Güzel haberlerini okuyorum hep ama bu aralar çok yazacak vaktim olmuyor,okuyorum herkes mutlu mu,sorun var mı,yazmaya enerjim kalmıyor pek.
Zaten belki biliyorsundur,ben daha önce de ameliyat olmak üzereyken son anda masadan kalktım,o yüzden çok yazarsam heyecan yaparım diye de kaçınıyorum biraz
canımmm ben atlattım hadi sıra sendeeeee :)
bu sefer aksilik çıkmazda güzel memelerine kavuşursun canımsürecini merakla bekliyorum
nemutlubana selam tatlım, İnşallah sular gibi geçer zaman bir bakmışsın hayal ettiğin görüntüye kavuşmuşsun. Her şeyin gönlünce olmasını dilerimbu sefer vazgeçme sakın ne kadar çok memeli o kadar çok mutluluk Heyecanını tahmin edebiliyorum ama hiç değilse son 3'ten geri sayalım buradan heyecanına ortak olalım.
Ben çok iyiyim teşekkür ederim canımGüzelliklerime yeni ciciler aldım bir sürü hepsini tek tek deneyip fotoğraf çektim ay bakıp bakıp ne güzel bir duyguymuş Allahım bu diye şükrediyorum. Fırsat bulursam fotoğraf eklerim Kendine iyi bak Öpüyorum
Geçmiş olsun Cihilek cigimHadi Nemutlu arkadaşım,sıra sende
Ay canım benim,geçen gün seni düşündüm,ne zamandı senin ameliyatın diye,nasılsın,iyi misin,çok mutlu oldum,ne güzel ya maşallah darısı başıma...Çok merak ediyorum her ayrıntıyı,nolur ilk fırsatta anlat.Ama önce güzelce dinlen tabi.Ay süper ya,bak şimdi çok mutlu oldum
inanır mısın bu kadar çabuk iyileşmenin başlayacağını hiç düşünmemiştim :) sonuçta ameliyat oluyorsun tabiki biraz ağrın olacak ama bence sadece 24 saat zor, zor dediğim de ağrın arttı mı çağırıyorsun hemşireyi hemen ağrı kesici yapıyorlar 15 dk sonra rahatlıyorsun :) ben daha ağrılı bekliyordum, bugün 3.günüm ve kollarımı kullanabiliyorum yani yavaş da olsa saçımı toplayabiliyorum ve yataktan annemin desteği olmadan kalkabiliyorum artık..her saat kendimi daha iyi hissediyorum canım..umarım sen de rahat atlatırsın, gerçi bu ağrı eşiği dedikleri şey çok doğru sanırım, ameliyatın ertesi günü hemşire bana ağrı eşiğiniz çok yüksekmiş geceyi çok iyi geçirdiniz dedi..şuan tüm iyi dileklerim senin için, ben de son güne kadar bir aksilik çıkar gene hastaneden dönerim diye forumda pek haberdar etmemiştim kimseyi..seni çok iyi anlıyorum canım o yüzden inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın ve mutlu olursun :) bu arada geçen seferki ameliyatım iyi ki iptal olmuş çünkü o öksürük krizinde felaket acı çekerdim gerçekten öksüremiyorsun..
Geçmiş olsun Cihilek cigimHadi Nemutlu arkadaşım,sıra sende
Çoook teşekkür ederimm :)
Ay canım benim,geçen gün seni düşündüm,ne zamandı senin ameliyatın diye,nasılsın,iyi misin,çok mutlu oldum,ne güzel ya maşallah darısı başıma...Çok merak ediyorum her ayrıntıyı,nolur ilk fırsatta anlat.Ama önce güzelce dinlen tabi.Ay süper ya,bak şimdi çok mutlu oldum
inanır mısın bu kadar çabuk iyileşmenin başlayacağını hiç düşünmemiştim :) sonuçta ameliyat oluyorsun tabiki biraz ağrın olacak ama bence sadece 24 saat zor, zor dediğim de ağrın arttı mı çağırıyorsun hemşireyi hemen ağrı kesici yapıyorlar 15 dk sonra rahatlıyorsun :) ben daha ağrılı bekliyordum, bugün 3.günüm ve kollarımı kullanabiliyorum yani yavaş da olsa saçımı toplayabiliyorum ve yataktan annemin desteği olmadan kalkabiliyorum artık..her saat kendimi daha iyi hissediyorum canım..umarım sen de rahat atlatırsın, gerçi bu ağrı eşiği dedikleri şey çok doğru sanırım, ameliyatın ertesi günü hemşire bana ağrı eşiğiniz çok yüksekmiş geceyi çok iyi geçirdiniz dedi..şuan tüm iyi dileklerim senin için, ben de son güne kadar bir aksilik çıkar gene hastaneden dönerim diye forumda pek haberdar etmemiştim kimseyi..seni çok iyi anlıyorum canım o yüzden inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın ve mutlu olursun :) bu arada geçen seferki ameliyatım iyi ki iptal olmuş çünkü o öksürük krizinde felaket acı çekerdim gerçekten öksüremiyorsun..
Çoook teşekkür ederimm :)
canıımm çok geçmiş olsun ne zaman foto göreceğiiiizz
kaç cc hangi yöntemle oldun tatlış
İnşallah bu sefer her şey yolunda gitsin diyelim o zamanHayırlısıyla güzel haberlerini burada anlatırsın merakla bekliyor olacağız şimdiden bol şans canım Allah işini rast getirsin
Cicilerimi de yakın zamanda giyerim inşallah aldım ama biraz daha sporcu sutyenine devam. Kendine iyi bak Keyifli Pazarlar
Zaten Alman hastanesi zincir hastane gurubunda.Yani birçok yerde var,bölgeye göre isim verilmiş başına.Dedigin bölümlerin orada oldugunu düşünüyorum.Yogun bakım bölümünü görmüştüm,çok büyük ve lükstü.Anlaşma kısmına gelince çok uçuk fiyatları var,sanki anlaşması yok gibiydi
Bahsettigin konu aslında çok önemli bir detay.Bende daha önce bir hastanede hamilelikte kan gurubu testi yaptırmıştım,doğumdan sonra burun ameliyatı olduğumda kan gurubum farklı çıktı.Tekrar tekrar test yaptılar ve o zamana kadar kan gurubumu yanlış bildigim ortaya çıktı.Dogrusunu medical Park hastanesinde öğrendim burun ameliyatımda
Çok teşekkür ederim,inşallah
Cicilerinle cici fotolarını bekliyoruz
Ay kızlar süpersiniz, evet evet buluşalım görüşelim kıkırdaşalım
Bademum haberleşelum hayatım, ameliyattan önce görüşebilsek azcık heyecanımı alsan götürsen çok hayra geçer valla ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?