• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memeliler kervanına katılmak için süreçler

Ay kızlar süpersiniz, evet evet buluşalım görüşelim kıkırdaşalım :3:
Bademum haberleşelum hayatım, ameliyattan önce görüşebilsek azcık heyecanımı alsan götürsen çok hayra geçer valla ya :29:

nemutlubana ben de gelim mii buluşmaya :34: hem doktorcuğunun marifetli ellerinden çıkan sonucu bizzat gösteririm sana hehe :46:

Kızlaaaaar benim de yarın Barış Çakır ile randevum var:)) gunlerdir çoook heyecanlıyım. Ben de kervana adım atabilecek miyim bakalımmm ;))

nemutlubana ben de gelim mii buluşmaya :34: hem doktorcuğunun marifetli ellerinden çıkan sonucu bizzat gösteririm sana hehe :46:

Eneeeem,çok mutlu olurum canım,özele gel canım özeleeee :27:

Kızlaaaaar benim de yarın Barış Çakır ile randevum var:)) gunlerdir çoook heyecanlıyım. Ben de kervana adım atabilecek miyim bakalımmm ;))

Hayırlısı olsun canım benim :16:

canım msj kutun dolmuş

Boşalttım :29:

ben küçültme düşünüyorum inceledim birkaç doktorla görüştüm hattaa. 3-4 günde ağrı sızı kalmazmış. iyileşme süreci kolaymış. ondan da korkum azaldı. yaptırmak için para biriktiriyorm şimdi :))

ben küçültme düşünüyorum inceledim birkaç doktorla görüştüm hattaa. 3-4 günde ağrı sızı kalmazmış. iyileşme süreci kolaymış. ondan da korkum azaldı. yaptırmak için para biriktiriyorm şimdi :))

Selam dilan,meme küçültme ameliyatı olmuş biri olarak yazabilirim inan korkulacak ağrılar olmuyor :34:

sana kolay gelsin para biriktirme sürecinde :34:

bencerence hayırlısı olsun :)) inşallah umduğun gibi geçer görüşmen Barış Bey ilk doktor mu olacak? Heyecanını anlıyorum dünya soru hazırlamıştım ben de hiç birini soramadan bir baktım çıkmışım ofisten :46:

hahahaha :1: az kaldı çok azzz canıııııımmmm..hemencecik geçecek 15 gün ne ki ayooool
bugün 10.gün kontrolüme gittim Barış Bey ilk masajımı yaptı..üstlerden bir bastırdı ki anaaaammm aşağıdan fırlayacaklar sandım :) 1.ay kontrolümü senin 10.güne denk getirelim ofiste kutlama yaparız :)

cihilek geçmiş olsun :) güle güle sağlıklı mutlu mesut günlerde kullan :34: Demek senin operasyonu da Barış bey gerçekleştirdi :46: Çok sevindim senin adına eminim muhteşem olmuşlardır :1: Fotoğraf bekliyoruz haberin olsun :34: Sevgiler

Kızlaaaaaar :3:
Barış beyin asistanı aradı bugün, ameliyata kadar Barış bey yurtdışında olacağı için yarın çağırıyorlar kontrole.
Kız 'Ben Sevil,Barış beyin asistanı' deyince elim ayağım boşaldı heyecandan ya, ben niye böyle oldum bilmiyorum. Aynen böyleyim :52:
Yarın akşam görüşmeye çağırdılar.

Kızlaaaaaar :3:
Barış beyin asistanı aradı bugün, ameliyata kadar Barış bey yurtdışında olacağı için yarın çağırıyorlar kontrole.
Kız 'Ben Sevil,Barış beyin asistanı' deyince elim ayağım boşaldı heyecandan ya, ben niye böyle oldum bilmiyorum. Aynen böyleyim :52:
Yarın akşam görüşmeye çağırdılar.

Canım tatlı heyecanlar bunlar kendini olayların akışına bırak :34: Ölçüm yapılacak herhalde bir de tahlil için hastaneye gönderebilirler. Benim ikinci görüşmede protez deneme, ölçüm, küçük memişlerin fotoğraf çekimi yapılmıştı. Sonrasında hastaneye pışpışladılar kan verdim hastanede hemşirelerle kakare kikire eğlenceliydi. Bu arada asistanın adı "Sevin" :1:

Canım tatlı heyecanlar bunlar kendini olayların akışına bırak :34: Ölçüm yapılacak herhalde bir de tahlil için hastaneye gönderebilirler. Benim ikinci görüşmede protez deneme, ölçüm, küçük memişlerin fotoğraf çekimi yapılmıştı. Sonrasında hastaneye pışpışladılar kan verdim hastanede hemşirelerle kakare kikire eğlenceliydi. Bu arada asistanın adı "Sevin" :1:

Akşam gideceğim için hastaneye gönderemezler sanırım. Resimler de bundan aylar önce çekilmişti :1:
Ne yapacaklar bakalım bana :) Heralde konuşuruz.
Ay evet hep Sevil diyorum :)

Akşam gideceğim için hastaneye gönderemezler sanırım. Resimler de bundan aylar önce çekilmişti :1:
Ne yapacaklar bakalım bana :) Heralde konuşuruz.
Ay evet hep Sevil diyorum :)

Öyle her dakika çıplak fotoğraf vermem diyorsun yani :1: Olmaz tabi bir kere çektilerse yeter :46:
Şaka şaka yarın anlatırsın bizi merakta bırakma :!6:

forumu çok ayrıntılı takip edemiyorum uzun zamandır cnım gördüm bayıldım göğüslerine maşallah sana, benim de 16 ay oldu ameliyat olalı insan ameliyat olduğunu bile unutuyor :) benim forumdan reelde de görüştüğüm üc arkadaş var ikisi doktorumuzun hastası diğeri de canım yaprak4 ğım forumda çok açılmay kendi adıma uygun bulmadığım için öyle dedim canım ;)
Barış'sa tamamdır diyorsun yani :1: Tatlım ben de Barış Bey'in güzelleştirdiği Allahı'ın sevgili kuluyum :46:

forumu çok ayrıntılı takip edemiyorum uzun zamandır cnım gördüm bayıldım göğüslerine maşallah sana, benim de 16 ay oldu ameliyat olalı insan ameliyat olduğunu bile unutuyor :) benim forumdan reelde de görüştüğüm üc arkadaş var ikisi doktorumuzun hastası diğeri de canım yaprak4 ğım forumda çok açılmay kendi adıma uygun bulmadığım için öyle dedim canım ;)

sen de benim canımsın iyi niyetli, tatlı arkadaşım.

Öyle her dakika çıplak fotoğraf vermem diyorsun yani :1: Olmaz tabi bir kere çektilerse yeter :46:
Şaka şaka yarın anlatırsın bizi merakta bırakma :!6:

:1: Ameliyattan sonra her dakika çıplak fotoğraf verebilirim :1:
Ameliyattan önce son defa görüşmek için çağırmışlar,gitmişken tahlillerim de bugünden yapıldı. Ameliyathanenin önünde bekleyen insanları,ameliyat panosunu gördüm,baya bir olayın içine girmiş hissettim kendimi.
Barış beyin muayenehanesinde de birsürü insan vardı,hepsi burundan ameliyat olmuş kontrole gelmişlerdi,tamponları falan alındı gözümün önünde,hepsinin sonuçları harikaydı.

Tatlım merhabalar :16: çok teşekkür ederim :34: bende senin göğüslerine bayılmıştım Barış Bey'i tercih etmemdeki etkenlerden biri senin ve oraletin operasyon sonuçlardır. Sanırım sohbetimiz olmadı o dönemde hazır fırsat bulmuşken davetimi kabul edip arkadaş olarak eklediğin için teşekkür ederim :)) Bu sayede fotoğrafını gördüm karar vermem kolaylaştı. Ben arada kendimi kaptırıp Barış Bey'e hayranlığımı dile getiriyorum :1: Sana Barış'sa tamamdır dememde bundandır :)) Latife ettim :46:

Back