Memeliler kervanına katılmak için süreçler

Tahliller de tamam hadi hayırlısı canım :)) Sen pano filan etrafı iyi kolaçan etmişsin Ben rüyada gibiydim tahlil yapılırken bile
Tampon dediğin nedir merak ettim

Tahliller de tamam hadi hayırlısı canım :)) Sen pano filan etrafı iyi kolaçan etmişsin Ben rüyada gibiydim tahlil yapılırken bile

Burnun içinde sargı bezi tampon görevi görüyor sanırsam, yani benim gördüğüm büyük sargılar çıkarılıp yerine minik bantlar yapıştırıldı. Bu arada burunlarını görenlerin sevinç çığlıklarını duydum :)) Fotoğraflar falan çekildi.
Ben çok gözlemciyimdir, etrafımda olan biteni çok süzerim :)

Dün yediğim yemeği bugün hatırlamayan ben unutmuş olabilirim konuştuysak canım benim :) Ne mutlu bana yardımcı olabildiyse fotoğraflarım, görüşünce bir de dokunur bakarsın kıvamın nasıl olacağını görmek için barış bey video ya çekmişti beni bir kontrolümde orda yumuşaklığını kıvamı görmek isteyenler için iyi oluyor fotoğrafta anlayamıyor insan sonra biri şunlara protez desin başımı keserim demişti :))) bir de siz görün bakalım ne diyeceksiniz :)

tampon burun ameliyatından sonra düzenlenmiş burun kıkırdaklarının bozulmaması için birkaç yıl öncesine kadar ve hala kullanan doktorlarda vardır uzunca bir bezi nerdeyse burnumuzun başladığı kısma kadar soktukları ama şuan da barış beyin de kullandığı silikon olan acıtmayan çıkarırken daha az acıtan şeydir. Ha bir de normalde herkeste 2 3 gün duran ama bende 6 gün durup geceleri ağzım açık yatmama sebep olan şey..

Çıkarırken az da olsa can yakıyor bu arada :) ben gözümü kapamıştım korkumdan :))

Son düzenleme:
Ayy çok az kaldı ya şaka maka geçti işte sooonnnnn 5 gün diyorum o zaman sayalım her gün :)

ben iğne yapılırken bana asla bakamıyorum hemşire iyi ameliyat oluyorsunuz demişti iğneden bu kadar korkuyorken, insan görmeyince ne olduğunu katlanabiliyor :))

geçenlerde yaprakla konuşurken söylemiştim ona düşündüm de diyorum ben iyi cesaret etmişim dedim çünkü o kadar kırılgan bir yapım var ki iğne olacam diye iki gündür zehirlendim yatıyordum hastaneye gitmedim bile ölürüm daha iyi modunda :) insan bir noktaya kadar sabrediyor demek ki memesizliğe dayanamamışım.

Ben memeye o kadar odaklanmışım ki! sen tampon deyince

Biliyorum Barış bey izletmişti o videoyu bana süperdi canım :) Hatta masaj yaparken kendime arada öyle oluyor mu diye denemeler yapıyorum sen bana en başından beri yardımcı olmuşsun... Ay çok şaşırdım şimdi tesadüfe bak sen

Valla ben de şaşırdım canım benim :))) seninkiler bilmiyorum dokununca nasıl ama görüntü on numara

Versiyon 2
Bugün de sevdiğim sayı 6

Çok az kaldı canım ya,Allah yardımcımız olsun,dua edin nolur

çok çok az kaldııı hihihi :) memeli olcan kıııız..benim bugün 3.haftam doldu baya yumuşadılar, yüzüstü de yatabiliyorum rahatlıkla..hiç şüphen olmasın çok hızlı iyileşeceksin canımmmmm..

Bugün Barış beyin sanat eserlerini canlı canlı gördüm,keşke seni de görebilseydim canım,eminim sen de onlar gibi bombasındır.Hepinize bin defa maşallah diyorum,accık kayın bana da yer açın aranızda, ben de geliyoruuuum
O zaman gelsin memeler en güzelinden

gelsin artık gelsinn

Sen de 5 gün sonra sanat eserlerine ekleniyorsun canımmm :)

Bu arada buraya da yazmak istedim msn de vs konuşuyorduk çok tatlı biri diyordum senden için ama ben karşımda bu kadar sıcakkanlı ve sevecen biri göreceğimi tahmin etmiyordum, kısa ama güzel bir sohbetti benim için söylemek istedim :)

Canım benim,ben de siz yazmadan yazmak istemedim belki istemezsiniz burda yazmak diye ama sen yazdın ben de yazayım.Benim için de tadına doyamadığım bir buluşma oldu.İkiniz de çok tatlı çok samimiydiniz.Çok mutlu ettiniz beni.Ameliyattan önce bütün tereddütlerim sayenizde gitti.Bundan sonra sık sık görüşelim,ama doyumluk olsun bu sefer :) Tadımlık olmasın,tadınız damağımda kaldı.

Son düzenleme:

Barış bey'in sanatçı olduğuna ben sonuna kadar eminim Sen de eserlerini gördün, sıradaki eseri sen olacaksın hayırlısıyla inşallah Yanındayız başında ve sonunda hiç merak etme :) yerin zaten hazır

Seninle aynı fikirdeyim :) günümün en keyifli, samimi az da olsa dolu dolu 1 saatiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…