- Konu Sahibi nemutlubana
canim benim senin deimlerin degil ben yasaiklarima aglayasim geliyor. ben de elimde silikonu tutup uzerimde nasil olcak gormek isterdm ama naci bey gulerek hehe oyle bisey yok dedi. kucuk silikon donermis.. bak arion icin baris bey yuksek profilde kullaniyoruz demis. naci bey bu forumdan bir arkadasimiza arion dusuk profildir semis. bana da bizzat ameliyattan sonra arion u arastirip extra high oldugunu ogrenip soyledigimde "nerde yaziyormus canim benim katolgumda yazmiyo!" dedi. ben naci beye low profil istiyorum basik seviyorum diye gittim. uc boyutlu calisma bi acayipti, bunlar buyuk nolur kucultu diye ameliyat oncesi tekrar gorusmeye gittm. iste snaa bu olur daha kucugu olmaz diye o boyutta diretti. ben de bu 3boyutlu calismada kafamda oturmuyo nasi bisey olcagi dedim size anlatiyorum basik olsn kibar bi meme istiyorum dedim. bu arada 3boyut cok sacma bisey fotolari kiz arklarima gosterdm onlar da anlamadilar bi acayip. neyse ozet olarak baris bey high diyor takmiyor ben low isteyerek bunu yapmayalim bu buyuk diyorum nai bey kendi bildiginde israr ediyor. onu dicektim :)
baris beyle gorusucem. revizyonum icin.
Seni anlıyorum tatlım, kendini kandırılmış hissediyorsun. Barış beye git, bir de onunla konuş. Bir de onun fikirlerini dinle. Sana daha yakın gelirse ona yaptır revizyonunu.
Ama karışıklık olmasın, dediklerim biraz karışmış sanırım. Barış bey arion için yüksek profil demedi. Bana yüksek profil kullanırız dedi. Ve de yüksek profil kullanmıyor değil, cc olarak büyük protez tercih etmiyor.
3-boyutlu çalışma bana da pek bir şey ifade etmedi. Ama protezleri elinde tutmak göğsüne koymak da gerçekle birebir aynı olmaz, bunu da göz önünde bulundurmalı tabii. Ama daha elle tutulur bir fikir verebiliyor. En azından yumuşaklıklarını, sarsıldığındaki hareketini görmek karşılaştırmak açısından iyi olabiliyor. Dediğim gibi farklı bir fikir her zaman iyidir. Barış beye git bence de.