- Konu Sahibi nemutlubana
-
canim benim senin deimlerin degil ben yasaiklarima aglayasim geliyor. ben de elimde silikonu tutup uzerimde nasil olcak gormek isterdm ama naci bey gulerek hehe oyle bisey yok dedi. kucuk silikon donermis.. bak arion icin baris bey yuksek profilde kullaniyoruz demis. naci bey bu forumdan bir arkadasimiza arion dusuk profildir semis. bana da bizzat ameliyattan sonra arion u arastirip extra high oldugunu ogrenip soyledigimde "nerde yaziyormus canim benim katolgumda yazmiyo!" dedi. ben naci beye low profil istiyorum basik seviyorum diye gittim. uc boyutlu calisma bi acayipti, bunlar buyuk nolur kucultu diye ameliyat oncesi tekrar gorusmeye gittm. iste snaa bu olur daha kucugu olmaz diye o boyutta diretti. ben de bu 3boyutlu calismada kafamda oturmuyo nasi bisey olcagi dedim size anlatiyorum basik olsn kibar bi meme istiyorum dedim. bu arada 3boyut cok sacma bisey fotolari kiz arklarima gosterdm onlar da anlamadilar bi acayip. neyse ozet olarak baris bey high diyor takmiyor ben low isteyerek bunu yapmayalim bu buyuk diyorum nai bey kendi bildiginde israr ediyor. onu dicektim :)
baris beyle gorusucem. revizyonum icin.
nemutlubana selam canım
yeni tarih yeni bekleyiş tekrar hayırlı olsun canım ataşehir memorial olsa damlardım yanına yakın evime
tek aksilik yaşamadan bu yolda mutlu sonu yakalaman dileğiyle arkadaşım
sevgiler sana
Harika haberlersüphem yok ki muhteşem bir süreç ve operasyon geçiriceksin canım. Gelsin memeişler
Arkadaşına çok geçmiş olsun jelesec'cim, umarım en yakın zamanda toparlanır.
Çok teşekkür ederim, ne güzel olurdu ama ben aslında avr. yakasındayım. Fulya Acıbadem'de olacağım. Yine de gelmek istersen başımla beraber, söylemen düşünmen yeter
Sağol canım benim, pozitif vanilyam benim
Canım nasılsın neler yapıyorsun görüşmeyeli, ben buraya yorum yazamamış olsam da her girmem de okuyorum yazdıklarını alelacele girdiğim için yorum yazamadım hiç, en son ameliyat tarihin için de randevu aldın o tarihte buradayım ben de ziyaretine gelirim hastaneye
Canım benim ameliyat günüm belli oldu, görüşmem güzel sıcak geçti, içimi bir huzur kapladı, rahattayım artık.
Umarım bir aksilik çıkmaz, hayırlısıyla ben de dolgulanırım :) Ziyaretime gelmen beni çok mutlu eder canım, düşünmen bile mutlu etti
Canım benim ne demek biliyorsun en baştan beri söylüyorum hep sana, refakatçi olarakta kalabilirim yanında diyeinşallah her şey çok güzel olacak.
Arkadaşını tembihleseydin keşke Ailenin haberi yok muydu senin canım? İyi bari halledebilmişsin.
Birileri tatlı heyecanlar içinde yine bak bana da bulaştı hemen :) Canım bir refakatçin de burda var diledigin surece seve seve. Herşey yolunda gider ins çok mutlu olursun umarım.
Doktor arayışında ki 3. Randevuma Perşembe gidicemm:) Hakan gence'yle görüşüciiiiizzzz bakalım... O neler söyleyecek????
yok canım birtek ablam biliyordu, arkadaşımı tembihledim de aman nerden tanıycaklar dedi bende üstelemedim kırılmasın diye, idare ettim walla hala birşey anlaşılmadıkışı böyle çıkarırızda yazın nedecuk bilmiyorum
nemutlubana, canım senin ilk ameliyatın trajikomik bir şekilde iptal olmuştu yanlış tahlil sonucu ameliyat masasından kalkmıştın vardır her işte bir hayır Barış beye ameliyat olacakmışsın hayırlı uğurlu olsun Barış bey bir kadını daha memelerine kavuştursuuunn
Nemutlubana msj kutun dolmus. Baris beyin muayene ucreti nkdr diye sorcaktm
Nemutlubana msj kutun dolmus. Baris beyin muayene ucreti nkdr diye sorcaktm
Başlığı görünce gülümsedim. Birkaç ay önce birden küçülen göğüslerimin derdine düşüp karalar bağlamış halde slikon taktırmak için uygun doktor vs arıyorum. Arayıp durur aradada unutmuşken nasıl olduğunu bilmediğim bir sebeple göğüslerim eski halinden daha dolgun ve güzel oldu . İşe yarayan ne oldu hiç bilmiyorum. Daha doğrusu işe yaramasını umduğum herhalde birşeyde yapmadım. Doktor aramak dışında :) Ama benimle aynı durumu yaşayan varsa bir süre beklemesini tavsiye ederim. Bizzat yaşayıp gördüm. :)
Başlığı görünce gülümsedim. Birkaç ay önce birden küçülen göğüslerimin derdine düşüp karalar bağlamış halde slikon taktırmak için uygun doktor vs arıyorum. Arayıp durur aradada unutmuşken nasıl olduğunu bilmediğim bir sebeple göğüslerim eski halinden daha dolgun ve güzel oldu . İşe yarayan ne oldu hiç bilmiyorum. Daha doğrusu işe yaramasını umduğum herhalde birşeyde yapmadım. Doktor aramak dışında :) Ama benimle aynı durumu yaşayan varsa bir süre beklemesini tavsiye ederim. Bizzat yaşayıp gördüm. :)
Fazlasıyla stres, üzüntü sebebiyle hormonal dengesi bozulan ve memelerinden olan kadınlar duymuştum. Sonrasında eski haline dönenini duymamıştım ama. Belki de sen de zor bir dönemden geçmişsindir ama kendini toparlaman ruh halinin düzelmesi hormonal dengeyi yakalaman filan eski haline dönmeni sağlamıştır. Ağır travmatik bir durumun olmuş muydu, merak ettim.Başlığı görünce gülümsedim. Birkaç ay önce birden küçülen göğüslerimin derdine düşüp karalar bağlamış halde slikon taktırmak için uygun doktor vs arıyorum. Arayıp durur aradada unutmuşken nasıl olduğunu bilmediğim bir sebeple göğüslerim eski halinden daha dolgun ve güzel oldu . İşe yarayan ne oldu hiç bilmiyorum. Daha doğrusu işe yaramasını umduğum herhalde birşeyde yapmadım. Doktor aramak dışında :) Ama benimle aynı durumu yaşayan varsa bir süre beklemesini tavsiye ederim. Bizzat yaşayıp gördüm. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?