Memeliler kervanına katılmak için süreçler

Seni anlıyorum tatlım, kendini kandırılmış hissediyorsun. Barış beye git, bir de onunla konuş. Bir de onun fikirlerini dinle. Sana daha yakın gelirse ona yaptır revizyonunu.
Ama karışıklık olmasın, dediklerim biraz karışmış sanırım. Barış bey arion için yüksek profil demedi. Bana yüksek profil kullanırız dedi. Ve de yüksek profil kullanmıyor değil, cc olarak büyük protez tercih etmiyor.
3-boyutlu çalışma bana da pek bir şey ifade etmedi. Ama protezleri elinde tutmak göğsüne koymak da gerçekle birebir aynı olmaz, bunu da göz önünde bulundurmalı tabii. Ama daha elle tutulur bir fikir verebiliyor. En azından yumuşaklıklarını, sarsıldığındaki hareketini görmek karşılaştırmak açısından iyi olabiliyor. Dediğim gibi farklı bir fikir her zaman iyidir. Barış beye git bence de.

Arkadaşına çok geçmiş olsun jelesec'cim, umarım en yakın zamanda toparlanır.
Çok teşekkür ederim, ne güzel olurdu ama ben aslında avr. yakasındayım. Fulya Acıbadem'de olacağım. Yine de gelmek istersen başımla beraber, söylemen düşünmen yeter

Harika haberler süphem yok ki muhteşem bir süreç ve operasyon geçiriceksin canım. Gelsin memeişler

Sağol canım benim, pozitif vanilyam benim

Canım çok sağol arkadaşım daha iyi şükür

gönlüne içine sinen hastaneyi buldun sonun da araştırmacı gazeteci seni

Canım nasılsın neler yapıyorsun görüşmeyeli, ben buraya yorum yazamamış olsam da her girmem de okuyorum yazdıklarını alelacele girdiğim için yorum yazamadım hiç, en son ameliyat tarihin için de randevu aldın o tarihte buradayım ben de ziyaretine gelirim hastaneye

Son düzenleme:

Canım benim ameliyat günüm belli oldu, görüşmem güzel sıcak geçti, içimi bir huzur kapladı, rahattayım artık.
Umarım bir aksilik çıkmaz, hayırlısıyla ben de dolgulanırım :) Ziyaretime gelmen beni çok mutlu eder canım, düşünmen bile mutlu etti

Canım benim ne demek biliyorsun en baştan beri söylüyorum hep sana, refakatçi olarakta kalabilirim yanında diye inşallah her şey çok güzel olacak.

Canım benim ne demek biliyorsun en baştan beri söylüyorum hep sana, refakatçi olarakta kalabilirim yanında diye inşallah her şey çok güzel olacak.

Bilmez miyim canım benim, kimseye söylemeyi düşünmezken de aynı şeyi söylüyordun, şimdi de aynı. O zaman da yanımda oldun, başka bir doktora karar verdiğimde de, dönüp dolanıp başladığım noktaya döndüğümde de. Hep destek tam destek arkadaşım benim.
Refakatçim olsa da olmasa da bunun benim için kıymeti değişmeyecek. Olur da refakatçim bir aksilikle karşılaşırsa ararım seni
İster ziyaretçim ol,ister refakatçim kıymetlimsin canım.

Doktor arayışında ki 3. Randevuma Perşembe gidicemm:) Hakan gence'yle görüşüciiiiizzzz bakalım... O neler söyleyecek????

Birileri tatlı heyecanlar içinde yine bak bana da bulaştı hemen :) Canım bir refakatçin de burda var diledigin surece seve seve. Herşey yolunda gider ins çok mutlu olursun umarım.

Arkadaşını tembihleseydin keşke Ailenin haberi yok muydu senin canım? İyi bari halledebilmişsin.

yok canım birtek ablam biliyordu, arkadaşımı tembihledim de aman nerden tanıycaklar dedi bende üstelemedim kırılmasın diye, idare ettim walla hala birşey anlaşılmadı kışı böyle çıkarırızda yazın nedecuk bilmiyorum

nemutlubana, canım senin ilk ameliyatın trajikomik bir şekilde iptal olmuştu yanlış tahlil sonucu ameliyat masasından kalkmıştın vardır her işte bir hayır Barış beye ameliyat olacakmışsın hayırlı uğurlu olsun Barış bey bir kadını daha memelerine kavuştursuuunn

Birileri tatlı heyecanlar içinde yine bak bana da bulaştı hemen :) Canım bir refakatçin de burda var diledigin surece seve seve. Herşey yolunda gider ins çok mutlu olursun umarım.

Ya canım çok tatlısın, gerçekten ne mutlu bana ki sizin gibi kıymetli insanlarla tanıştım, bu süreç bana herşeyden önce bunu kazandırdı. Çok teşekkür ederim ya duygulandım

Doktor arayışında ki 3. Randevuma Perşembe gidicemm:) Hakan gence'yle görüşüciiiiizzzz bakalım... O neler söyleyecek????

Hadi bakalım hayırlısı, gelişmelerden haberdar edersin

Evet canım, buna kesinlikle canı gönülden inanıyorum, herşey olması gerektiği için oluyor. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah. Sağol tatlım

Nemutlubana msj kutun dolmus. Baris beyin muayene ucreti nkdr diye sorcaktm

Tatlım evet mesaj kutumu boşalttım ama bunun için özel mesajla uğraşmamıza gerek yok, Barış beyin muayenesi ücretsiz.

Başlığı görünce gülümsedim. Birkaç ay önce birden küçülen göğüslerimin derdine düşüp karalar bağlamış halde slikon taktırmak için uygun doktor vs arıyorum. Arayıp durur aradada unutmuşken nasıl olduğunu bilmediğim bir sebeple göğüslerim eski halinden daha dolgun ve güzel oldu . İşe yarayan ne oldu hiç bilmiyorum. Daha doğrusu işe yaramasını umduğum herhalde birşeyde yapmadım. Doktor aramak dışında :) Ama benimle aynı durumu yaşayan varsa bir süre beklemesini tavsiye ederim. Bizzat yaşayıp gördüm. :)

Son düzenleme:

Canım keşke beklemekle veya düşünce gücüyle büyüseydi bu memeler ben 10 yıldır ha büyüdüler ha büyüyecekler diye beklıyorum ama ne eksildi ne de çoğaldı bundan mütevellit Ocak ayında bıçak altına yatmak için gün gecırıyorum! Nasıl olduğunu anlamadığım bir istisnasın sen arkadaşım

Kilo almışsındır veya yediğin içtiğin şeyler östrojenini arttırmıştır veya zaten gelişme çağındasındır ve göğüslerin gelişimini tamamlıyordur veya geçici bir ödemdir. Her ne olursa olsun emin ol burdaki kimsenin durumu bu değil, zaten gelişmeye meyili olan veya olacak en ufak bir olasılık olsa kimse bir ameliyatı göze almaz. Başlığım gülümsetir öyle :))

adet dönemine yaklaşmış olabiliten yüksek gibi geliyor bana ama

Doktordaşım merhabalar, Bir göründün ben ameliyat olmadan önce sonrasında kayboldun. Bir ayın kaldı ameliyatına yanlış hatırlamıyorsam umarım her şey yolundadır tatlım Sevgiler

Fazlasıyla stres, üzüntü sebebiyle hormonal dengesi bozulan ve memelerinden olan kadınlar duymuştum. Sonrasında eski haline dönenini duymamıştım ama. Belki de sen de zor bir dönemden geçmişsindir ama kendini toparlaman ruh halinin düzelmesi hormonal dengeyi yakalaman filan eski haline dönmeni sağlamıştır. Ağır travmatik bir durumun olmuş muydu, merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…