- Konu Sahibi nemutlubana
-
canım çok teşekkür ederim boğaz kültürü sonucum temiz çıkmış yani yrn ameliyatım var!
16
Heyecan : Doruk
Nabız : 250
Tansiyon : 18
Genel ruh hali : 'Sallaaaaaa' mode on
Uyku düzeni : Düzenli uykucu
Yeme düzeni : Ne bulsa
Kilo : Eh
canım çok teşekkür ederim boğaz kültürü sonucum temiz çıkmış yani yrn ameliyatım var!
16
Heyecan : Doruk
Nabız : 250
Tansiyon : 18
Genel ruh hali : 'Sallaaaaaa' mode on
Uyku düzeni : Düzenli uykucu
Yeme düzeni : Ne bulsa
Kilo : Eh
Son 14, bacılar gacılar hacılar yetişin, son 14
2 hafta sonra bugün bu saatlerde her şeyin bitmiş olacağına inanamıyorum
Sanırım heyecandan regl olamıyordum günlerdir, o sıkıntıdan da kurtuldum bugün çok şükür.
Epilasyona 1 ay ara vermem gerektiğinde ameliyat olduğumu söylememek için tam ameliyattan bir gün önceye ayarlamıştım onu da, ya o zaman regl olursam diye ödüm patlıyordu
Bir de zaman zaman soğukalgınlığı belirtilieri gösteriyorum, biraz besiye almalıyım kendimi, hasta olmamalıyım.
Benden haberler bunlar...
canım sakin ol derin derin nefes alll verrrr alll verrrbak sıkıntı yapma her şey coook güzel olacak ınsallah
canım sakin ol derin derin nefes alll verrrr alll verrrbak sıkıntı yapma her şey coook güzel olacak ınsallah
olacak tabi ki hem de cook güzel olacak ınsallahOlacak değil mi cimbomum, senin ağzından melekler işitsin, her şey çok güzel olsun
Bu arada okuyan doğum yapacağım sanacak
Hadi bir avazda inşallah
Alıntı yapamadım nedense, bağlantım çok yavaş zaten.
Neyse Ankara öncelikle sana çok başarılı bir ameliyat ve çok sorunsuz bir ameliyat sonrası dilerim.
Umarım en kısa zamanda buraya gelir, deneyimlerini paylaşırsın bizimle.
Jelesec evet canım Aataşehir Estetica'da olacağım ameliyatı. Umarım her şey çok güzel olur
Çiçeklerin için ayrıca, jilet kaydı için de ayrıca ayrıca teşekkür ederim
Bu arada okuyan doğum yapacağım sanacak
Hadi bir avazda inşallah
güzel hastane gidip gezmiştim hatta forumda ogltkn arkadaşı da götürmüştüm dr.Aykut mısırlı ile görüşsün diye; ben Naci hocayla ilk orada görüşmüş sonraki görüşmeyi caddede yapmıştım benim memeleri görünce zamanında iyiymiş bunlar dediğini hiç unutmam
doğum heyecanı gibi bu estetik ameliyatı olayıda inan ben hastanede önceden oda bile seçmek istemiştimne yapacaksam manzarayı ? amin amin bir avazda kurtul inşallah
Hahahah, Naci bey alem ya :)
Benim göğüsleri görünce de işte görmek istediğim göğüsler demişti, tabi ben domatese dönmüştümBunun üzerine açıkladı hemen nedenini
Doğum heyecanını da yaşamak nasip olsun hepimize. Operasyon güzelleştirecek, o velet semirecek, olsun değer kuzulara, ben yine yaptırırım semirip bitirince memeleri
vallahi ne yalan söyleyeyim ben hiç kızarmadım
20.sene memeleri eşim görmüş iki kuzu emmiş Naci hocaya gidene kadar 6.bilemedin 7.doktor açıp memeleri incelemiş Naci bey öyle dediğinde ben aynen şunu dedim evet çok iyiydiAllah hayırlı evlilik ve minik kuzular nasip etsin sana da
20 sene miMaşallah
Amin inşallah bizlere de öyle uzun soluklu, güzel evlilikler kuzular nasip olsun. Ama yeni nesil erkeklerin sağı solu hiç belli değil, eskiler gibi değiller. Evlenilecek adam da yok :44:
çok mersi şeker 20.sene hep güllük gülüstanlık geçmedi tabi evlilik zor canım; idare etmek şart her iki tarafta fedakarlık yapıp bazı huylarından ödün vermedi mi olmuyorevet bak bu dediğine katılıyorum evlenecek adam kalmamış gerçekten benim bekar eşinden ayrı arkadaşlarımda var layloma erkek çok amma evlenmeye gelince yok diye dert yanıyorlar.Sen yaptır memeleri kısmetin nereden çıkacağı hiiiiiç belli olmaz arkadaşım
Kızlar ya..
ben barış çakır ın yaptığı memeleri gördükten sonra illede damla protez olsun istiyorum..
oralet, poisa nın göğüsleri çok güzel yahu :)
ikisindede yüksek profil damla protez var ikiside şahane duruyor.. cc leride aynı hemen hemen..
doktoruma mail attım böyle böyle diye inşallah adam darılmaz bana :)
sonunda git memelerini barışa yaptır diyecek diye tırsıyorum
Evet fedakarlıkla yürüyor işler genelde, arkadaşlarıma bakıyorum hepsinin evliliği sorunlu. Çünkü fedakarlığı başta çok yapıp sonra yoruluyorlar. Halbuki oran sabit kalmalı, ne kendini yıpratacak kadar çok ne karşındakini bezdirecek kadar az. Baştan çok verince kendi kendine beklenti yaratıyorsun. Ama ben genelde o aşamaya da gelemiyorum, çünkü karşıma çıkanlar ya ciddiyetsiz günlük aylık ilişkilerin adamı ya da evliliği çamaşır, bulaşık, yemek sanan tipler, bir de "yaşım geldi, annem dedi, evlenmek gerek" sınıfı var ki akıllara zarar. Hepsine gıcığım ilelebet
Aşk lazım aşk aşk
Gerçi acık yüreğimi hoplatmayı başaran bir zatı muhterem var, ameliyattan sonraya bıraktım ama ilgileneceğim kendisiyle
oraletin ve poisanın göğüslerini bende gördüm ve bayıldımdarısı isteyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?