- Konu Sahibi nemutlubana
-
Hosgeldinnnn :)
günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeee
az kaldı canım heyecan gittikçe yükseliyor
Hoşgeldinnn.....Nasılsın,heyecan varmı heyecannn....
nemutlubana nerdesin canım. 1 gün erkene aldıracam derken 17 gün mü erkene aldırdın yoksa
heheheh çok tatlısın yaaaa... çok hoşuma gitti çok güldüm "seni gelip alıcam uleeyynnnn"... :)))
Kızlaaaaar 15 :18:
15.gün sonra yeni memelerine kavuşacaksın canım hiç gerilmedualarımız seninle de
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Atesim 38 olmus bogazım agrıyorofff
Kızlaaaaar 15 :18:
geçmiş olsun canım sende mi kötü oldun yabnmde geçmedi boğazım şuan hiç heycan yapmıorum çnkü prş günkü ameliyatım ertelencek büyük ihtimalle yrn doktorla grşcem
İnşallah canım, bir öpücük gönderdim sana, kapıyı aç, al içeri, üşümesin...
geçmiş olsun canım sende mi kötü oldun yabnmde geçmedi boğazım şuan hiç heycan yapmıorum çnkü prş günkü ameliyatım ertelencek büyük ihtimalle yrn doktorla grşcem
Ankara'cım cok geçmişler olsun, yeni görüyorum hasta oldugunu, ertelensin ameliyatın canım vardır bunda da bi hayır; bir an evvel iyileşmeye bak.
Dikkat edin kendinize kızlar, butterfly! Ankara!, hayır yanyana da degilsiniz ki bulaştırdınız birbirinize dicem
Uzaktan uzaktan öptüm,
antibiyotik kullanıyomusun canım ameliyat sonrası zaten kullanıcaksın şimdiden başlasan bi zararı olurmu acaba?? ben bugün doktorla görüştüm haftaya çarşambaya çekti ameliyat tarihimi kasımın 6 olucaktım ekim 17 oldu:44:seviniyimmi üzülüyümmü?? anlamadım şaşkınım çok bir kurtulsaydık hepimizde hayırlısıyla tek dileğim bu
Ankara'cım cok geçmişler olsun, yeni görüyorum hasta oldugunu, ertelensin ameliyatın canım vardır bunda da bi hayır; bir an evvel iyileşmeye bak.
Dikkat edin kendinize kızlar, butterfly! Ankara!, hayır yanyana da degilsiniz ki bulaştırdınız birbirinize dicem
Uzaktan uzaktan öptüm,
canım çok teşekkür ederim boğaz kültürü sonucum temiz çıkmış yani yrn ameliyatım var!
Uzaktan uzaktan öptüm,
şimdiden geçmiş olsun, habersiz de bırakma bizleri, merak ediyoruz sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?