Memeliler kervanına katılmak için süreçler

Merhabalar herkese

Hoşbulduuuum

günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeee
az kaldı canım heyecan gittikçe yükseliyor

Günaydını geçtik ama akşama yetiştik :) Evet danza kuduroooooooo, heyecandan ölüyoooooo

Hoşgeldinnn.....Nasılsın,heyecan varmı heyecannn....

Olma mı Hoşbuldummm

nemutlubana nerdesin canım. 1 gün erkene aldıracam derken 17 gün mü erkene aldırdın yoksa

:) Yok canım burdayım, gündüzleri işyerinde giremiyorum

heheheh çok tatlısın yaaaa... çok hoşuma gitti çok güldüm "seni gelip alıcam uleeyynnnn"... :)))

Aynen damakcım, hırs yaptım, kadına dicektim bunun bütün cuplarını sakla uleeeynn :) Hangisi olursa gelip alıcem

16

Heyecan : Doruk
Nabız : 250
Tansiyon : 18
Genel ruh hali : 'Sallaaaaaa' mode on
Uyku düzeni : Düzenli uykucu
Yeme düzeni : Ne bulsa
Kilo : Eh

geçmiş olsun canım sende mi kötü oldun ya bnmde geçmedi boğazım şuan hiç heycan yapmıorum çnkü prş günkü ameliyatım ertelencek büyük ihtimalle yrn doktorla grşcem

antibiyotik kullanıyomusun canım ameliyat sonrası zaten kullanıcaksın şimdiden başlasan bi zararı olurmu acaba?? ben bugün doktorla görüştüm haftaya çarşambaya çekti ameliyat tarihimi kasımın 6 olucaktım ekim 17 oldu:44:seviniyimmi üzülüyümmü?? anlamadım şaşkınım çok bir kurtulsaydık hepimizde hayırlısıyla tek dileğim bu

İnşallah canım, bir öpücük gönderdim sana, kapıyı aç, al içeri, üşümesin...

aldım aldım öpücük atana çiçek atarım ben buda sinek kaydı olan beyden gelsin ameliyatı nerede olacaksın ataşehir estetikada mı ? Naci beyin diğer çalıştığı hastanenin adı aklıma gelmedi :44:

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım sende mi kötü oldun ya bnmde geçmedi boğazım şuan hiç heycan yapmıorum çnkü prş günkü ameliyatım ertelencek büyük ihtimalle yrn doktorla grşcem

Evet canım ya (((
Evde yatıyorum. Doktorunla konustun mu ne dedi?

Ankara'cım cok geçmişler olsun, yeni görüyorum hasta oldugunu, ertelensin ameliyatın canım vardır bunda da bi hayır; bir an evvel iyileşmeye bak.

Dikkat edin kendinize kızlar, butterfly! Ankara!, hayır yanyana da degilsiniz ki bulaştırdınız birbirinize dicem

Uzaktan uzaktan öptüm,

İnsallah dün sana bulastırmamısımdır . Hasta olursan cok üzülürüm

canım antibiyotik kullanmadım ameliyat öncesi yasak kullanmam o yüzden nerdeyse bi haftadır kötü boğazım geçmedi kültür almşlar sonuç çıktı bgn temiz çıkmış doktor ameliyattaymış görüşemedim ama hemşire temiz çıktıını gördü ertelenmez o zmn ameliyat ddi yani yrn ameliyatım var çok heycanlıyım

canım çok teşekkür ederim boğaz kültürü sonucum temiz çıkmış yani yrn ameliyatım var!

walla bende anlamadım nası oldu aynı anda neyse ameliyat sonrası görüşürüz inş o zmn bulaştırsakta olur

Ankaracım ameliyatta bol şans ve sonrasında da ağrısız hemen iyileşeceğin günler diliyorum sanaaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…