Memeliler kervanına katılmak için süreçler

Saol canım, hayırlısıyla iş buluyım biraz para biriktip ondan sonra ciddi şekilde araştırmaya başlıycam. Bu aralar sadece bilgi topluyorum.Kredi çekmeyi pek düşünmüyorum.Yeni işe başlayınca izin almak biraz zor olacağını düşünerek seneye yazın daha rahat ameliyat olabilirim.Hem kafamda bir çok şey yerine oturur

Aynen öyle canım, güzel bir araştırma dönemi geçirmiş olarak net kararlar alırsın.
Şimdiden kolay gelsin.

Bugün Suwen'e gittim sütyen baktım, hiç beğenemedim neden mi, hepsi dolguluydu
Sonra Intimissimi'ye gittim, orada da kızın hep çok güzel çok güzel diye gösterdiklerinin hiçbirini beğenmedim, dedim ben böyle dolgulu istemiyorum, incecik olsun, incecik birkaç tane buldum süperdi, gözüme kestirdim, seni gelip alacağım dedim.

Anlayacağınız 21

Kriterlerimin içinde dolgusuz olması bile beni mutlu etmeye yetti...
Onları giydiğimde kabinden çıkamayacağım heralde bir süre

Kızlar bugünden itibaren yokum Pazar'a kadar. O yüzden şimdiden

20...
19...
18...

Hızlı saymanın keyfi de ayrıymış
Bu arada ameliyat gününü 1 gün daha öne almaya çalışacağım yarın, bakalım inşallah başarırım.

canım merhaba ben sakaryada yaşıyorum 6 kasım ameliyat tarihim fakültede olucam ameliyatımı 3500 tl

canım merhaba ben sakaryada yaşıyorum 6 kasım ameliyat tarihim fakültede olucam ameliyatımı 3500 tl

banada kocaelideki araştırma hastahanesinde 2500 ü bulur dedi burun ameliyatımı yapan doktor ama onunla görüşmeye cuma gidicem, bugün yine aynı hastahanede başka bi estetik cerrahla görüşücem bakalım o ne diycek..

nemutlubana nerdesin canım. 1 gün erkene aldıracam derken 17 gün mü erkene aldırdın yoksa

heheheh çok tatlısın yaaaa... çok hoşuma gitti çok güldüm "seni gelip alıcam uleeyynnnn"... :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…