- Konu Sahibi nemutlubana
-
Kızlar ya..
ben barış çakır ın yaptığı memeleri gördükten sonra illede damla protez olsun istiyorum..
oralet, poisa nın göğüsleri çok güzel yahu :)
ikisindede yüksek profil damla protez var ikiside şahane duruyor.. cc leride aynı hemen hemen..
doktoruma mail attım böyle böyle diye inşallah adam darılmaz bana :)
sonunda git memelerini barışa yaptır diyecek diye tırsıyorum
aynen canım başta dengeleri kurmak lazım amma bazen bunu uygulayamıyoruz,evlilik flört ettiğin durum gibi olmuyor hele çocuk oldu mu inan hayatı o miniklere o göre yaşıyorsun minik dediğime bakma büyük oğlum 18.diğer kuzu 3.yaşında benden sana abla tavsiyesi evlenmiş olmak için sakın evlenme aşk olmadımı olmaz evlilikte en önemli faktör saygı bu bitti mi o evlilikten hayır bekleme
Maşallah kuzularına
Ben zaten evlenmek için evlenseydim şimdiye kadar çoktan evlenmiştim ama doğama aykırı, ben aşık olmadığım insanın yanında duramıyorum, içimden bir ses sürekli "bas,bas,bas,kaç,kaç,kaç" diye söylenip duruyor, ne bahanelerle kaçacağımı şaşırıyorum.
Abla tavsiyen benim ablamların tavsiyesiyle aynı, kulağımda küpedir bundan böyle, çok teşekkürler
canım çok teşekkür ederim boğaz kültürü sonucum temiz çıkmış yani yrn ameliyatım var!
çok mersi şeker 20.sene hep güllük gülüstanlık geçmedi tabi evlilik zor canım; idare etmek şart her iki tarafta fedakarlık yapıp bazı huylarından ödün vermedi mi olmuyorevet bak bu dediğine katılıyorum evlenecek adam kalmamış gerçekten benim bekar eşinden ayrı arkadaşlarımda var layloma erkek çok amma evlenmeye gelince yok diye dert yanıyorlar.Sen yaptır memeleri kısmetin nereden çıkacağı hiiiiiç belli olmaz arkadaşım
amiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiin
en kısa zamanda benim başımaa
nemutlubana, Jelesec , bayanlar sohbetinizi cok tatlı buldum; paylaşımlarınıza evlenicek erkek kalmadığı yorumlarınıza birebir katılıyorum.
Yaşım 28, benimle aynı beklentilere ve ciddiyete sahip birisiyle daha bu sene tanıştım;nişanlandım.
Evliliğe bi mecburiyet gözüyle bakmamak lazım, doğru taşlar yerine oturunca güzel ve anlamlı, ama olmuyorsa da olmaz.
Jelesec daha nice 20 seneler dilerim, cocuklarınla ve eşinle.
nemutlubana, bize de bol şans ve mutluluk dileyelim :) Ayrıca ameliyatın içinde, cok güzel sonuçlar alman dileğiylee
nemutlubana, Jelesec , bayanlar sohbetinizi cok tatlı buldum; paylaşımlarınıza evlenicek erkek kalmadığı yorumlarınıza birebir katılıyorum.
Yaşım 28, benimle aynı beklentilere ve ciddiyete sahip birisiyle daha bu sene tanıştım;nişanlandım.
Evliliğe bi mecburiyet gözüyle bakmamak lazım, doğru taşlar yerine oturunca güzel ve anlamlı, ama olmuyorsa da olmaz.
Jelesec daha nice 20 seneler dilerim, cocuklarınla ve eşinle.
nemutlubana, bize de bol şans ve mutluluk dileyelim :) Ayrıca ameliyatın içinde, cok güzel sonuçlar alman dileğiylee
12
Kızlar benim 3-boyutlu görüşme yarınmış galiba ya
Bugün aradılar yarınki randevumu hatırlatmak için, ben de önümüzdeki hafta değil miydi o dedim
Yine sardı heyecanlar
Hadi bakalım canım gelip anlat bize12
Bugün aradılar yarınki randevumu hatırlatmak için, ben de önümüzdeki hafta değil miydi o dedim
Yine sardı heyecanlar
12
Yine sardı heyecanlar
heyecan olmadan olmaz arkadaşım
Hadi bakalım hayırlı olsun tatlım. Haberlerini bekliyorum merakla. Calışma sonucunda tamam budur, benim için en ideali bu dediğin halinin bir kopyasını kendine de iste bence. Naci bey hayır diyebilir ama denemelerden birşeyler çıkmaz.
Ne güzel anlatmıssın yine :)
Mentorun 3 katmamlı oldugınu bilmiyordum. Zühtü beyde mentor kullanıyor. Gidince soracam bunları
Sor canım, umarım herkes en güzel sonuçlara kavuşur.
Ya neden kimsecikler yok bugün,çok sıkıldım
2-3 gündür böyle. Arzum hareketlendiriyordu ortamı o da eskisi gibi ugramıyor. Canım ameliyat oldugunda girebiliyorsan hemen gir en azından iyiyim yaz cık. Ben pimpirikliyim. Ankara girmedi diye kafamda senaryolar yazmaya basladım. Sen öyle yapma. Ben ameliyat olayım kendim giremesem bile machden buraya haber yollarım
Hastaneye bilgisayarı götürmeyi düşünmüyorum pek ama belki de götürürüm dayanamayıp :)
İlk gece de kalmayı düşündüğümden bayramın ilk günü veya ikinci günü anca yazabilirim ama ilk fırsatta yazarım emin ol.
Yazamazsam bile dediğin gibi ben de telefonu olan arkadaşlarımla haberlerimi yollarım şekerler
canım hastanede kalacaksan götür bilgisayarını yoksa sıkıntıdan çatlarsınen azından ben iyi ki götürmüşüm demiştim, müziğimi açtım, internete girdim geçti zaman. yoksa boş boş oturmak zorundasın. haa tv oluyor odada ama ben tv seyretmeyi sevmediğim için bana bilgisayar iyi gelmişti. hem de bize haber verirsin işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?