- 18 Ocak 2012
- 58
- 0
- 296
- Konu Sahibi nemutlubana
Selam canım, başından beri yapmaya çalıştığım bu aslında. Benimle birlikte aynı çelişkileri, aynı soru işaretlerini kısaca aynı süreci okuyan herkes yaşasın, benim bulduğum cevapları seçimlerimi şeffaf bir şekilde herkes görsün; herkes de aklındaki soru işaretlerini, bildiği bilmediği herşeyi paylaşsın. Bu yüzden bu söylediklerin benim için çok kıymetli, beni mutlu etti.
Mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun, umarım en kısa zamanda aradığın işi bulursun, kariyerin daha önemli tabii şu aşamada.
İş bulduktan sonra, bulduğun işe güvendikten sonra kredi de çekebilirsin, ben öyle yapıyorum, o kadar toplu parayı biriktirmeye kalksam 1 sene ertelemem gerekir. Öyle yapacağıma önce hayalime kavuşur, sonra bedelini öderim dedim
Her işte bir hayır vardır, hayalini erteliyorsun madem, bol bol araştır bu süreçte. Doktorlarla görüş. En azından karar sürecini geçirmiş olursun, sonra aceleye gelmez.
Bu süreçte ben de elimden geleni yaparım, her soru sorun kafa karışıklığını burada paylaşabilirsin. Muhtemelen aynı sorulara herkes kendi bir cevaplar ürretmiştir, paylaşırız.
Saol canım, hayırlısıyla iş buluyım biraz para biriktip ondan sonra ciddi şekilde araştırmaya başlıycam. Bu aralar sadece bilgi topluyorum.Kredi çekmeyi pek düşünmüyorum.Yeni işe başlayınca izin almak biraz zor olacağını düşünerek seneye yazın daha rahat ameliyat olabilirim.Hem kafamda bir çok şey yerine oturur