- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi AbsolutPromise
Bence takma ya meme uclarina yapiskan al bende emzirmeden önce öyle yapiyordun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onların alt kısımları çok kalın oluyor öyle de rahatsızlık veriyor.
Memelerimin özgür kalmak için bir oyunu bu galiba![]()
Çeşit çeşit beden denedim doğru beden kullandığımı düşünüyorum. İşini bilen insanlar da çalışmıyorki o tarz mağazalarda soru sorunca yardımcı olmuyorlar :/Bana yanlış beden sütyen kullanıyorsunuz gibi geldi. Kadınların çoğu yanlış beden sütyen kullanıyormuş zaten. Ama Türkiye’de beden çeşidi az.
Uçlarının gözükmesi çok da problem değil aslında ama bazen sütyenin verdiği formda duruşun güzelleştirdiği kıyafetler var. Onlar için sütyen kullanmak istiyorum.Bence takma ya meme uclarina yapiskan al bende emzirmeden önce öyle yapiyordun![]()
![]()
Yapsan sütyenler var cenene kadar kaldirir form verirUçlarının gözükmesi çok da problem değil aslında ama bazen sütyenin verdiği formda duruşun güzelleştirdiği kıyafetler var. Onlar için sütyen kullanmak istiyorum.
Askıları acı veriyor. Uzatsam da darmış gibi geliyor. Sırf bu yüzden aynı modelin 3 farklı bedenini denedim ama yok hala aynı durum.
Evet onlar da çok sıkıyor. Sadece spor yaparken kullanabiliyorum.
Onlar daha fena yapıyorBoyundan takmayı denediniz mi?
Genelde askısız kullanırım askı taktığımda asla omuzdan takamam boyundan takılı:)
Onlar daha fena yapıyor
Galiba kalın askılı modeller kullanmalıyım.
Önden açılan, boyundan bağlanan, hiç kopçası olmayan, penye, dar, bol,... neler neler denedim ya benim memelerim sorunlu ve asiler ya da gerçekten bu da bana ağrı yapacak diye kendimi şartlıyorum.Canım 2 parça askılar var incecik bikini askısı gibi bi kumaştan boyunu istediğin gibi ayarlayabilirsin
ilaveten meme uclarinizda cikmaz kalipli sutyenlerde.. malum ince kiyafette ozellikle sogukta cikar:))Valla foto atsam before after memelerle dibiniz duser:)) 3 cocuk emzrdim 3. De en cok deforme oldular. Bu yuzden kalipli olmasina dikkat et bence
Neden diye sormak istedim:)Pentiye kişisel olarak bir gıcıklığım olduğu için alışveriş yapmıyorum oradan ama en son geçen ay bir şans daha vereyim dedim ama aynı durum söz konusu hala![]()
Bunların alt kısmı çok kalın ve sert. Oturunca nefesim kesilir. Zaten bu kadar toparlayacak meme de yok bende özgürlerken de dikler. Ama bazı gömleklerde, şık olmak istediğimde yeterli verimi göremiyorum sütyensiz ama o birkaç saat de bütün gün burnumdan geliyor giyinceilaveten meme uclarinizda cikmaz kalipli sutyenlerde.. malum ince kiyafette ozellikle sogukta cikar:))
Eki Görüntüle 2208149 Eki Görüntüle 2208150
Ürünlerini kaliteli bulmuyorum. Ne aldıysam elimde kaldı. İndirim zamanları fiyatları yükseltip indirim yaptık diye sunuyorlar. Çalışanlarından hiçbir zaman memnun olmadım gibi bir sürü neden. 3 farklı şehirde bir sürü penti gezdiğim halde hemde. Halbuki zor beğenen bir insan da değilimdir.Neden diye sormak istedim:)
En büyük derdim uçlarının gözükmesi değil. İnsanların nezih olduğu ortamlarda umursamıyorum zaten. Ben şık bir kıyafet, gömlek, dar kazak giymek istediğim zaman düzgün dursunlar diye sütyen giymek istiyorum.Meme ucu bandı taksan?![]()
Sen sutyen sevmiyosun anlasilan:)) ben tam bu modellerden olmasada bu tarz kullaniyorum hic nefesim kesilmiyo:) benim memelerin buyuklugu yerinde ama.. belki o da farkeder. Push up sutyenler oluyo onlardan dene dolgunluk istiyosan.. ama onlarinda alti boyle tel var..Bunların alt kısmı çok kalın ve sert. Oturunca nefesim kesilir. Zaten bu kadar toparlayacak meme de yok bende özgürlerken de dikler. Ama bazı gömleklerde, şık olmak istediğimde yeterli verimi göremiyorum sütyensiz ama o birkaç saat de bütün gün burnumdan geliyor giyince![]()
Pentiye kişisel olarak bir gıcıklığım olduğu için alışveriş yapmıyorum oradan ama en son geçen ay bir şans daha vereyim dedim ama aynı durum söz konusu hala![]()