- 16 Ağustos 2016
- 10
- 0
- 6
- 32
- Konu Sahibi hulya-unal
Sh
Yasnaya tam olarak 22 yasindayim ogreneli 32 saat oluyor 32 saattir gözüme uyku girmiyor yarim saat bile uyuyamadim kendimi motive ediyorum inaniyorum gececek diyorum sonra bir anda karamsarlığa düşüyorum yeniden...a
Annemede 8. Kurunden sonra ameliyat yapilacagi soylenmis, kafamda bir kac soru var en onemlisi ise kemoterapi surecinde enfeksiyon kapmasi cunku arastirdigim kadarıyla direk ölümcül oldugu soyleniyor, bu surecte enfoksiyon kapma olasiligi nedir kaparsa tedavi edilebilir mi? Babam en iyi sekilde korunduğunu soyluyor eve gelip giden çok olmasin diyede ailemiz dışında kimse bilmiyor evdende cikmiyorlarmis pek en fazla teras keyfi, annem benim ogrendigimi henuz bilmedigi icin telefonda ikimizde birbirimize oynuyoruz, ilk kemoterapiyi alali 3 gun olmasına ragmen annemin sesi hala enerjik nese dolu suan en büyük korkum enfeksiyon... İnanin öyle acı cekiyorum ki Allah im kimseye yasatmasin bu süreci...[/QUOT
Evet kemo
Evet kemoterapi zamani enfeksiyon kapma riski buyuk oluyor ama tedavi ediliyor tabi.Sadece siz kapmamasina dikkat edin.Disari cikarken maske taksin, soguktan kendini korusun, kan degerlerini yukselmek icin meyve sulari icsin.Dokrorunuz ne yapmaniz gerektigini size anlaticaktir.Kemoyu iyi geciriyor diyosunuz bu cok iyi, bu tedavinin en zor kismi kemoterapi.Eğer tumoru tedaviye hizli cevap verirse ameliyata erken alıcaklar.Sizi cok iyi anlıyorum daha yeni oğrendiniz ama insan alışıyor.Sormak istediyiniz bir şey olursa yardimci olmaya calişirimYasnaya tam olarak 22 yasindayim ogreneli 32 saat oluyor 32 saattir gözüme uyku girmiyor yarim saat bile uyuyamadim kendimi motive ediyorum inaniyorum gececek diyorum sonra bir anda karamsarlığa düşüyorum yeniden...a
Annemede 8. Kurunden sonra ameliyat yapilacagi soylenmis, kafamda bir kac soru var en onemlisi ise kemoterapi surecinde enfeksiyon kapmasi cunku arastirdigim kadarıyla direk ölümcül oldugu soyleniyor, bu surecte enfoksiyon kapma olasiligi nedir kaparsa tedavi edilebilir mi? Babam en iyi sekilde korunduğunu soyluyor eve gelip giden çok olmasin diyede ailemiz dışında kimse bilmiyor evdende cikmiyorlarmis pek en fazla teras keyfi, annem benim ogrendigimi henuz bilmedigi icin telefonda ikimizde birbirimize oynuyoruz, ilk kemoterapiyi alali 3 gun olmasına ragmen annemin sesi hala enerjik nese dolu suan en büyük korkum enfeksiyon... İnanin öyle acı cekiyorum ki Allah im kimseye yasatmasin bu süreci...