arkadaslar hepinize cok gecmis olsun. bende malesef bu hastalikla tokat gibi yuzlestim 2 gun once. yasim 27 olacak bu ay. nisan ayinda sol mememde elime gelen buyuk bir kitle farkettim. reglim bitince tekrar kontrol ederim dedim. regl sonrasi da kuculmeyince dr a gittim. elle muayene etti. usg icin neredeyse 1 ay sonra gun verdi. usg de fibroadenom cikti. ama 3 cm ye yakin ve cok agrili oldugundan alinmasi gerekli dedi. ama once biopsi olsun sonra alalim onemli degil dedi. teyzem meme ca bu arada omu da tum dr. lara belirttim. icime sinmedi 1 dr a daha gittim. ayni usg sonucuna bakarak ayni seyleri soyledi. yine icime sinmedi daha iyi bir uzman buldum ona gittim. 3. dr a ayni usg sonucuna bakarak ve elle muayene etti. fibroadenom degil. kireclenme gibi dusun tumorumsu bi yapi dedi. agnucaston diye bi ilac verdi. 2 kutu kullan konusalim. ama her turlu alinacak dedi. ben bu doktorun yaklasimini hic begenmedim. muayenede cok canim yandi ve cok anlayissiz davrandi bana. ilaca basladim 1 bucuk kutu kullandim neredeyse ama daha da buyudu agrilar kabusum oldu. meme cerrahi buldum bu sefer yeniden usg istedi yaptirdim. sonuc birads 5 cikti. hemen biyopsi yaptilar. sonucum bugun yarin gelecek. lenflarimde de 1 bucuk 2 cm lik kitle goruldu.lenfe metastaz yapmis dedi. baska yere de sicramis olabilir mi? meme deki kitle 3 cm civarinda. biyopsi buyuk olasılıkla kotu gelecek kendimi buna hazırlıyorum. sonraki sureclerle ilgili buradan fikir edinmeye calistim ancak ameliyat sirasinda 2 memeyi de aldirip silikon yaptirabilir miyim? yeni evliyim bebek dusunurken basima bu geldi. belki kizacaksiniz ama
estetik olmazsa iyice etkilenecegim bu durumda moral olaral
yaptiran varmi bu sekilde? yada yapilmaz mi? memenin ucunuda mi aliyorlar? ne olur bisey diyin. yazinin uzunluğu icin ozur dilerim...