Merhaba. Bu forumu uzun zamandır takip ederdim ama ilk kez yazıyorum. Ben de sağ göğsümde kitle ve göğüs başının içe çökmesi nedeniyle 2010 yılının Temmuz ayında doktora gittim. Yapılan biyopsinin sonucunda meme kanseri olduğumu öğrendim. Kemoterapiye başlandı. 3 kür aldıktan sonra doktorum beklediği kadar küçülme olmadığını, ameliyat olmam gerektiğini, tümörün meme koruyucu cerrahi için uygun olduğunu söyledi. Bulunduğumuz ilde meme koruyucu cerrahisi olmadığından Ankara'da 2010 yılının Eylül ayında ameliyat oldum. Sonra 6 kür daha k.t. aldım. K.t. bitince radyoterapi aldım. Radyoterapi alacaklara tavsiyem ışın tutulan yeri kuru ve mümkün olduğunca açıkta tutmaları. Çünkü ben yanıklardan dolayı biraz eziyet çektim. Derim kızardı ve güneş yanığı gibi soyuldu. Tedavi süresince beni en çok üzen şey saçlarımın, hatta ondan daha çok kaşlarımın ve kirpiklerimin dökülmesiydi. Ama hepsi geçti. Şuan saçlarım eskisinden daha güzel. Eskiden düz olan saçlarım şuan kıvırcık. Söylediğiniz ilaçlardan ben de kullanıyorum. 3 ayda bir iğne ve hergün aksatmadan aldığım hap var. 5 yıl devam edecekmiş. Ama doktorum 5 yılın sonunda ilaçları kesince eskisi gibi adet görebileceğimi söyledi. Bu arada yaşım 38. Doktor tedavi sonrasında adet görebilmenin yaşla ilgili olduğunu söyledi. Ama henüz erken olduğu için çocuk doğurmamızın sakıncası olur mu diye sormadım. Hepimize geçmiş olsun.