• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoğun Anksiyete ölüm ve kanser olma korkusu

Merhaba kardeşim bende buna benzer şeyler yaşadım kaç kez kardiyolojiyeye gittim bir şey çıkmadı.bende daha fazla vardı ölüm korkusu evde tek kalamam çocuklara bir şey olacak korkusu 6 aydır çekiyorum ilk zamanlar çok kötüydüm bir ayda 9 kilo verdim psikiyatri uzmanına gittim ilaçlar aldım şuan iki aydır ilaç kullanmayı bıraktım azaldı epey ara ara beni yokluyor ve gerçekten sadece vesvese olduğunu anladım.kesinlikle hayalhanem Mehmet Yıldız'ın 2.baski vesvesen kitabını oku derim hepsi şeytanın hilesi.
Bende 8 kilo birden verdim.
Hatta doktora ben kilo veriyorum istemeden veriyorum diye ozellikle belirtmistim ki herseyime detaylı baksın diye.
Stres mideye vuruyor.
Bagirsaklar etkileniyor.
Bagırsaklar zaten 2.beynimizmiş.

Merhaba arkadaşlar yaşım 28 evli ve 2 kız çocuğum var çocukluktan belli ufak tefek takıntıları olan birisiyim fakat iki ay önce kayınbabamı beyin tümöründen kaybettik ne olduysa ben de ondan sonra başladı sürekli en ufak baş ağrısında bende de tümör var mı acaba diye başlayan süreç ufak bir üşütme ile başlayan göğüskası ağrısını kalp krizi geçiriyor sanmamla zirveye çıktı sonrası bende tüm film koptu sürekli kalp krizi geçiriyorum ölüyorum gidiyorum hastanede bana kim bakacak çocuklarımı özlerim ben sefil olacağız hepimiz bu süreçte çocuklarım eşim ben ölünce ne yapacak diye korkular yaşamaya başladım ve hastaneye gitmeye korktum bu süreçte. gittiğimde teşhis koyulacak kötü bir şeyler duyacağım diye sonrasında arkadaşların telkini ile cesaretlenmesi ile kardiyolojiden sıra aldım EKG ve eko ile bakıldıktan sonra bir şeyim olmadığı söylendi fakat tatmin olmadım o zaman kalbimde bir şey yoksa demek ki akciğer imde var akciğer kanseri miyim sürekli karnımda gaz sıkışmaları mide agrilari ishal olma durumları ile süreç baş edilmez bir durum aldı hocaya gittim okundum aşırı vesvese var at dedi sonra piskologa başladım 2 seans gittim devam edeceğim ama fayda göremedim çok annen baban nasıl biri sizi tanıyalım gibi sorularla geçti 2 seans ve her geçen gün fiziksel olarak ağrılarım oluyor özellikle sırt ve bel ağrısı karın ağrısı gibi şeyler oluyor yatağımı bile değiştirdim en rahat kaliteli yataklardan aldım yine faydası olmuyor, sitede bu konuyla ilgili daha önce yazanlar olmuş onları okuyup biraz destek gördüm fakat nasıl yendiklerini yazan olmamış veya yenen varmı bilmiyorum biraz düşününce benim bileyim yok herkeste var psikolojik diyorum bazen de ya psikolojik değilde gerçekten hastaysam diyorum ama hastaneye gidip kötü teşhis alacağım diye gidemiyorum hayat bitti sanki tüm günüm sanki son günüm gibi geçiyor çocuklarımı sevemiyorum resmen alışmasınlar ölüp gidince zor gelmesin gibi korkular geliyor içime ne olur yardımcı olun nasıl çıkacağız bu çukurdan dimi bütün bi insanım namaz kılıyorum dualar ediyorum bazen rahatlama geliyor ama çok kısa sürüyor yemeden içmeden kesildim son bir ayda 5 kg verdim sadece güçten düşmeyim diye zorla yemek yemeye çalışıyorum Allah rızası için bi dertleşelim bi çözümü varsa paylaşalım çok kişi var heralde bu durumda…
bende panik atak vardı. panik atak anksiyete içinde. ben terapiyle yendim. ilaç bende fayda etmemişti. terapi için toplam üç doktora gittim. ilk iki doktordan hiç fayda görmedim. üçüncü doktorum çok çok iyiydi. bence bunun çözümü terapi. hatta herzaman yazarım çözüm doğru doktor bilişsel terapi ve emdr diye. bana doktorum bilişsel terapiyle emdr yapmıştı. panik atağı öyle atlattım. anksiyetemde öyle bitti. inşallah sizde doğru doktora denk gelirsiniz. gerçekten doktordan doktora çok fark var. inşallah şifa bulursunuz

Bende 8 kilo birden verdim.
Hatta doktora ben kilo veriyorum istemeden veriyorum diye ozellikle belirtmistim ki herseyime detaylı baksın diye.
Stres mideye vuruyor.
Bagirsaklar etkileniyor.
Bagırsaklar zaten 2.beynimizmiş.
Bide zayıflayınca insanın aklına direk kanser geliyor. Ben her tartıya çıktığımda 1-2 kilo gitmis oluyordu. Aklımı kaçıracak gibi oluyordum korkudan. 24 saat stres yapıp hic bisey yiyip içmediğim icin kilo verdiğim aklımın ucundan geçmiyordu sadece kötü hastalıgım var diye odaklanmıştım kendimi.

O kadar güzel yazmışsınız ki anlatamam çok büyük moral ve destek oldu bunu yaşamayanların nasihatleri hiç etkilemiyor özellikle yaşayan atlatan kişilerin destekler çok çok önemli Allah razı olsun hepünizden inşallah geçecek bu günler
Bende 6 önce başladı ölüm korkusu saçma sapan bir şekilde kendi kafama göre gidip mamografi çektirdim hali hazırda zaten takipliydim iki tane dr vardı sonuçlar kötü diye endişe korku derken defalarca dr gittim bana birşeyin yok dedikçe saçma sapan şekilde hayattan koptum sadece kafamda dr bulamıyor ben kesin hastayım diye diye bağırsaklarımdan oldum önce ishal dr gidiyorum biley yok sonra gaz değişik huzursuzluk sonra kolonoskopi ülsaratif kolit dendi parça alınıp patolojiye gitmeden şimdi iyi bir dr arıyorum artık kafama takmıyorum bizler dünyaya kazık çakmaya gelmedik sonuçta hepimizin vakti zamanı var bir ömür biçilmiş bize nasılki doğumu bilmiyor ve hatırlamıyorsak ölümde öyle birşey hayatın tadını çıkaracağımız zamanı kendimizi hasta ederek başardık. Şimdi dünya yansa umrumda değil Allahtan geldi diyorum yoksa işin içinden çıkılmaz hal aldı ben kendime şu son dr işi itibariyle gitmeme kararı aldım bir anlık vesvese hayatımı mahfetti Rabbime sığındım kanserli insanların videolarını izledim ve hayatta kalmak için hasta halleriyle mücadele edişlerine hayran kaldım çok uzattım farkındayım hakkınızı helal edin sizde büyük ihtimalle ibs ve onun kardeşi fibromiyalji var. Rabbim acil şifalar versin inşallah hepimize🙏

Sektör bize her fırsatta "psikolojinizi önemseyin." kodlaması yapıyor. Biz de kodlandığımız yönde, psikolojimizi aşırı önemsediğimiz için etkileniyoruz. Sonra da sektör çıkıyor ve " Bak psikoloji ne kadar önemliymiş." diyor. Kendi eliyle yarattığı bu sonucu psikolojimizi tekrar aşırı önemsememiz için kullanıyor. Der psk izzet güllü hocamız :)) psikiyatriye inanmayın psikologlara inanmayın duygular düşünceler hasta olmaz yıllarca ilaç kullananlar neden iyileşmedi o zmn ? Sisteme boyun eğmeyin

Tek gercek @psk.izzetgullu_alintilar direk çözüm sunuyo ücretsiz youtubede eğitim veriyor . Sistemin oyunlarından bahsediyor başkaları gibi belirtiler şunlar şu kadar seansla cözeriz diyip çözememezlik yapmıyo ve binlerce kişininde aşgıları düzeliyor

Ay ben de şuraya park edeyim aynısı bende de var çünkü, önerileri merak ediyorum 🤦🏻‍♀️
Beni tedavi eden bio enerji uzmani kanseri tedavi ettiğini söylemişti. Sağ göğsümde kist olduğunu ben söylemeden bildi ağrıyordu ağrısını aldı ve artık elime kist gelmiyor. Bunu birde uzaktan yaptı. Babam da kanser dedi doktorlar onun da birseyi kalmadı bu ilmi iyi kullanan çözüyor bunu. Eskiden bu ilimler vardı kanser yoktu diyor

Beni tedavi eden bio enerji uzmani kanseri tedavi ettiğini söylemişti. Sağ göğsümde kist olduğunu ben söylemeden bildi ağrıyordu ağrısını aldı ve artık elime kist gelmiyor. Bunu birde uzaktan yaptı. Babam da kanser dedi doktorlar onun da birseyi kalmadı bu ilmi iyi kullanan çözüyor bunu. Eskiden bu ilimler vardı kanser yoktu diyor
Her yere yazmışsınız bioenerji tedavi etmiş her şeyinizi maşallah

Back
X