Herkese geçmiş olsun.Daha önce yazmıştım. 20 Martta ameliyat oldum. Sağ meme kuyruktan 1 cm den küçük bir kitle çevresindeki bir miktar sağlam dokuyla birlikte çıkartıldı.Doktor M.Altınkaya önce sağ memedeki kitleyi de alalım demişti, sonra almayalım takip edelim dedi. Ameliyattan sonra 4 gün devlet hastanesinde kaldım.Özel Adana hastanesine ve Onkoloji merkezine gittik. Kemik taraması ve kan testleri istediler. D3 vit de istedim, değer 16 çıktı. C.Karatay hastalarının verdiği bilgilere güvenerek bağışıklık sistemimi güçlendirebilmek için kendime 6 gün içinde 4 ampul d3 vit iğne yaptırdım. Sorduğum doktorlar bu konuda yorum yapmıyorlar. Olumlu yada olumsuz bir fikir bildirmemelrini bilgilerini güncellememiş olmalarına bağladım. Bu kadar polemik yapılan bir konuda ben dr. olsam literatürü tarar, bir fikir edinirdim. Özel Adana hastanesinin fiziki koşullarını hiç elverişli bulmadık. Görüşmeye gitmek bile moralimizi düşürdü. Acıbadem Hastanesine yöneldik. İyi ki de öyle yapmışız. Hijyenik bir ortam, çok ilgili bir çok görevli. Doktor sağ memedeki kitlenin neden alınmadığını şimdi değilse bile ileride alınması gerekeceğini söyledi. Bu kitle için usg sonucunda hipoekoik solid kitle teşhisi; patoloji sonucunda ise fibroadenom tanısı konulmuş. 4 kür kemoterapi ve 25 kür radyoterapi alacağım. Diyetisyen ve psikolog desteği var. İlk kemoterapiyi dün aldım. Önce alerji önleyici, mide koruyucu türünden bir karışım verildi. 2 çeşit ilaç serum içinde 1,5 saat süresince verildi. Biraz sarsılınca ara verip sonra devam ettiler. Toplamda 4 saat kadar hastanede kaldım. Saçlarım 3.haftada dökülecekmiş. Sıfıra vurdurup peruk alacağım. İlk gün çok az bulantım oldu. İki bulantı ilacı, bir ağrı kesici, bir mide koruyucu verildi. İştahım iyi şimdilik sıkıntım yok. Ücret konusu ise şöyle Özel Adana hastanesi ücret almıyor, Acıbadem Hastanesi kür başına 30 tl ödeme alıyor.