- 2 Mart 2009
- 2.356
- 1.537
- 658
- Konu Sahibi hulya-unal
[QUOTE="metastatik, post: 36ğıma göre uzun zamandır var, evet herceptin gibi bi ilaç herceptini damardan alıyordu bunu ağzı yoluyla alıyor, bizim durum vahim işte tümör alınmadığı için hastalığı durdurma amacıyla ilaçlar veriliyor hoş 4.evredeki herkese aynı şey yapılıyor, hastalığı doktorumuzunda dediği gibi kronik gibi düşünüyoruz şeker hastalığı gibi devamlı kontrol altında, yarın ne olur bilinmez ciğerlerede sıçrarsa kemo görecek yine yapacak bir şey yok, tedavinizle ilgili şeyleri paylaşırsanız sevinirim sizden duyarsam doktorumuza iletirim bizde faydalanırız, şu an tykerb xeloda bide kemikleriiçin bordnat kullanıyor, çooook geçmiş olsun, inşallah iyibir onkoloğa düşmüşsünüzdür umudunuzu kaybetmeyin, 10 senedir son evrede ve hala yaşayan hastalar çoğaldı eskiden 1 sene bile yaşamazlardı neyseki iyi ilaçlar çıkıyor inşallah kökten çözüm gelir bizler için çok geç olmadan.. istedeiğinz her şeyi sorabilirsinz bilidğim varsa söylerim hiç çekinme bende iyi ilaçların yolda olduğunu bilmiyordum yeni bihaber alırsanz yazın buraya takip edeyim[/QUOTE]
Çok tşk ederim tabi ki butun bilgileri paylasicam. Cok zor bir hastalik bu hastaligi yasamayanlar neler çektiğimizi mumkun degil anlayamazlar. Drmuzun her2 pozitif oldugu icin cok sanslisiniz demisti. Herceptini ne kdr sureyle kullanabiliriz dedigimde surekli kullanilabilecegini bunun bir siniri olmadigini soyledi. Hatta 13-14 yildir herceptin tedavisi uyguladigi hastalari varmis. Umidimizi kesmek yok her gun yeni bisey cikiyor ben inaniorum ki annelerimiz daha uzun yillar bizlerle olacaklar. Siz de inancinizi kaybetmeyin.
Çok tşk ederim tabi ki butun bilgileri paylasicam. Cok zor bir hastalik bu hastaligi yasamayanlar neler çektiğimizi mumkun degil anlayamazlar. Drmuzun her2 pozitif oldugu icin cok sanslisiniz demisti. Herceptini ne kdr sureyle kullanabiliriz dedigimde surekli kullanilabilecegini bunun bir siniri olmadigini soyledi. Hatta 13-14 yildir herceptin tedavisi uyguladigi hastalari varmis. Umidimizi kesmek yok her gun yeni bisey cikiyor ben inaniorum ki annelerimiz daha uzun yillar bizlerle olacaklar. Siz de inancinizi kaybetmeyin.