- Konu Sahibi hulya-unal
Bakın, satır aralarında da söylediğim gibi, niyetiniz iyi olabilir, gerçekten çare bulmuş ve bulduğunuz çareden insanları faydalandırmak istiyor olabilirsiniz, ama bunu yüce bir iksir, ulu bir zat diye anlattığınız zaman insanda şüphe uyandırıyor. Cümlelerinizi daha dikkatli seçmek belki de karşılaştığınız tavırları değiştirebilir. Başka hiçbir çaresi kalmamaış insanlar elbette ki bunu da deneyecektir.Ben sizin ne zaman dürüstçe faydalı olmaya çalışıtğınıza inanırdım biliyor musunuz? Gizemli gizemli konuşmak yerine, biz şuradan şu ürünü şu kadar liraya aldık, içinde ne olduğunu da anlamadık ama şu olabilir falan diye tahmin ediyoruz yazsaydınız belki bana da daha inandırıcı gelirdi. Son olarak, kırımızıyla işaretlediğim cümlede önerdiğiniz ilaca mı inancım yok, yoksa Allah inancım mı yok ne demek istediğinizi tam anlayamadım. İiyi niyetle yaklaşıp ilaca inancım olmadığını kastettiğinizi varsayıyorum. Diğer türlüsü kimsenin haddine olmadığı gibi, cümle aralarında süslü arap kelimeleri kullanmıyor diye hiç tanımadığı bir insanı inançsız ilan edecek bir insana diyecek birşey yok.
Yazdıklarıma Önerdiğim ilaca inancınız olmadığını belirtmek istedim.Kimsenin kiseye haddini aşan kelimeler yazmak haddi değil.Her kim olursa olsun Benim yazdıklarımı araştırmadan ettiği kelimeler karakterini ortaya koyar bence.
İnsanları yargılamak kolay araştırmak en zoru.Zaten en güzel yaptığımız şey yargıla idam et o kadar..Acaba içeriği nedir?Nasıldır?Size ne kadar yazarsam yazayım bu işi yapandan dahi iyi bilmem.Yaptığı sadece kendine has bir karışım.Ve kullandığı bitkisel otlar v.s. şu an kullanılandan daha farklı.Yani ilk defa ismini duyduğum şeyler.Ve çoğu ayrı ayrı ülkelerden geliyor.Yıllarca araştırmış ömrünü buna adamış.Kendini yetiştirmiş,Gerçekten iyi bir insan.Öyle milyarlar almıyor.Sadece karışım ücretini alıyor ha birde sizin gönlünüzden ne koparsa odur.
Ha bu arada süslü arap kelimeleri kullanmıyorum.Bunları PEYGAMBER EFENDİMİZİ anlatan bir çok kitap ve arapça okuduğum için oradanöğrendim.Hadislerden çoğu Efendimizin kendi kelimeleri.Sizin için süslü olduğuınu bilsem yazmazdım..
Sizin kelmelerinizde iğneleyici ve idam edici.Kimsenn benikendi kafasında yargılamaya hakkı yok.İnanıyorsan araştırısın..İnanmıyorsan üstüne bile düşmezsin.Bu çaba nedir anlamadım.
KİMSEYİ etkilmeye bir yerlere çekme niyetim yok.Vesile olduğum insnalara sadece iletişim numarasını verdm.Kimse aptal değil.Konuşur araştırır karar verir.
RABBİM hidayet ve sağlık dolu bir ömür nasip etsin.ALLAH'a emanet olunuz..