- Konu Sahibi hulya-unal
geçmiş olsun yıllar sonra böyle bir şeyin meydana gelmesi üzücü, biz doktora gittiğimizde son evreydi kemik metler mevcuttu çok yerde öyle 4-5te değil, kafatasında vertebralarda omurgalar çene çok yerde, kemodan sonra çoğu kayboldu ama kemiklerde metler asla iyileşmez geçmez bunuda biliyoruz, evet ortalama ömür 2-3sene bizede drmuz öyle dedi,ama kemik metlerle uzun yıllar yaşayan hastalarının olduğunuda söyledi, bende çok araştırdım çok fazla hayat hikayesi okudum marjinal fayda breastcancer.org diye bir sayfa önermişti(ona çok teşekkür ederim gerçekten muhteşem bir site) inanılmaz hayat hikayeleri okdum çeviri yaparak okuyabilirsiniz zor olsada anlaşılıyor, her insanda bu hastalık farklı ilerliyor kemik metlerle 10 yıl yaşayanda var, daha fazlada belkide daha az bilemeyiz, ışın yapıyorlar sağlık durumu elverirse kemoterapi yapıyorlar gerisi inanmak ve moral, ben bu kıvama 8aydan sonra geldim kabullendiğime inanamıyorum ama insan alışıyor, annem şu an her işini yapıyor 6 aydır kontrolleride temiz,zaten kemik metler annemde yıllar önce başlamış otomatikmen 3senemizdoldu aslında, tedavi olmasaydı şu an hayatta değildi bu 3senelik tahmine göre. dileğimiz başka yere sıçramaması zaten istediğin kadar düşün kabullenmekten başka durum yok dünyanın her yerinde aynı tedavi uygulanıyor,bu arada bitkisel tedaviler hiç bir işe yaramıyor illede denemek isterseniz zerdeçal var kapsülle satılanlardan onlardan deneyebilirsiniz karaciğeri koruduğunu söylüyor doktorlar,
hem kemik metten sonra 3sene geçmiş heralde anladığıma göre daha uzun ömürler versin Allah her hasta aynı değil, annenizde durum farklı olabilir inşallah bikaç yıliçinde kanserin çaresi tam bulunurda bu korkular geride kalır inşallah geç olmaz,yardımcı olacağım bir durum yok ama annemin durumu sizinkinden daha kötü diye yazmak istedim, Allah annenize uzun ömürler versin, iyi bir doktor inşallah en yakın zamanda bulursunuz
teşekkür ederim öncelikle...sizede çok geçmiş olsun...kabullenmek zor korkuyoruz ilerlermi diye korkuuyoruz ...ama biliyorum ki mevlam ne derse o olucak biz elimizden geleni yapıcaz...bizim dr kemige sıçraması degil önemli olan organlara sıçramaması dedi ama ortalama kemik metlerde 3 yıl ömür var evet dedi ama hiçç kemikde durdururuz ilerlemez yavaş seyrediyor demiyor...direk kötü olan ihtimali önce soyluyorlar..henuz o bahsedilen siteye giremedim...canfeza sezgin hakkında bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye yada başka dr önerleri varsa rica ediyorum...bu konuya neden kimse cvp vermiyor paylaşım yok çok şaşırtıcı (