Meme estetigi yaptirmis bir kadin?

Yok 10 yilda bir yenileme eskidendi. Artik omur boyu tasiyabilirsin silikonlari. Saglik acisindan neden zararli olur sencr

Valla ben evlenmeden 2 ay once yaptirdim hiç de öyle düşünmüyorlar emin olabilirsin kimseye kulak asma zaten vücuduna büyük silikon taktirmazsanbuyuk ve yapay da durmuyorlar

Silikona ne gerek var. Dogal yapinizi ne diye bozuyorsunuz. Kucukse kucuk. Sarkmaz iste. Koca memeli olmak iyi bisey mi. Hem silikonlular cok belli oluyo dogala hic benzemiyo. He derdim farkedilmek diyorsaniz cift taktirin

Silikona ne gerek var. Dogal yapinizi ne diye bozuyorsunuz. Kucukse kucuk. Sarkmaz iste. Koca memeli olmak iyi bisey mi. Hem silikonlular cok belli oluyo dogala hic benzemiyo. He derdim farkedilmek diyorsaniz cift taktirin
Dogal duran var. Ayrica ben buyuk istemiyorum orta istiyorum. Hem benimkiler baya asimetrik.

Bulacağınız erkek muhafazakar bir tipse bu duruma sıcak bakmayabilir. Eğer bir şey yapacaksanız erkekler için değil, kendiniz için yapın.

Simdi ben 75 A ile o zaman kompleks ölümüne girmem lazım heralde. Ne yalan söyliyim erkeklerin bu konuda ne düşündüğünü hiç kafama takmamıştim. Aslinda insanın kendisini sevmesi zamam alıyor. Yaşınız çok genc ve bence biraz daha düşünün. Meme büyüklüğünden cok sizde öz güven eksikliği problem olan. Daha henüz verecek kararının arkasında duracak güç de hissetmiyorsunuz kendinizi. Bence önce onun üstüne çalışın. Aklıma nedense bir kere evlilik programına katılan bir gelin adayı geldi: Tesettürlü olduğu halde silikon takdirdigini açıklamışti. Millet bi şok önce kendinize zaman ve yer verin ve o zaman hala isterseniz yine yaptırırsiniz.

Ben çok istiyorum silikon yaptrmayı ama canım yanıcak diye tırsıyorum destekli südyenle güzel duruyor büyüklermiş gibi :) Banyo diye bir Türk filmi vardı orda Seray Sever kadın memedir diyordu Janset'te kendi memelerine bakıp küçükler ama hiç sarkmıycaklar demişti DDDD

Yani çok ilginçsiniz.
Kaç yıllık evliyim "silikon taktıracağım" desem eşim "gerek yok" der ama gerçekten gerek görmediğindendir. Biraz da maddi kaygıdan :))

Siz daha hiç hayatınızda olmayan birinin farazi görüşünü doğru kabul edip vücudunuzla ilgili kararı o olmayan kişiye verdiriyorsunuz..

Ki bu görüş genel bir kanı değil. Her erkek silikonlu memeyi anlamaz bile..

Arkadaşınız da bir garip. Sanki size engel olmak istemiş gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…