- 1 Eylül 2019
- 180
- 8
- 25
-
- Konu Sahibi Lavie-rose
Yok 10 yilda bir yenileme eskidendi. Artik omur boyu tasiyabilirsin silikonlari. Saglik acisindan neden zararli olur sencrYaptırma bence. Görsellik önemli olabilir belki ama sağlık açısından zararlı olduğunu düşünüyorum. Bir de 10 yılda bir yenileme olayı falan var sanırım. Boş yere ameliyat masalarında kalmak mantıksız.
Erkeklerin bende hoşlandığını düşünmüyorum açıkçası.
D mi şaka heralde70b kucuk bedenime gore. Boyum 1.68 kilom 65. 70A en kucuk beden olduguna gore 70B nasil buyuk sayilirki? Orta istiyorum 80D belki ama yaptirsam doktor nasil uygun goruyorsa bedenime gore yaptiririm
Ne sakasiD mi şaka heralde
Valla ben evlenmeden 2 ay once yaptirdim hiç de öyle düşünmüyorlar emin olabilirsin kimseye kulak asma zaten vücuduna büyük silikon taktirmazsanbuyuk ve yapay da durmuyorlarDun bir arkadasimla meme estetigi ile ilgili konusuyorduk. Ben silikon taktirmayi dusunuyorum cunku memem hem kucuk hemde asimetrik demistim. Sonra oda meme estetigi yaptirmis bir kadin hic bir zaman zarif ve dogal olamaz, erkeklerde bu kadinlara iyi gozle bakmiyor demisti. Zaten ben erkeklerin bu meme estetigi ile ilgili dusuncelerini cok kafama takmistim. Arkadasim bunu diyince baya uzuldum ve meme estetiginden vazgecmeye meyilliyim. Ben normalde gercekten dogalligi severim ama memem beni okadar rahatsiz ediyorki.. 20 yasindayim ve yillardir kafama takiyorum bu yasima kadar. Hep ayni kaldi hicte buyumedi. 70B sutyen bedenim. Yaptirmak hala aklimda var ama emin degilim ve pisman olucagimdan korkuyorum. siz ne dusunuyorsunuz sizce arkadasim sacmalamis mi, neden bukadar negatif konustu anlamadim.
Esin memnun mu begendi mi?Valla ben evlenmeden 2 ay once yaptirdim hiç de öyle düşünmüyorlar emin olabilirsin kimseye kulak asma zaten vücuduna büyük silikon taktirmazsanbuyuk ve yapay da durmuyorlar
D kocaman meme demek bide orta istiyorum diyordun yavrucum kendine gel abla sözü dinleNe sakasi
Bedenime uygun istiyorum orta istiyorum doktor ne yaparsa o.D kocaman meme demek bide orta istiyorum diyordun yavrucum kendine gel abla sözü dinle
Dogal duran var. Ayrica ben buyuk istemiyorum orta istiyorum. Hem benimkiler baya asimetrik.Silikona ne gerek var. Dogal yapinizi ne diye bozuyorsunuz. Kucukse kucuk. Sarkmaz iste. Koca memeli olmak iyi bisey mi. Hem silikonlular cok belli oluyo dogala hic benzemiyo. He derdim farkedilmek diyorsaniz cift taktirin
Patlama delinme riski var.Yok 10 yilda bir yenileme eskidendi. Artik omur boyu tasiyabilirsin silikonlari. Saglik acisindan neden zararli olur sencr
Tabikide yok. Ancak bicaklandiginda veya ciddi bir kazadaPatlama delinme riski var.
Ben çok istiyorum silikon yaptrmayı ama canım yanıcak diye tırsıyorum destekli südyenle güzel duruyor büyüklermiş gibi :) Banyo diye bir Türk filmi vardı orda Seray Sever kadın memedir diyordu Janset'te kendi memelerine bakıp küçükler ama hiç sarkmıycaklar demiştiDun bir arkadasimla meme estetigi ile ilgili konusuyorduk. Ben silikon taktirmayi dusunuyorum cunku memem hem kucuk hemde asimetrik demistim. Sonra oda meme estetigi yaptirmis bir kadin hic bir zaman zarif ve dogal olamaz, erkeklerde bu kadinlara iyi gozle bakmiyor demisti. Zaten ben erkeklerin bu meme estetigi ile ilgili dusuncelerini cok kafama takmistim. Arkadasim bunu diyince baya uzuldum ve meme estetiginden vazgecmeye meyilliyim. Ben normalde gercekten dogalligi severim ama memem beni okadar rahatsiz ediyorki.. 20 yasindayim ve yillardir kafama takiyorum bu yasima kadar. Hep ayni kaldi hicte buyumedi. 70B sutyen bedenim. Yaptirmak hala aklimda var ama emin degilim ve pisman olucagimdan korkuyorum. siz ne dusunuyorsunuz sizce arkadasim sacmalamis mi, neden bukadar negatif konustu anlamadim.
Olanlar var.Tabikide yok. Ancak bicaklandiginda veya ciddi bir kazada
Meme senin memen erkeklerin ne düşündüğü kimin umrunda ya bu erkeklerin böyle böyle totoları arşa değiyor işte.Kendini yaptırınca daha iyi hissedeceksen tabiki yaptır önemli olan senin düşüncenIste erkekler silikon meme sevmez hic nefret ederler hatta diye duydum
Silikonlu diye sorun edecek adamı en başta siz istemeyin zaten vücut sizim vucudunuz.Seçilen değil seçen olunSonucta ilerde evlenecem belki o kisi silikonluyum diye sorun eder ne bilim kafamda soru isaretleri var
Evetcanım yumuşuyorlar ve doğallaşıyorlar zaten zamanlaEsin memnun mu begendi mi?