- Konu Sahibi Lavie-rose
-
Bence çok abartı yapmadıkça güzel durabilir. 70 göğüs kafesi ike balık etli olunmaz bence çok zarif daha incesi yok.Anladim. Sirt cevrem 70 bunu biliyorum ama kilo almak mumkun degil zaten balik etli sayilirim
Kalcam ve bacaklarim kalin.. ust kisimda problem yok mesela gobegim yomBence çok abartı yapmadıkça güzel durabilir. 70 göğüs kafesi ike balık etli olunmaz bence çok zarif daha incesi yok.
Sutyen bedeni nasil olculur gayet iyi biliyorum bunun senin bana ogretmene gerek yok. Ne bu tavir anlamadim? 70B 1.68 boyunda ve 65 kiloda olan biri icin gayet kucuk. Fizigimi gormeden, normal olcu demen biraz tuhaf. Goguslerim 17 yasimdan beri hep ayni ve buyumedi bundan sonrada buyumezSütyen bedeni nasıl ölçülür önce onu öğren. 70 dediğin göğüs çevresidir. Yani göğüs altından sırtına kadar dolanan halkadır.A B C D de göğüsünün boyutudur. B gayet normal, en çok rastlanan göğüs ölçüsüdür 20-25 yaş civarında. Benim de 173 boyum 58 kiloyum. Üst bedenim geniştir sporcu olduğum için Birkaç sene öncesine kadar 80B idi şimdi 80C oldu. Bedenim genişlemedi, kilom değişmedi göğüslerim büyüdü sadece.
Ameliyat konusunu ertele. Bu kadar özgüvensizken vücudunda yapacağın kalıcı değişiklikler seni öutlu etmeyecektir. Biraz daha olgunlaşmayı, özgüven kazanmayı bekle.
Kalcam ve bacaklarim kalin.. ust kisimda problem yok mesela gobegim yom
Spora baslamayi dusunuyorum ama spor yapsam goguslerimde hic bir degisim olmazki. Buyuk durur biraz belki ama o asimetrilik gitmezyanlis anlama ama,
bak genceciksin, estetik dusunecegin yerde sporuna yatirim yapsana,
duzenli spor yaparsan o hem bacaklarindaki fazlaliktan kurtulursun, hem de spor hocan seni yonlendirir,
gogus kismina calistirir, tam buyutme sekilinde olmaz ama cok cok guzellestirir.
Sutyen bedeni nasil olculur gayet iyi biliyorum bunun senin bana ogretmene gerek yok. Ne bu tavir anlamadim? 70B 1.68 boyunda ve 65 kiloda olan biri icin gayet kucuk. Fizigimi gormeden, normal olcu demen biraz tuhaf. Goguslerim 17 yasimdan beri hep ayni ve buyumedi bundan sonrada buyumez
Ben gayet saygiliyim, ama sen bana saldirdin. Genetik olarak gogus kucukse artik buyumez. Insanlar bosuna mi silikon taktiriyor. Neyse..Merhaba agresif kardeş, sen gelirken bizler o yollardan dönüyorduk. Kadın bedeninin hormon döngüleri vardır. Biri 14-15 yaşında başlar, vücut şekillenir kadınsı bir hal alır. Diğeri henüz doğum yapmadıysa o yaşa kadar kadın 25-30 arası başlar. Olgun kadın bedenine döner vücut. Göğüsler büyür, vücut biraz daha yağlanır, tüylenme artar, vücut hamileliğe hazırlanır. En sonuncusu da 45-55 arası yaşanan menopoz dönemidir. Vücut, özellikle bel çevresi iyice yağlanır, göğüsler daha da büyür, kıllanma azalır hatta bazı insanlarda tamamen biter. Vücudumuzu tanıyalım 101. Yani göğüslerin büyüyecek, aklın gibi. O zaman saygılı olmayı öğreneceksin diye ümit ediyorum. Haydi hayırlı forumlaaar.
Ne yapiyim o zaman? Bu asimetrik ve kucucuk memelerle napiyimAslında göğsünüz büyümeyecek sadece memenizde iki adet silikon olacak ve hep oynadığını orda hissedeceksiniz dokunduğunuzda gerçek meme hissi vermicek bunu kabul edin önce büyük olan memeniz değil silikon olucak.Orda iki tane top gibi bir şey düşünün.Belki ilerde pişman olup çıkartacaksınız örnekleri çok.Modacılar silikon memeli mankenlerle çalışmak istemezler tasarlığı kıyafetler bikiniler memenin şeklini almaz ve şık durmazlar doğal memenin yerinide tutmazlar.
büyür büyür bir sakin olun önce.ben 75 ten 85 e çıktıysam sizinkide büyür emin olunn.Ne yapiyim o zaman? Bu asimetrik ve kucucuk memelerle napiyim
Buyuyecegini sanmiyorum ama buyuse bile asimetrik biri kucuk digeri buyuk olucakbüyür büyür bir sakin olun önce.ben 75 ten 85 e çıktıysam sizinkide büyür emin olunn.
1-2 cm uzunum sizden aynı boydayız yani 49 kiloydum lisede yok gibiden halliceydi sonra 19-21 yaşlar arasında 65-68 oldum bana göre hâlâ küçücüklerdi ama şimdi baktığımda güzellermiş diyorum 75 B - C giyiyodum sütyenin tipine göre. Sonra 77 kiloya son olarak da 84 kiloya geldim. Depresyona bağlı yeme bozuklukları, b12 tarzı değerlerimin düşüklüğü nedeniyle enerjisizlik, astımın da getirdiği kısıtlamayla spor yapamamak eklenince veremiyorum kiloyu. Göğüslerim 85-90 D oldu. Bel sırt ağrısından tut spor yapma denemelerimde çok zıpladıkları için canımın yanmasına kadar tonla eksi yanı var. Kilo vermeyi başarırsam küçültüp dikleştirtmek istiyorum ben de (kendileri küçülürse de toplatmak şekillendirmek isterim). Silikon bildiğim kadarıyla emzirmeye engel değil. Önerim A’dan ya da B’den C’ye geçecekseniz olabilir ama çok büyük olmasın. Doğal görünümünü korumasını sağlayacak tarzda uygulamalar var ancak fiyatı artıyor diye biliyorum.Ama sorun o ben zayif bile degilim. Boyum 1.68 kilom 65 buna ragmen goguslerim cok kucuk bedenime gore. 70B giyiyorum ve artik kesinlikle buyumez
Kendi yağın nasıl kanser yapacak yabancı bir madde değil kiBen onu arastirdim bir kac cerraha sordum ama hic biri tavsiye etmiyor saglik acisindan. Kanser yapabiliyormus ilerde diye
Bilmiyorum oyle dediler doktorlarKendi yağın nasıl kanser yapacak yabancı bir madde değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?