- Konu Sahibi Lavie-rose
Çocuğum olduktan sonra fark ettim ki meme sadece beslenme organıymış. Büyük küçük çirkin güzel hiç anlamı yokmuş meğer. Amacını gerçekletirsin yeter ama sen kendini kötü hissediyorsan yaptır tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğal göğüs gibi olamazEline lastik gibi gelmesini ilk kez duyuyorum.Kas üstüne yerleştirildiği için olabilir.Benim operasyonum kasaltı.Bahsettiğiniz şey tıbben mümkün değil.Ben hiçbir problem yaşamadım.Hatta pişmanım daha erken yaptırmadığım için.İyi doktor seçimi,nereye konulacağı,ölçüsü,çeşidi çok önemli.Para için malesef korkunç işlemler yapıyorlar.
Lastik gibi geliyor ya nasıl gelmiyorBurda cogu kisi yanlis bilgi vermis
Birincisi emzirmeye kesinliklen engel degil
Ikincisi dogallik yada yapaylik ayrimi diye bisey yok eger sen vucuduna uygun büyüklükte siritmayan sekilde yaptirirsan
Ücüncüsü eline top gibi silikon gelmiyor asla esimde farketmiyor hissetmiyor benimki kasalti oldugu icin silikon kasaltinda hissetmesine imkan yok
Dördüncüsü de hamile kal emzir memelerin büyür yalani ben iki dogum gecirdim emzirme döneminde tabiki büyüktü ve sonradan eski kücük haline döndü
Gercekten ben ilk defa duyuyorum cok komikLastik gibi geliyor ya nasıl gelmiyor
Kasaltına yaptırıyor herkes zaten
Ben elledim arkadasımın hemde kazağı vardı üstünde merak ettim
Bariz belli Yani içinde birşey var
Sert böyle meme dokusu o kadar sert olmaz
Herseyin doğalını sevdiğim için belki ben olsam yaptırmazdım küçük de olsaydı
Benimkiler normal
Lastik gibi geliyor ya nasıl gelmiyor
Kasaltına yaptırıyor herkes zaten
Ben elledim arkadasımın hemde kazağı vardı üstünde merak ettim
Bariz belli Yani içinde birşey var
Sert böyle meme dokusu o kadar sert olmaz
Herseyin doğalını sevdiğim için belki ben olsam yaptırmazdım küçük de olsaydı
Benimkiler normal
27 yasina girdigimden beri estetige sicak hatta çok sicak bakiyorum meme estetigi yaptircam bende kendini iyi hissetmek gibisi yok asiriya kacmadigi surece estetik guzel bence has gerrkmedikce yapmak kotu iki cocuk emzirdim dolayisiyla memikler kustu barismam lazimMerhaba kizlar. Ben 20 yasindayim ve bu yasima kadar mememden hep utandim. 70A/B giyiyorum, mememdeki o renkli halka cok genis ve memelerim asimetrik, birisi digerinden daha buyuk ve bu gozle gorulen birsey. Ben normalde hep dogalliktan yanayim herzaman dogal olmayi sevmisimdir. Ama simdi meme estetigi yaptirsam estetik guzeli mi olurum? Yapmacik mi olurum? Ilerde esim beni yapmacik bulurmu? Cogu erkegin silikonlu kadinlarla ilgili iyi seyler dusunmedigini duydum ve silikonu sevmediklerini duydum.. bu durum biraz geriyor beni. Yani en cok yapmacik olmaktan. Bu arada yurtdisinda yasiyorum ve turkiyede yaptirmak istiyorum, 6 doktora fotograf gonderdim acaba tubuler meme varmi bende diye. 3 doktor hayir yok dedi diger 3ude hafif derecede var/belirtiler var dedi. Simdi hangisine inaniyim? Yok diyen 3 doktordan 2si fatih dagdelen ve ozan balik, onlar sende tubuler meme mevcut degil dediler. Hangisine inaniyim? Tubuler meme olsa estetik sayilmaz en azindan.. ama yinede kararsizim. Aynaya baktigimda kendimde bi eksiklik hissediyorum yani memelerimi gercekten taktim ama bir yandanda dogal kalmak daha guzel birsey diye dusunuyorum.. cok kararsizim, dusuncelerinize ihtiyacim var
Yok artik ellemiste ele gelmis bilmem neGercekten ben ilk defa duyuyorum cok komik
Kasüstü desen ok diycem de kasin altinda sonucta nasil eline gelcek benimki öyle sert bisey de degil baya yumusak yani lastik nedirmemesi sarkmis biriylen karsilastirirsan tabiki fark var ama benimkilerde bi anormallik göremedim ki lastik diyon ya ben karin üstünde bile rahat uyuyabiliyorum :)
Benimde kendime göre vardi daha büyügünü istemisim demek ve iyiki yaptirdim cok memnunuz
Memnunsan sıkıntı yokGercekten ben ilk defa duyuyorum cok komik
Kasüstü desen ok diycem de kasin altinda sonucta nasil eline gelcek benimki öyle sert bisey de degil baya yumusak yani lastik nedirmemesi sarkmis biriylen karsilastirirsan tabiki fark var ama benimkilerde bi anormallik göremedim ki lastik diyon ya ben karin üstünde bile rahat uyuyabiliyorum :)
Benimde kendime göre vardi daha büyügünü istemisim demek ve iyiki yaptirdim cok memnunuz
Ben görüntü değil hissiyattan bahsettimHerkes kasalti yaptirmiyor o secim meselesi
Bide sert demissin ya arkadasin kendi dokusu yok ise ve cok büyük silikon secmisse o sert olabilir bisi diyemem yada yeni yaptirdiysa
Benim bir sene gecti ve kimse anlamaz yaptirdigimi fotograf yollardim ama gerek yok kimseye ispat etmeye
Ben sanki hic yaptirmamis gibi hissediyorum sanki yillardir böyleydim demekki iki top meselesi degilBen görüntü değil hissiyattan bahsettim
Bu tip ameliyatları zaten görüntü olsun diye yaptırıyordu eskiden manken oyuncu vs
Dekolte bikini giyenler yani
Normalde gerek olmadığını düşünüyorum
Yapaylığı sevmiyorum
Asla doğal olamaz tam anlamıyla
Bunu demek istedim
İki tane topu vücuduma almazdım dedim
Tercih meselesi
İhtiyacım yok ki 75CBen sanki hic yaptirmamis gibi hissediyorum sanki yillardir böyleydim demekki iki top meselesi degil
Yanlis anlamada asil senin gibi karsi cikanlardan korkcaksin imkan olsa neler yaptirirlar neler hey yavrum beee
Para yönünden dememistim ayrica meme de demedim genel anlamda esnetik dedim ama neyse benim Türkçem yeterli degil sanirim sorun bende gerci baya acik yaziyorum ama iste bende cözemedimİhtiyacım yok ki 75C
Ölçüm
Daha büyük istemezdim zaten
Doğal göğüslerim
İmkanım olmadığını nerden biliyorsun ayrıca
Bi meme yaptırmak için param var çok şükür
Ama ihtiyacım yok
Sanki meme yarismasi yapiyoz hava atar gibi benimkiler 75C ve dogal diyosun iyi tmm sen orginalsin dogalsin güzelsin bizde tam tersi yapmacik yapay cirkinnnn iki top lastik tasiyoz ok hadi byeİhtiyacım yok ki 75C
Ölçüm
Daha büyük istemezdim zaten
Doğal göğüslerim
İmkanım olmadığını nerden biliyorsun ayrıca
Bi meme yaptırmak için param var çok şükür
Ama ihtiyacım yok
İmkanın olsa ooo neler yapardın dedin?sinirlrnme patlar mazallahSanki meme yarismasi yapiyoz hava atar gibi benimkiler 75C ve dogal diyosun iyi tmm sen orginalsin dogalsin güzelsin bizde tam tersi yapmacik yapay cirkinnnn iki top lastik tasiyoz ok hadi bye
Duyanda suratima silikon yaptirdim sancak ben zaten güzelim silikonlan güzellesmedim güzelligime güzellik kattimİmkanın olsa ooo neler yapardın dedin?sinirlrnme patlar mazallah
Maddi olarak imkanın demek istedin başka ne olucak ? maddiyattan bahsetmedim diyorsun çelişiyorsun
Estetikli güzel sakin ol
Herkes beğenmek zorunda değil silikonlarını
Silikonların ve sana mutlu hayatlar