-
- Konu Sahibi Lavie-rose
Belkide daha tam ne istedignizi bilmiyorsunuzdur, EMIN degilsinizdir,, biraz daha üzerinde düsnün, daha cok gencsiniz.. Erkek yönünden düsünmeyin, nice Evli ciftler var erkegin memesi kadinin memesinden daha büyük olan! Esiniz sizi oldugnuz gibi sevsin, Memesi büyük olup esiyle mutlu olanda var mutsuz olanda var,, Memesi kücük olup Esiyle mutlu olanda var mutsuz olanda,, yaptircaksanizda birden cok asiri büyük ölcümler yaptirmayin, benceAma bunlari dusunmem cok normal biraz korkularim var sadece
Kullanisli `?Küçük meme güzeldir ya ben beğeniyorum.
Zaten ileride anne olacaksanız büyüyecektir.
Bende büyük memeden şikayetçiyim. Hiç kullanışlı değil
Sonucta ilerde evlenecem belki o kisi silikonluyum diye sorun eder ne bilim kafamda soru isaretleri var
Sizde mi yaptirdiniz yaptirdiysaniz memnunmusunuz
Tamamda benimkiler hem kucuk hemde asimetrik yani evet tum kadinlarin memesi asimetrik ama benimkiler cidden belli oluyorKüçük meme güzeldir ya ben beğeniyorum.
Zaten ileride anne olacaksanız büyüyecektir.
Bende büyük memeden şikayetçiyim. Hiç kullanışlı değil
Kullanisli `?Ele avuca sigmiyormu sizinki :) :)
Cok asiri ozguvensizimYıl olmuş 2019 hala ileride evlendiğim erkek beğenmezse bıtbıtları bitmedi. Beğenmesin önce sen kendini beğen. öncelikle özgüven problemini çözmelisin. eğer mutlu hissedeceksen git yaptır, ileride de kendine bunu dert etmeyecek bir eş bul lütfen. ayrıca memelerini yaptırmasanda lütfen yine böyle şeyleri dert sorun etmeyen bir eş bul. Artık bir güçlü olun kızlar...
Umarim bulursun kisa bir zamanda. Esine fikir sordugunda ne demisti merak ettimben karar verdim ama henuz parasini bulamadim
Ama sorun o ben zayif bile degilim. Boyum 1.68 kilom 65 buna ragmen goguslerim cok kucuk bedenime gore. 70B giyiyorum ve artik kesinlikle buyumez20 yasinda neyin meme estetigi? Ha mankensindir mecbur kalirsin belki diyecem ama kate moss u da hatirlatirimben 20 yasindayken goguslerim ufacikti. Yillar icinde 10 kilo aldim suan 80b giyiyorum ve keske hep ufak kalsaydi diyorum cunku daha cocuk bile dogurmadan sarkmaya basladi. Bu arada bir gogsun digerinden ufak. Esim farketmedi,ben de soylemedim
Umarim bulursun kisa bir zamanda. Esine fikir sordugunda ne demisti merak ettim
Dogal duranlarini gordum ama ellerken silikon hissediliyormu onu bilmiyorumEvet doğal durmuyor ancak siz kendinizi dsha iyi hissedecekseniz neden yaptirmayasiniz.
Var hem de en önemli saglik sorunu ruhsal bir durum seni uzuyor özgüvenini yok ediyor. Yaptircaksan kocaman yaptirmiycan ya vucuduna göre nasil mutlu olacaksan oyle yaptircaksin ilerde evlenmeyi cocuk yapmayi dusunuyomusun emzirmene mani olacak mi.Evet ama o saglik icin yaptirmis ama bende sagligimla iligli bir sikintim
Yok
Açılınnn 70A geldi
Ben kendimkileri beğenmiyor olsam hemen gider yaptırırdım. Kendinizi beğenmeniz önemli çünkü. En azından asimetriyi düzeltmek için ameliyat olursunuz. Bu kadar kafanıza takmayın.
Açılınnn 70A geldi
Ben kendimkileri beğenmiyor olsam hemen gider yaptırırdım. Kendinizi beğenmeniz önemli çünkü. En azından asimetriyi düzeltmek için ameliyat olursunuz. Bu kadar kafanıza takmayın.
Iyiki kurtulmussun ondan. Ama silikon taktirmadin yani dimi eger yanlis anlamadiysamVar hem de en önemli saglik sorunu ruhsal bir durum seni uzuyor özgüvenini yok ediyor. Yaptircaksan kocaman yaptirmiycan ya vucuduna göre nasil mutlu olacaksan oyle yaptircaksin ilerde evlenmeyi cocuk yapmayi dusunuyomusun emzirmene mani olacak mi.
Bende asiri dogalci bir insanim gözüme kalem cekmek bile iskence gelir ama emzirdigim icin taş gibi göğüslerim sarkmisti ve eski esim memnun degildi(buda ayri bi irrite etmisti beni. zarflamistim yaptiriyim mi diye yaptirsan iyi olur dedi bana lan ben cocugunu emzirmisim ne guzel, maddi acidan mamadan kurtarmisim senin dedigine bak neyseki aldatti benide kurtuldum)
Yani erkek goz zevkine bakar canim iyyyy demez erkeklerin büyük gogus degilde sert tas gibi göğüs takıntılari var bence.