Meme estetigi yaptirmis bir kadin?

Ama bunlari dusunmem cok normal biraz korkularim var sadece
Belkide daha tam ne istedignizi bilmiyorsunuzdur, EMIN degilsinizdir,, biraz daha üzerinde düsnün, daha cok gencsiniz.. Erkek yönünden düsünmeyin, nice Evli ciftler var erkegin memesi kadinin memesinden daha büyük olan! Esiniz sizi oldugnuz gibi sevsin, Memesi büyük olup esiyle mutlu olanda var mutsuz olanda var,, Memesi kücük olup Esiyle mutlu olanda var mutsuz olanda,, yaptircaksanizda birden cok asiri büyük ölcümler yaptirmayin, bence

Yıl olmuş 2019 hala ileride evlendiğim erkek beğenmezse bıtbıtları bitmedi. Beğenmesin önce sen kendini beğen. öncelikle özgüven problemini çözmelisin. eğer mutlu hissedeceksen git yaptır, ileride de kendine bunu dert etmeyecek bir eş bul lütfen. ayrıca memelerini yaptırmasanda lütfen yine böyle şeyleri dert sorun etmeyen bir eş bul. Artık bir güçlü olun kızlar...

yaşınız bu kararı vermek için uygun değil belli ki..
zamana bırakın biraz daha olgunlaşınca ne istediğinize niye istediğinize kimin için istediğinize daha iyi karar verebilirsiniz..

Sonucta ilerde evlenecem belki o kisi silikonluyum diye sorun eder ne bilim kafamda soru isaretleri var

mesela sonuçta evleneceksin ya.. bu soru adam sorun eder mi değil de emzirebilir miyim olsaydı evet kendiniz için istiyor olurdunuz.

Cok asiri ozguvensizim kendimi okadar cirkin buluyorum ki bana gore heryerim kusurlu ama memeyi daha cok taktim kafaya

20 yasinda neyin meme estetigi? Ha mankensindir mecbur kalirsin belki diyecem ama kate moss u da hatirlatirim ben 20 yasindayken goguslerim ufacikti. Yillar icinde 10 kilo aldim suan 80b giyiyorum ve keske hep ufak kalsaydi diyorum cunku daha cocuk bile dogurmadan sarkmaya basladi. Bu arada bir gogsum digerinden ufak. Esim farketmedi,ben de soylemedim

Açılınnn 70A geldi

Ben kendimkileri beğenmiyor olsam hemen gider yaptırırdım. Kendinizi beğenmeniz önemli çünkü. En azından asimetriyi düzeltmek için ameliyat olursunuz. Bu kadar kafanıza takmayın.

Ama sorun o ben zayif bile degilim. Boyum 1.68 kilom 65 buna ragmen goguslerim cok kucuk bedenime gore. 70B giyiyorum ve artik kesinlikle buyumez

Sen kendini iyi hissettikten sonra emin ol seni seven erkek de bunu sorun yapmaz.
Bak aslinda sorun estetikten ziyade basarili bir estetik olmali.
Dogal duran gayet de güzel meme sahibi olabilirsiniz.
Memenin sekli durusu cok önemli, o durusa uygun bir estetik yaptirsaniz bence cok daha yerinde olur, sonradan ekleme patlayacakmis gibi görünen memedense, kücük olani tercih edin. Güzel bir estetik olsun, dogal gözüksün bizim olsun

Evet ama o saglik icin yaptirmis ama bende sagligimla iligli bir sikintim
Yok
Var hem de en önemli saglik sorunu ruhsal bir durum seni uzuyor özgüvenini yok ediyor. Yaptircaksan kocaman yaptirmiycan ya vucuduna göre nasil mutlu olacaksan oyle yaptircaksin ilerde evlenmeyi cocuk yapmayi dusunuyomusun emzirmene mani olacak mi.
Bende asiri dogalci bir insanim gözüme kalem cekmek bile iskence gelir ama emzirdigim icin taş gibi göğüslerim sarkmisti ve eski esim memnun degildi(buda ayri bi irrite etmisti beni. zarflamistim yaptiriyim mi diye yaptirsan iyi olur dedi bana lan ben cocugunu emzirmisim ne guzel, maddi acidan mamadan kurtarmisim senin dedigine bak neyseki aldatti benide kurtuldum)
Yani erkek goz zevkine bakar canim iyyyy demez erkeklerin büyük gogus degilde sert tas gibi göğüs takıntılari var bence.

ben de 80A yim, hic sorun etmiyordum kucuklugunu,
2 cocuk emzirmeden sonra daha cok sekilden oturu protez dusunuyorum,
e olmusken de azicik buyutucem, B cup yeter diyorum yine de, cunku kucuk gogsun rahatligini cok seviyorum.

oo 70A
sen ne braletler giyersin neler neler giyersin dadindan yenmez
Her memenin ayri güzelligi vardir, kisi kendine yakistirsin
Ha bu arada benim memelerim bedenime göre cok büyüktü ama bir o kadar da güzeldi, dikti.
Ne oldu üc yil emzirdim gece gündüz sayisiz..
Böyle sal bizi gidelim diye bakiyorlar, biz bittik sen devam et diyorlar
Bir sene olacak azicik topladi ama endamini kaybetti kücüldü
Valla kafam atarsa ben de dolgu gibi birsey düsünebilirim.
Kafama bakar, esim de beni her türlü beyenme hakkina sahip daha ne olsun

Iyiki kurtulmussun ondan. Ama silikon taktirmadin yani dimi eger yanlis anlamadiysam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…