Meme estetigi yaptirmis bir kadin?

Evet yaptirma dedi engel oldu zaten

Iste erkekler silikon meme sevmez hic nefret ederler hatta diye duydum
Kızım beni delirtme. Erkekler için mi yaşıyosun ya. Erkekler için estetik olacaksan olma zaten. Kendini daha iyi hissedeceksen de ol. Gidip de futbol topu kadar silikon mu koydurcan yoo maksimum c cup yaptırırsın neden belli olsun. Düzgün bi yerde yaptırırsan belli bile olmaz belki elleyince olur. O aşamaya geldiğin adam da vay bunlar silikon ben kaçar mı diyecek ne alaka. Bu ne erkek odaklı bi düsünce ya

Evet yaptirma dedi engel oldu zaten
Nasıl istiyorsanız öyle yapın, erkeklerin veya çevrenizin ne düşündüğüne kulak asmayın, estetikten hiç anlamam ama yağ enjeksiyonu hakkında yanlış bilgilendirme yapılmış size, zira sizin gibi asimetrik memeye sahip ya da meme kanseri ameliyatı sonrası protez takılması gereken kadınlarda meme protezine destek amacıyla iyileştirici özelliği nedeniyle ve yağ dokusunda kemik iliğine nazaran daha fazla kök hücre olduğu için yağ enjeksiyonu öneriyor cerrahlar.
Ameliyat olun tabii ama ileride evlilik olursa ve hamile kalırsanız o protezlerin çıkması gerekebilir, iyi araştırın

Neden cikmasi gerekebilir? arastirdim ama oyle birsey okumadim. Hamile olunca bi sorun olmuyormus emzirmede de olmuyor diye biliyorum

Yorumlara cok güldüm. Tabi ki erkekler icin yaptiriyolar ya ne icin olacaktı. Kendimizi kamdirmayalim. Meme bu. Ust giyimden kim farkedecek kucuk mü buyuk mü. Konuyla ilgili fikrimi soyleyeyim. Kilonuz düşükse memeniz kucuk olmasi normal. Erstetikli meme gerçekten dogal durmuyor. Tas yerlestirmissin gibi.

Dogal duranlarda var birde yazdim zaten defalarca. Kilom dusuk degil 65 kiloyum ve botum 1.68. Ayrica memem asimetrik sadece kucuklugu icin degil yani

Kendinizi mutlu hissedeceksiniz yaptırın. Evet şimdiye kadar silikonlu göğüs seven erkek duymadım. Hatta çoğu arkadaşım, eşlerinin göğüslerini küçük olduğu için beğendiğini söylüyor. Kimi erkeğe büyük göğüs itici geliyormuş.. Herkesi aynı kefeye koyamayız ki ama. Seni doğal şekilde beğenenler olacağından eminim. Ama estetik yaptırdın diye seni dışlayacak pek insan olduğunu düşünmüyorum...

Asimetrik durmuyorsa yaptırın tabi, gözünüze güzel gelmiyor belliki.... ilerde evlenirseniz eş asimetrik deyip eleştirirse daha çok etkilenmeyecekmisiniz ... kimse için yaşamam diyenlerdenim ama eşler arasında pek mümkün olmuyor,illaki ne düşündüğünü önemser insan

Neden cikmasi gerekebilir? arastirdim ama oyle birsey okumadim. Hamile olunca bi sorun olmuyormus emzirmede de olmuyor diye biliyorum
Mesajımda dediğim gibi estetik cerrahi konularından hiç anlamam ama operasyonu yapacak doktorun silikon takarken ki tekniği önemliymiş, genel olarak silikon emzirmeye mani değildir ama silikon süt kanallarına, meme dokusuna zarar vermeyen bir yöntemle mi takılıyor araştırmak gerekir diyor estetik cerrahlar.

İstediğiniz gibi bir görüntüye sahip olmayı hayal ederken pişman olmak da var, her cerrahi işlem başarıyla sonuçlanmayabiliyor, operasyonların tekrarlanması gerekebiliyor, şu an küçük diye üzülürken işlem sonrası maddi manevi yıpranabilirsiniz de, ameliyat olduktan sonra müdahaleden memnun kalmayıp psikolojisi bozulanlarda var, acele etmeden karar verin derim.

Bende yaptirmak istiyorum sahsen göğsüm 65A kıyafetler yakışmıyor sütyen bulmak çok zor bir de kalçamda geniş orantisiz duruyor bütün ünlüler de silikon var hangisini Anlıyorsun ? Hickimse anlamaz sen söylemedikten sonra sen de kalkip etrafta ben silikon yaptirdim diye gezecek değilsin. Asiri buyuk yaptirmazsan ileride eşin de beğenir bence

2 hafta oluyor eşim elimden tuttu ameliyata eliyle gönderdi silikon taktırdım. 2 haftadır da kendisi bakıyor bana çocuğuma da. İyileşene kadar da bakacak. Bu ne ya? Siz erkekler için mi yaşıyorsunuz bu hayatı? Kendimi mutsuz hissediyorsan imkanın da varsa git yaptır bir erkek senin göğsünde silikon var diye kötü gözle bakacaksa zaten omdan bir yol olmaz. Silikonsuz kadın çok az herkes yaptırıyor artık şu formu bir oku istersen. 3 çocuk annesi 50 yaşındaki kadın geçen hafta ameliyat olmuş. Kendini bırakmamış mutlu olmak için yollar aramış bulmuş. Saçmalık!

Sizden önce memeler içeri girmeyecek şekilde estetik yaptirmayacaksaniz yapılabilir. Kendinizi nasıl güzel hissediyorsanız öyle olun ancak daha çok küçük yaşınız estetik için.

Kilo alıp vermede , hamilelikte ve emzirmede çok deformasyon oluyor çünkü. Saklayın zamanı derim.

Ayrıca erkekler estetik sevmez diye bir şey yok.

Bu burun estetik ya da meme doğal değil diyen erkeklerin çoğu o şekilde düzgün hatlara sahip birilerini görünce bayılıyorlar.

Aa doğal değil, hiç güzel değil ki kafasında varlıklar değiller.

Makyajı bile doğru dürüst kafaları basmıyor doğal mi değil mi diye :)

Arkadaşın baya saçmalamış. Türk erkeği duysa güler. Adamlar elektrik direğine bile kerkiniyor. Estetik diye, memeye yüz mü çevirecekler. Bak şimdi beni de aldı bi gülme :)))

Erkeklerin ne düsündügü önemli degil ! Yalniz siz vazgecmeye meyilli iseniz biraz daha düsnün öyle karar verin gercekten isteyen ve rahatsoz olan biri Vazgecmeye sirf bi erkegin düsüncesi yüzünden bunu düsünmez

Memelerini neden yaptırıyorsun ??
Erkekler beğensin diyemi yoksa kendin rahatsız olduğun İçin mi ???
5 yıl kadar oldu yaptırdığım ben çokta seviyorum çokta mutluyum banane kimin nasıl baktığından hakkımda ne düşündüğünden ?
Eşim memnun ben memnun
Kaldıki merak etmeyin çokta beğenip çokta bakıyorlar yanii .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…