Meme estetigi yaptirmis bir kadin?

Dun bir arkadasimla meme estetigi ile ilgili konusuyorduk. Ben silikon taktirmayi dusunuyorum cunku memem hem kucuk hemde asimetrik demistim. Sonra oda meme estetigi yaptirmis bir kadin hic bir zaman zarif ve dogal olamaz, erkeklerde bu kadinlara iyi gozle bakmiyor demisti. Zaten ben erkeklerin bu meme estetigi ile ilgili dusuncelerini cok kafama takmistim. Arkadasim bunu diyince baya uzuldum ve meme estetiginden vazgecmeye meyilliyim. Ben normalde gercekten dogalligi severim ama memem beni okadar rahatsiz ediyorki.. 20 yasindayim ve yillardir kafama takiyorum bu yasima kadar. Hep ayni kaldi hicte buyumedi. 70B sutyen bedenim :KK43:. Yaptirmak hala aklimda var ama emin degilim ve pisman olucagimdan korkuyorum. siz ne dusunuyorsunuz sizce arkadasim sacmalamis mi, neden bukadar negatif konustu anlamadim.
Canım... sen ne için silikon taktıracaksın ? Kendin için, değil mi ? Erkeklerin ne düşüneceğini umursama. Bu konu sadece seni ilgilendirir, bir başkasını değil. Arkadaşın seni bayağa doldurmuş. Bende silikon taşıyorum, hem doğal hemde zarifim. Bu konu hakkında tedirginsen resim bile yollayabilirim, özelden yazarsan. Erkeklere gelince İnan bana sevdikleri kadınların protez takmasını istemezler ama bir dokundu mu bırakmak istemezler. Protez taktırdıktan sonra başka erkeklere bakıp onlara gideriz Diye korkuyorlar 😊

sacmalamıs
erkege ben mememe sılıkon taktırdım demenız de sart degıl okadar operasyon olan ınsan var erkekler nefret edıyorsa bu operasyonlar neden yapılıyor ? ayrıca erkegın gozune sokmak ıcın de degıl. kadın kendınden emın kendıne mutlu olunca daha ozguvenlı oluyor asıl ona yararı var

sız nasıl mutlu olacaksanız oyle yapın baskasının dusuncelerını sormanız hata sızın vucudunuz bırkere

Bosverin yahu erkekleri, ne zamana kadar erkekler icin yasayacak bu kadinlar. Kendinizi guzel buldugunuz sekilde yasayin.

Herkes yaptiriyor.hatta güzel de duruyor.kım demis kotu duruyor diye.daha dik daha dolgun.tüm ünlüler yaptiriyor mesela
Bence yaptırın.

Dun bir arkadasimla meme estetigi ile ilgili konusuyorduk. Ben silikon taktirmayi dusunuyorum cunku memem hem kucuk hemde asimetrik demistim. Sonra oda meme estetigi yaptirmis bir kadin hic bir zaman zarif ve dogal olamaz, erkeklerde bu kadinlara iyi gozle bakmiyor demisti. Zaten ben erkeklerin bu meme estetigi ile ilgili dusuncelerini cok kafama takmistim. Arkadasim bunu diyince baya uzuldum ve meme estetiginden vazgecmeye meyilliyim. Ben normalde gercekten dogalligi severim ama memem beni okadar rahatsiz ediyorki.. 20 yasindayim ve yillardir kafama takiyorum bu yasima kadar. Hep ayni kaldi hicte buyumedi. 70B sutyen bedenim :KK43:. Yaptirmak hala aklimda var ama emin degilim ve pisman olucagimdan korkuyorum. siz ne dusunuyorsunuz sizce arkadasim sacmalamis mi, neden bukadar negatif konustu anlamadim.
Meme estetiği yaptırmış kadın taştır,seksidir,bombadır.Kim ne derse desin.Ben kadın olarak böyle düşünüyorum.

Şimdi erkeklerin ne düşündüğünü önemsediğin için yaptıracaksan hiç yaptırma bence. Önemli olan senin ne istediğin , kendini nasıl rahat hissettiğin.
Bu ameliyatı olan bir arkadaşım var ve sonuçtan aşırı memnun. Hayatımda verdiğim en doğru karar diyor. Onun göğüsleri de baya küçüktü ve KENDİSİ için oldu bu ameliyatı ve çokta mutlu.

insan kendini iyi hissetmeli once 🤧 erkeklerin fikri mi onemli senin mi ??? Silikon yaptrdin diye acip sergilemek zorunda degilsin . Zaten seni seven her haliyle kabul eder 🤔 silikonum var die burun kiviracak oyle gozle bakacaksa az ote de oynasin bi zahmet

oo 70A
sen ne braletler giyersin neler neler giyersin dadindan yenmez
Her memenin ayri güzelligi vardir, kisi kendine yakistirsin
Ha bu arada benim memelerim bedenime göre cok büyüktü ama bir o kadar da güzeldi, dikti.
Ne oldu üc yil emzirdim gece gündüz sayisiz..
Böyle sal bizi gidelim diye bakiyorlar, biz bittik sen devam et diyorlar
Bir sene olacak azicik topladi ama endamini kaybetti kücüldü
Valla kafam atarsa ben de dolgu gibi birsey düsünebilirim.
Kafama bakar, esim de beni her türlü beyenme hakkina sahip daha ne olsun
Benim memeleri tarif etmişsin resmen.
Taş gibi memeler, emzirmeden sonra neneminkilere döndü.
İşin kötüsü sırt ölçüm dar ama memeler dev. Sütyen bile bulamıyorum zatıalilerine göre. Bralet falan deyince içim bir kötü oldu.

Seni Seven Meme ni de sever diye düşünüyorum.. Allah Seni o şekilde yaratmış bir sebebi illa vardır. Memeciklerini Sev :)

Benim memeleri tarif etmişsin resmen.
Taş gibi memeler, emzirmeden sonra neneminkilere döndü.
İşin kötüsü sırt ölçüm dar ama memeler dev. Sütyen bile bulamıyorum zatıalilerine göre. Bralet falan deyince içim bir kötü oldu.

Aynen sirtim dar. omuzlarim da kücük
Simdi bu ölcülerde bulmak hayli zor, Yurt disinda kolaylikla bulabilirsin ama Türkiyedeyken ben sütyenlerimin sirtini kendim dikerek daraltirdim.
Gercekten sütyen var ama bulman gerekir. Mark and spencer a falan baktin mi hic, en son oradan almistim.
Simdi Almanya dayim sütyen cenneti, her beden var. Akraban var ise kesinle siperis ver

Aynen sirtim dar. omuzlarim da kücük
Simdi bu ölcülerde bulmak hayli zor, Yurt disinda kolaylikla bulabilirsin ama Türkiyedeyken ben sütyenlerimin sirtini kendim dikerek daraltirdim.
Gercekten sütyen var ama bulman gerekir. Mark and spencer a falan baktin mi hic, en son oradan almistim.
Simdi Almanya dayim sütyen cenneti, her beden var. Akraban var ise kesinle siperis ver
Bir çok marka denedim ama sadece pentinin bir modeli tam oturdu, toparlayıcı olan. O modelde D cup tam oturuyor ama yine pentinin başka D cup modellerinden taşıyor üst kısım, daha büyüğü de bol oluyor.
Renkli, dantelli vs modellerde aklım kalıyor ama hiçbiri olmuyor malesef , yıllardır hep aynı siyah ve beyaz modeli kullanıyorum.
yurt dışına eşim gidecek yakında iş için ama bilmem acaba böyle bir şey yapar mı benim için 😂😂

Bir çok marka denedim ama sadece pentinin bir modeli tam oturdu, toparlayıcı olan. O modelde D cup tam oturuyor ama yine pentinin başka D cup modellerinden taşıyor üst kısım, daha büyüğü de bol oluyor.
Renkli, dantelli vs modellerde aklım kalıyor ama hiçbiri olmuyor malesef , yıllardır hep aynı siyah ve beyaz modeli kullanıyorum.
yurt dışına eşim gidecek yakında iş için ama bilmem acaba böyle bir şey yapar mı benim için 😂😂

Öyle bir imkanin olursa sakin kacirma, istedigin güzellikte sütyeni bedenine göre bulabilirsin
Kiz valla benim sana yollayasim geldi, ayni sorunlari yillarca cekmis biri olarak
Esin hangi ülkeye gidecek, Eger almanya ise kesinlikle bulabilir, ekmek gibi satiliyor, girsin alsin
Bak sen mezurayla ciplak halde gögsünü ölc ve de ayni sekilde sirt ölcünü al, internetten bak arastir, ölcüleri ver esinin eline gitsin versin görevliye sana alip getirir
Inan rahat edersin, önemli olan ön kismin oturmasi üzerine
Bir de bilgin olsun sirttan tutmasi önemli sütyenlerin, askilari cok hafif tutacaksin, asil tuttan sirttan sarmasi olacak
Öteki türlü omzunda izler ve agrilar olur
Ben sirt ölcüsünü 65, 70 aliyorum, cup olarak da d cup beni idare ediyor, öncesini söylemiyim üzülüyorum

Öyle bir imkanin olursa sakin kacirma, istedigin güzellikte sütyeni bedenine göre bulabilirsin
Kiz valla benim sana yollayasim geldi, ayni sorunlari yillarca cekmis biri olarak
Esin hangi ülkeye gidecek, Eger almanya ise kesinlikle bulabilir, ekmek gibi satiliyor, girsin alsin
Bak sen mezurayla ciplak halde gögsünü ölc ve de ayni sekilde sirt ölcünü al, internetten bak arastir, ölcüleri ver esinin eline gitsin versin görevliye sana alip getirir
Inan rahat edersin, önemli olan ön kismin oturmasi üzerine
Bir de bilgin olsun sirttan tutmasi önemli sütyenlerin, askilari cok hafif tutacaksin, asil tuttan sirttan sarmasi olacak
Öteki türlü omzunda izler ve agrilar olur
Ben sirt ölcüsünü 65, 70 aliyorum, cup olarak da d cup beni idare ediyor, öncesini söylemiyim üzülüyorum
Çok teşekkür ederim ❤️
eşim Hollanda ya gidecek, var mısır acaba orda da? Bir söylerim artık fırsatı olursa baksın.
Cidden büyük eziyet. Bana 80d oluyor ama bir dahakine 75 d deneyeceğim. Çünkü 80 çok kısa bir sğrede bol gelmeye başladı artık.
eskşden standart 85 b cup sütyeni her markadan alır takardım. İki hamilelik ve doğum derken artık ciddi sorun olmaya başladı.
Çok teşekkür ederim ilgin için.

X