- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
- Konu Sahibi Lavie-rose
90b takıyorum artık. Birde bana sor mutlu musun memelerınle dıye valla mutluyum ınsallah emzırme donemı bıtınce de aynı sıslıkte kalır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tsk ederim cvp icin.ama ben hic alisamadim bu duruma(vucudumda bana ait olmayan biseyin oldugunu bilmek canimi sıkıyo. Suan cikrtmayi bile dudunuyorum.psikolojik olarak hic iyi gelmedi bana.Evet merak etme cok normal zamanlan yumusuycak asagi incek gecmis olsun hemen benim gibi ayaklan
Yaşın daha küçük büyümeye devam eder, yaptırma bu defa da altta kalıcak izi ama ameliyat izi yani onu da görür görecek olan bu defa da o izi görmesin dersin. Evlenirsen çocuk isterseniz emzirmezsin çıkarılacak tekrar yerinden. Çok yıpranırsın. Her kızın 20 yaşındayken normal göğüslerinin küçük olması, destekli çamaşır giy. Evlenirsen hamile kalınca büyüyor yaşın büyüdükçe de büyüyor aceleye gerek yokMerhaba kizlar. Ben 20 yasindayim ve bu yasima kadar mememden hep utandim. 70A/B giyiyorum, mememdeki o renkli halka cok genis ve memelerim asimetrik, birisi digerinden daha buyuk ve bu gozle gorulen birsey. Ben normalde hep dogalliktan yanayim herzaman dogal olmayi sevmisimdir. Ama simdi meme estetigi yaptirsam estetik guzeli mi olurum? Yapmacik mi olurum? Ilerde esim beni yapmacik bulurmu? Cogu erkegin silikonlu kadinlarla ilgili iyi seyler dusunmedigini duydum ve silikonu sevmediklerini duydum.. bu durum biraz geriyor beni. Yani en cok yapmacik olmaktan. Bu arada yurtdisinda yasiyorum ve turkiyede yaptirmak istiyorum, 6 doktora fotograf gonderdim acaba tubuler meme varmi bende diye. 3 doktor hayir yok dedi diger 3ude hafif derecede var/belirtiler var dedi. Simdi hangisine inaniyim? Yok diyen 3 doktordan 2si fatih dagdelen ve ozan balik, onlar sende tubuler meme mevcut degil dediler. Hangisine inaniyim? Tubuler meme olsa estetik sayilmaz en azindan.. ama yinede kararsizim. Aynaya baktigimda kendimde bi eksiklik hissediyorum yani memelerimi gercekten taktim ama bir yandanda dogal kalmak daha guzel birsey diye dusunuyorum.. cok kararsizim, dusuncelerinize ihtiyacim var
Genelde yaptiranlar öyle diyor, keske önce yaptirsaydim. Peki yaptirdiktan sonra emzirdiniz mi ve bu sorun oldu mu?
Merhaba. İstanbul bezmialemde osman kelahmetoğluna yaptırdım ben. Aynı yaştayız tam zamanı. Ertelemeyin imkanınız varsa hemen yaptırın. Sonra benim gibi keşke daha önce yaptırsaydım demeyin.Merhaba bende yaptırmak istiyorum 40 yaşındayım ocak ayı gibi doktorunuz kimdi ve nerde oldunuz
Evet olumlu.Yapay sevmeyenler falan hikaye.Diri ve dolgun göğüsleri beğenmeyecek,istemeyecek erkek olduğunu sanmıyorum.
Aynen katiliyorumm Kizlar Esim önceki halime diyodu kalsin benim icin bisey farketmiyor felana ama yaptirdiktan sonra pek mesgul ve ilgili oldu kendileriylenaynı fikirdeyim.kadın memesi tüm diğer durumlarının yanında aynı zamanda cinsellik açısından bir uyaran.yok ya ben dolgun göğüsleri tercih etmiyorum diyen bi erkek samimi değildir bana göre
Teyzenizin bi sıkıntı olmadı dmi emzirirken emzirme sonrasındaBir erkeğe göre değil de kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap. Ayrıca bebek emzirebilirsin teyzem yıllar önce yaptırmış 2 çocuk emzirdi
Meme,popo ve dudak bunlar kadında mutlaka olmalı diye düşünenlerdenim. Tabikide yaptırın,hiç yapmacık değil ve erkeklerin sevmeme durumu yalan
Yeni üyelerden biriAllah aşkına kim hortlattı bu konuyu yine?
Konu sahibi ne zamandır meme estetiği yapmacık mıdır diye konu açmıyordu. Aklına getirdiler gene.Yeni üyelerden biri
Yok be öyle değil :) kadınsı olacak kadar,kadın gibi hissettirecek kadar
Cicişleri akla getirdin