Meme estetigi yaptirmis bir kadin?

1.55 boyundayım göğüslerim 90 beden. Hafifte göbeğim olduğu için ekstra kilolu gözüküyorum. Hafif V yaka bile giysem dekolte oluyor. Elbise seçimleri, bikini mayo seçimleri de çok zor oluyor. Bacakları ince üstü kilolu gözüküyorum. Ve göğüslerim sarkık. Bazen diyorum dikleştirmek için cerrahi müdahale yaptirsam mı diye ama cesaret edemiyorum. Bazen göğüsü küçük hanımlara özeniyorum. Derin dekolte giyebilirdim diye :)

Erkeklerin ne düşündügü degil. Senin kendini nasıl görmek istedigin önemli olan canım. Artık kendi yagından alıp kesik olmadan memeye enjekte edebiliyorlar. Öyle yapay slikon gbide durmuyor. Hiç bir zararıda yok. Bu işin uzmanı bir doktorla görüşmen daha mantıklı. Kesi olmadan yag enjekte ederek memeni kendi memenmiş gbi yapıyorlar acıkçası

Oyle cok buyuk istemiyorum orta olsun yeter. Cunku benimkiler orta bile degil

Ben onu arastirdim bir kac cerraha sordum ama hic biri tavsiye etmiyor saglik acisindan. Kanser yapabiliyormus ilerde diye

Evet iste bende bunu dusunuyorum ama arkadaslar beni yanlis anladi. Erkekleri neden dusunuyorsun gibisinden yorumlar aldim

Ben onu arastirdim bir kac cerraha sordum ama hic biri tavsiye etmiyor saglik acisindan. Kanser yapabiliyormus ilerde diye
Ben samsundayım ve burda tv lere cıkan ünlü bi cerrah hep öyle yapıyormuş. Ama kanser riski varmı bilemiyorum.

Iyiki kurtulmussun ondan. Ama silikon taktirmadin yani dimi eger yanlis anlamadiysam
Yok canim maddi durumum el verdiğinde taktircam ama belki.
ilerde evlenirsem cocuk isterim ona mano mi degil mi once oni sormak isterim. Eger evlenecegim kisi sorun etmezse yaptirmam ama tercihi bana bırakırsa olurum. Bnmde bekarken kocaman goguslerim yoktu ama sutyen taktigimda hic kimildamazdi oynamazdi yerinden. Simdi sarkik saga yatsam sutyenden firlayiveriyor ici bos deriyi getir aklina oyle yani vicik vicik

Iste erkekler silikon meme sevmez hic nefret ederler hatta diye duydum
Kimden duydunuz? 1000 erkege sorup anket mi yaptiniz?
Ayrica bir erkek icin mi karar vericeksiniz vucudunuzdaki degisikliklere?
Once buyuyun , dusunceleriniz normallessin sonra karar verin boyle radikal kararlara

1. Vücut sizin vücudunuz. Takilmayin istiyorsaniz yaptirin.
2. Detaylara bu kadar takılmayın derim. Asimetriklik küçüklük büyüklük falan filan. Siz bütün olarak bir bireysiniz. 20 yaş bu kararı almak için henüz çok erken diye düşünüyorum.

Kimden duydunuz? 1000 erkege sorup anket mi yaptiniz?
Ayrica bir erkek icin mi karar vericeksiniz vucudunuzdaki degisikliklere?
Once buyuyun , dusunceleriniz normallessin sonra karar verin boyle radikal kararlara
Hayir kendim icin yaparim. Eksi sozluktede okudum erkeklerin dusuncelerin birde baska yerlerden duydum

Kiskanmis canim.net fazla lafa gerek yok.

70B küçük değil ki? Kaç olmasını istiyorsunuz?

70b kucuk bedenime gore. Boyum 1.68 kilom 65. 70A en kucuk beden olduguna gore 70B nasil buyuk sayilirki? Orta istiyorum 80D belki ama yaptirsam doktor nasil uygun goruyorsa bedenime gore yaptiririm
İyi de silikon 70ten 80e çıkaramaz ki o göğüs kafesi çevresi memelerle ilgisi yok 70D yapabilir, o zaman baya bi dolgun olur cidden. 80 olması için kilo almak veya kaburgaların genişlemesi lazım.

İyi de silikon 70ten 80e çıkaramaz ki o göğüs kafesi çevresi memelerle ilgisi yok 70D yapabilir, o zaman baya bi dolgun olur cidden. 80 olması için kilo almak veya kaburgaların genişlemesi lazım.
Anladim. Sirt cevrem 70 bunu biliyorum ama kilo almak mumkun degil zaten balik etli sayilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…