- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.209
Cok haklısınız muayenehanesi olup farkli yerlerde ameliyat yapan dr bnde istemiyorum cnku ameliyatlarini surekli ayni yerde yapan ayni ekipmanla ayni takimla çalışan bana daha cazip geliyor...farkli farkli hastanelerde farkli ameliyathane farkli ameliyat takimi insanlarla calismak vs kafa karistirici..ve istedigim zaman doktoruma ulasabilmek cok onemli..sizin doktorunuz kimdi hemen onu da listeme ekleyim =)
Amin canim benim cok tesekkr ederim daha once forumda okuyorum ama sürekli fatih uyguru da arastiricamBenim doktorum doçent doktor Fatih Uygur . Siz de araştırınca söylediklerime hak vereceksiniz . Tabii bunlar haricinde içinize sinmesi de çok çok önemli. Yani sizi anlayıp sizin için en iyisini yapabileceğine inanmanız o frekansın tutması çok önemli. Siz de benim gibi ayrıntıcısınız inşallah gönlünüze göre bir doktor bulursunuz
Ben gittiğim doktorlarla görüşmelerimden örnek verdim tam açıklayıcı olmuyor bazı doktorlar maalesef profesyonel görünmek adına sanırım ..Peki meme dokunuz varsa doktor nasil kas altini onerebiliyor yani 2.meme görüntüsü olusabilecegini dusunmuyorlar mi siz cevrenizden mi byle bisey duydunuz? Yani protez kas altindaysa ve meme dokusu yeterli miktar varsa meme sarktiginda kas altindaki protez yukarda meme dokusu asagida cidden hos deil ve bunu doktorun bilmesi gerek ..cok tesekkr ederim verdiginiz bigiler için =)
Amin canim benim cok tesekkr ederim daha once forumda okuyorum ama sürekli fatih uyguru da arastiricam
Tiramisucumm o küçültme resmini bende gördüm hatta birkaç kişi altına yazmış çok küçük olmuş falan diye, gerçekten bende o kişi adına üzüldüm küçültüyim derken bizim ameliyattan önceki düz halimize getirmiş resmenSizin şu an geçirdiğiniz en zorlu süreçlerden biri açıkcası insanı Hem maddi hem manevi olarak yıpratıyor Çünkü doktorların seçimleri , teknikleri farklı olabiliyor 3-5 doktorla konuştuktan sonra kafanız daha da karışık hale gelebiliyor ve doktorların muayene ücretleri de oluyor hepsiyle görüşmek maddi külfet getiriyor .. Fatih beyin muayene ücreti 50 tl içinde kan tahlilleri ve ultrason da var .. benim çok çetrefilli bi sürecim yoktu hani bazı arkadaşların sarkma da oluyor kimi doktor dikleştirme +silikon diyor kimisi sadece protezle düzelir diyor yada ne bileyim kas altı mı kas üstü mü yapılacak farklı konuşmalar geçebiliyor ama Benim meme dokum 1 cmdi pörsümüş şekildeydi dümdüz dE diyebiliriz kas altı olacağını zaten biliyordum doktorla görüşmeden önce dokum olmadığı için protezi saklayacak durumum yoktu. Yalnız doktorum zayıf olduğum için yağ enjektesi de yapacağını söyledi yağları bacaklarımdan aldı daha doğal bi görünüm için hem de protez belli olmasın diye . Bunlar için ekstra ücret ödemedim kas altı olmama rağmen ağrı sızı çekmedim.. sizin mesajlarınıza biraz baktım da bayan doktor geçiyormuş sanırım gönlünüzden bense sizin aksinize erkek doktor taraftarıyım gerçi doktorumu erkek diye seçmedim sadece ama bir erkeğin daha iyi anlayabileceğini düşünüyorum kadın Doğum doktoru için de mesela bayanlar bazı şeyleri daha hafife alabilirken (kendileri bu durumu birebir yaşadıkları için ) erkek doktorlar daha hassas oluyorlar gibime geliyor . Bir de Ayşegül sivri adı geçmiş benim görüşüm dE fotoğraf paylaşmasının her ne kadar hastalarının izni olsa dahi profesyonelce olmadığı görüşündeyim. Bir de birkaç işini gördüm kendi paylaştığıydı hatta biri çok büyük olmuştu biri de meme küçültmeydi ve d Cup plan birisini a Cup yapıp resmen göğüslerini düzlemişti. Çoğumuz ameliyattan önce a cuptık ama o Allah yapısı ona birşey denilmez de kul yapısıysa mümkün olursa da a Cup olmayalım çünkü bildiğimiz dümdüz olmuş göğüsleri hiç dekolte dahi kalmamış.. görüşüme göre herkesin büyük kocaman göğüsleri olacak diye bir kaide Yok ama ameliyat olup maddi manevi bu kadar sıkıntıya katlanıyorsak yazın tshirt bikini giydiğimizde üstten görünecek azıcık bi çıkıntımız olsunyani düzeltilme şansı tabii ki var ama ameliyatla olabilecek en normal formda fazla avam durmayan göğüslere sahip olmak ileride sıkıntısız bi süreç geçirebilmek çok önemli. Biz sadece yıllarca küçük göğüslerden şikayetçi olup büyütmek istiyoruz ama bu aslında birçok faktörü içinde barındırıyor ameliyat kararı aldığımızda cepmiş kapsülmüş meme ucuymuş asimetriymiş bunları hiç düşünmüyoruz . Doktorlar bunların hepsini komplike düşündüğü için biZim kararlarımızdan belki farklı görüş bildirebiliyorlar işte güveneceğiniz bir doktor olursa bunların hiçbirisini düşünmeden kendinizi ona emanet ediyorsunuz. Bazı arkadaşlar başlık açıyorlar mesela yada topiklerde yazıyorlar işte 350 ccden aşağı taktırmayın ufak olur vs gibi konuşmalar geçiyor ama maalesef birine o cc olduysa herkese maalesef olmuyor burda 325 cc olan arkadaşlar var herkeste duruşu farklı oluyor bu tamamen vücudun alabildiği miktarla ilgili ve ısmarlamayla olmuyor maalesef . Bir de biz sonrasında nasıl olacağını bilemiyoruz haliyle kestiremiyoruz , sonrasında sorun yaşamaktansa uygun görülen ne ise onu yapmak çok daha akıllıca .
Gerçekten çok kötü bir yazısıydı bu. Ayrıca o küçültme sonucuna bende şok oldum,yazmamak için kendimi zor tuttum. Birçok kişi yazmış zaten ama belki o ameliyat olan kişi yorumu okur üzülür iyice diye düşündüm yazmadım.Ayrıca ayşegül sivrinin bir videosunda ekibim tamamen bayan, hastalarımın mahremiyetine çok önem veriyorum demiş bence çok talihsiz bir cümle olmuş, ne yani biz erkek dr a yaptırdık diye veya anestezistimiz erkek diye şey mi oluyoruz yani tövbe tövbeee
Ayrıca allah korusun insanlık hali estetik değilde başka bir sebepten ameliyat olan milyonlarca kadın, mahremiyetine önem vermiyomu demek??
Cok haklisiniz boyle dusunmemistim ne yazikki...evet bnde gordum baya kuculmustu dekolte kismi yoktu bile acaba o kisi mi byle istedi diye dusunmeden edemedimAyrıca ayşegül sivrinin bir videosunda ekibim tamamen bayan, hastalarımın mahremiyetine çok önem veriyorum demiş bence çok talihsiz bir cümle olmuş, ne yani biz erkek dr a yaptırdık diye veya anestezistimiz erkek diye şey mi oluyoruz yani tövbe tövbeee
Ayrıca allah korusun insanlık hali estetik değilde başka bir sebepten ameliyat olan milyonlarca kadın, mahremiyetine önem vermiyomu demek??
Gercekten doktora karar verme aşaması cok zor ne guzel siz bu sureci kolay atlatmissiniz kacinci doktorunuz fatih uygurdu merak ettik acikcasi kac gorusme yapmıştiniz...ve haklisiniz o küçültme dikkati cekti asiri kucuk olmustu acaba onu kisi mi oyle istedi diye düşündüm..ama iyiki bu forum var ve karar vermemde gercekten sizin görüşleriniz cok cok cok onemli..ve size de hak veriyorum reklam yapmak beni en basta kandirdi ama suan dediklerinize hak verdim acikcasiSizin şu an geçirdiğiniz en zorlu süreçlerden biri açıkcası insanı Hem maddi hem manevi olarak yıpratıyor Çünkü doktorların seçimleri , teknikleri farklı olabiliyor 3-5 doktorla konuştuktan sonra kafanız daha da karışık hale gelebiliyor ve doktorların muayene ücretleri de oluyor hepsiyle görüşmek maddi külfet getiriyor .. Fatih beyin muayene ücreti 50 tl içinde kan tahlilleri ve ultrason da var .. benim çok çetrefilli bi sürecim yoktu hani bazı arkadaşların sarkma da oluyor kimi doktor dikleştirme +silikon diyor kimisi sadece protezle düzelir diyor yada ne bileyim kas altı mı kas üstü mü yapılacak farklı konuşmalar geçebiliyor ama Benim meme dokum 1 cmdi pörsümüş şekildeydi dümdüz dE diyebiliriz kas altı olacağını zaten biliyordum doktorla görüşmeden önce dokum olmadığı için protezi saklayacak durumum yoktu. Yalnız doktorum zayıf olduğum için yağ enjektesi de yapacağını söyledi yağları bacaklarımdan aldı daha doğal bi görünüm için hem de protez belli olmasın diye . Bunlar için ekstra ücret ödemedim kas altı olmama rağmen ağrı sızı çekmedim.. sizin mesajlarınıza biraz baktım da bayan doktor geçiyormuş sanırım gönlünüzden bense sizin aksinize erkek doktor taraftarıyım gerçi doktorumu erkek diye seçmedim sadece ama bir erkeğin daha iyi anlayabileceğini düşünüyorum kadın Doğum doktoru için de mesela bayanlar bazı şeyleri daha hafife alabilirken (kendileri bu durumu birebir yaşadıkları için ) erkek doktorlar daha hassas oluyorlar gibime geliyor . Bir de Ayşegül sivri adı geçmiş benim görüşüm dE fotoğraf paylaşmasının her ne kadar hastalarının izni olsa dahi profesyonelce olmadığı görüşündeyim. Bir de birkaç işini gördüm kendi paylaştığıydı hatta biri çok büyük olmuştu biri de meme küçültmeydi ve d Cup plan birisini a Cup yapıp resmen göğüslerini düzlemişti. Çoğumuz ameliyattan önce a cuptık ama o Allah yapısı ona birşey denilmez de kul yapısıysa mümkün olursa da a Cup olmayalım çünkü bildiğimiz dümdüz olmuş göğüsleri hiç dekolte dahi kalmamış.. görüşüme göre herkesin büyük kocaman göğüsleri olacak diye bir kaide Yok ama ameliyat olup maddi manevi bu kadar sıkıntıya katlanıyorsak yazın tshirt bikini giydiğimizde üstten görünecek azıcık bi çıkıntımız olsunyani düzeltilme şansı tabii ki var ama ameliyatla olabilecek en normal formda fazla avam durmayan göğüslere sahip olmak ileride sıkıntısız bi süreç geçirebilmek çok önemli. Biz sadece yıllarca küçük göğüslerden şikayetçi olup büyütmek istiyoruz ama bu aslında birçok faktörü içinde barındırıyor ameliyat kararı aldığımızda cepmiş kapsülmüş meme ucuymuş asimetriymiş bunları hiç düşünmüyoruz . Doktorlar bunların hepsini komplike düşündüğü için biZim kararlarımızdan belki farklı görüş bildirebiliyorlar işte güveneceğiniz bir doktor olursa bunların hiçbirisini düşünmeden kendinizi ona emanet ediyorsunuz. Bazı arkadaşlar başlık açıyorlar mesela yada topiklerde yazıyorlar işte 350 ccden aşağı taktırmayın ufak olur vs gibi konuşmalar geçiyor ama maalesef birine o cc olduysa herkese maalesef olmuyor burda 325 cc olan arkadaşlar var herkeste duruşu farklı oluyor bu tamamen vücudun alabildiği miktarla ilgili ve ısmarlamayla olmuyor maalesef . Bir de biz sonrasında nasıl olacağını bilemiyoruz haliyle kestiremiyoruz , sonrasında sorun yaşamaktansa uygun görülen ne ise onu yapmak çok daha akıllıca .
Valla ben dayanamadım az önce yazdım yorum inşallah silmezGerçekten çok kötü bir yazısıydı bu. Ayrıca o küçültme sonucuna bende şok oldum,yazmamak için kendimi zor tuttum. Birçok kişi yazmış zaten ama belki o ameliyat olan kişi yorumu okur üzülür iyice diye düşündüm yazmadım.
Neden bayan doktorlardan elektrik almadım??? İşte bundan !!!
Gercekten doktora karar verme aşaması cok zor ne guzel siz bu sureci kolay atlatmissiniz kacinci doktorunuz fatih uygurdu merak ettik acikcasi kac gorusme yapmıştiniz...ve haklisiniz o küçültme dikkati cekti asiri kucuk olmustu acaba onu kisi mi oyle istedi diye düşündüm..ama iyiki bu forum var ve karar vermemde gercekten sizin görüşleriniz cok cok cok onemli..ve size de hak veriyorum reklam yapmak beni en basta kandirdi ama suan dediklerinize hak verdim acikcasi
Çok hassas bir konu bu. Ben ilk dr görüşmemi yaptığımda meme büyütme hakkında hiç birşey bilmiyordum VE foruma da üye değildim. Ne kesi yeri ne protez boyutları ne de yerleşim yeri hakkında hiç birşey bilmiyordum. Bana iyi dr Öner'in demiştim birkaç kişiye. Ve ona göre randevu aldım.Yani doktora karar verme surecu cok zorlu..bir doktorla görüşüp hemen karar veren de var tam tersi de..tabi fiyat protez buyuklugu uygulanan yontemde etkiliyor davranis bicimi konusma tarzi vs...ozellikle aysegul sivriye ameliyat olanlarin yorumunu merak ediyorum arkadaslar eger aranizda olan varsa mutlaka yazsin buraya
Bende Ayşegül hanıma oldum geçen ay inanki yine olsa yine Ayşegül hanım derim Güler güzü yada gülmemesi çok da umurumda olmazdı işini benim üstümde mükemmel yaptı gerçekten tavsiye ederimBu forumda yeni bu birkac ay icinde aysegul sivriye ameliyat olanlar ben, @zzozlem @askperisi87 @DUYGU1903 :) diğer arkadaslarda memnunlar okudugm kadariyla yinede onlarinda fikrini alabilirsin
Tesekkr ederim dusuncenizi paylaştığınız için..doktorunuzun ne kdar ameliyat tecrubesi varmis hc sordunuz mu veya ilk gorustugunuz doktorunuzmuydu kendisi?Bende Ayşegül hanıma oldum geçen ay inanki yine olsa yine Ayşegül hanım derim Güler güzü yada gülmemesi çok da umurumda olmazdı işini benim üstümde mükemmel yaptı gerçekten tavsiye ederim
Aslinda listm 1 kisi ile basladi suan 15doktor ve su iyi bu iyi diye duyunca yaziveriyorum ismini hemen..artik aralarindan eleme yapicam her faktoru degerlendiricem ...benim icin onemli olan tabiki deneyimi ve isteklerimi karsilamasi mesela 400den asagi istemiyorum ve kas alti forumdan okuduklarima gore..tabi bazisi illa kucuk cc soylecek ve elenecek ne kadr da iyi olsa...sizde Cok haklisiniz ve mesela gorusmeye gttiniz doktorunuza soruyomusunuz daha once yaptiginiz ameliyatlata dair fotograf gorebilirmiyim diye?Ş
Çok hassas bir konu bu. Ben ilk dr görüşmemi yaptığımda meme büyütme hakkında hiç birşey bilmiyordum VE foruma da üye değildim. Ne kesi yeri ne protez boyutları ne de yerleşim yeri hakkında hiç birşey bilmiyordum. Bana iyi dr Öner'in demiştim birkaç kişiye. Ve ona göre randevu aldım.
2. Dr görüşmemde kesi yerimin koltUkaltı olması gerektiğine karar verdim. Ve bu sefer foruma üye olup koltUkaltı kesisinde başarılı isimleri aradım. 3. Görüşmemi de bu doğrultuda yaptım. Yani koltUkaltı kesisinde netleşip bu doğrultuda dr aradım. Ama memealtı kesisi olsaydım benim de aklım çok karışırdı, onlarcası var çünkü
Aklımdaki tüm dr larla görüş, doğru dr U bulduğunda hissediyorsun zAten . İşte bu diyorsunaklı, mantığı, zekası, yaptığı işler seni etkilediyse TAMAMDIR. Bahsettiğin dr hanıma ameliyat olan çok arkadaş var burda. Hepsi de memnundu sanırım. Özelden yaz onlara.
Çok dr görüşmesi yapmak aklını karıştırmaz, tam tersi netleşmeni sağlar.
Yaa bu kadar olur doktorunuzu gormeden tanimadan gidip kararinizi hemen almanizz...bana da kismet olsun boyle hemencik kurtulayim su secimden insallah...aaa onu bilmiyodum demek eksiklikleri bile bulan var kombine ameliyat yapacaklat sanirim isi ticarete dokmusler bayaaa onlardan zaten uzak durmak lazim senin suranin da ameliyata ihtiyaci var diyenden...Fatih beyi ben uzun süre araştırdım önce ameliyat hakkında forumdaki kızların yazdıklarını okudum hatim ettim diyebilirim ne nasıl olur forumdan öğrendim.. daha sınra doktor arayışına girdim Fatih bey doçent olduğu için hemen gözüme çarptı daha sonra araştırmalarımı o yönde yoğunlaştırdım ilk doktorumdu görüşmeye gittim ve muayene sonrası hemen ameliyat tarihimi aldım :) zaten muayene öncesi hem ameliyat hakkında hem de Fatih bey hakkında yeterince bilgi toplamıştım sadece o elektrik tutacak mı güven oluşacak mı onu bilmiyordum muayeneye gittiğimde onu pekiştirmiş oldum dediğim gibi çok kötü durumda olmama rağmen beni incitecek herhangi bir söz söylemedi bazı arkadaşlar diyorlar işte hani doktor kusurlarını öyle bi sıralıyor ki başka ameliyata ihtiyacın olduğuna da inanıyor insan diye ama Fatih bey benim utandığımı fark edince belki de ben daha da utanmayım diye çok bakmadı açıkcası bakılacak pek de birşey yoktu zAtenanestezi doktoru da erkekti hatta daha önceden de oğlum orda geniz Eti ameliyatı olmuştu anestezi doktorunu da tanıyordum zAten hepsi şeker gibi işini iyi yapan insanlar bazı mesleklerin kadını erkeği olmaz onlar bizi insan olarak görüyorlar zaten kadın-erkek ayrımı yapmadan . Fatih beye meme küçültmeye gelen erkek hastalar da oluyor mesela (hani zamanla bazı erkeklerde meme büyümesi gibi birşey gelişiyor ya) işte diğer türlü düşünmek ve bunu paylaşmak olayı manipüle etmek gibi birşey bence o zaman insan iyi ki erkek doktorum var diyor kadınlar anlayışlı olmazlarsa Hemcinslerine bunu yaparsa daha diyecek birşey bulamıyorum. Bir de hani şey algısı var ben büyük cc takıyorum algısı yaratmak o da çok yanlış ağzıma giren memeleri koltuk altımdan taşan memeleri ne yapıyım ben yıllarca zaten gizledik memeler dümdüz aman belli olmasın diye bu saatten sonra kocaman olsa bir de çok büyük diye gizlemek zorunda kalırız düşünsenize :) ben de o fotoğrafların altına yorum yapmadım , sizin gibi düşünerek . İnşallah kendileri öyle istemiştir çünkü o büyük olan da küçülten de vücuduna göre orantılı bi göğüs olmamış maalesef..
Tabiii, benim dr um resminin gösterilmesine izin vermiş olan hastaların öncesi/sonrası hallerini göstermişti. Hatta altyapısı bana benzeyenleri tek tek incelemiştikAslinda listm 1 kisi ile basladi suan 15doktor ve su iyi bu iyi diye duyunca yaziveriyorum ismini hemen..artik aralarindan eleme yapicam her faktoru degerlendiricem ...benim icin onemli olan tabiki deneyimi ve isteklerimi karsilamasi mesela 400den asagi istemiyorum ve kas alti forumdan okuduklarima gore..tabi bazisi illa kucuk cc soylecek ve elenecek ne kadr da iyi olsa...sizde Cok haklisiniz ve mesela gorusmeye gttiniz doktorunuza soruyomusunuz daha once yaptiginiz ameliyatlata dair fotograf gorebilirmiyim diye?
Yaa bu kadar olur doktorunuzu gormeden tanimadan gidip kararinizi hemen almanizz...bana da kismet olsun boyle hemencik kurtulayim su secimden insallah...aaa onu bilmiyodum demek eksiklikleri bile bulan var kombine ameliyat yapacaklat sanirim isi ticarete dokmusler bayaaa onlardan zaten uzak durmak lazim senin suranin da ameliyata ihtiyaci var diyenden...
Ben sosyal medyadan gordugumde d cuo dan a cup a indi yazmisti sok oldum hamgu kadin byle ister ki diye dusunmeden edemedim dekolte vs kalmamıştı uzuldum yani yorum yazan vardi 5 6 kisi..ama cidden cok cok kuculmustu a cup zaten var yok arasi
Ben bir hafta içinde karar verdim ve garip gelecek ama dr ile yani Ayşegül hanımla hiç yüzyüze görüşmedim hep asistanı ile görüştüm ameliyat günü gördüm kendisini ve ameliyattan sonra kontrol içinTesekkr ederim dusuncenizi paylaştığınız için..doktorunuzun ne kdar ameliyat tecrubesi varmis hc sordunuz mu veya ilk gorustugunuz doktorunuzmuydu kendisi?