İstanbul burun estetiği için saydığım doktorlardan hangisine gitmeli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasildi surec memnun kaldiniz mi? Ben de Timur beyi dusunuyorum ama hic yorum goremedim.
Ben çok çok memnun kaldım
Çok titiz ve özenli
Zaten görüşmeye gittiğinizde de farkını anlıyorsunuz
Ben özellikle kbb doktoru yapsın istediğim için çok doktorla görüştüm
Plastik cerrahi teknolojisi ile ameliyat yapan bir kbbci
Asistanı ve hemşiresi de çok ilgiliydi
Aklımda tek bir soru kalmadan ameliyata girdim
Sonuç da çok memnun etti beni

Merhabalar uzun süredir burnumu yaptırmak istiyorum. Mevcut burnum çok kötü değil sadece ufak bir rötuş istiyorum kaydırak burun küçük burun da istemiyorum zaten yüzüme hiç yakışmaz küçük burun. Yani dışarıdan bakan estetik olduğumu anlamasın veya estetik olduğundan emin olamasın istiyorum.

Kafamdaki ilk isim Erhan Eryılmaz çünkü gerçekten güvenilir, para odaklı yaklaşmayan, işinin ehli, samimi ve tecrübeli bir doktor olduğu izlenimindeyim. Fakat kime sorsam burun konusunda isim yapmış ünlü doktorlara git diyor. Erhan hoca daha çok yüz germede ünlendiği için burun konusunda ünlenmiş doktora git deniliyor. Halbuki ben erhan hocanın yaptığı burunları gayet beğendim.

Çevremde olumlu yorumlarını duyduğum isimler şu şekilde:
1- abdülkadir göksel (mutlaka buna git başkasını düşünme denildi ama 10 bin euro istiyor😢)
2- ismail küçüker (6 bin eurodan başlıyor dedi asistanı)
3- erdem tezel (7-8 bin euro civarı)
4- ali murat akkuş (yine 7-8 bin euro civarı)

Yani benim verebileceğim max rakam 7 falan ki bu rakam için bile baya borca gireceğim maalesef. Bu isimlerden başka doktor önerilerine de açığım ama mümkünse yine isim yapmış kendini kanıtlamış ama fiyat olarak max 7 bin euronun üstüne çıkmayan bir doktor olursa sevinirim kızlar 🙏🏻 Çünkü halihazırda zaten pek kötü olmayan bir burnum var biraz daha güzelleşicem diye yüzümün oranını bozmak istemiyorum sırf ucuz diye bilinmedik doktora da gitmem ama 7 bin euronun üstüne de çıkamıyorum😔
Aynı şekilde estetik olduğu belli olmayan bir burun istiyordum Ali murat akkuş’ a oldum. Bayramda arkadaşlarla görüştük kimse anlamadı ameliyat olduğumu ✌🏻 Doğaldan yana bir insansanız öneririm 1bucuk ay oldu, şu an için memnunum. Minik kusurlar var ama bence onlar da doğallık kattı 🙋🏻‍♀🙂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X