Haklisiniz...gogus cebi ne kadar alir bilmiyorum ama boyum 1.74 ve 63 kiloyum meme alti olcum 85 ..3cm meme dokum var ve belki o cepten dolayi 400 cc almayacak...cok haklisiniz ancak gorustugun doktorlardan artik bana hangisi en yuksek cc soylerse o olacak gibi yani tutup da 500 cc istemiyorum tabi ama 400 en az istedigim en fazla 450 vs...A Cup 6,5 cm ve aşağısı doku için deniliyor. Ama sanki o sütyenle a Cup bile dolmamıştı. Resmen bizim ameliyat öncesi halimize benzemiş. Ama belki tercihi bu yöndedir bilemiyorum. Ben çok ayrıntıcı bi insanım. Birşeyi almadan önce bile incik cincik araştırır öyle alırım. Çalıştığım için çok fazla doktora gitme şansım yoktu o yüzden netten araştırabildiğim kadar araştırmıştım ama dediğim gibi o elektriği alamasaydım tabii farklı doktor arayışına girerdim. Şnşallah siz de enerjinizin tuttuğu içinize sinen bir doktoru çok fazla yorulmadan bulursunuz. Ama işte 400 cc demişsiniz vücudunuz o büyüklükteki bi protezi kaldıramayabilir. Tabii bunun kararını doktorunuz ve siz vereceksiniz vücut yapınız nasıldır vs bınları hiç bilmiyorum. Ama şunu gözlemlediğim kadar söyleyebilirim ki -tabii istisnalar vardır- göğüs dokusu olmayan yada işte birkaç cm göğüs dokusu olan kişilere 400 cc altı takılıyor. Yani hepimizin vücut yapıları aşağı yukarı aynı diye midir bilmiyorum ama iki kişi gördüm sadece 400 cc üstü takılan (göğüs dokusu olmayıp) . Mesela ben kendimden örnek vereyim 161 boyum var 46 kiloydum ameliyat olduğ
A Cup 6,5 cm ve aşağısı doku için deniliyor. Ama sanki o sütyenle a Cup bile dolmamıştı. Resmen bizim ameliyat öncesi halimize benzemiş. Ama belki tercihi bu yöndedir bilemiyorum. Ben çok ayrıntıcı bi insanım. Birşeyi almadan önce bile incik cincik araştırır öyle alırım. Çalıştığım için çok fazla doktora gitme şansım yoktu o yüzden netten araştırabildiğim kadar araştırmıştım ama dediğim gibi o elektriği alamasaydım tabii farklı doktor arayışına girerdim. Şnşallah siz de enerjinizin tuttuğu içinize sinen bir doktoru çok fazla yorulmadan bulursunuz. Ama işte 400 cc demişsiniz vücudunuz o büyüklükteki bi protezi kaldıramayabilir. Tabii bunun kararını doktorunuz ve siz vereceksiniz vücut yapınız nasıldır vs bınları hiç bilmiyorum. Ama şunu gözlemlediğim kadar söyleyebilirim ki -tabii istisnalar vardır- göğüs dokusu olmayan yada işte birkaç cm göğüs dokusu olan kişilere 400 cc altı takılıyor. Yani hepimizin vücut yapıları aşağı yukarı aynı diye midir bilmiyorum ama iki kişi gördüm sadece 400 cc üstü takılan (göğüs dokusu olmayıp) . Mesela ben kendimden örnek vereyim 161 boyum var 46 kiloydum ameliyat olduğumda 80 beden sütyen kullanıyorum 1 cm dokum vardı 78 cm göğüs altı ölçümüm. Sırt ölçüm geniş olduğu için daha büyük ccler takılabilir diye düşünüyordum ama meme cebim dar olduğu için 375 cc denenmiş ama uygun olmamış. 325 cc hp yuvarlak silikon kohesiv 1 mentor takıldı bana da. Ha 400 cc ister miydim tabi ki isterdim ama bazı şeyler ne bizim elimizde ne de doktorun elinde
umda 80 beden sütyen kullanıyorum 1 cm dokum vardı 78 cm göğüs altı ölçümüm. Sırt ölçüm geniş olduğu için daha büyük ccler takılabilir diye düşünüyordum ama meme cebim dar olduğu için 375 cc denenmiş ama uygun olmamış. 325 cc hp yuvarlak silikon kohesiv 1 mentor takıldı bana da. Ha 400 cc ister miydim tabi ki isterdim ama bazı şeyler ne bizim elimizde ne de doktorun elinde
Ben de cok ayrinticiyim o nedenle simdiden basladim doktor aratirmaya aslinda dha var planladigim aya..cnku karar veremezsem cok uzyacak budurum..ve cok kararsiz kalicam sanirim en basit kiyafet vs alirken bile öyleyim ders calisirken bileHaklisiniz...gogus cebi ne kadar alir bilmiyorum ama boyum 1.74 ve 63 kiloyum meme alti olcum 85 ..3cm meme dokum var ve belki o cepten dolayi 400 cc almayacak...cok haklisiniz ancak gorustugun doktorlardan artik bana hangisi en yuksek cc soylerse o olacak gibi yani tutup da 500 cc istemiyorum tabi ama 400 en az istedigim en fazla 450 vs...
Acup 0 ile 6 arasi a cup bile dolmuyot zaten ve o bayanin bayaaa kucuk olmustu belki de kendi tercihidir bilemeyiz..bn sirt bedenimden dolayi 85 kulaniyorum bazi kalibi genis 80 olanlarda gelebiliyor genelde 85 tam dogulu b cup kullaniyorum malesef biktim artik
Vucut olculerim yukarisi guya 85 belim 70 kalcam 93
Ne guzel..benim icin bu da cok onemli tabi. Doktor ilgili olmali yapilan ameliyatlar hastanin iznine gore gisterilmeli bence tabi istek dogtultusunda veya kendi istegiyle bilgilendirmeli icimizi ferahlatmali...sana sunu sunu yapariz deyip gondermemeli diye dusunuyorum bu cok buyuk etken olacak doktor secimimde sanirim bi de tabi cc yontem vs..Tabiii, benim dr um resminin gösterilmesine izin vermiş olan hastaların öncesi/sonrası hallerini göstermişti. Hatta altyapısı bana benzeyenleri tek tek incelemiştiksanırım tüm plastik cerrahlar benzer yöntemler uyguluyorlar
Haklisiniz...gogus cebi ne kadar alir bilmiyorum ama boyum 1.74 ve 63 kiloyum meme alti olcum 85 ..3cm meme dokum var ve belki o cepten dolayi 400 cc almayacak...cok haklisiniz ancak gorustugun doktorlardan artik bana hangisi en yuksek cc soylerse o olacak gibi yani tutup da 500 cc istemiyorum tabi ama 400 en az istedigim en fazla 450 vs...
Acup 0 ile 6 arasi a cup bile dolmuyot zaten ve o bayanin bayaaa kucuk olmustu belki de kendi tercihidir bilemeyiz..bn sirt bedenimden dolayi 85 kulaniyorum bazi kalibi genis 80 olanlarda gelebiliyor genelde 85 tam dogulu b cup kullaniyorum malesef biktim artik
Vucut olculerim yukarisi guya 85 belim 70 kalcam 93
Bn de sirt avantajimi düşünüyorum halen ama demekki cep meselesini bilmiyordum ..belimiz hemen hemen ayni ama bende gobek var belim ince ama alt kisim gobekli maleseff..bacakalrim kalin deil ince sirf kemik yapisi aslinda iri deilim o kadar yani bi cok kisi 63 kilo deilsin der ama bilseler hepsi karinda bacaklar ince omzum genis tam yüzücü tipi diyebilirim..ters ucgenim ise...neme olursa daha kaba gorunur belki ust kisim bilmiyorum...500 cc 300 mu cok sasrdim gercekten herkes de farkli farkli yaaKalça da çok önemli faktör gibime geliyor benim şu an memeyle birlikte ölçüm 90 kalçam 89 cm. Belim 69 cm .. boy kilo oranımız tutmuyor tabii siz daha uzunsunuz sırtınız da genişmiş ben de geniş sırt avantaj olur diye düşünüyordum ama cep meselesi yaktı beni :) ben siteleri çok karıştırırım bi 500 cc gördüm acayip şaşırdım kadının kendisi de iri filan da değildi ama 500 cc o kadar normal durmuş ki 300 cc filan sanmıştım benyani duruş herkeste değişiyor ben sizi anladım dolgun göğüsler istiyorsunuz inşallah gönlünüze göre olur ..
Cok tesekkr ederim hepimizin gonlune gore olsun dedigim gini kararimi verince bildiricem burda sizin gorusleriniz cok onemli degerli forum uyeleri ne ogreniyorsam burdan ogreniyorum ve her yazusmayi okuyorum agustos ayindan beri..izlemeye aliyorum vs..ozel msjda konustugum kisiler de cok yardimci oldular saolsunlar sizde saolun..iste smdiden basladim doktora karar vermeye cnku planladigim tarihe kadar ancak birini secebilirimKalça da çok önemli faktör gibime geliyor benim şu an memeyle birlikte ölçüm 90 kalçam 89 cm. Belim 69 cm .. boy kilo oranımız tutmuyor tabii siz daha uzunsunuz sırtınız da genişmiş ben de geniş sırt avantaj olur diye düşünüyordum ama cep meselesi yaktı beni :) ben siteleri çok karıştırırım bi 500 cc gördüm acayip şaşırdım kadının kendisi de iri filan da değildi ama 500 cc o kadar normal durmuş ki 300 cc filan sanmıştım benyani duruş herkeste değişiyor ben sizi anladım dolgun göğüsler istiyorsunuz inşallah gönlünüze göre olur ..
Merhabaa bende aysegül hanimi istiyorum ama kararsizim boyunuz kilonuz ne kadar kac cc takti size aceba?Ayşegül Sivri yi gözüm kapalı öneririm 10 gün 11 gün önce ameliyat oldum kendisine
Merhaba suan nasilsiniz boyunuz kilonuz nedir aceba kac cc takti kendisi ?Ayşegül Sivri yi gözüm kapalı öneririm 10 gün 11 gün önce ameliyat oldum kendisine
Boyum 1.68 kilom 50 300 cc damla taktı ve şuan kendi göğsümden farkı yok çok memnunumMerhaba suan nasilsiniz boyunuz kilonuz nedir aceba kac cc takti kendisi ?
damla be boyutunu sizmi istediniz kendisimi karar verdi birde dikis iziniz ne durumda kafamda deli sorularBoyum 1.68 kilom 50 300 cc damla taktı ve şuan kendi göğsümden farkı yok çok memnunum
Bu protez ölcüsüne sizmi karar verdiniz kendisimi secti birde damla olmasini yinemi siz
damla be boyutunu sizmi istediniz kendisimi karar verdi birde dikis iziniz ne durumda kafamda deli sorular
Yasin kac senin meme dokun varmiydi yoksa hic yok gibimiydi? ben 1,60cmKendisine doğal olmasını silikon olduğu belli olmasını istedim birde göğüs kafesim çok dardı 330 zorladım olmadı dedi
Size gecmis olsun sizin boy kg ne kadar ve kac cc takti aceba..damlami yuvarlakmi ?Bende Ayşegül hanıma oldum geçen ay inanki yine olsa yine Ayşegül hanım derim Güler güzü yada gülmemesi çok da umurumda olmazdı işini benim üstümde mükemmel yaptı gerçekten tavsiye ederim
Yattığımda dümdüz olan göğsüm vardı yani düşün ne kadar olmadığınıYasin kac senin meme dokun varmiydi yoksa hic yok gibimiydi? ben 1,60cm
53 kg gögüs cevrem 78cm bende 300 düsün...ama sen bende uzunmusun
Bu arada 29 yaşındayımYattığımda dümdüz olan göğsüm vardı yani düşün ne kadar olmadığını
52 kilo 1.60 boy 300 cc yuvarlak takıldı canımSize gecmis olsun sizin boy kg ne kadar ve kac cc takti aceba..damlami yuvarlakmi ?
Ayyy ayniyiz boy kilo Bende yuvarlak ve 300c istiyorum ama 325 de aklimdan gecmiyor degil sen simdi bu tammi diyorsun yoksa bi tik büyügü olsamiydi..52 kilo 1.60 boy 300 cc yuvarlak takıldı canım
Bana 300 cc takıldı ama gel görki 350 bile olabilirmişAyyy ayniyiz boy kilo Bende yuvarlak ve 300c istiyorum ama 325 de aklimdan gecmiyor degil sen simdi bu tammi diyorsun yoksa bi tik büyügü olsamiydi..
Memnunmusun dr dan gercekten sizi dinliyormu aklinizdakini yapiyormu size..cok kararsizim bende..hangi teknik dual planemi yapildi size birde meme dokunuz varmiydi ben suan 75 a yi doldurmam yani dokul hic yok denecek kadar az
Ben bayan istiyorum canim bu ilkay bayan miki ?İstanbul da olcaksan İlkay hüthütü öneririm ben ona olmuştum çok memnunum albümüme bakabilirsin