Meme Estetiği doktor tavsiyesi?

Haklisiniz...gogus cebi ne kadar alir bilmiyorum ama boyum 1.74 ve 63 kiloyum meme alti olcum 85 ..3cm meme dokum var ve belki o cepten dolayi 400 cc almayacak...cok haklisiniz ancak gorustugun doktorlardan artik bana hangisi en yuksek cc soylerse o olacak gibi yani tutup da 500 cc istemiyorum tabi ama 400 en az istedigim en fazla 450 vs...
Acup 0 ile 6 arasi a cup bile dolmuyot zaten ve o bayanin bayaaa kucuk olmustu belki de kendi tercihidir bilemeyiz..bn sirt bedenimden dolayi 85 kulaniyorum bazi kalibi genis 80 olanlarda gelebiliyor genelde 85 tam dogulu b cup kullaniyorum malesef biktim artik
Vucut olculerim yukarisi guya 85 belim 70 kalcam 93

Ben de cok ayrinticiyim o nedenle simdiden basladim doktor aratirmaya aslinda dha var planladigim aya..cnku karar veremezsem cok uzyacak budurum..ve cok kararsiz kalicam sanirim en basit kiyafet vs alirken bile öyleyim ders calisirken bile

Ne guzel..benim icin bu da cok onemli tabi. Doktor ilgili olmali yapilan ameliyatlar hastanin iznine gore gisterilmeli bence tabi istek dogtultusunda veya kendi istegiyle bilgilendirmeli icimizi ferahlatmali...sana sunu sunu yapariz deyip gondermemeli diye dusunuyorum bu cok buyuk etken olacak doktor secimimde sanirim bi de tabi cc yontem vs..

Kalça da çok önemli faktör gibime geliyor benim şu an memeyle birlikte ölçüm 90 kalçam 89 cm. Belim 69 cm .. boy kilo oranımız tutmuyor tabii siz daha uzunsunuz sırtınız da genişmiş ben de geniş sırt avantaj olur diye düşünüyordum ama cep meselesi yaktı beni :) ben siteleri çok karıştırırım bi 500 cc gördüm acayip şaşırdım kadının kendisi de iri filan da değildi ama 500 cc o kadar normal durmuş ki 300 cc filan sanmıştım ben yani duruş herkeste değişiyor ben sizi anladım dolgun göğüsler istiyorsunuz inşallah gönlünüze göre olur ..

Bn de sirt avantajimi düşünüyorum halen ama demekki cep meselesini bilmiyordum ..belimiz hemen hemen ayni ama bende gobek var belim ince ama alt kisim gobekli maleseff..bacakalrim kalin deil ince sirf kemik yapisi aslinda iri deilim o kadar yani bi cok kisi 63 kilo deilsin der ama bilseler hepsi karinda bacaklar ince omzum genis tam yüzücü tipi diyebilirim..ters ucgenim ise...neme olursa daha kaba gorunur belki ust kisim bilmiyorum...500 cc 300 mu cok sasrdim gercekten herkes de farkli farkli yaa

Cok tesekkr ederim hepimizin gonlune gore olsun dedigim gini kararimi verince bildiricem burda sizin gorusleriniz cok onemli degerli forum uyeleri ne ogreniyorsam burdan ogreniyorum ve her yazusmayi okuyorum agustos ayindan beri..izlemeye aliyorum vs..ozel msjda konustugum kisiler de cok yardimci oldular saolsunlar sizde saolun..iste smdiden basladim doktora karar vermeye cnku planladigim tarihe kadar ancak birini secebilirim

Bu protez ölcüsüne sizmi karar verdiniz kendisimi secti birde damla olmasini yinemi siz

damla be boyutunu sizmi istediniz kendisimi karar verdi birde dikis iziniz ne durumda kafamda deli sorular

Kendisine doğal olmasını silikon olduğu belli olmasını istedim birde göğüs kafesim çok dardı 330 zorladım olmadı dedi

Kendisine doğal olmasını silikon olduğu belli olmasını istedim birde göğüs kafesim çok dardı 330 zorladım olmadı dedi
Yasin kac senin meme dokun varmiydi yoksa hic yok gibimiydi? ben 1,60cm
53 kg gögüs cevrem 78cm bende 300 düsün...ama sen bende uzunmusun

Bende Ayşegül hanıma oldum geçen ay inanki yine olsa yine Ayşegül hanım derim Güler güzü yada gülmemesi çok da umurumda olmazdı işini benim üstümde mükemmel yaptı gerçekten tavsiye ederim
Size gecmis olsun sizin boy kg ne kadar ve kac cc takti aceba..damlami yuvarlakmi ?

52 kilo 1.60 boy 300 cc yuvarlak takıldı canım
Ayyy ayniyiz boy kilo Bende yuvarlak ve 300c istiyorum ama 325 de aklimdan gecmiyor degil sen simdi bu tammi diyorsun yoksa bi tik büyügü olsamiydi..

Memnunmusun dr dan gercekten sizi dinliyormu aklinizdakini yapiyormu size..cok kararsizim bende..hangi teknik dual planemi yapildi size birde meme dokunuz varmiydi ben suan 75 a yi doldurmam yani dokul hic yok denecek kadar az

Bana 300 cc takıldı ama gel görki 350 bile olabilirmiş benim göğüs dokum vardı kas üstü meme altı kesişi ile oldum bende aynı 75 a dolmuyordu dümdüzdü ben ne istiyorsam Ayşegül hanım yaptı ne eksiği ne fazlası 85 beden sütyeni doldurmak istiyorum dedim aynen de öyle oldu çok şükür herşey yolunda gitti mükemmeller şimdi

İstanbul da olcaksan İlkay hüthütü öneririm ben ona olmuştum çok memnunum albümüme bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…