Meme Estetiği doktor tavsiyesi?

macellan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
662
392
Merhabalar,
31 yaşına kadar direttim en nihayetinde estetik yaptırmaya karar verdim, fakat doktor bulma sürecinin bu kadar baş ağrıtıcı olacağını düşünmemiştim 1,65 boy 45 kiloyum, baya zayıfım, kesinlikle iri göğüs istemiyorum, normal ele avuca gelen bi göğsüm olsun yeter. En büyük korkum, tahta göğüslü olduğum için silikonun orada öyle balon gibi duracak olması tabi:/ yok denecek kadar az bi göğüs dokusu. O yüzden özellikle benim gibi tahta göğüslü olup da ameliyat sonucundan çok memnun kalan arkadaşlar yardım lütfen, doktor tavsiyelerinizi alabilir miyim <3 sitenin çoook eski müdavimlerindenim aslında ama artık çok vakit geçiremiyorum, çok sık yazamıyorum o yüzden rica etmekten de utanıyorum ama izlemeye alıp fotoğraflarınızı görmeme izin verirseniz ayrıca mutlu olurum.

Bir de ailemden ayrı yaşıyorum zaten, onlar farkedene kadar söylemeyi düşünmüyorum, sizce o zor günleri tek başıma atlatabilir miyim, çok zorlayıcı olur mu?
hmm bir de:)) fotoğrafçıyım, direk kolla çalıştığım bir işim olduğu için sizce ne kadar sürede işime geri dönebilirim, işallah çok uzun sürmez:/

şimdiye kadar 3 doktorla görüştüm, cem payaslı sanırım en iyisiydi ama net bi şekilde evet bu diyemedim. Naci çelik, hasan fındık vs isim yapmış insanlar olduğu için fiyatları da fazladır biraz fiyat performans açısından da değerlendiriyorum tabi, benim için 7-10 bin tl öyle bi çırpıda kolaylıkla verebileceğim bi rakam değil.

Sevgili macellan, sizin gibi doğal isteyen ilayda_tezcan vardı ameliyat oldu ama şu sıralar aktif olarak giriyor mu bilmem, tavsiye için çok başlık açılıyor her zaman yeteri cevap alamayabilirsiniz. Yeni ameliyat olanların/olmuşların konularına göz gezdirirseniz size çok yardımcı olur.

Teşekkürler Tiramisu, aslında gecenin bi yarılarına kadar üşenmedim okudum onca konu, oku oku bitmiyo yoğun da çalışan biriyim istiyorum ki hemen bi doktor bulup yaptırayım gitsin, bu enerjiyi kaybetmekten korkuyorum. İlayda hanım'a ulaşacağım çok teşekkürler

Canım Özel Kadıoğlu Hastanesindeki doktor Baki Çokneşeli’ye baktı mı? Benim kuzenim ve bir arkadaşı ameliyat olmuştu, çok da memnun kalmışlardı doktordan. Sonraki süreç de öyle korktuğun kadar kötü geçmiyor..Fiyatları da öyle uçuk değildi, gayet makuldü. Bir araştır bence. Kolay gelsin…

Aylin hanım çok teşekkürler, kısaca Bi baktım da bu sitede baki beye ameliyat olanların olumsuz yorumları olumlulardan daha fazla bir de daha çok bürün ameliyatı yapıyor galiba

Mustafa Özyurtlu varmış Bursa da onun Hakkı'nda iyi yorumlar okudum. Ameliyat olan var mı burada?

Ayşegül Sivri yi gözüm kapalı öneririm 10 gün 11 gün önce ameliyat oldum kendisine

Canım @ilayda_tezcan ile ben Ankara'da Dr Volkan Tayfur a olduk. Sanırım siz İstanbul'da Dr arıyorsunuz

Volkan hoca doğal ve sağlıklı memeden yanadır. Hasta istedi diye vücut sınırlarını aşan protez takmaz.
Hastanın isteği, matematiksel ölçümler ve ameliyattaki denemeye göre en ideal boyuta karar verilir Nasıl Bi görüntü istediğini mutlaka görüştüğün Dr lara belirt. Ama şunu da unutmamalı ki her vücut farklı bir altyapı demek, sonuç o beğendiğimiz resimlerdeki memelere benzemeyebilir. Bu yüzden Dr ile herşeyi tek tek konuşmalı

Çok teşekkürler, aslında bu konuda geniş yelpazede düşünüyorum. İstanbuldaki iyi doktor fiyatları 8 binden aşağı değil o yüzden, il dışı işinde gayet başarılı bir doktor için il değiştirebilirim ne olacak ki, fiyatlar daha uygun oluyo çünkü. Ülke değiştiren var ben il değiştirsem ne olur ki:) Doktoru araştırıyorum teşekkürler.

Ayşegül Sivri yi gözüm kapalı öneririm 10 gün 11 gün önce ameliyat oldum kendisine

neden bilmiyorum o kadın bana itici geldi herkes çok sevimli güler yüzlü dese de:/ benim sevimli anlayışım farklı tabi. Bir de iri göğsün ne demek olduğunu bilmediğimden belki yanılıyorum ama yaptığı göğüsler bana çok iri ve yapay geldi. Sizinkileri beğendim ama boyut olarak gayet güzel duruyorlar

Bir de Ayşegül hanımla ilgili bir başlık var, 3-4 yorumu olan yani sitede aktif olmayan insanlar yazıp durmuş doktoru övmüş açıkçası bana hiç güven vermedi

Bir de Ayşegül hanımla ilgili bir başlık var, 3-4 yorumu olan yani sitede aktif olmayan insanlar yazıp durmuş doktoru övmüş açıkçası bana hiç güven vermedi

Bu forumda yeni bu birkac ay icinde aysegul sivriye ameliyat olanlar ben, zzozlem askperisi87 DUYGU1903 :) diğer arkadaslarda memnunlar okudugm kadariyla yinede onlarinda fikrini alabilirsin

Doktor araştırmalarım haliyle kafa karışıklıklarım devam ediyor, her muayenede yeni birşey öğreniyorum ve hmm diğeri acaba bu konuda ne yapacaktı demekten kafam şişti, bir yardım eli uzatırsanız sevinicem:) Yazacağım isimlerin hepsinin de işleri içime sindi, hekim olarak da sevdim, güven veren insanlar. Fiyat olarak da yaklaşık aynı olduğu için o açıdan hiç değerlendirmiycem.

Cem Payaslı _ ilk görüştüğüm doktor. Sana istesen de 300 takamam dedi. 225-250ccgibi birşey dedi sanırım. Yaptığı bir sonucu çok beğenmiştim ama kesinlilke büyük istemiyorum diyen ben bile 'acaba o kadar zahmete girmişken daha mı büyük yaptırsam' dedim. Cem bey sana damla kullanırız dedi, sanırım pürüzlü mentor kullanacaktı. CC konusunda emin olamadım Cem Bey'den.

Selçuk Kuyubaşı _ 300,325 cc deneriz dedi. pürüssüz mentor yuvarlak (şeffaf olan) sonucunu gördüm çok beğendim. doktorlar pürüzlüyü tercih ediyor kapsül konstraksiyonu riski vs için ama hasta için daha doğal olan bu dedi. dokusu daha yumuşak gerçekten. Meme başından kesi yapıyormuş, oranın dokusu daha ince olduğu için izi sen bile zor görürsün dedi.

Ali Sakinsel _ Maksimum 290 cc kullanabiliriz dedi. pürüzsüz mentor yuvarlak (şeffaf olan) sonucunu gördüm yine çok beğendim:) ama damga sonucu daha da başarılıydı asla anlamam estetik olduğunu. yuvarlak kullanırız sana dedi. ama tüm doktorlara gösterdiğim bi fotoğraf var, damla olduğu belli, böyle istiyorum diyince, yuvarlakta dekolten daha dolgun görünür istemez misin dedi, ben de bilmiyorum farketmez dedim. benim gerçekten öyle dekolteli gözükeyim gibi bir derdim yok. Aslında çok tatlı çok nazik efendi bi doktor ama sanki beni anladı da ben ikinci kez söyleyince anladı gibi.

Abdullah Etöz _ Bu doktor bana ne şu cc kullanırız dedi, ne kullandığı protezi gördüm. Sana damla kullanmak zorundayız dedi çünkü dokun yok dedi. bu hoşuma gitti:) Mentor kullandığını söyledi, zaten ameliyatta hepsi deniyormuş tek tek. Yalnızca ölçümü aldı kalça 88, göğüs 80, 8 cm kadar büyütme olacak şekilde protez kullanabiliriz dedi, muhtemelen 80 b olursun dedi. Ufak bi asimetri var dedi,sağ soldan büyük, ki bunu ilk söyleyen doktor oldu bu da hoşuma gitti, belki diğerleri de farketti ama söylemedi bilmiyorum. Meme başı kesisi yapıyormuş, sana ikisi de olur dedi, meme altı kesisi yani. Selçuk beye soramamıştım aklımda kalmıştı, benim meme uçları çok küçük nasıl olacak dedim. Evet çok müsait değil o yüzden sana meme altı kesisi yaparım dedi. Selçuk bey hiçbir şey dememişti ondan biraz eledim gibi. Ve sana diren takılmayacak dedi. Neden dedim. Öyle deneme yoluyla protezi elle ittirmiyoruz, kamera giriyor içeri, ona göre hareket ediyoruz dedi. Buna şaşırdım. Bu arada Bakırköy Acıbadem'de bu doktor. İyi bir hastane de sonuçta.
Burada gördüğüm herkes direnli. Diren takılmayan başka bir hasta var mı merak ettim?

Diren takılmaması kapsül konstraksiyonu riskini azaltıyormuş öyle dedi. Bir de mesela hastanede senden önce diyelim kemilke ilgili biri ameliyat oldu o zaman senin için bu kapsül riski olabilir evet ama sonuçta burası acıbadem, buna göre ayarlama yapılıyor dedi. Kapsülü de gözünde çok büyütme oluşsa bile ufak 5 dakkalık bi ameliyatla halledilebiliyor dedi.

bir yıldır okuyorum buraları hep suydu buydu derken sonunda bende kara verdim suan seninle aynı surecdeyiz ve bucut olculerimizde cok yakın.. bende aileme soylemeyi dusunmuyorum ve onlardan ayrı yasıyorum yanı ilk 3 gun harıcınde (yanımda bir arakadım olucak) surecı tek basıma atlatmam gerekebilir.

bende simdilik sadece bir doktora gittim evren helvacıya .. ama karar vermeden once muhakkak başka doktorlar gormek istıyorum. yazdıklarını okudum .seninkilere ek olarak dr evren bana istersen amelıyattan once bir memografı falan cektırmenı oneririm %99 hiç bir şey cıkmaz zaten dokun yok ama neticede olduktan sonra ki haliyle eski hali elinde olur ve ilerde birsey olursa bunun silikon yuzunden mı oldu eskiden mi vardı diye kafa karışıklıgın olmaz dedi. cok mantıklı geldi..

birde benim gonlum hep kadın doktorlardan yana ..

iletişimde kalmayı cok isterim..

Arkadaslar Merhaba,

M macellan oncelikle detayli yazin cok tesekkur ederim.
Bende sizlerle ayni surecteyim. bu surecte gorustugum doktorları yazacagim. Üç doktorla gorusme fırsatım oldu. yarinda esimle kısmetse Hasan Findik'a gidecegiz. Daha sonra edit yapip onunla ilgili yorumlarimi paylasirim.

Ancak benim sorunum yaptigim arastırmalar sonucu ve arkadaslarimdan ikisinde silikonlu memelerine dokundugumda, memleri bana cok sert geldi. ikisininde ameliyati 1,5 sene once yapildi. Her ikisinde Mentor koheziv 3 var. Ancak anladigim kadariyla Turkiye'de yapilan operasyonlar Mentor tercih ediliyor.
simdi gorustugum doktorların yorumlarina gelecegim. Fiyat bilgisi paylasmak istemiyorum. Cunku etik bulmuyorum.
Gorus1 : Aysegul Sivri
Aysegul Hanim son derece sevecen bir doktor, bana tavsiyesi Mentor oldu. Cok fazla operasyon yaptigini dusunmuyorum. Hastalarinin fotograflarini instagrama koymasini profesyonelce bulmuyorum. Fiyat acisindan diger doktorlara nazaran uygun diyebilirim.

Gorus2: Naci Celik
Naci bey, enerjisi cok yuksek.. konusmalarindan isinin ehli oldugu anlasiliyor. Protez olarak Arion kullaniyor. Ancak Arion'un Turkiye ye temininde suanda sıkınti var sanirsam. Diger marka olarak Polytech sunuyor. Ben inatla mentor istemedigim icin. Polytech hakkinda Turkiye'deki sayfalarda ne yazik ki cok fazla bilgi bulamadim. Skandal yasayan marka PIP ile isimlerinin bir arada gecmesinden hoslanmadim. Ufak bir arastirma yaptim. Tum silikonlar nerdeyse poliuretan iceriyor sanirsam. Naci bey, eger ameliyata ok derseniz simulasyon yapiyor. Simulasyon ucretini ameliyat ucretinden mahsup ediyor. Naci bey operasyon sonrasi diren kullanmiyor.

Gorus3: Cihat Baran
Cihat beye de bir arkadasim ameliyat oldu. Cok memnun silikon operasyonundan. Cihat bey operasyonlar diren takiyor. Mentor kullaniyor.
Cihat bey hakkinda cok fazla yorum bulamadim.
Onun da enerjisi cok keyifli. Operasyonlari İstanbul Estetik Cerrahide yapiyor.

Yarin kismetse Hasan Findik'ta randevum var.
Hasan beyle randevumdan sonra karar vermek istiyorum. Yarin onunla ilgili yorumlarimi da yazacagim.
sevgiler

Merhaba işin gerçekten zor Allah kolaylik versin evet haklisin ameliyat olmak icin zaten çok zor karar veriyoruz sonrasinda birde doktor araştirmasi o kadar çok doktor varki karar vermek gerçekten cok zor seni çok iyi anliyorum bende Ankaradayim ve karar verdigimde çok zorlanmistim bir kac doktorla gorusmeye gitmistim sonunda kararimi verip yaptirdim iyikide yaptirmisim gercekten çok mutluyum arzu edersen birde Dr. Kubilay Ozdille goruş benim doktorum ćok ilgili gerçekten kendisine çok sey borçluyum ona ameliyat olan arkadaslarda vardi ben Mayista oldum çok ćok yuksek degil fiyatlari makul bence en gorusup en azindan bir fikir alirsin cnm kolay gelsin diyeyim :))

Merhaba kızlar, İstanbuldaysanız acıbademde Ersin Beyi de öneririm. Bir hafta önce meme büyütme ameliyatı oldum. Boyum 165, kilom 53. Omuzlarım geniş ve vücudum kaldırdığı için gayet minyon olmama rağmen 420cc kas altı yuvarlak silikon kullandık ve daha şimdiden gayet hoş görünüyorlar. Yani 250cc den fazla yaparsak çok göze batar, çok kötü durur filan diye düşünmeyin hemen. Kiiii yazılanların çoğunu okudum ilk görüşmede doktorun verdiği cc leri de çok takmayın kafanıza. Beni ilk görünce doktor 300cc den fazla takmayız sana demişti (kısa ve zayıf görünüyorum) fakat silikonları ameliyattan bir gün önce denedik ve 420yi hem ben hem de doktorum cok begendık. O da şaşırıp gayet hoş ve doğal duruyorlar göbeğini de kaburgalarnı da gizlediler dedi. Yani meme dokunuz yok ya da çok az ise endişe etmeyin, büyük takamam demeyin. Kocaman fırlamış top gibi durduğu filan yok. Sütyenli normal büyüklükte olan memeleriniz oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…