Canım Özel Kadıoğlu Hastanesindeki doktor Baki Çokneşeli’ye baktı mı? Benim kuzenim ve bir arkadaşı ameliyat olmuştu, çok da memnun kalmışlardı doktordan. Sonraki süreç de öyle korktuğun kadar kötü geçmiyor..Fiyatları da öyle uçuk değildi, gayet makuldü. Bir araştır bence. Kolay gelsin…Merhabalar,
31 yaşına kadar direttim en nihayetinde estetik yaptırmaya karar verdim, fakat doktor bulma sürecinin bu kadar baş ağrıtıcı olacağını düşünmemiştim1,65 boy 45 kiloyum, baya zayıfım, kesinlikle iri göğüs istemiyorum, normal ele avuca gelen bi göğsüm olsun yeter. En büyük korkum, tahta göğüslü olduğum için silikonun orada öyle balon gibi duracak olması tabi:/ yok denecek kadar az bi göğüs dokusu. O yüzden özellikle benim gibi tahta göğüslü olup da ameliyat sonucundan çok memnun kalan arkadaşlar yardım lütfen, doktor tavsiyelerinizi alabilir miyim <3 sitenin çoook eski müdavimlerindenim aslında ama artık çok vakit geçiremiyorum, çok sık yazamıyorum o yüzden rica etmekten de utanıyorum ama izlemeye alıp fotoğraflarınızı görmeme izin verirseniz ayrıca mutlu olurum.
Bir de ailemden ayrı yaşıyorum zaten, onlar farkedene kadar söylemeyi düşünmüyorum, sizce o zor günleri tek başıma atlatabilir miyim, çok zorlayıcı olur mu?
hmm bir de:)) fotoğrafçıyım, direk kolla çalıştığım bir işim olduğu için sizce ne kadar sürede işime geri dönebilirim, işallah çok uzun sürmez:/
şimdiye kadar 3 doktorla görüştüm, cem payaslı sanırım en iyisiydi ama net bi şekilde evet bu diyemedim. Naci çelik, hasan fındık vs isim yapmış insanlar olduğu için fiyatları da fazladır biraz fiyat performans açısından da değerlendiriyorum tabi, benim için 7-10 bin tl öyle bi çırpıda kolaylıkla verebileceğim bi rakam değil.
Canım @ilayda_tezcan ile ben Ankara'da Dr Volkan Tayfur a olduk. Sanırım siz İstanbul'da Dr arıyorsunuzTeşekkürler Tiramisu, aslında gecenin bi yarılarına kadar üşenmedim okudum onca konu, oku oku bitmiyoyoğun da çalışan biriyim istiyorum ki hemen bi doktor bulup yaptırayım gitsin, bu enerjiyi kaybetmekten korkuyorum. İlayda hanım'a ulaşacağım çok teşekkürler
Volkan hoca doğal ve sağlıklı memeden yanadır. Hasta istedi diye vücut sınırlarını aşan protez takmaz.
Hastanın isteği, matematiksel ölçümler ve ameliyattaki denemeye göre en ideal boyuta karar verilirNasıl Bi görüntü istediğini mutlaka görüştüğün Dr lara belirt. Ama şunu da unutmamalı ki her vücut farklı bir altyapı demek, sonuç o beğendiğimiz resimlerdeki memelere benzemeyebilir. Bu yüzden Dr ile herşeyi tek tek konuşmalı
Ayşegül Sivri yi gözüm kapalı öneririm 10 gün 11 gün önce ameliyat oldum kendisine
Bir de Ayşegül hanımla ilgili bir başlık var, 3-4 yorumu olan yani sitede aktif olmayan insanlar yazıp durmuş doktoru övmüş açıkçası bana hiç güven vermedi
Doktor araştırmalarım haliyle kafa karışıklıklarım devam ediyor, her muayenede yeni birşey öğreniyorum ve hmm diğeri acaba bu konuda ne yapacaktı demekten kafam şişti, bir yardım eli uzatırsanız sevinicem:) Yazacağım isimlerin hepsinin de işleri içime sindi, hekim olarak da sevdim, güven veren insanlar. Fiyat olarak da yaklaşık aynı olduğu için o açıdan hiç değerlendirmiycem.
Cem Payaslı _ ilk görüştüğüm doktor. Sana istesen de 300 takamam dedi. 225-250ccgibi birşey dedi sanırım. Yaptığı bir sonucu çok beğenmiştim ama kesinlilke büyük istemiyorum diyen ben bile 'acaba o kadar zahmete girmişken daha mı büyük yaptırsam' dedim. Cem bey sana damla kullanırız dedi, sanırım pürüzlü mentor kullanacaktı. CC konusunda emin olamadım Cem Bey'den.
Selçuk Kuyubaşı _ 300,325 cc deneriz dedi. pürüssüz mentor yuvarlak (şeffaf olan) sonucunu gördüm çok beğendim. doktorlar pürüzlüyü tercih ediyor kapsül konstraksiyonu riski vs için ama hasta için daha doğal olan bu dedi. dokusu daha yumuşak gerçekten. Meme başından kesi yapıyormuş, oranın dokusu daha ince olduğu için izi sen bile zor görürsün dedi.
Ali Sakinsel _ Maksimum 290 cc kullanabiliriz dedi. pürüzsüz mentor yuvarlak (şeffaf olan) sonucunu gördüm yine çok beğendim:) ama damga sonucu daha da başarılıydı asla anlamam estetik olduğunu. yuvarlak kullanırız sana dedi. ama tüm doktorlara gösterdiğim bi fotoğraf var, damla olduğu belli, böyle istiyorum diyince, yuvarlakta dekolten daha dolgun görünür istemez misin dedi, ben de bilmiyorum farketmez dedim. benim gerçekten öyle dekolteli gözükeyim gibi bir derdim yok. Aslında çok tatlı çok nazik efendi bi doktor ama sanki beni anladı da ben ikinci kez söyleyince anladı gibi.
Abdullah Etöz _ Bu doktor bana ne şu cc kullanırız dedi, ne kullandığı protezi gördüm. Sana damla kullanmak zorundayız dedi çünkü dokun yok dedi. bu hoşuma gitti:) Mentor kullandığını söyledi, zaten ameliyatta hepsi deniyormuş tek tek. Yalnızca ölçümü aldı kalça 88, göğüs 80, 8 cm kadar büyütme olacak şekilde protez kullanabiliriz dedi, muhtemelen 80 b olursun dedi. Ufak bi asimetri var dedi,sağ soldan büyük, ki bunu ilk söyleyen doktor oldu bu da hoşuma gitti, belki diğerleri de farketti ama söylemedi bilmiyorum. Meme başı kesisi yapıyormuş, sana ikisi de olur dedi, meme altı kesisi yani. Selçuk beye soramamıştım aklımda kalmıştı, benim meme uçları çok küçük nasıl olacak dedim. Evet çok müsait değil o yüzden sana meme altı kesisi yaparım dedi. Selçuk bey hiçbir şey dememişti ondan biraz eledim gibi. Ve sana diren takılmayacak dedi. Neden dedim. Öyle deneme yoluyla protezi elle ittirmiyoruz, kamera giriyor içeri, ona göre hareket ediyoruz dedi. Buna şaşırdım. Bu arada Bakırköy Acıbadem'de bu doktor. İyi bir hastane de sonuçta.
Burada gördüğüm herkes direnli. Diren takılmayan başka bir hasta var mı merak ettim?
Diren takılmaması kapsül konstraksiyonu riskini azaltıyormuş öyle dedi. Bir de mesela hastanede senden önce diyelim kemilke ilgili biri ameliyat oldu o zaman senin için bu kapsül riski olabilir evet ama sonuçta burası acıbadem, buna göre ayarlama yapılıyor dedi. Kapsülü de gözünde çok büyütme oluşsa bile ufak 5 dakkalık bi ameliyatla halledilebiliyor dedi.
Ne kadara oldunuz ameliyatı fiyaat olarakAyşegül Sivri yi gözüm kapalı öneririm 10 gün 11 gün önce ameliyat oldum kendisine
Ne kadara oldunuz ameliyatı fiyaat olarak